Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13218 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 20/06/2019 : 16:34:15
|
quote: Originally posted by 1Euro
ti si još mlad, tvoje se moždane cjelice brže oporavljaju. Moraš znati, da se ti još nisi rodio kada je Teller po Rabu kupovao trostruka izdanja Lms i Zlatne serije. Čovjek je kupio svoj prvi LMS 1, još za vrijeme okupacije Češkoslovačke od Sovjetskog Saveza.
Uff, ako je tako radio, onda je on danas bogat čovjek znamo koliko idu cijene za te, pogotovo niže brojeve LMS-a i ZS-a.
A što se tiče mene, neki kažu "blago onom tko rano poludi"
quote: Originally posted by DODSFERD
Rado bih se kladio na tellera iako donosi manju zaradu, ali prvo trebam znati koji je on od ove dvojice na slici.
Mislim da je ovaj "namrgođeni" Curunir, bar sudeći po njegovom zadnjem trash talku, ostavio je takav nekakav dojam Tellera ne vidimo, ali sigurno je spreman i potpuno koncentriran.
quote: Originally posted by supermark
I ja stavljam novce na Tellera
Sigurna lova |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
Vlladimir
Senior Member
2045 Posts
Member since 26/08/2009 |
Posted - 12/07/2019 : 09:28:19
|
Gde je Brdar? dobar je momak.
Nema ni onog lika Zagor Te-neya, il ga ja bar nisam viđao na forumu.
Šta je s obi wanom, da me nije poslušao, žene, satirijaza i tako to? što, ako jeste, to je super.
Pijani patak, ni njega nema koliko vidim...
gde je Josip2000?
gde mali od palube?
šta je s culture vulturom?
gde rotka-mrkva, il kako već?
manhunter? je l živ?
šta bi s tata i sin?
je l euro1 snimio film konačno? šta bi s onim projektom zbog kojeg je brisao postove?
gde prof inž, pričalo se da je stigao do kine? m?
gde je ''magnus meets ferri'' wolland?
i onaj, što je crtao zagor vs supermike, zaboravih ime... bilo je ovde sličica tog stripa.
|
Ana Tomaskovic kraljica! |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 12/07/2019 : 11:18:40
|
Pola njih odustalo jer su digli noseve na pojedine forumaše. Čudna svita ti što na forumima punim svakakvih budala očekuju da su svi fini i pišu samo ono što njima odgovara :D Raspizde se na prozivke (nacionalističke, stripovske, sportske, kakve god). Pitam se kako ti ljudi funkcionišu u svijetu van interneta. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Vlladimir
Senior Member
2045 Posts
Posted - 12/07/2019 : 12:50:45
|
quote: Originally posted by swamp thing
Pola njih odustalo jer su digli noseve na pojedine forumaše. Čudna svita ti što na forumima punim svakakvih budala očekuju da su svi fini i pišu samo ono što njima odgovara :D Raspizde se na prozivke (nacionalističke, stripovske, sportske, kakve god). Pitam se kako ti ljudi funkcionišu u svijetu van interneta.
imao sam priliku da vidim kad su se strip forumaši okupili negde da se lično upoznaju, i kad su krenli s predstavljanjima, ovi umesto imena procede forumski nick...
Mislim, bio sam ja na nekim erotskim forumima i oglasnicima, gde mi je nick bio cogitokita26 (nisu godine), al nikad se uživo kad sam se savatavao sa bičarkama sa tih oglasnika, nisam tako predstavljao. |
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 12/07/2019 : 13:02:54
|
quote: Originally posted by Vlladimir
Pola njih odustalo jer su digli noseve na pojedine forumaše. Čudna svita ti što na forumima punim svakakvih budala očekuju da su svi fini i pišu samo ono što njima odgovara :D Raspizde se na prozivke (nacionalističke, stripovske, sportske, kakve god). Pitam se kako ti ljudi funkcionišu u svijetu van interneta.
imao sam priliku da vidim kad su se strip forumaši okupili negde da se lično upoznaju, i kad su krenli s predstavljanjima, ovi umesto imena procede forumski nick...
Mislim, bio sam ja na nekim erotskim forumima i oglasnicima, gde mi je nick bio cogitokita26 (nisu godine), al nikad se uživo kad sam se savatavao sa bičarkama sa tih oglasnika, nisam tako predstavljao.
Da ti nisi onaj čuveni srpski mafijaš Vladimir Milisavljević, tzv. Vlada Budala? |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 12/07/2019 : 13:09:46
|
A kad ti je nick ujedno i nick u pravom zivotu, a po njemu to znade i tako te zove vecina ljudi (nastavnici, sefovi, ljudi na salterima tu nisu bitni)?
