Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/08/2013 : 20:54:38
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Hm? Bookglobe je oduvijek bio taj koji izdaje Luckyja.
Ili si mislio na stripove koji imaju tvrdoukoričena i mekoukoričena izdanja? U tom slučaju, njihovo izdanje Garfielda također dolazi u mekom i tvrdom uvezu.
Na to. Mislim da se samo Bernard poigravao s zivcima kupaca Jer Lucky, Iznogud, Asterix su mi za HC i nikako drugacije Sve ostalo kako bude |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 20/08/2013 : 17:50:15
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by jaki
I nadam se -Asterix
Definitivno najocekivanije izdanje vec dugo, nadam se da ima nade
ima nade,kako nema...nada topčagić,nada obrić
Dabogda s obe navedene imao seks |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/08/2013 : 18:27:19
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by jaki
I nadam se -Asterix
Definitivno najocekivanije izdanje vec dugo, nadam se da ima nade
ima nade,kako nema...nada topčagić,nada obrić
Nada Mamula...sto ona zna pjevati... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/08/2013 : 17:28:28
|
Zdravo, ljudovi! Palo mi je na pamet da možda (zasad samo možda) počnem čitati i neke stripove koji su malo humorističniji od ovih koje trenutno čitam. Kako volim western, mislim da bi mi LL legao, ali nemam pojma ni tko to izdaje ni tko je izdavao, apsolutno ništa. Malo sam švrljao po Enciklopediji, ali nisam vidio originalnu seriju pa ne mogu usporediti tko je što izdavao, ali volio bih čuti i vaše savjete za početnika. Od čega bi valjalo da počnem? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/09/2013 : 20:49:17
|
quote: Originally posted by selanne
Zdravo, ljudovi! Palo mi je na pamet da možda (zasad samo možda) počnem čitati i neke stripove koji su malo humorističniji od ovih koje trenutno čitam. Kako volim western, mislim da bi mi LL legao, ali nemam pojma ni tko to izdaje ni tko je izdavao, apsolutno ništa. Malo sam švrljao po Enciklopediji, ali nisam vidio originalnu seriju pa ne mogu usporediti tko je što izdavao, ali volio bih čuti i vaše savjete za početnika. Od čega bi valjalo da počnem?
Prije svega, provaj Gošinijeve epizode. U Asteriksovom zabavniku su uglavnom njegove epizode, a od novijih izdanja Bookglobe ti je najbolja opcija. Bookglobe ima politiku izdavanja takvu da izbacuje kombinirano stare i nove epizode pa se opet provaj držat Gošinija.
Ovo ti može pomoć: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29676
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 01/09/2013 : 21:34:28
|
quote: Originally posted by Jasko
Ili probaj sa VČ. Bar zbog prevoda, ako ni zbog čega drugog (:
Nisan čita VČ samo zato šta te epizode već iman. Je li neki stari prevod ili je novi? Bookglobeov prijevod je iznenanađujuće dobar.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 01/09/2013 : 21:36:40
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nisan čita VČ samo zato šta te epizode već iman. Je li neki stari prevod ili je novi? Bookglobeov prijevod je iznenanađujuće dobar.
Stari, iz Asteriksovog zabavnika, isti čovek prevodi i nove epizode :) Šta znam, imam i ja BG, ali VČ mi ima bolji prevod :) (i kvalitetnije odrađeni SC, mada ne mnogo kvalitetnije) :P |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 01/09/2013 : 21:40:52
|
quote: Originally posted by Jasko
Stari, iz Asteriksovog zabavnika, isti čovek prevodi i nove epizode :) Šta znam, imam i ja BG, ali VČ mi ima bolji prevod :) (i kvalitetnije odrađeni SC, mada ne mnogo kvalitetnije) :P
Onda na neviđeno priznajen da je bolji Doduše, kako san reka, za razliku od Asteriksa koji mi je na hrvatskom bija bezveze, LL ilitiga TT mi je dobar. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 01/09/2013 : 21:43:13
|
Hvala, ljudi! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 20/09/2013 : 01:01:24
|
Stigla su tvrdoukoričena izdanja.
A sad bi mogo Iznogud I neki integral XII, Linkoln, Blacksad... I mozda Asteriks kao BUM!!!!!!!!!! |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 21/09/2013 : 09:47:21
|
A sad bi mogo Iznogud I neki integral XII, Linkoln, Blacksad... I mozda Asteriks kao BUM!!!!!!!!!!
A mozda bi mogao i neki integral XI |
Be yourself; everyone else is already taken. |
Edited by - ponki on 21/09/2013 09:48:05 |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 21/09/2013 : 15:03:20
|
quote: Originally posted by ponki
A sad bi mogo Iznogud I neki integral XII, Linkoln, Blacksad... I mozda Asteriks kao BUM!!!!!!!!!!
A mozda bi mogao i neki integral XI
A može i neki integral X i XIV |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21136 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/09/2014 : 02:09:50
|
Moj prvi kupljeni Lucky (jučer), čisto sam se zaželio malo humora...
Stvarno već dugo nisam čitao ovaj strip; još od ranijih stripoteka. Ovo je gore je 75. album po redu, Achde/Gerra iz 2008. (znači noviji); može neko samo kratko ukazati kakvo je stanje serijala nakon odlaska tandema Morris/Goscinny? Koliko su ove epizode bolje/lošije od ranijih? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 27/09/2014 : 13:38:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
može neko samo kratko ukazati kakvo je stanje serijala nakon odlaska tandema Morris/Goscinny? Koliko su ove epizode bolje/lošije od ranijih?
Čovjek iz Washingtona je ja mislim jedini koji još nemam, pa konkretno o ovoj epizodi ne mogu. Ali genaralno, nove epizode su meni puno lošije. Ako si se zaželio LL, rađe prošetaj do SNK i uzmi bilo šta od Morris/Goscinny tandema. Tortille za Daltone, Rantanplanovo nasljedsdstvo, Jesse James, Lovac na ucjene mi prvi padaju na pamet. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17052 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 27/09/2014 : 13:59:21
|
može neko samo kratko ukazati kakvo je stanje serijala nakon odlaska tandema Morris/Goscinny? Koliko su ove epizode bolje/lošije od ranijih?
Čovjek iz Washingtona je ja mislim jedini koji još nemam, pa konkretno o ovoj epizodi ne mogu. Ali genaralno, nove epizode su meni puno lošije.
Kupio sam taj album, ali nisam još pročitao. Pa dobro, tu i tamo, nisu baš sve ove najnovije toliko loše, ni one od prije 10-20 godina nisu baš najblistavije. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 27/09/2014 : 14:30:19
|
quote: Originally posted by delboj
Čovjek iz Washingtona je ja mislim jedini koji još nemam, pa konkretno o ovoj epizodi ne mogu. Ali genaralno, nove epizode su meni puno lošije.
Kupio sam taj album, ali nisam još pročitao. Pa dobro, tu i tamo, nisu baš sve ove najnovije toliko loše, ni one od prije 10-20 godina nisu baš najblistavije.
Te od prije 10-20 godina su isto nove. Za mene je staro ono šta je napisao Goscinny. Ali slažem se, i među novijima ima OK epizoda. |
|
|
Topic |
|