forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by dveribad

"Pitaj učiteljcu"!

I ovo isto.

E nosi se i ti,ne govori mi sta je iz kog filma nego objasni sta je to toliko uvredljivo kod vaske ako se misli na vasku
Ovde se kaze dosadan ko vaska i... sta je tu tolko strasno

A ništa!Kad se opireš rutinskoj kontroli!Pičko jedna!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2009 : 00:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ma dzabe!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Znamo da recimo Darkwood neka izdanja ima i sa manjom maržom jer je Sloba fan tih stripova i na taj način pokušava pospiješiti prodaju.

Dobri stari Nick Raider je najjeftiniji od svih LL radjenih 3 u 1 i to ne malo.

@dveribad
Idi malo u topic o Nicku,mozda pomognes bolju prodaju. Mnogo dobar strip a izgleda da najslabije ide
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Ovo u svezi Texa je isključivo provokacija i nije zajebancija.Iznosim ono što su pojedinci priznali,a negira Dadinu "čestitost",odnosno potvrđuje jednu od njegovih laži-izrečenu u razgovoru ili napisanu na ovom forumu.Meni je to dovoljno,kao što je dovoljno da su to čuli oni koji su trebali čut.

Ratko dragi, tek kad pomislim da san polova konce opet frka!

Pojasni mi boldano pliz.
Tko je priznao da je dobija 30% rabata koliko obično ( ili više ) dobiju striparnice? Sorry ako san negdi priskočija taj detalj.

Koja je to Dadina laž koju spominješ?

PS
Igrali smo 3:3 ako ti je promaklo

Koje to striparnice imaju 30% na Libellus izdanja.Navedi mi imena tih striparnica?Još i više?????
Laž koju spominjem(jedna od laži)...ako ti je promaklo,pogledaj topic "prodaja stripova u Makarskoj"...citirao sam napisano.

Renky,jel ti to meni hoćeš reć da nije laž od strane Dade da smo striparnice prodavaju njihova izdanja(još jedna od laži)?

3-3..nije mi promaklo,samo ne znam za koga 3-3??

Uh moj Ratko, natjera ti mene na search i malo zbunija no ajmo redom

Idemo od rabata:
Ne znam koliko daje Libellus, ni drugi izdavači. Imam neke informacije pa stvaram sliku ali sam mislija da je 30 % praksa. No ne znam jesu li rabati za sve striparnice isti. Ja da san vlasnik izdavačke kuće sigurno bi boljim kupcima i platišama omogućija dodatni rabat ako bi ima prostora u kalkulaciji. Dakle ne mogu tvrditi da netko radi ili ne radi tako niti mi pada na pamet pitati. Ako griješim sorry. Na forumu je javno rečeno da Libellus striparnica radi sa, ubij me, ali mislim 20%. Pri tom mislim na Libellusova izdanja jer je epska tema Libellus. Znamo da recimo Darkwood neka izdanja ima i sa manjom maržom jer je Sloba fan tih stripova i na taj način pokušava pospiješiti prodaju. Znam isto tako da su u Profilu i sličnim mjestima cijene veće. Marko je spominjao neke veće cifre rabata i tako to. Znam da Tisak dere nemilo... Dakle i ako pričamo o 20% opet mi ne štima računica jer sam Texa platija 220 kn i to je bilo na Interliberu. Tukac san za matematiku no to nije 20% rabata ili možda postoje "veći" prijatelji od "prijatelja".

E sad malo o laži.
Tu ću biti kratak i konkretan. Zašto kažem da si me zbunija. Ja san pročita post i tvoj citat i pomislija a to... kad!!!! Kurac bakin!

Topic je od 08.06.2007. i prije tvog "buđenja" zadnji post na njemu 14.06.2007.

Kad je Tex objavljen?

Pa i da su stvarno dali nekome za 200 kn ne možeš vaditi izjavu koja se odnosila na razdoblje od prije gotovo dvi ipo godine i tvrditi da nešto Dado laže. Ajmo pričekati još par godina, možda se promini situacija na tržištu pa rabati budu 30% ( ako ti tvrdiš da sada nisu ) pa ću te ja lipo prozvati lažljivcem i izvući ovaj topic.

Joj joj joj, propustija san zbog tebe Zakon brojeva

3:3
To je danas nerješeno
No tko zna
Ako idemo logikom ovog posta
Za 6 miseci, na kraju prvenstva
možda će taj jedan osvojeni ili dva izgubljena boda
nekome značiti prvenstvo

Zato ti neću odgovoriti za koga, da me ne prozoveš lažljivcom za 6 miseci.

