matori paraliticar
Senior Member
2188 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 20/10/2024 : 20:51:38
|
quote: Originally posted by Živs
O ropstvu i gadnom odnosu prema robovima. O ljubomori i njenim posljedicama. O požudi i plamenu kojim pali. S mrvama afričkog folklora i ponekom božanstvu. Ali prije svega priča o slobodi i o jakoj ženi koja tu slobodu ište i o tome kako do nje dolazi. Od pet priča, druga mi je najjača, najgrotesknija, najneobičnija, s najboljim scenarijem punim neočekivanih obrata. Crtež generalno paše, naheren, mrdav, dobro dočarava taj polustvarni svijet. Strip je dobar - ne i više od toga - s vrhuncem u već spomenutoj drugoj priči, koja mi je izvrsna. Mislim da je naslovni lik trebalo jače oblikovati i da bi onda sve skupa ostavilo jači dojam. Inače mi je daleko najbolji lik ona debela aristokratkinja.
(citajte Zivsov komentar, u njemu su pravi friski utisci za razliku od ovih mojih redova ispod)
Jedna od prvih fibri koje sam nabavio (2013-2015 negde) a to mora da znaci da je ipak trebalo dosta vremena da se rasproda. Citao sam samo jednom i utisci su bili pozitivni. Stripic iz jednog kratkog perioda kad je markos predstavljao stripove malo drugacije nego standardno (naslovna..) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 20/10/2024 20:53:48 |
|
|