dok preveo, ja upravo obradio. sto se nas tice, mogla bi za 15 dana, nakon upisa te jos jednog mog i jednoga gastonovog pregleda te dadine konacne obrade i pripreme ekipe za upis, prijelom, dizajn i sve te stvari, no ocito se do broja 6 mora sinkronizirati s onima gore barbarima sa sjevera tako da, oni ce ti vec reci, ali ja mislim da u prodaji ne moze biti prije ozujka...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
bravo, bravo i još neki kažu da lenčarite...svaka čast, kad se slože male ruke sve se može...nadam se da sa vaše strane nema zapreke za dvomjesečni ritam...brine me malo Dadina konačna obrada i...možda mi razbije sumnje. ODLIČNO za rendžera...ipak smo kolege.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Dado ima veoma mnogo posla, ali to je s uglavnom tehnicke strane, ne brini, rijetko mijenja sadrzaj, a tad to ucini vrlo dobro koliko ja znam, za ovu godinu ne moze se vise od 4 zbog ugovora i prava pa da sad pripremimo svih 200... valjda ce od sljedece godine ici na 6, to ce oni odluciti i objaviti kad se bude moglo... nadalje, kolicina teksta u ovim prvim teksovima je bogohulna, moramo malo i disati, pogotovo Dok... osim toga, i aktivirao sam se ovamo iako odavno nisam u texovom stozeru u LB da bih pomogao... posao je uzasno opsezan, koliko god se neki smijali naivnosti tih prica - bas zato i zahtijeva visestruko veci trud od recimo standardna texa... jer za ovu cijenu, konacan proizvod mora biti gotovo savrsen.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
i za sada svi svoj posao radite savršeo, pa nije onda čudno da izpadne i izdanje takvo-SAVRŠENSTVO. A što najviše veseli je to da i čitatelji prepoznaju vaš trud, siguran sam da su vremena malo bolja da na skladištu Libellusa nebi postojao ni primjerak stariji od godine dana...je...bi ga,i ovako nije loše, osiječam na vodi da bi skoro mogo prvi Color Tex postati RAZPRODANO izdanje.Možda netko dobije i koji sivi las više ali takva je sudbina zavidnih.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
zezaju te, prve naslovnice je namjerno crtao u retro stilu koji vuče na Galepa, meni tako izgledaju samo prve tri iz Color biblioteke, ostale su sve više Villine do ovih zadnjih savršenih.