Ako ti se da uslikaj svoje Caniffe (T&P) da vidimo sliku koju tvore hrbati! Thnx anyway!
11. i 12. knjiga bi trebale izaći do kraja godine u normalnoj distribuciji, a direktno od izdavača se može već naručiti cijela zadnja tura u kompletu (knjige 10-12).
Wolfman, baš gledam Tongues na Amazon.de, vidim postoje dva izdanja, jedno Pantheonovo (€33) drugo Jonathan Capeovo (€25) tehnikalije izdanja su iste, znaš možda u čemu je razlika? Osim u cijeni:))
Sve pohvale za Fibru...strip mi je dostavljen pro upakiran iduci dan nakon uplate...brze od toga ne moze
Ova dva Adventures su pravo blago.
Da! Ja imam samo ovaj prvi The Batman Adventures! A planiram da nabavim i Batman i Robin, a valjda je izasao i Superman Adventures omnibus? I to treba da se nabavi!
Sve pohvale za Fibru...strip mi je dostavljen pro upakiran iduci dan nakon uplate...brze od toga ne moze
Ova dva Adventures su pravo blago.
Da! Ja imam samo ovaj prvi The Batman Adventures! A planiram da nabavim i Batman i Robin, a valjda je izasao i Superman Adventures omnibus? I to treba da se nabavi!
Koliko mi se cini da nije izasao Superman...barem ne u omnibus izdanju. Mozda kakva najava eventualno