forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
Vronski2 još je sa nama!!!!!

Jaavi seeeee! Jaavi seeee!

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7976 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Ljudi evo sad mi je poslao PM, blam ga je da nam sam kaže, ispalio ga je neki tzv. urednik i to je to
Jebi ga , čovek se najiskrenije izvinjava, ali sad ne mož e da se javi!

ako je to sto kazes istina,onda ko ga jebe.delikventima ovde nije mesto,a pogotovo onima koji nas ljubitelje stripa prave ludim.mesec dana on nas prca u zdrav mozak bez ikakvih sigurnih informacija,a sad se vadi na urednika.takve pacenike sam dosta upoznao u zivotu,i nikad ih nisam stedeo.iskljucite dzukelu sa foruma,a kad ga sretnem jebacu ga ja lose.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/01/2010 : 20:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

iskljucite dzukelu sa foruma

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originallby anto

quote:
Originally posted by Mhejl

Hahaha...
Vi njemu vjerujete?
Tip je bezočni lažov, bez stida i srama.

Ko ?

A šta misliš ko? Psihopatska kreatura koja se odaziva na ime Vronski!!!
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 20:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ja radim u skc u...i veceras su se ovde skupili neki ljudi zbog vesti o promociji mirabilisa.... Cak je bilo i nekih novinara....no niko se nije pojavio...ako strip kasni i dan to stvarno nije frka,ali sto bre rekoste ljudima da dodju a niko se nije pojavio???????

hahaha retardi!!! Citam,neki ljudi su od pocetka znali i zato se iskljucili sa foruma! Zlatni Holms za njih!

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

ako je to sto kazes istina,onda ko ga jebe.delikventima ovde nije mesto,a pogotovo onima koji nas ljubitelje stripa prave ludim.mesec dana on nas prca u zdrav mozak bez ikakvih sigurnih informacija,a sad se vadi na urednika.takve pacenike sam dosta upoznao u zivotu,i nikad ih nisam stedeo.iskljucite dzukelu sa foruma,a kad ga sretnem jebacu ga ja lose.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 20:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Ma daj, ushao sam u ovaj topic samo da vidim Globinjovu reakciju a nje nema xD
Btw ovo cu preskociti. Podrzhavam i svaka cast, ali uz mange, previshe za mene.

Zlatni Holms za ovog coveka!

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Sta Muchachosi uradise od postena coveka...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:48:55  Show Profile Show Extended Profile
Lele, cronos se iznervirao ozbiljno! Ja samo da porucim vronskom..ako je cronos ono rek'o sto je rek'o..vronski, obrao si bostan! Ja znam igraca i nema tu za'ebancije..
King, please molem te, delete na ove fotke da cronos ne upamti fizionomiju vronskog, ja ne bi' voleo da mi drugar zavrsi u neki KP DOM zbog jedne kvazi kopije barona Minhauzena!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Inace, Mirabilis nestao i sa FB. Ostali samo komentari "kupaca".
Ja moje izbrisao da se ne blamiram dodatno.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Lock the topic ....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/01/2010 : 20:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Prosto da čovjek ne povjeruje šta ovdje čita!
A uvijek je vronski teško smarao sa svojim hvalisavim "excluzivama".
Koji jadnik bijednik očajnički željan pažnje... čak gori od mene!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Koji jadnik bijednik očajnički željan pažnje... čak gori od mene!

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
Važno obaveštenje

Sutra u SPC u 18 časova izdavačka kuća Zajebillis organizuje konferenciju za štampu povodom izlaska prvog broja serijala Pukovnik Šilja. Pored ovog , planetarno poznatog junaka u planu je izdavanje i drugih popularnih junaka - Ethan Ever , Arms itd. a za jesen najavljujemo kompletan serijal Pesme sa bliskog istoka i naravno Toma i Jerrastia .

Vaš vronski 3

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Dakle ovako,
nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona.
Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu.
Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina.
Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima.
O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by C Celtic

Važno obaveštenje

Sutra u SPC u 18 časova izdavačka kuća Zajebillis organizuje konferenciju za štampu povodom izlaska prvog broja serijala Pukovnik Šilja. Pored ovog , planetarno poznatog junaka u planu je izdavanje i drugih popularnih junaka - Ethan Ever , Arms itd. a za jesen najavljujemo kompletan serijal Pesme sa bliskog istoka i naravno Toma i Jerrastia .

Vaš vronski 3

Nemo' zajebavas.
Jos kad cekam ovo. Jos ako su u obradi JK.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7976 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Dakle ovako,
nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona.
Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu.
Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina.
Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima.
O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!

PUSI KURAC SMRADE!

Edited by - cronos six on 18/01/2010 20:57:18
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Kad će Vronski2 od prvog broja?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 20:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by danielp

quote:
Originally posted by gibica

Sta mislite o ovome?

quote:

Poshtovani citaoci

Zadovoljstvo nam je da najavimo izlazak prvog broja stripa Kapetan Miki (Capitan Miki), koji ce se u okviru izdavake kuce Mirabilis pojaviti na kioscima u ponedeljak, 18 januara, naredne godine. Serijal ce obuhvatati epizode koje u Italiji, zemlji porekla ovog stripa, izlaze u okviru edicije "Edizioni IF", planirano je izdavanje jedne sveske mesechno, po ceni od 220 dinara. Takodje, planiramo da od marta krenemo sa detektivskim stripovima Julija i Nik Rajder, u ritmu jeno izdanje mesechno.

Poshtovanje i svako dobro za predstojece praznike
redakcija Mirabilisa.

Izvor : http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=339578

Ovakva firma ne postoji! sve je fejk!
Mirabilis je Poliklinika za akuseerstvo i ginekologiju u Nisu i SUR u Kragujevcu koji je brisan iz registra.
Proverite na sajtu Agencije za privredne registre
http://www.apr.gov.rs/

Holms broj dva

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 20:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@ Vronski

Ma nema veze.

Kazi nam nesto vise o onim francuskim albumima.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/01/2010 : 20:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
Ha ha ha....ne vjerujem. Pa ljudi vi niste normalni, od kud sva ova mržnja. Ko djeca kad im obećaš nešto pa zajebeš i onda te mrze iz dna duše.....

Pa čovjeka ne da ne treba mrziti ili izbaciti ili "udrit" po njemu nego mu treba dignuti spomenik.

Ovoliki hype, lakovjernost i nasanjkavanje ne pamtim od izlaska "Blair witch project-a"....bilo da je izvedeno namjerno ili slučajno, čovjek ima moju punu podršku.

Vronski for President

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Dakle ovako,

Stidi se, star si čovjek a lažeš kao govedo...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Lock the topic,nece se ovo dobro zavrsiti za neke clanove,ili ga premsetite u svastaru

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000