necu rec da nama starijima nije pitanje novac - ali vjeruj mi da vremenski faktor postaje i te kako znacajna stavka
Meni najbitniji,zato i ne zalim za Libellusova izdanja. 38,malo li je EDIT: A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar
necu rec da nama starijima nije pitanje novac - ali vjeruj mi da vremenski faktor postaje i te kako znacajna stavka
Meni najbitniji,zato i ne zalim za Libellusova izdanja. 38,malo li je EDIT: A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar
ja sam junior prema tebi 37 i pol ali drago mi je da si opravio kompstara raga je nesto natucala o tome a meni je to profesionalna deformacija
@rommel Obzirom da nema topica bez mog offtopica - sad jos da pukne Modesty(Tino) pa da to odradi Libellus kako valja i da mi se ispuni jos i ta velika zelja Imam jos mnogo manjih,al' ova mi je najveca
ja sam junior prema tebi 37 i pol ali drago mi je da si opravio kompstara raga je nesto natucala o tome a meni je to profesionalna deformacija
Bah... Prije nego ste se vi iti rodili Wiskey je vec guzio Cehinje u Gradcu sve u sesnaest!... Toliko o tome koliko ste stari...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Originally posted by Tex Willer Kad je crko proslo mi je kroz glavu - bolje da je Carson crko nego ti,ipak je zivot bio pred tobom (procesor mi nije bio star ni 6-7 meseci)
Jbt! Ovaj bi me sa'ranio samo da ne vrati dug. A od koga li bi onda zajmio?
Originally posted by Tex Willer Kad je crko proslo mi je kroz glavu - bolje da je Carson crko nego ti,ipak je zivot bio pred tobom (procesor mi nije bio star ni 6-7 meseci)
Lako to, ali tko bi ga onda izvlacio ispod stola?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Taman posla,pa ja bi te drzao i na aparati ako treba sve dok ne saznam gde drzis evri Stripovi vec znam gde su a i to bi moglo dobro da se utopi
Lako to, ali tko bi ga onda izvlacio ispod stola?
Pa ko to njemu da objasni! Sad u subotu ima da ga ostavim nek istrune ispod stola.
Originally posted by Tex Willer Taman posla,pa ja bi te drzao i na aparati ako treba sve dok ne saznam gde drzis evri Stripovi vec znam gde su a i to bi moglo dobro da se utopi
Originally posted by Tex Willer Taman posla,pa ja bi te drzao i na aparati ako treba sve dok ne saznam gde drzis evri Stripovi vec znam gde su a i to bi moglo dobro da se utopi
Samo cvrsto!
Pa mora te drzim cvrsto da se ne otimas mnogo,mada i to ima svoje drazi
Samo cvrsto!
Pa mora te drzim cvrsto da se ne otimas mnogo,mada i to ima svoje drazi
Ma naravno, jos i ako ti drhte ruke...gde ces bolje?!
Ma naravno, jos i ako ti drhte ruke...gde ces bolje?!
Mnogo gluposti,ne mozes da drzis nekog cvrsto ako ti drhte ruke,kao i drzim te(a ne ti) sto znaci da ili sebe dozivljavas kao "ono" ili se ne razumes u pravopis propali ucitelju,uspesni alkoholicaru,delinkventu jedan nevaspitani
@ docA Tacno sam tebe ocekivao. Znao sam da ce se pojavis ovde, cim vidis da se kenja.Slusaj ovde mogu da offtopicare samo oni koji ce kupe Texa. Ti nadji topic sa Price iz baze Drugdje, pa tamo spamuj.
Za sve one koje interesuju informacije o ovom izdanju one su na prvih par strana topica Juznjaci,begajmo u juznu prugu,dosta smo spamovali ovde. Il' mozemo u onaj topic VC,tu ionako nikad nismo nista pametno napisali