Aj,bolan nepričaj-zakucavaj!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....ajd pesma.....trinaesteee,trinaesteee,bugar udarioooo,četrnaeste,četrnasteee srbin pobedioooo...

Kako da ne,dodji da prebrojis Bugare od Nisa do Dimitrovgrada
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znamo da recimo Darkwood neka izdanja ima i sa manjom maržom jer je Sloba fan tih stripova i na taj način pokušava pospiješiti prodaju.

Dobri stari Nick Raider je najjeftiniji od svih LL radjenih 3 u 1 i to ne malo.

@dveribad
Idi malo u topic o Nicku,mozda pomognes bolju prodaju. Mnogo dobar strip a izgleda da najslabije ide

Ajde ti!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ništa!Kad se opireš rutinskoj kontroli!Pičko jedna!

Gledam bre i ja domace filmove,samo mi ovaj prevodilac(Carson) ide na ..... vise s tim citatima. Ti ne moras da ga slusas svaki dan ko ja.
A picka si ti. Ne moz to tako da se svadjas sa mnom i onda dodje neko drugi(Renky) a mene ko da ni bilo nije
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde ti!

Koj da ga nadje,propao ko muda kroz cepene gace
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...pa nećemo sad da se rastajemo,kad je najlepše!

Samo da mi se ti ne naljutis i odes.
Ja sam ionako pod lake droge pa se ne nerviram ich(turcizam - nimalo). Vidis kako ja odma turim i titl a ti neces da kazes sta te tolko uvredi

Kako da odem,vidi što si napravio!Kako ću ovakav u pičarenje!???

Edited by - dveribad on 16/12/2009 00:26:34
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja sam ionako pod lake droge pa se ne nerviram ich(turcizam - nimalo). Vidis kako ja odma turim i titl a ti neces da kazes sta te tolko uvredi

Odsad da pricamo samo knjizevnim jezikom,jer ako ja krenem s juznjacki ni Srbi me nece razumeju
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Odsad da pricamo samo knjizevnim jezikom,jer ako ja krenem s juznjacki ni Srbi me nece razumeju

Jebi ga,kad ne znam engleski!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta pričaš ti,bre budalo!Bolje izvuci neku korisnu informaciju!

Edited by - dveribad on 16/12/2009 00:47:12
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Predlazem da ubuduce koristimo neke kraci reci za uvrede da bi sagovornik manje cekao na odgovor.
Npr.mars,konju,klenu,vole(to bi otprilike trebao da bude neki maksimum,do cetri slova).
Ovako se rasplinemo mnogo.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 01:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Predlazem da ubuduce koristimo neke kraci reci za uvrede da bi sagovornik manje cekao na odgovor.
Npr.mars,konju,klenu,vole(to bi otprilike trebao da bude neki maksimum,do cetri slova).
Ovako se rasplinemo mnogo.

Ma kakvo vrijeđanje,samo opušteno.Zbog čega bih ja tebe vrijeđao....."ej,ljudi-jeste čuli najnoviju vijest?Bugari su ušli u Sifiju"!!

....(vjerujem da si shvatio da se radi o citatima iz filma?Živio ti meni..."riknula gurtna"!)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 01:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

....(vjerujem da si shvatio da se radi o citatima iz filma?Živio ti meni..."riknula gurtna"!)

Mozda mi je promako neki partizanski s manje poznatim glumcima,ostali tesko.
Cak i posedujem sve sto smatram da vredi na DVD da se podsetim s vremena na vreme.
Evo jedna preporuka.
Ako nisi citao knjigu o Zoranu Radmilovicu(sakupila i pripremila cerka Ana njegove pesme,razmisljanja iz dnevnika koji je vodio,intervjue i sl.) - "Zalazem se za laz",obavezno procitaj.
Nije sve u filmovima,samo to Carson nikako da shvati
Ili o Paji Vujisicu - "Posle fajronta".
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2009 : 01:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda mi je promako neki partizanski s manje poznatim glumcima,ostali tesko.
Cak i posedujem sve sto smatram da vredi na DVD da se podsetim s vremena na vreme.
Evo jedna preporuka.
Ako nisi citao knjigu o Zoranu Radmilovicu(sakupila i pripremila cerka Ana njegove pesme,razmisljanja iz dnevnika koji je vodio,intervjue i sl.) - "Zalazem se za laz",obavezno procitaj.
Nije sve u filmovima,samo to Carson nikako da shvati
Ili o Paji Vujisicu - "Posle fajronta".

Pa kad nema slike.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 01:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Pa kad nema slike.

