forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Tarzan by Kerac
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2009 : 20:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nema ranije. To je prva objavljena i da me ubiješ zna san šta bi sa prvom ali san zaboravija.
Čak san u svojoj ludosti kao zvaničnu verziju iskonstruira, ipak samo pretpostavku, da je prva ona epizoda nacrtana za natječaj. Naime kad se otkupila licenca organiziran je natječaj za crtače ( jeben li mu ga... jel i za scenariste? ) pa san brojem jedan uvik smatra baš tu, iz natječaja. No stvarno san zaboravija

PS
Biće u prvoj odma Tarzan nazuzija Jane pa je makli. Epizodu, ne Jane... E Bane, Bane...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 04/12/2009 : 12:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Epizoda Beli Panter koju sam ja crtao i tusirao za dobijanje licence nije nikad objavljena. Posle sam to ponovo nacrtao i Branko je istusirao. Ta epizoda je objavljena u onim malim gadnim plavim Tarzanima kod kojih ne mos razlikovati korice. Ne znam tacno broj. U toj seriji je objavljena i treca epizoda Veliki Gorgo. Od broja 33 (ako se dobro secam) je krenuo Tarzan i A4 formatu. Posto se dotle vec nakupilo epizoda, nisu objavljivane po hronoloskom redu vec po sistemu sta je prvo na gomili.
Mislim da su i Beli Panter i Veliki Gorgo reprizirani u nekim od poslednjih brojeva ali me nemojte drzati za rec. Ne mogu da proverim posto nemam komplet tih Tarzana. Imam svega dvadesetak meni dragih epizoda, petologija Zvezda Kalonge naprimer. Ostalo me nije zanimalo.
Cak me je i nerviralo, posebno kad sam morao da crtam po scenarijima koji se nisu usudjivali da malo iskoce iz stereotipa.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 04/12/2009 : 12:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@Renki
Kada je dobijena licenca, organizovan je natjekonkurscaj i za crtace i za scenariste da bi se formirala ekopa. Joj, da ste samo videli cega je sve tu bilo
Klinci su slali crteze i na tkz ''trgovackoj'' hartiji crtane hemijskom olovkom. Mora se priznati, odziv je bio jako dobar ali u velikoj disproporciji sa kvalitetom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/12/2009 : 13:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znači memorijus me ipak još, malo, služi. A i spomenuti klinci bi bili u rangu sa par Španjolaca, licencnog prethodnika.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/12/2009 : 09:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da imas 16 godina (bar tako govoris zenskom polu), zavidim ti na memoriji pamcenja.
Btw, kako stojis sa Tarzanima, velikim i malim? Imas ih sve?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 05/12/2009 : 11:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
A ja onomad imao oko 16 i sudjelovao na natjeccaju (za scenarij). Od svega se sjećam samo da sam iz Indiane Jonesa drpio smrt by propeler.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/12/2009 : 12:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Šta je ovo? Svi po 16!!!???

Imam sve Tarzane.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/12/2009 : 13:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
A da li te mrzi da popises sve domace
broj / naziv epizode /scenario/ olovka tus / eventualna oznaka tabli
????
Pazi, ovo nije pod morati. Samo ako zaista imas vremena i volje. Ako si zauzet ili te mrzi, niko ti nece zameriti.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/12/2009 : 15:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ne mrzi... vrimena imam ka' u priči. Neće dugo trajati jer uglavnom to već sve imam popisano ali je konačna verzija izgorila sa prethodnim kompom tako da imam samo radnu verziju koju će tribati ponovo dovršiti. Stay tuned!

