forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/01/2010 : 20:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Trebalo bi da istražite ko je na Krstarici stavi one podatke o firmi Mirabilis, koje mesec i više dana slao dezinformacije ne samo meni nego i drugima preko krstarice i fejsbuka i zašto je to rađeno! Ovako ispadam najkrivlji ja koji sam naseo na vrlo ubedljivu priču a ne onaj koji je sve ovo uradio i smislio!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by www2
....bilo da je izvedeno namjerno ili slučajno, čovjek ima moju punu podršku.

Vronski for President

...i od Cronosa ima podrsku.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/01/2010 : 21:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Dakle ovako,
( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli

Onaj svoj ulog sa 46 strane povecavam na 5.000€
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 21:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Stidi se, star si čovjek a lažeš kao govedo...

Ajde nek' netko nađe i lipu rič za Vronskog!

PS
Neka dva lika iz Niš me učili kako je to od milja kad oni jedan drugom kažu govedo!
A često kažu...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 21:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message
quote:
Originally posted by Gonzo

quote:
Originally posted by danielp

quote:
Originally posted by gibica

Sta mislite o ovome?

quote:

Poshtovani citaoci

Zadovoljstvo nam je da najavimo izlazak prvog broja stripa Kapetan Miki (Capitan Miki), koji ce se u okviru izdavake kuce Mirabilis pojaviti na kioscima u ponedeljak, 18 januara, naredne godine. Serijal ce obuhvatati epizode koje u Italiji, zemlji porekla ovog stripa, izlaze u okviru edicije "Edizioni IF", planirano je izdavanje jedne sveske mesechno, po ceni od 220 dinara. Takodje, planiramo da od marta krenemo sa detektivskim stripovima Julija i Nik Rajder, u ritmu jeno izdanje mesechno.

Poshtovanje i svako dobro za predstojece praznike
redakcija Mirabilisa.

Izvor : http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=339578

Ovakva firma ne postoji! sve je fejk!
Mirabilis je Poliklinika za akuseerstvo i ginekologiju u Nisu i SUR u Kragujevcu koji je brisan iz registra.
Proverite na sajtu Agencije za privredne registre
http://www.apr.gov.rs/

Holms broj dva

Ti si bruder Herlok Šolms,nego od kad si ono na forumu??
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 21:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ma Vronskijeva je ideja, i izvođenje, i (ne)slavni finiš.
Trajno izbacivanje! Vronski PUKO SI!

Edited by - Mhejl on 18/01/2010 21:05:48
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7976 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Trebalo bi da istražite ko je na Krstarici stavi one podatke o firmi Mirabilis, koje mesec i više dana slao dezinformacije ne samo meni nego i drugima preko krstarice i fejsbuka i zašto je to rađeno! Ovako ispadam najkrivlji ja koji sam naseo na vrlo ubedljivu priču a ne onaj koji je sve ovo uradio i smislio!

a sto si naseo.ti si rodjen za grandshow,tamo netreba dokazivanje.dovoljno je da lupas ono sto vidis,ili cujes.ne trudi se da dokazes kako je kriv misko.i sa ovo malo ludog mozga kolko imam,nikad nebi preneo informacije koje je lupnuo neko treci.uostalom sto ti ja sve to pricam,ti si slucaj za psihijatra.odi pregledaj se dok je jos vreme.
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 21:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:

Dakle ovako,
nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona.
Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu.
Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina.
Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima.
O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!

Srce bolje priznaj da lazes! Ako ne onda promeni profesiju, jel si kao novinar Nula-Nistica-Zero. Jbt lepo kaze onaj covek da ih nema u privrednim registrima, pa onaj covek kasnije kaze da ih nema u katalogizaciji biblioteke, pa da ne nabrajam! (a neki iskusni forumasi ih odjebu zbog zaludjenosti)
A ti se vodis time da imaju Profil na fuckin FB-u (pa i baba ga ima) i znaju da ti posalju mail!
Ma nisi ti meni tako naivan

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

PS
Neka dva lika iz Niš me učili kako je to od milja kad oni jedan drugom kažu govedo!
A često kažu...

Koji li su pa ti fantomi?!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 21:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma bolje da ih ne znaš

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 21:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

Dakle ovako,
nemam namere da se bilo kome pravdam jer nizašta nisam kriv i žrtva sam prevare kao i većina na ovom forumu! Ako moje izvinjenje nekom nešto znači onda se izvinjavam a šta se desilo sa najavljenim kapetanom mikijem treba pitati Živadina Stevanovića koji mi je slao mejlova sa obveštenjima o promociji i izdanjima ( i koje su okupljeni forumaši uključujući i Colta) večeras u SKC i videli a dotični me je kontaktirao i preko telefona.
Mirabilis nisam ja izmislio vć je neko informacije o njima i njihovim izdanjima postavio na Krstaricu i Fejsbuk pa sam ih tek onda kontaktirao kao novinar želeći da medijski ispratim njihove aktivnosti a Stevanović me je zamolio da prenosim njihove stavove i najave na ovom forumu.
Pokušao sam večeras da ga kontaktiram ali je bio nedostupan a uostalom zar bih se večeras pojavio u SKC da je ovo sve moje delo i izmišljotina.
Za razliku od nekih bavim se ozbiljnim i teškim poslom i nemam vremena da se mesec dana zamajavam glupostima i da smišljam lažne informacije o stripovima! Naseo sam na priče nekoga ko je delovao ozbiljno a sve u cilju da čitalačka publika bude na vreme upoznata sa strip dešavanjima.
O vređanjima preko privatnih poruka koje mi neki članovi šalju pa i preko javnog topica ne želim, to govori o njima samima i o njihovoj kulturi!

