Author |
Topic  |
gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts
Member since 13/03/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 20:38:22
|
Vronski2 još je sa nama!!!!!
Jaavi seeeee! Jaavi seeee!
     |
Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce... |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7976 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 20:39:21
|
quote: Originally posted by anto
Ljudi evo sad mi je poslao PM, blam ga je da nam sam kaže, ispalio ga je neki tzv. urednik i to je to Jebi ga , čovek se najiskrenije izvinjava, ali sad ne mož e da se javi!
ako je to sto kazes istina,onda ko ga jebe.delikventima ovde nije mesto,a pogotovo onima koji nas ljubitelje stripa prave ludim.mesec dana on nas prca u zdrav mozak bez ikakvih sigurnih informacija,a sad se vadi na urednika.takve pacenike sam dosta upoznao u zivotu,i nikad ih nisam stedeo.iskljucite dzukelu sa foruma,a kad ga sretnem jebacu ga ja lose. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 20:41:59
|
quote: Originallby anto
quote: Originally posted by Mhejl
Hahaha... Vi njemu vjerujete? Tip je bezočni lažov, bez stida i srama.
Ko ? 
A šta misliš ko? Psihopatska kreatura koja se odaziva na ime Vronski!!! |
 |
|
Gonzo
Starting Member

42 Posts
Member since 17/01/2010 |
Posted - 18/01/2010 : 20:45:28
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Ja radim u skc u...i veceras su se ovde skupili neki ljudi zbog vesti o promociji mirabilisa.... Cak je bilo i nekih novinara....no niko se nije pojavio...ako strip kasni i dan to stvarno nije frka,ali sto bre rekoste ljudima da dodju a niko se nije pojavio???????
hahaha retardi!!! Citam,neki ljudi su od pocetka znali i zato se iskljucili sa foruma! Zlatni Holms za njih! |
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 20:45:39
|
quote: Originally posted by cronos six
ako je to sto kazes istina,onda ko ga jebe.delikventima ovde nije mesto,a pogotovo onima koji nas ljubitelje stripa prave ludim.mesec dana on nas prca u zdrav mozak bez ikakvih sigurnih informacija,a sad se vadi na urednika.takve pacenike sam dosta upoznao u zivotu,i nikad ih nisam stedeo.iskljucite dzukelu sa foruma,a kad ga sretnem jebacu ga ja lose.

|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Gonzo
Starting Member

42 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:47:40
|
quote: Originally posted by weljko94
Ma daj, ushao sam u ovaj topic samo da vidim Globinjovu reakciju a nje nema xD Btw ovo cu preskociti. Podrzhavam i svaka cast, ali uz mange, previshe za mene.
Zlatni Holms za ovog coveka! |
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 20:47:46
|
quote: Originally posted by Kit Carson
ako je to sto kazes istina,onda ko ga jebe.delikventima ovde nije mesto,a pogotovo onima koji nas ljubitelje stripa prave ludim.mesec dana on nas prca u zdrav mozak bez ikakvih sigurnih informacija,a sad se vadi na urednika.takve pacenike sam dosta upoznao u zivotu,i nikad ih nisam stedeo.iskljucite dzukelu sa foruma,a kad ga sretnem jebacu ga ja lose.

