Dolje možete vidjeti još jednu vinjetu koja mi je posebno zapela za oko tokom čitanja. Naravno, nakon čitanja serije mojih recenzija EsseGesseovih serijala, i sami ste shvatili kako je riječ o vinjeti koju je nacrtao Sinchetto, zar ne?
divota
je l' on crtao neki strip sam, bez ove druge dvojice?
Mislim da nikada jedan sam nije crtao, bar ja nisam zapazio takav slucaj. Ali bilo je slucajeva u kojima je jedan falio pa je preostali dvojac podijelio posao. Evo npr. ovdje https://www.stripovi.com/recenzije/komandant-mark-km-lu-3c-wobak/3132/ u epizodi "Wobak" izbrojao sam 54 Sinchettovih vinjeta i 10 Sartorisovih, dok Guzzona nema na crtezu. S obzirom na udio njegovog crteza, ovdje je Sinchetto skoro sam. Ima kasnije sigurno jos takvih epizoda (malo po malo popisujem) u kojima je on vecinski odradio crtez, a Sartoris nesto sitno, ali ne vjerujem da je negdje sve sam.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Ovime smo izveli mini spajanje recenzija jer, zajedno s nedavno objavljenom recenzijom epizode "Sveti stit", imamo prvih 20 Markovih prica recenziranih.
Tako je i to ce biti malo vece spajanje buduci da od 9b do 10c 5 epizoda u nizu ima recenziju. Kad se izvede to spajanje, onda ce biti tocno 30 epizoda u nizu.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."