PUSI KURAC SMRADE!

UUU izbacite ovog coveka - Vredja i pise sa Caps Lockom!

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 21:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Vronski je žešći mazohista!!!
Evo ga među ''active users'', gleda naše uvrijede i uživa...
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Nisam osetio potrebu da se javljam na ovom forumu ni kada je ovo najavljeno ni sad kada se ispostavilo da je zesca lozana. Samo pitanje za kolegu Vronskog, kakav si ti covece novinar. Ja razumem da svako od nas moze biti nasamaren, to se videlo sada ovde, niko nije imun na to. Dakle mislim da ti niko ne zamera sto si ti nasamaren (ako je zaista tako). Ovde ti svi zameraju sto si na sva zvona udarao i prenosio nesto sto si dobijao preko mejla, i palio ovde narod. Preispitaj malo svoju novinarsku profesionalnost posle ovoga.

Za ostale, nema potrebe ovde neko da pizdi zbog svega ovoga. Pre neki dan je kod nas (u Srbiji) izbio skandal jer je pustena prica da policija naplacuje kazne od 5.000 dinara i oduzima 4 poena vozacima koji nemaju potpisanu vozacku dozvolu. Prica je otisla tako daleko da je beogradska hronika dovela u goste policijaca koji je to negirao i zamolio da se jave ljudi koji su (i ako su) osteceni. Na kraju je ispalo da je to neslana sala nekog lika koji je sa posla poslao 1.000 sms poruka. I to je prava doza za uvodjenje panike u ovoj zemlji, svako ko moze da posalje 1.000 poruka ima mogucnost da manipulise ovde. Od tih 1.000 poruka ujutru, do popodne cela Srbija je digla uzbunu oko potisivanja vozacke dozvole.

Sta je pouka svega ovoga, nemojte verovati bas svemu sto se prica.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Meni je krajnje sumnjiv ovaj Gonzo !
Ko si druže sad pa ti ???
Da nemaš veze sa ovom ispalom ???

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Ma bolje da ih ne znaš

Uuuh, dobro je! U trenutku sam pomislio da pricas o Texu i meni.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/01/2010 : 21:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by www2

Pa čovjeka ne da ne treba mrziti ili izbaciti ili "udrit" po njemu nego mu treba dignuti spomenik.

Zna se kad se dize spomenik
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/01/2010 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

PS
A često kažu...

Ma pusti goveda,ti lazu cim zinu
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 21:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by regar
Od tih 1.000 poruka ujutru, do popodne cela Srbija je digla uzbunu oko potisivanja vozacke dozvole.

Što? Nepismeni pa im bija problem potpisat?

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by anto

U pitanju je drugarica, mada poucen prethodnim iskustvom ne znam da li smem da verujem i to.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Znam da je drugarica, ali sam UBEĐEN 100% da je u nekoj vezi sa ovom ujdurmom.Pratim njegove postove par dana i nešto mi tu smrdi?

Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by regar
Od tih 1.000 poruka ujutru, do popodne cela Srbija je digla uzbunu oko potisivanja vozacke dozvole.

Što? Nepismeni pa im bija problem potpisat?

Nije u tome stvar. Stvarje da je cela stvar bila laz, lazna dojava koja je potpalila sve. Da ne ulazimo u to zasto ljudi nisu potpisivali taj dokument, to nije poenta ove price

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Šta ima da ti bude sumljiv vidiš da je neka baba jaga Piše u ženskom rodu, a voli Mapete

@ cronos six

Što se bre onako izrazi vidiš da istraumira ovu Gonzu
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 21:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Kad smo kod nje... ovo sam taman posta na lokani topic pa nije prihvatilo jer dok san pisa nije još bija lock!

---------------------------------------------
Ah, samo ti zajebaji okolo. Datum pojavljivanja na forumu te svrstava u najuži krug kandidata za katran i perje

Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 21:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

U pitanju je drugarica, mada poucen prethodnim iskustvom ne znam da li smem da verujem i to.

Jedna nosata devojcica sa lezbejskim sklonostima, kao i Legs

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/01/2010 : 21:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
čas priča ekavski čas jekavski, posećuje wizardov topic, ma siguran sam da se sada slatko smeje nad ovom situacijom!Čas priča kao žensko, čas u muškom stilu.
Ali neka i treba, svaka čast.
Hoće li ko da se kladi da Gonzo stoji iza svega ovoga ???
Bože, koji sam ja Šerlok !!!!!!

Edited by - anto on 18/01/2010 21:17:19
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000