Novu knjigu Prica iz baze Drugdje moci cete uskoro procitati pod nazivom ČOVJEK KOJI JE PRIČAO PRIČE
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji krajem mjeseca...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
EExtra!! Čestitke Libellusu što pojačava ritam PIBD. Odličan strip koji zaslužuje HC i koji kolekcionari moraju imati
_________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
inače, meni je ovo najdrazi pibd od svih. toliko pitka humora i dobre zajebancije u bonelliju i ne vidjamo precesto. recagno je jak, ali mi nije bas po ukusu njegovo petljanje sa svim i svacim i brljavljenje po kontinuitetu (ah, sto mrzim tu rijec u stripu)... castelli mi je ipak drazi, a jos je ovdje i dante spada, crtez do jaja...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.