Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/11/2011 : 20:58:09
|
quote: Originally posted by Ignus
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Mene zbunjuju ove erotikom nabijene naslovnice!
Zašto te zbunjuju? Jesi li čita strip?
Inače, evo i ovo sada košta 90 Kn.
Nisam čitao, čak ni prelistao, zato me zbunjuju jer sam shvatio da je to dječji strip.
I nije baš toliko dječji.Ima dosta gegova nabijenih erotikom, odnosno više nekakvim dječačkim erotskin fantazijama. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/11/2011 : 23:17:31
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by mike
Anto brate, bas smo slicnog ukusa..
Znam da smo sličnog ukusa,ali te sad ne kapiram - i tebe ne obara sa nogu Mali Spirou ili mi ga preporučuješ??
Ne obara me sa nogu.. |
Jack the Black. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 25/11/2011 : 08:23:48
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Mene zbunjuju ove erotikom nabijene naslovnice!
Zašto te zbunjuju? Jesi li čita strip?
Inače, evo i ovo sada košta 90 Kn.
Nisam čitao, čak ni prelistao, zato me zbunjuju jer sam shvatio da je to dječji strip.
A gle...može i ne mora biti dječji, tj. mogu g (po meni) čitati i djeca, ali odrasli će shvatiti što je zapravo poanta. Crtez je zbilja lijep, a ima odličnih fora kojima se uviejk možes nasmijati. Meni je ovaj strip drag, i sad na Interliberu sam popunio rupe u ovih 10 albumam koji su dosad izisli. Daleko mi je ispred npr.Iznoguda. Mislim da je sve na stranu ili dvije, osim u jednom albumu (prvom??) na oko 10 strana, kao neki uvod.
|
|
|
panic
Starting Member
Serbia
98 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 27/11/2011 : 23:24:00
|
quote: Originally posted by anto
Ljudi jedno pitanje - nemam nijedan album malog Spiroua, ali sam čitao ovog junaka u Stripoteci. Šta znam, dobar mi je, ali nije sad da me nešto obara sa nogu. Vidim da ovde većina svršava na njega, i to svi odreda čije mišljenje jako cenim. U pitanju su geg table ili dve table? Ima li koja dugometražna epizoda ? Ne znam samo šta sam to propustio, pa me mali Spirou ne baca u delirijum?!?
U svakom albumu na početku je priča na 6 strana (verovatno crtana posebno za taj album), ostalo su sve geg table 37 ili 38 komada (nema priča na 2 strane)i nisu poređane po redu, već su birane valjda tematski (ali nije ispuštena ni jedna tabla). |
|
|
TraX
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
450 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 02/12/2011 : 00:18:07
|
quote: Originally posted by TraX
pitanje, 15 albuma + neka 4 specijala?? da li sam ja to dobro...??
Samo 15 albuma, ako se ne varam. Macan je već objasnio kako su ova specijalna izdanja samo kolekcije tematskih gegova koji su objavljeni u albumima. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Topic |
|