Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25304 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/01/2010 : 23:48:37
|
quote: Originally posted by manhunter
Samo pazi kako čitaš, da se promeniš pod stare dane.
Prijatelju,ja vec ulazim u godine kad se izbacuje iz upotrebe i hetero a kamoli da ubacujem i homo |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25304 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/01/2010 : 23:51:35
|
quote: Originally posted by globinjo
i opet se srbi grupišu i pederišu vidim,bilo je idiotskih izjava i promišljanja...rekli bi kud idijoti:"glupost je neuništiva"...
Opa bato, globinjo je tu!!! Nema te da ostaviš komentar na forumu godinu dana, a čim si namirisao grupnjak, evo tebe ovamo!!!
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 12/01/2010 : 23:54:21
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by globinjo
i opet se srbi grupišu i pederišu vidim,bilo je idiotskih izjava i promišljanja...rekli bi kud idijoti:"glupost je neuništiva"...
Opa bato, globinjo je tu!!! Nema te da ostaviš komentar na forumu godinu dana, a čim si namirisao grupnjak, evo tebe ovamo!!!
I posle nek nas neko optuzi da smo homofobi |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 13/01/2010 : 00:16:10
|
quote: Originally posted by kiky
Mali_Mate i nije toliko malen, zapravo je ispao jako velik u ovoj raspravi i sjajno je nokautirao forumske "homofobe". Ali zašto, pobogu, od čitača Alan Forda i kaubojskih stripova uopće očekivati velike misli? To vam je kao da od Jelene Veljače očekujete da napiše autorski roman... it ain't never gonna happen. Treba li uopće obrazlagati koliko je stajalište "Ako dete raste pored dva homoseksualca kolika je sansa da ce izrasti u normalnu osobu?" krajnje promašeno? I to u vremenu u kojemu je stajalište da je homosexualnost poremećaj, na temelju bezbroj ozbiljnih studija, već odavno odbaćeno, i kako je već desetljećima skinuta sa popisa bolesti... i žali bože sitnih, nesigurnih (katoličkih) dušica koje jedna anualna gej parada središtem glavnog grada toliko može ugroziti. Takve persone ne želim u vidokrugu od 100 kilometara.
"Mučačo-a" ima u knjižnici, pa ću si ga posuditi, jer osim Dylan Doga, baš i nisam često u prilici čitati druge gej stripove.
Onda bi i ti i Mali_Mate mogli da naucite pomocu tih dokaza velikih naucnika onih 90% ljudi na ovim prostorima da se ne zgrazavaju kad vide sliku dva muskarca sa ukrstenim jezicima. Mora da su nenormalni, nenacitani, nedemokrate ili neinformisani :) |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 13/01/2010 : 00:41:09
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Mora da su nenormalni, nenacitani, nedemokrate ili neinformisani :)
Ma ne, ne moze bit
Dobro je, ja sam za trenutak pomislio da smo daleko od Evrope ako ne organizujemo gay paradu :) |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/01/2010 : 01:07:21
|
quote: Originally posted by kiky i žali bože sitnih, nesigurnih (katoličkih) dušica koje jedna anualna gej parada središtem glavnog grada toliko može ugroziti. Takve persone ne želim u vidokrugu od 100 kilometara.
Predlazem selidbu na Antarktis, pod uslovom da pingvini nepate od homofobije |
Edited by - King Warrior on 13/01/2010 01:07:55 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/01/2010 : 01:45:50
|
a i oni su malo cudni, blago receno. griju ta jaja mjesecima dok zenke idu u ribolov. onda se one vrate taman prije izlijeganja, a ovi nece da im predaju jaja jer su se vezali za njih. onda dva-tri pljas-pljus i popuste svasta ima na tom bibisiju, kakav los utjecaj na omladinu samo ostavlja |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/01/2010 : 02:20:38
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by kiky i žali bože sitnih, nesigurnih (katoličkih) dušica koje jedna anualna gej parada središtem glavnog grada toliko može ugroziti. Takve persone ne želim u vidokrugu od 100 kilometara.
Predlazem selidbu na Antarktis, pod uslovom da pingvini nepate od homofobije
Ovo iznad je bilo upuceno meni ako se ne varam,samo sam zaboravio da odgovorim Kiky,kao prvo,vredjas moja verska osecanja. Niti sam katolik,niti sam vernik uopste,tako da vredjas moja ateisticka shvatanja. Cak nisam siguran ni da li verujem u to da sam nevernik,dotle ide to. Strasno. Ipak,to nije razlog da vredjas moja verska osecanja(ipak verska,jer je vera valjda i ako verujes da si nevernik)? Kao drugo,sta ti znaci to analna gay parada? Kao trece,svaka cast na vidokrugu 100 kilometra bato,to je vidokrug |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 13/01/2010 : 10:19:13
|
Tex Willeru, tvoj promašeni i krivo pozicionirani humor teško da skriva činjenicu da si ispao, najblaže rečeno, najobičniji bezveznjak.