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/12/2009 : 19:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Tamo u ''Edicije'' vec ima neki popis. Mislim da ima neki jos bolji popis zakopan ovde na forumu uradjen u Excelu ako se ne varam, pa ako to moze da ti olaksa. Excel je zgodan jer, tako sam bar cuo, iz njega mozes izvuci statistike tipa broj scenarija od Dragincica, tus Sibina Slavkovica i sl. Ako sam pogresno obavesten, zanemari.
U svakom slucaju, hvala. Meni si ustedeo dosta kopanja.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 05/12/2009 : 20:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Tamo u ''Edicije'' vec ima neki popis. Mislim da ima neki jos bolji popis zakopan ovde na forumu uradjen u Excelu ako se ne varam, pa ako to moze da ti olaksa. Excel je zgodan jer, tako sam bar cuo, iz njega mozes izvuci statistike tipa broj scenarija od Dragincica, tus Sibina Slavkovica i sl. Ako sam pogresno obavesten, zanemari.
U svakom slucaju, hvala. Meni si ustedeo dosta kopanja.

može se iz excela svašta izvući ako je dobro sam fajl napravljen :)

u svaku čeliju po jedan podatak a svaki strip po jedan redak

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/12/2009 : 22:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
E, to je vec vise za onog McGeeja iz NCIS. Ja se nesto malo razumem u Photoshop i Corel, a ostalo mi je misterija.
Ta statistika Tarzana ce jednog dana biti korisna za mozda neku monografiju o YU Tarzanu. Ipak je to ubedljivo najduza serija kod bivsih nas, oko 1600 strana.
@Mcn
Znaci, to je bio tvoj scenario na koji smo se onoliko smejali?
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 06/12/2009 : 01:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Renky nek napravi popis a ja ću to srediti u excelu ako nije toliko vičan :)

sve za Tarzana :)

Corel, Photoshop, Indesign,.... ;)

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 06/12/2009 02:00:47
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2009 : 09:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Znaci, to je bio tvoj scenario na koji smo se onoliko smejali?

Mogu se samo nadati da se baš mog scenarija sjećate nakon četvrt stoljeća.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 06/12/2009 : 13:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Uz malo kopanja mozda ga i nadjemo, a onda cu ga okaciti ovde
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2009 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz malo kopanja mozda ga i nadjemo, a onda cu ga okaciti ovde

Hvala ti, jer kopiju nemam.

A ni onog za Cat Claw.

mcn

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/12/2009 : 14:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

A ni onog za Cat Claw.

mcn

Nisi valjda?

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/12/2009 : 16:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Nisi valjda?

Ou, jea.

Kao dokaz, imam negdje Banetovu vrlo pristojno i poticajno sročenu odbijenicu.

Zapravo, mislim da su me skoro svi u to doba vrlo pristojno otkantali. Ali Banetova mi je najdraža.

mcn

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 06/12/2009 : 18:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ja se toga uopste ne secam.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/12/2009 : 11:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad si ti tko zna koliko odbijenica napisao, a meni je to bio jedinstven doživljaj.

mcn

Go to Top of Page

mlLandj3
Average Member

Serbia
680 Posts

Member since 22/09/2009

Posted - 07/12/2009 : 12:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mlLandj3's Homepage  Send mlLandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

quote:

Kad si ti tko zna koliko odbijenica napisao, a meni je to bio jedinstven doživljaj.

mcn

a jes' to neobična stvar. jednom sam ja slao neke svoje žvrljoke u Boneli i posle par meseci stigne mi od njih odgovor. Jeste to bila odjebnica, u mom društvu poznata kao "ispušivačina", ali sam ja danima vitlao okolo tim papirom kao da sam u najmanju ruku dobio da radim Zagora, presrećan što je moje ime uopte pomenuto u kontekstu SBE
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/12/2009 : 19:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

mcn

Da vidis, i nisam pisao puno odbijenica iz prostog razloga sto nisam dobijao ni mnogo pozivnica. Ali imas pravo. I ja se secam kad sam se slikao sa Suzan Ehler iz Haggarda, a ona sad nema pojma ko je taj debeli kraj nje.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/12/2009 : 00:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Hil, Kameron Hil...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 08/12/2009 : 15:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message  Reply with Quote
meni je i dalje najpismo uredništvu časopisa Oskar (by mcn) - što trebaju promijeniti i poboljšati
a vidi danas - Oskar propao nakon 4. broja a mcn ne prestaje raditi :)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/12/2009 : 16:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a tek njegovo pismo Stripoteci u kojem je izgadija nog omiljenog Thora a i Raela od Colin Wilsona...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000