Divno je primjetiti da , što je Ferri stariji, to su njegove naslovnice sve bolje , pogotovo kad ih usporedimo s njegovim radovima iz sredine devedesetih
ja sam siguran u reprint Chika, dobra prodaja i skoro 10 godina od prvog natjerace Bernarda na taj ocajnicki potez...mislim da se prava ne placaju ponovo, u svemu tom lošem dobro je da zahvaljujuci odlicnoj prodaji debeljka izlaze stripovi koji drugcije verovatno i nebi(Marti,Mister No),v svakoj lošoj stvari ima neka dobra...ako mogu usporedit novijeg Alan Forda i Chika,ovaj mexikanac je vrh humora.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
možda ce reprint cika (ako ga bude bilo) ici rjede nego što sad ide,možda dva puta godišnje,a da malo ubrzaju npr. extra ili redovnu seriju ili pak almanah na 4 godišnje dok ne stignu talijane a to bi bilo za 1-2 godine.
rijec cowboy je engleska rijec a talijani su je iskoristili u nazivu stripa,kao ciko story,pa sam ocekivao da ce biti cowboy a ne kauboj. VC bi vec mogao izdati kao kauboj.
rijec cowboy je engleska rijec a talijani su je iskoristili u nazivu stripa,kao ciko story,pa sam ocekivao da ce biti cowboy a ne kauboj. VC bi vec mogao izdati kao kauboj.
Ali Talijani, kolko je meni poznato, nemaju druge rijeci za cowboy-a...
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
talijani obozavaju staviti engleski gdje god im padne na pamet, cudim se da talijanski jos uopce postoji... a nece ni naš dugo, izgleda. za divno cudo, prevela je ovdje kako treba... cowboy bi zbilja bilo prepreprevise, cak i za ludensovu jezicnu bijedu. no zato SA ostavlja dark city umjesto grad tame. strasno i bolesno...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.