forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 procitao i (ne-) preporucujem
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 216

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/11/2011 : 23:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ne ne, gospodin čita samo ozbiljne stripove za gospodu u srednjim godinama.

Jbg... Mi smo klapci pa to još ne kužimo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/11/2011 : 23:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Vređamo se ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/11/2011 : 23:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ako nisi uvatia moj zajebantski ton, žao mi je...

Vriđanje? No way!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/11/2011 : 23:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

ja sm tvoj uvatia, a ti moj??

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/11/2011 : 23:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Zbunia me nedostatak smajlija

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/11/2011 : 00:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
anto ne obaziri se na postove Pake i Zlotvora...
Paka čita američke superjunake...ima još svjetlosnih godina dok dođe do tvog nivoa

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/11/2011 : 08:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
paka mi duguje komentar za halo jones, kad smo već tu!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/11/2011 : 09:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo ga, sada kad se paro javija, napokon moji postovi imaju smisla

@anto:
Nisan pročita još do kraja, jebiga "malo" mi se odvuklo igrom slučaja...
Uglavnon, negdi na polovici sam bija sta i šta da kažen, meni se sviđa. U cili taj svijet budućnosti smo ubačeni odmah, bez ikakvog uvoda u njega i to može bit malo konfuzno, al sve u svemu dobro funkcionira. Znači nema objašnjavanja odma na početku di se šta dešava, zašto je stanje takvo kakvo je i slično, to se otkriva tokom čitanja. Strip ne pršti akcijom previše, al to uopće nije minus. Crtež odličan, Gibson je pravo detaljan i to mi je super.
Eto, na temelju onoga šta sam ja pročita, meni je roman super, al triban ga završit još...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/11/2011 : 17:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ajde svega ti kad završiš, javi za celokupan dojam.
nema baš mnogo komentara o ovom albumu.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/11/2011 : 17:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Propovjednik 1-što reći a da nije rečeno?Za neke genijalno,neki mrze ovakve stripove i ne žele kontakt s njima...meni se sviđa,jer smatram da niko ne treba biti pošteđen kritika,pa ni crkva protiv koje Enis vodi rat.Definitivno nastavljam sa ovim serijalom.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/11/2011 : 19:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Haha, znači na kraju ipak nisi odolio. I ja sam počeo kupovati "Preachera" posle neke redovne, zahuktale ateističko-religiozne rasprave na forumu... Ah, taj dan kada mi stigoše prva dva trejda, u cugu sam ih pročitao! Ukratko, dobra kupovina, a vidjećeš tek kada dođeš do lude Džesije južnjačke familije u drugoj knjizi. :)

Dođavola i BP - uzeo sam treću knjigu i nikako da nastavim dalje. A vrijeme mi je za četvrti TBP, bogami.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/11/2011 : 19:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

ajde svega ti kad završiš, javi za celokupan dojam.
nema baš mnogo komentara o ovom albumu.

Tek posli nove godine, nije mi to u Zagrebu, tako da ni ne mogu pročitat trenutno

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 19/11/2011 : 19:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
sad čitam martinove specijalce, jako su glupi i zarazni, a ona angie je za popizdit.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/11/2011 : 23:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Moralesov i Disov Mohikanac, obavezno pročitati, sjajan strip!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 20/11/2011 : 11:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Haha, znači na kraju ipak nisi odolio. I ja sam počeo kupovati "Preachera" posle neke redovne, zahuktale ateističko-religiozne rasprave na forumu... Ah, taj dan kada mi stigoše prva dva trejda, u cugu sam ih pročitao! Ukratko, dobra kupovina, a vidjećeš tek kada dođeš do lude Džesije južnjačke familije u drugoj knjizi. :)

Dođavola i BP - uzeo sam treću knjigu i nikako da nastavim dalje. A vrijeme mi je za četvrti TBP, bogami.

Ne mogu dočekat' da se dokopam dvojke i trojke.Nema šanse da 4 pa na gore čitam skenirano,ovo se mora imati u rukama.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 24/11/2011 : 12:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
čeka me veseli četvrtak, čitam martina... dijanu oslovljavaju s gospođo Misterija, totalno čudno...novi smajli se pojavio.
čekaju me 1. broj Lilit, a onda jedna Julia i jedna Gea (nasumično kupljena)volim kad imam vremena za čitanje.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 24/11/2011 : 15:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Samo jedna obavijest

Preacheri se mogu dosta jeftino naći na ebayu...mislim da ja za 6 brojeva (4,5,6,7,8,9) nisam dao više od 400 kn...nisu glanceri ali onome kome to nije bitno.....