Inače, "Mučačo" mi je na stolu... obradiću ga uskoro. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 13/01/2010 : 10:32:13
|
Mali_Mate i nije toliko malen, zapravo je ispao jako velik u ovoj raspravi i sjajno je nokautirao forumske "homofobe". Ali zašto, pobogu, od čitača Alan Forda i kaubojskih stripova uopće očekivati velike misli? To vam je kao da od Jelene Veljače očekujete da napiše autorski roman... it ain't never gonna happen. Treba li uopće obrazlagati koliko je stajalište "Ako dete raste pored dva homoseksualca kolika je sansa da ce izrasti u normalnu osobu?" krajnje promašeno? I to u vremenu u kojemu je stajalište da je homosexualnost poremećaj, na temelju bezbroj ozbiljnih studija, već odavno odbaćeno, i kako je već desetljećima skinuta sa popisa bolesti... i žali bože sitnih, nesigurnih (katoličkih) dušica koje jedna anualna gej parada središtem glavnog grada toliko može ugroziti. Takve persone ne želim u vidokrugu od 100 kilometara.
"Mučačo-a" ima u knjižnici, pa ću si ga posuditi, jer osim Dylan Doga, baš i nisam često u prilici čitati druge gej stripove.
Sta si ti alanford i teksofob? Ko si ti da pricas da li neko ili ne izvodi pametne stavove? Po tebi, naravno... Ti si merodavan da sudis. Kadija... Ili arambasa? Pojesce te ego. |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Posted - 13/01/2010 : 10:48:23
|
Znam Tekse, i kod mene u drustvu je bila slicna rasprava. Sto se tice parada, ne znam kakav stav da iznesem. Zasto? Drug iz Beca mi je pricao kakve su parade u Austriji. Nije bas prijatno to videti, bilo gde, ne samo na Balkanu. Ali je ne verujem da ih na ovim prostorima ima vise nego pre 30 godina... Jedino su se tada krili i pravili brakove da bi sakrili sramotu (kako bi je nazivali...) To je, opet, proizvodilo druge posledice, u vidu odredjenih psihickih problema. Ja sam samo hteo da objasnim da homoseksualci nisu pretnja po drustvo, koliko su sovinisticke organizacije. A uticaj okoline, sad... Da nije bilo RTS-a i HRT-a, ko zna da li bi neizivljeni krenuli na komsiju. Tako i ove organizacije cekaju iz pritaje i traze plen... Samo im treba okidac, razlog, nije bitno sta je, danas komsija, sutra komsija peder, prekosutra covek druge religije, i tako u krug... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Posted - 13/01/2010 : 11:33:03
|
Ja sam beskonačna svijest. A ti obični zemljak.
"Ma, ti si k.. na biciklu"
|
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 13/01/2010 : 11:37:44
|
Tex Willeru, tvoj promašeni i krivo pozicionirani humor teško da skriva činjenicu da si ispao, najblaže rečeno, najobičniji bezveznjak.
Inače, "Mučačo" mi je na stolu... obradiću ga uskoro.
Kiky,sad ga pretera! Ako te pale provokacije idi,brate,lepo u neku birtiju i pljuni prvog za sankom! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 13/01/2010 : 15:19:50
|
Baš me zanima kako bi etiketirala javnost (pa i svi naši dragi liberalni forumaši) recimo jednu paradu heteroseksualnih parova koji prakticiraju samo analni seks.. Evo recimo bračni parovi defiliraju cestom i žene drže transparente "primam samo u guzu".. Ja mislim da bi ih nazvali perverznim i neukusnim barabama i da bi bogami to diglo veliku frku.. Dakle moje razmišljanje je slijedeće - ako se već trpaš u kenju ostavi to u spavaćoj sobi, pa makar bio i peder.. Uostalom zašto ovaj forum tolerira diskriminaciju prema homofobima?! Gdje to piše da je biti homofob nešto loše ili čak zabranjeno?!? Ako moram birati da li će mi dijete danas-sutra biti peder ili homofob - eto biram homofobiju..
Ako se ja sa svojom curom ne žvaljesam i ne drpam u javnosti, ne vidim razloga zašto bi to bilo ko drugi radio, jer je jednostavno nepristojno, kao i šetat gol po ulici.. Sloboda drugog čovjeka (pa tako i pedera) završava tamo gdje počinje moja sloboda. A svojom slobodom smatram i to da mogu normalno šetet po ulici bez osjećaja nelagode (koju svakako osjećam kada vidim previše intimnosti na javnom mjestu).. Toliko o tezama: samo neka oni u svojoj kući rade što hoće, samo dok se ne pojavljuju u javnosti! Ako me to razmišljanje definira kao homofoba (umjesto osobe sa jasnim moralnim i etičkim normama), onda OK, ja sam homofob - I CAN LIVE WITH THAT!!! |
Edited by - Vjeko1980 on 13/01/2010 15:22:12 |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 13/01/2010 : 15:56:00
|
quote: Originally posted by Pajtos
To je ta generacija '80-te! Steta sto Marsal ne stize da nas upozna...
Al dostojno smo ga zamijenili |
|
|
Topic |
|