forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 17:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Hm, ne vidim nijednog Swampy-ja na policama... :) :) :)
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/01/2010 : 17:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
uh, bio je do skora jedan... kupio sam ono hc delu izdanje Sage vol.1, ali jbga, skontao sam cu tesko ispratiti i preostalih 5 knjiga, pa sam se resio toga... nije mi Swam Thing nista posebno...

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote

Nego otkud ti Tron integral ?!!!!!!!!!!!!

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 22/01/2010 18:03:46
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/01/2010 : 18:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... he, he, pa nabavio... sve pre ili kasnije ispliva, samo treba biti strpljivi...

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Dobro je da te nije zajebo taj od koga si ga nabavio

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/01/2010 : 18:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... he, he, he... pa na svu srecu nije... kao sto ti je poznato, imao sam jedno lose iskustvo sa nabavkom tih tronova... ;]

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/01/2010 : 19:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ah, ovo tvoja kolekcija. Ja mislio od MOS.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 19:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... he, he, he... pa na svu srecu nije... kao sto ti je poznato, imao sam jedno lose iskustvo sa nabavkom tih tronova... ;]

ma znam ... stvarno svakakvog sveta ima

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 23/01/2010 : 13:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

ah, ovo tvoja kolekcija. Ja mislio od MOS.

Ne, moja kolekcija je malo manja, ali i ja sam još uvek mali. Uslikaću je, mada sa dve-tri police stripova, daleko sam od ozbiljnog kolekcionara...

Inače, izbacio sam Duhovu kolekciju kao ilustraciju da ljudi vide kako izgleda polica jednog pravog hardcore Zagor fana!

U međuvremenu i sam vidim da ju je dobro dopunio, svaka čast, izgleda da što više stripova čovek nabavi, to ga dublje vuče- Čista droga...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/01/2010 : 23:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Ne, moja kolekcija je malo manja, ali i ja sam još uvek mali.

ne postoje male kolekcije, vec kvalitetne i one koje to nisu.
Daj slike, da mi to prosudimo na koju stranu pripadas
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/01/2010 : 12:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Stigli su mi pre par sedmica tek, tako da još nisu došli na red. Samo sam prelistao malo, u Morrisona imam poverenja, valjda me neće izneveriti.

Inače, ovaj trejd je "Say you want a revolution", nadam se da se nisam ubacio negde u sred timeline-a?

Nenene, to je prvi trejd, to je početak. Samo je problem što je početak bezmalo nečitljiv. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000