Dobro su se sjetili to reprintirati. Nedugo nakon što sam kupio svih 6 Dark Horse trejdova prvi je bio rasprodan (sredinom 2008) i na Amazonu su se mogli kupiti samo "used" primjerci za preko 120 dolara po komadu.
Dobro su se sjetili to reprintirati. Nedugo nakon što sam kupio svih 6 Dark Horse trejdova prvi je bio rasprodan (sredinom 2008) i na Amazonu su se mogli kupiti samo "used" primjerci za preko 120 dolara po komadu.
Ajmee
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Jel se to meni cini il je bilo kikseva u prevodu kod ove Akire sto je izlazila kod nas... Neke recenice su bile bas smijesne a neke nisu imale smisla...
Ja nisam naishao ni na kakve (povece) smetnje. Meni je prevod bio sasvim solidan.
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
:D ja planiram da uskoro uzmem ukoricene tomove(ako ima i 40 u jednom),jer kada je izlazila manga u kioscima bio sam noob i nisam kupovao :D ako neko nadje ukoriceno,ili collectors ili slicno neka plz stavi link to...
Jel se to meni cini il je bilo kikseva u prevodu kod ove Akire sto je izlazila kod nas... Neke recenice su bile bas smijesne a neke nisu imale smisla...
Hm,nisam ni ja naletio na neke posebno greshke,manje-vishe sve su bile manjak ili vishak slova.
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Koja je razlika između ova dva integralna izdanja Kodansha i Dark Horse Comicsa?! Koliko ja mogu da vidim, i oba su dostupna na amazon.com, integralno izdanje (prva knjiga) Dark Horsea košta $16.47 dok isto izdanje Kodansha Comicsa košta $16.49 (razlika u ceni je zanemarljiva). Čak su i naslovne skoro pa identične. Jedino možda broj strana (364 kod DHC izdanja naspram 352 kod KC izdanja).
ja sam ih vidio i brzinski prelistao i izgleda da nema razlike nimalo...ako neko ima DH izdanje slobodno mu ne treba ovo a ako se pocinje od pocetka onda je bolje poceti sa izdanjem kodanshe
samoo steta sto nema nekog boljeg izdanja u HC na barem malo boljem papiru da se ima za za dugo vremena ovako slabo odradjeno mislim shit papir vrlo meke korice i moras da citas njezno da se ne prlomi strip..al haj to je druga tema
Drugi trejd se na amazonu prolongira vec pola godine, jel' to neki problem kod izdavaca ili sta vec? Tacno mi dodje da kupim onih 40 svescica Marketprinta... :(
Pitanje: Pročitah na tjednim crticama da se zatvara internacionalni Kodansha comics. Hoće li to poremetiti izdavanje Akire na engleskom? Samo mi to još treba, sakupio prvih 5 trejdova, a da ne uspijem šesti, koji izlazi za mjesec dana...
Pitanje: Pročitah na tjednim crticama da se zatvara internacionalni Kodansha comics. Hoće li to poremetiti izdavanje Akire na engleskom? Samo mi to još treba, sakupio prvih 5 trejdova, a da ne uspijem šesti, koji izlazi za mjesec dana...
Kodansha International i Kodansha Comics USA su dva odvojena krila izdavačkog diva Kodansha. Kodansha International je mnogo starija, osnovana je 1963. godine sa ciljem međunarodne distribucije Kodanshinih naslova na engleskom.
Kodansha Comics USA je sasvim drugo krilo osnovano 2008. godine sa ciljem izravne distribucije Kodanshinih naslova u SAD-u.
Tako da, ovo neće utjecati ništa na nova izdanja Akire na engleskom ili druge naslove koji se izdaju, jer oni nemaju nikakve veze sa Kodanshom International.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Danas kompletiran Akira, stigao vol. 6. Nema srećnije osobe od mene :) I da li Keanu mora usrati i ovu ekranizaciju? Zar Konstantin nije bio dovoljan? Nadam se da se ovo neće ispostaviti tačno...