Pa valjda i najnormalnije je da se predstavis nekome sa foruma sa tim forumskim nickom, jer te po njemu i "zna" na forumu. Ako ce se ta dvojica druziti i u pravom zivotu, valjda ce kasnije znati kako se tko preziva i slicno, ali kod upoznavanje je to manje vazno (barem meni).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Vlladimir
Senior Member
2045 Posts
Posted - 12/07/2019 : 13:10:06
|
quote: Originally posted by Dexters
quote: Originally posted by Vlladimir
Mislim, bio sam ja na nekim erotskim forumima i oglasnicima, gde mi je nick bio cogitokita26 (nisu godine), al nikad se uživo kad sam se savatavao sa bičarkama sa tih oglasnika, nisam tako predstavljao.
Da ti nisi onaj čuveni srpski mafijaš Vladimir Milisavljević, tzv. Vlada Budala?
Ma kakvi. Pomeš'o si me s Peđom d boyom. |
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4033 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 12/07/2019 : 18:18:36
|
quote: Originally posted by Poli
A kad ti je nick ujedno i nick u pravom zivotu, a po njemu to znade i tako te zove vecina ljudi (nastavnici, sefovi, ljudi na salterima tu nisu bitni)?
Pa valjda i najnormalnije je da se predstavis nekome sa foruma sa tim forumskim nickom, jer te po njemu i "zna" na forumu. Ako ce se ta dvojica druziti i u pravom zivotu, valjda ce kasnije znati kako se tko preziva i slicno, ali kod upoznavanje je to manje vazno (barem meni).
Meni je normalno da se predstavis pravim imenom. Poslije, uz pricu, mozes reci forumsko ime, ukoliko dodje do toga. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6315 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 12/07/2019 : 20:09:39
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Poli
Meni je normalno da se predstavis pravim imenom. Poslije, uz pricu, mozes reci forumsko ime, ukoliko dodje do toga.
Za tebe definitivno očekujem da ti je King Warrior pravo ime.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21255 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/07/2019 : 21:00:04
|
quote: Originally posted by supermark
Slažem se s Polijem Valjda je logično da se predstavi tako, kad ga pod tim nadimkom i znam zadnjih deset godina
+1 samo što je u mom slučaju sve prosto - nik mi je ujedno i nadimak po kome me svi znaju. Tek me samo najbliži zovu Branko ili Bane. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/07/2019 : 21:08:39
|
Proša je mene đir kad san gušta upoznavat članove foruma. Zadnji koje san upozna su tinton, supermark i drogsy, a i to su sve momci tu negdi mojih godina. |
And like that... he's gone. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21255 Posts
Posted - 12/07/2019 : 21:14:16
|
upoznah i tina i drogsija - sjajni momci(upoznao bih i supermarka da je magarac poneo lična dokumenta kada je pokušao da uđe u Srbiju) - i uvek mi je đir upoznati nekog forumaša. |
Edited by - anto on 12/07/2019 21:43:45 |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/07/2019 : 21:39:05
|
quote: Originally posted by vice
Proša je mene đir kad san gušta upoznavat članove foruma. Zadnji koje san upozna su tinton, supermark i drogsy, a i to su sve momci tu negdi mojih godina.
"tu negdi mojih godina" Ti si starac od 28, ja sam mladić od 24 |
Go kneel and weep
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/07/2019 : 22:45:02
|
Upoznao tintona, pa ga tinton počeo upoznavati s ostalima.
quote: Originally posted by Dexters
Da ti nisi onaj čuveni srpski mafijaš Vladimir Milisavljević, tzv. Vlada Budala?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 12/07/2019 : 22:51:19
|
quote: Originally posted by anto
upoznah i tina i drogsija - sjajni momci(upoznao bih i supermarka da je magarac poneo lična dokumenta kada je pokušao da uđe u Srbiju) - i uvek mi je đir upoznati nekog forumaša.
Anto, kakvo je vrijeme u Čačku ovih dana? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/07/2019 : 23:05:19
|
quote: Originally posted by tinton
Upoznao tintona, pa ga tinton počeo upoznavati s ostalima.
upoznao Tintona pa ga prošla volja za upoznavanjem |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21255 Posts
Posted - 12/07/2019 : 23:12:56
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by anto
upoznah i tina i drogsija - sjajni momci(upoznao bih i supermarka da je magarac poneo lična dokumenta kada je pokušao da uđe u Srbiju) - i uvek mi je đir upoznati nekog forumaša.
Anto, kakvo je vrijeme u Čačku ovih dana?
zašto te to interesuje? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
|
1Euro
Advanced Member