Originally posted by Obi-wan Pa i kada smo klinci bili, nitko ga nije skupljao
E što lažeš...Ja sam ga sakupljao, a i dan danas imam te iz ZS. Jeste da je treš na kvadrat, ali baš me briga!!
ma pusti ttog ljubitelja hulka i slicnih pizdarija. kad miki popije casu mleka, ima sve to da potaraca... nego, salu nastranu (bas tako, spojeno), nije li kapetan miki zapravo pedofilski strip?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nego, salu nastranu (bas tako, spojeno), nije li kapetan miki zapravo pedofilski strip?
Pa dobro, ova šala ti je baš nastrana.
Pedofilski???? Misliš zbog njega i drage mu Suzi??? Ma jok, kako pedofilski kad su se u to vreme devojke udavale sa 14 godina, a sa 20 su već vodile buljuk dece, okopavale kukuruz na farmi, drale ulovljene medvede i ponekad pripucale na Indijance koji se šunjaju po obližnjem šumarku???
da, ali za danasnje standarde nije normalno da se strip bavi ljubavlju izmedju 13-14 godisnje decice, a sve u drustvu pijanih starkelja... kad promislim, to je tako opscen i stetan strip, da je sreca da je ovo sve bila samo podvala
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
da, ali za danasnje standarde nije normalno da se strip bavi ljubavlju izmedju 13-14 godisnje decice, a sve u drustvu pijanih starkelja... kad promislim, to je tako opscen i stetan strip, da je sreca da je ovo sve bila samo podvala
A ti opet protiv naseg Texa!
Prvi post Mirabilisa posle saznanja da je sve bila prevara, koji je postavljen u 20.00, a kad je video da moze da dodje do ozbiljnijih posledica, brze polje ga je obrisao.
Original postavio Mirabilis Pogledaj poruku Dragi citaoci
Imali smo ozbiljnu nameru da krenemo sa stripom Kapetan Miki, ali su nas izvesne poslovne okolnosti omele u tome. Gospodin Srecko Milovanovic, koji je postavljen za portparola firme, je imao zadatak da ljude obavesti o prolongiranju izdavastva, ali je on citavu situaciju okrenuo u svoju korist i krenuo da najavljuje stvari koje je iskljucivo on izmisljao. Da bi pokrio citavu ujdurmu, izmislio je i nekog Zivadina Stevanovica sa kojim je vodio "poslovnu" komunikaciju preko zvanicnog maila firme, sto je tek jutros otkriveno kada je pronadjen jedan neposlati mail sa privremenog accounta a redakciju zapljusnuo talas mailova gnevnih citalaca koji su isli na navodnu konferenciju. Zivadin Stevanovic ne postoji u redakciji Mirabilisa niti osoba sa takvim imenom saradjuje sa redakcijom, niti je bilo ko iz Mirabilisa postavio profil na FB. Uzasnuti smo fikcijom i lazima gospodina Milovanovica, koji je isao toliko daleko u citavoj stvari da je i najavio konferenciju gde ce prisustvovati italijanski crtac, o cemu naravno niko od nas nista nije znao. Prihvatamo krivicu zbog angazovanja tako nesolidne osobe a Kapetan Miki ce se pojaviti na kioscima u narednom periodu, bicete blagovremeno obavesteni o tome.
Drugi post
Original postavio Mirabilis Pogledaj poruku Buduchi da je sada ochito da od novogodisnjih darova i izdavanja stripa Kapetan Miki nece biti nishta, moramo uputiti izvinjenje svim potencijalnim chitaocima, a pogotovu gospodinu Srecku Milovanovicu koji je svojom dobronamernoshcu i pomalo naivnoshcu "potpomogao" realizaciju celog projekta. Poanta "Mirabilisa" nije bila preuranjena prvoaprilska shala, kakav je dojam mozhda ostavila, vec ispitivanje kakvu bi reakciju izazvalo shtampanje nekih starih junaka, koji su vremenom izashli iz opsega interesovanja chitalaca, kao i nekih novijih koji u Italiji idu vec dugi niz godina a bili su vrlo podcenjeni i zapostavljeni u Srbiji. Josh jednom se izvinjavamo svima i mislim da mozhemo dati zakljuchak da ste i vi i mi mnogo toga nauchili iz ovog dogadjaja, nadamo se da cete nam oprostiti jer nije bilo nikakvih zadnjih namera ni neke urote.
Treci post, u kojem je odgovorio na moje pitanje "zasto je obrisao prvi post"
Prijatelji, predhodni post je pisao neko ko nije imao autorizaciju za to, te je i obrisan cim je primeceno o cemu se radi. Cinjenica da je Mirabilis `otvoren` kako bi se javnost anketirala u pogledu eventualne publikacije odredjenih junaka, koji u izobilju Boneli stripova na sceni jos nisu prikazani citaocima. Gospodin Milovanovic je bio neduzna zrtva svega, jer je u svojoj naivnosti, a buduci da je ekspert za italijansko strip trziste, pristao da podrzi `projekat` lansiranja pomenutih publikacija, tako da nema smisla ga kriviti. Izvinjavamo se svima na svemu sto smo uradili, i nadamo se da cete uskoro moci da pratite nasa izdanja, jer prikupljeni materijal ocito govori koliko je interesovanje za Kapetana Mikija ili Nathana Nevera.
izmislio je i nekog Zivadina Stevanovica sa kojim je vodio "poslovnu" komunikaciju preko zvanicnog maila firme, sto je tek jutros otkriveno kada je pronadjen jedan neposlati mail sa privremenog accounta