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 24/11/2011 : 16:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

Samo jedna obavijest

Preacheri se mogu dosta jeftino naći na ebayu...mislim da ja za 6 brojeva (4,5,6,7,8,9) nisam dao više od 400 kn...nisu glanceri ali onome kome to nije bitno.....

frend je kupio u londonu svih 9 pa mi je posudio prvi. bilo mi je odlično pa sam kupio drugi i treći od belog puta i sad već 100 godina čekam da izbace četvrti, no pošto beli put ima problema propovednik 4 nikako da izađe i sad isto razmišlam da kupujem preko e baya al htio bi imati cijelu kolekciju na jednom jeziku-na srpskom kad sam već poćeo kupovati njihove...ne znam da li vrijedi čekati da beli put krene dalje sa izdavanjem-šta ako prođe još 100 godina

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 24/11/2011 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam gotovo uvjeren da oni to ili neće izdati više ili ako hoće da će to trajati blizu 100 godina
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 24/11/2011 : 23:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

Ja sam gotovo uvjeren da oni to ili neće izdati više ili ako hoće da će to trajati blizu 100 godina

postavio sam pitanje o belom putu i propovedniku u topicu koji se tiće baš belog puta no nisam dobio konkretan odgovor...čini mi se da si u pravu...

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/11/2011 : 00:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja sam krenuo sa stranim, ako nastave jbg, dupliracu :D (ko zna sta ce biti sa tim...)

Inace, strano izdanje jebe prokeli Kesidi sa njegovim prokletim Irskim, ubi bog dok to rascitas :D Mislim, razume se sve, ali bogte mazo kakve jezicke konstrukcije

Edited by - Grujah. on 25/11/2011 00:20:32
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 26/11/2011 : 09:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja sam krenuo sa stranim, ako nastave jbg, dupliracu :D (ko zna sta ce biti sa tim...)

Inace, strano izdanje jebe prokeli Kesidi sa njegovim prokletim Irskim, ubi bog dok to rascitas :D Mislim, razume se sve, ali bogte mazo kakve jezicke konstrukcije

He h e he he upravo zbog toga mi je USA verzija puno bolja......crazy Irish
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 26/11/2011 : 13:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Bookglobe komplet integrala: Giacomo C., Tajni trokut, Čuvar koplja.
Po redu kako sam ih ja čitao:

Giacomo C. - ok, solidan. Teško mi je više ocijeniti strip u kojem mi je glavni lik iritantan. Venecija, renesansa...najbolja mi je zasebna priča "Dama crnog srca".

Tajni trokut - znam dosta toga o templarima, ali mislim da je ovaj strip za "die hard" fanove tematike. Najlošiji u kompletu po meni. Zamoran, tri puta sam zaspao (doslovno) čitajući ovaj integral. Poprilično neujednačen i zbunjujuć. Odmah u prvim stranicama se primjete nelogičnosti u scenariju (ako obični čovjek onako reagira kad ga netko skoro pregazi, ja ne znam...).

Čuvar koplja - ako ste ga čitali nakon "Tajnog trokuta" imat ćete osjećaj kao da letite kroz strip. To mu je prednost. Ni tematika nije loša: mitologija, nacisti, tajne povijesti, artefakti i još štošta, no nažalost, na kraju se sve pretvara u neku jurnjavu po lokacijama, vamo tamo. Također pati od rupa u scenariju.

Na kraju mi je Giacomo ipak najbolji od triju, ali sva tri su osrednja djela. Mislim da su to i u Bookglobeu prepoznali pa su ih zato i stavili u komplet od 200 kuna.
Dakle...pojedinačno ne preporučujem s obzirom na cijenu (150 kn svaki), komplet može proći.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/11/2011 : 15:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Venecija, renesansa...

Zapravo, to je 18. stoljeće, to bi već bilo razdoblje rokokoa.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 27/11/2011 : 00:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Propovednik 2:Da ne davim puno,samo ću reći jedno veliko hvala Grujahu a zatim i ostalima što me uputiše na ovaj sjajan serijal.Smijao sam se kao ludak na dosta mjesta,posebno kad Kesidi pokušava da natjera onog bogalja da hoda :D
A Džesijevi rođaci,kakvi su to samo likovi

Edited by - wele on 27/11/2011 00:48:24
Go to Top of Page
Page: of 216 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000