Ima
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 10:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
deribad!!!!!!di si,topic nam se srozao?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 11:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

deribad!!!!!!di si,topic nam se srozao?

Cekaj deribad,ja sam mislio da je seribad
Ne brini,cim nadje malo slobodnog vremena od postavljanja Texa u koloru na aukcije eto ga opet da reklamira
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 16/12/2009 : 11:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Kako se na srpskom kaže "uš"?

Ne znam bratko,ja sam Bugarin,srpski sam prinaucio pomalko al' s toj malko da prevodim s hrvatski na srpski mnogo ce je. Za toj imas uceni ljudi.
I sto ti je toj us,prevedi mi na srpski,ja ce si prevedem na bugarski pa ce znam dal' je uvreda il' neje.

"Aaaaa,razumeš-lutko"!...prc-moje!

Vaska?
Ako je to jebati ja takvu uvredu.
Ili uso ti je keru?
Ako i to nije,onda nemam pojma sta je.

a uša/gubi se/marš/bježi-nikakva uvreda što se toga tiče..
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 11:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

a uša/gubi se/marš/bježi-nikakva uvreda što se toga tiče..

I posle me vredja da ja ne umem da ga uvredim
Tako ti je to,covek se trudi da uradi nesto najbolje sto zna i opet nekom nije po volji. A onda dodje neko ko ti s protekcijom i odmah zna kako se to radi. Ma nije nego
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38103 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/12/2009 : 13:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.....ajd pesma.....trinaesteee,trinaesteee,bugar udarioooo,četrnaeste,četrnasteee srbin pobedioooo...

Kako da ne,dodji da prebrojis Bugare od Nisa do Dimitrovgrada
Kad je vec sve krenulo u off...

Prijatelj mi je iz Dimitrovgrada (rođen, zivi tu u Lj.) i tamo neke 94/95 smo se dogovarali, da mu dođem u posjetu (jednu godinu skole je tada radio dole), ali bilo je to vreme rata, pa viza i ono vozakanje naokolo kroz Magyarosh, i jos danas nisam stagao da vidim tu lepotu od grada. Ali sigurno jedan dan...

Ah da, samo nastavite, ne dajte se ometati... dobro se drzi ovaj topic na samo vrhu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 13:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Kad je vec sve krenulo u off...

Prijatelj mi je iz Dimitrovgrada (rođen, zivi tu u Lj.) i tamo neke 94/95 smo se dogovarali, da mu dođem u posjetu (jednu godinu skole je tada radio dole), ali bilo je to vreme rata, pa viza i ono vozakanje naokolo kroz Magyarosh, i jos danas nisam stagao da vidim tu lepotu od grada. Ali sigurno jedan dan...

Ah da, samo nastavite, ne dajte se ometati... dobro se drzi ovaj topic na samo vrhu.

Ma zezam se,nisam Bugarin
Mada,kakvo je ovde mesanje naroda bilo ko zna,mozda sam i Turcin,samo ne znam
A inace,Dimitrovgrad je malo,lepo mestasce,cisto(sto nije uobicajeno za jug Srbije),ali ne i vredno nekog turistickog obilaska.
Mada,ako nekad navracas do Nisa ni Dimitrovgrad nije daleko
Meni je rodjeni brat u Ljubljani,ozenjen Slovenkom,sad dolazi u Nis za NG
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 15:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
vidiš kako je brat pametan,oženio se Slovenkom, a ti se držiš one stare kamile...
Zar nebi bilo bolje, da noči pod vedrim nebom Californije provodiš sa nekom Slovenkom,
nego sa onim matorim gunđalom? Dobro, brbljive su i Slovenke ali bolje griju nego one
stare Carsonove kosti.
Pozdrav bratu u Laibah,ps.nadam se da čita stripove.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 15:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

vidiš kako je brat pametan,oženio se Slovenkom, a ti se držiš one stare kamile...
Zar nebi bilo bolje, da noči pod vedrim nebom Californije provodiš sa nekom Slovenkom,
nego sa onim matorim gunđalom? Dobro, brbljive su i Slovenke ali bolje griju nego one
stare Carsonove kosti.
Pozdrav bratu u Laibah,ps.nadam se da čita stripove.

Zakasneli saveti,vec sam se ozenio juznjakinjom i dobio klincezu
Al' ko zna,mozda se i preselimo gore,burazer mi dosadjuje svaki cas i obecava pomoc oko posla. Zasad necu,uzivam,na bolovanju sam skoro celu godinu Nisam blesav da radim dok ne moram
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000