Sta Muchachosi uradise od postena coveka... |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 20:48:55
|
Lele, cronos se iznervirao ozbiljno! Ja samo da porucim vronskom..ako je cronos ono rek'o sto je rek'o..vronski, obrao si bostan! Ja znam igraca i nema tu za'ebancije.. King, please molem te, delete na ove fotke da cronos ne upamti fizionomiju vronskog, ja ne bi' voleo da mi drugar zavrsi u neki KP DOM zbog jedne kvazi kopije barona Minhauzena!   |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:50:42
|
Inace, Mirabilis nestao i sa FB. Ostali samo komentari "kupaca".  Ja moje izbrisao da se ne blamiram dodatno.   |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/01/2010 : 20:51:00
|
Prosto da čovjek ne povjeruje šta ovdje čita! A uvijek je vronski teško smarao sa svojim hvalisavim "excluzivama". Koji jadnik bijednik očajnički željan pažnje... čak gori od mene! |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:51:47
|
quote: Originally posted by kiky
Koji jadnik bijednik očajnički željan pažnje... čak gori od mene!
   |
 |
|
C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 20:51:56
|
Važno obaveštenje
Sutra u SPC u 18 časova izdavačka kuća Zajebillis organizuje konferenciju za štampu povodom izlaska prvog broja serijala Pukovnik Šilja. Pored ovog , planetarno poznatog junaka u planu je izdavanje i drugih popularnih junaka - Ethan Ever , Arms itd. a za jesen najavljujemo kompletan serijal Pesme sa bliskog istoka i naravno Toma i Jerrastia . Vaš vronski 3 |
What a long strange trip it's been |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 20:52:41
|
Dakle ovako, nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona. Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu. Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina. Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima. O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi! |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:54:00
|
quote: Originally posted by C Celtic
Važno obaveštenje
Sutra u SPC u 18 časova izdavačka kuća Zajebillis organizuje konferenciju za štampu povodom izlaska prvog broja serijala Pukovnik Šilja. Pored ovog , planetarno poznatog junaka u planu je izdavanje i drugih popularnih junaka - Ethan Ever , Arms itd. a za jesen najavljujemo kompletan serijal Pesme sa bliskog istoka i naravno Toma i Jerrastia . Vaš vronski 3
Nemo' zajebavas. Jos kad cekam ovo. Jos ako su u obradi JK.    |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7976 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 20:54:16
|
quote: Originally posted by vronski 2
Dakle ovako, nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona. Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu. Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina. Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima. O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!
PUSI KURAC SMRADE! |
Edited by - cronos six on 18/01/2010 20:57:18 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 20:55:07
|
Kad će Vronski2 od prvog broja? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Gonzo
Starting Member

42 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:56:59
|
quote: Originally posted by danielp
quote: Originally posted by gibica
Sta mislite o ovome? 
quote:
Poshtovani citaoci
Zadovoljstvo nam je da najavimo izlazak prvog broja stripa Kapetan Miki (Capitan Miki), koji ce se u okviru izdavake kuce Mirabilis pojaviti na kioscima u ponedeljak, 18 januara, naredne godine. Serijal ce obuhvatati epizode koje u Italiji, zemlji porekla ovog stripa, izlaze u okviru edicije "Edizioni IF", planirano je izdavanje jedne sveske mesechno, po ceni od 220 dinara. Takodje, planiramo da od marta krenemo sa detektivskim stripovima Julija i Nik Rajder, u ritmu jeno izdanje mesechno.
Poshtovanje i svako dobro za predstojece praznike redakcija Mirabilisa.
Izvor : http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=339578
Ovakva firma ne postoji! sve je fejk! Mirabilis je Poliklinika za akuseerstvo i ginekologiju u Nisu i SUR u Kragujevcu koji je brisan iz registra. Proverite na sajtu Agencije za privredne registre http://www.apr.gov.rs/
Holms broj dva |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/01/2010 : 20:58:09
|
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by King Warrior
iskljucite dzukelu sa foruma

|
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 20:58:55
|
Ha ha ha....ne vjerujem. Pa ljudi vi niste normalni, od kud sva ova mržnja. Ko djeca kad im obećaš nešto pa zajebeš i onda te mrze iz dna duše.....
Pa čovjeka ne da ne treba mrziti ili izbaciti ili "udrit" po njemu nego mu treba dignuti spomenik.
Ovoliki hype, lakovjernost i nasanjkavanje ne pamtim od izlaska "Blair witch project-a"....bilo da je izvedeno namjerno ili slučajno, čovjek ima moju punu podršku.
Vronski for President |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:59:13
|
quote: Originally posted by vronski 2
Dakle ovako, nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona. Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu. Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina. Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima. O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!
Stidi se, star si čovjek a lažeš kao govedo... |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Topic  |
|