ma problem je u tome sto imas osjecas kao da citas "laso" roman, a ne strip. u detalje ti opise svaki jebenu sitnicu koja je nacrtana (npr. bleku niz celo cure tri kapljice znoja dok na glavi ima svoju trapersku subaru i desnom rukom udara jednog mundira u bradu, a drugi prestravljen bjezi itd :-D )
razumijemo te potpuno, kako je tek nama koji moramo to čitat. ali ako se ne varam bar kod specijalca(taj zadnji je takav primer)je manje texta i sigurno lakše prevodljivo, na kraju češ zažalit što si se odreko Bleka.
ps: i meni je iskreno žao, jer tvoj prevod je nenadmašljiv.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
znači od 1 do 24 + br.26 + specijal broj 1 su essegesse, i tu završava. to je cijelih 26 stripova. imam još da pročitam od 20 pa do 26 i da završim sa tim.
u moja tri primjerka(jedan za mene, jedan za sina i jedan za podržku izdvaću) sve su stranice na mestu. Izgleda da i Ludens ima sindrom VČ ali za sada(bar kod mene) u znatno manjoj meri.do sada u nijednom broju(prijeAKD, a sada Tipomat) nisam naletio na takav primjerak. Jedino kod tih Tipomatovih rado pucaju rubovi rikne/hrbta ali bar prvih par dana može se prebirat bolji.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
mogli bi skoro ti ŠUMSKI JURIŠNICI a? Da odradimo esse-geese do kraja.Na zadnjem Marku BUTLER PAŠA je najava ŠUMSKI JURIŠNICI uskoro na kioscima, a sad je več Mark vani mjesec dana.Znam da Blek nije Zagor al je tu blizu pa...
trebam malu pomoć - upravo sam pročitao (prelistao) porin 14 "bostonski fantom" (koza/obradović) i zvoni mi u glavi da sam to već pročitao ranije. radi se o nekom maskiranom osvetniku koje maže engleze po bostonu sve dok ga neka ženska ne rani s ciljem da ga raskrinka. onda blek uskoči, zamaskiran i spasi čovjeku karijeru.
Listam malo stranice foruma , pa naletoh na naslovnicu Blek specijala broj 3 , na kojoj Blek kolje krokodila , a ispod stoji naslov : Zakon sjevera. Zanimljivo. A bio sam ubedjen da krokodili zive u juznim krajevima
Listam malo stranice foruma , pa naletoh na naslovnicu Blek specijala broj 3 , na kojoj Blek kolje krokodila , a ispod stoji naslov : Zakon sjevera. Zanimljivo. A bio sam ubedjen da krokodili zive u juznim krajevima
Da, ali zakon je sa sjevera.
ZAKON!!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Uh, kako su ukusi različiti. Meni su najbolje ( pod uvjetom da ovdje uopće možemo pričati o kvaliteti ) Blekove epizode baš Mittonove i one dvi Banetove. Ni barba Plavšić nije zaostaja za esesovcima a mnogi nisu ni primjetili razliku kod nekih epizoda.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
dobar je Blek od esse-geese ali Mitton je nenadje..ljiv...Yu crtači su neki odlični,neki grozni a najgori je baš Principe koji nas čeka u 27 broju...još njega da pregrmimo i....