Pa kad ti uzimaš onakvog Kolekcionarskog Zagora, taman posla da ja ne uzmem ovakvog Texa Samo me je strah da me to ne navuče ponovo i na ostale Texove knjige
Zamisli koja situacija. Izaso Tex od keca, a nasem Texu crkava kompjuter i ne moze sad da kenja ovde. A extra sto je nedelja i ne moze ni da ga opravi do sutra.
Pa kad ti uzimaš onakvog Kolekcionarskog Zagora, taman posla da ja ne uzmem ovakvog Texa Samo me je strah da me to ne navuče ponovo i na ostale Texove knjige
Namerno te nisam dopisao tamo, nego sam stao kod Cronosa. Cekao sam da se izjasnis. Sad cemo da ispravimo.
Namerno te nisam dopisao tamo, nego sam stao kod Cronosa. Cekao sam da se izjasnis. Sad cemo da ispravimo.
Zamisli koja situacija. Izaso Tex od keca, a nasem Texu crkava kompjuter i ne moze sad da kenja ovde. A extra sto je nedelja i ne moze ni da ga opravi do sutra.
Situacija mi je tol'ko smesna da sam morao da kvotujem sam sebe i ponovo da se smejem. PS Dobra stvar je sto je i Cronos ostavio smajlice, da ne ispadnem lud sto se sam smejem.
Cestitke Dadi i Dadi na ovom izdanju. Svrha je ispunjena, ako nista drugo onda barem zbog ovih nekoliko momaka koje su usrecili. Nadam se da ce mnogi podrzati ovaj potez kupovinom izdanja.
Baš sam jučer gledao dokle je odmakla redovna Tex biblioteka i skužio da se nakupilo novih knjiga koje nemam. Stoga se vidimo sljedeći tjedan u knjižari. A i ovo će se uzimati kad izađe.
Pregreva se procesor,al' mogu da udjem tu i tamo Bitno da je ovo krenulo konacno
Bitno je da ima uvodnog texta,to daje posebnu draz svakom stripu. Ono kada su izasli prvi put autori crtaci poneka slicica iz stripa. Bas to daje onu pravu posebnost ovakvim izdanjima.
Uh, golica, iako je malo skupo. Nije svaki tjedan, istina, ali uz MV, ostala Libelusova Tex izdanja i SA-ove gigante, Kp-a, teško za izdržati. Međutim, teško ću se oduprijeti.