Author |
Topic  |
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 21/01/2010 : 13:23:27
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo, ja se javno izvinjavam članu duh_koji_hoda, ako sam ga na bilo koji način uvredio ili ga provocirao bez razloga.
Iako i dalje tvrdim da protiv čoveka ništa nemam, žao mi je ako sam bilo kakvim svojim delovanjem doprineo da on, ili bilo ko drugi, stekne takvo mišljenje. Namera nije postojala. Ni u proteklom vremenu, a ni na ovom topicu ovde.
Toliko od mene na ovu temu, hvala i izvinite na offtopicu još jednom.
Ukoliko postavljač topica to želi, može da postavi ovu temu ponovo, a ja ću ovaj topic zaključati.
... e sad vec mozemo da pricamo... izvinjenje prihvaceno i uzvracam na njega istom merom, tj. povlacim epitete koje sam prisio uz tvoje ime... |
|
Edited by - Duh_koji_hoda on 21/01/2010 13:25:56 |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:54:37
|
quote: Originally posted by Babo24
Odmah obrisano. Nisam zna da se vas dvoje znate i medusobno zajebavate. Svaka tebi cast sta me ides branit, ne samo mene nego sve ljude koji vole strane stripove.
A sta se tice ovog duha, takvi kao on mozga nemaju, jer da imaju znali bi engleski u 21 stoljecu. Njima je sve glupo sta nisu u stanju razumit i svatit ili procitat, u ovom slucaju "stripovi na engleski"
Svaki forum ima svoje budale tj. one ljudi koju samo pisu da pisu, da se vidi njihova prisutnost, a pojma o temi nemaju.
Ja da sam moderator, svaki odgovor koji nema veze s otvorenim topicom, bi izbrisa.
Npr: Duh je reka da mu je glup topic, ima to pravo rec, al isto tako moga je rec zasto, al da je reka osramotija bi se.
Sad ce on normalno nesto sasvim glupo odgovorit kao: ja nevolim amere, volim samo domace stripove, znam ja engleski savrseno, itd... al vec sam sve takve moguce varijacije odgovora cuja.
...ja bih ovom prilikom i vama da se izvinem... primetio bih prisutnost izuzetno visokog koeficijenta inteligencije kod vas... takodje bih izrazio divljenje vasoj promocurnosti, moci zapazanja i intelektu... takodje da nije ovog vaseg topica za vecinu ovih izdanja koja ste nabrojali nikad ne bih ni cuo te vam se i stoga zahvaljujem... Nacuo sam nekad nesto o tom Bejtmenu, a i video sam da je bio taj neki film Votchmen, a iz ovog vidim da se rade i stripovi po filmovim Ajlien i Prejdator, te kako sam veliki ljubitelj gledanja tih filmova i stoga vam se zahvaljujem... i obecavam da cu da pocnem da ucim engleski... neko je skoro pomenuo da je ovaj forum rasadnik budala... ne mogu da kazem da li jeste ili nije, ali vi ste svakako dokaz da stvari idu na bolje... |
|
Edited by - Duh_koji_hoda on 21/01/2010 14:08:27 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 21/01/2010 : 14:01:12
|
quote: Originally posted by kreŠa
Ovaj topic uopste ne zaslužuje da bude ovde, ajd sad svi da otvorimo topice u Bonelli, Manga i BD podforumu i da nabrojimo šta imamo. Na šta bi to ličilo?
Podforum Bonelli liči na sve i svašta, na BD podforumu imaš topic o preporukama, što mu dođe na ovo isto ovde, a mangu ionako niko ne čita...  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 21/01/2010 : 14:04:47
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
... e sad vec mozemo da pricamo... izvinjenje prihvaceno i uzvracam na njega istom merom, tj. povlacim epitete koje sam prisio uz tvoje ime...
Fine by me. Istina, razlika je u tome što ja tebe nisam vređao (bio sam sarkastičan, ali i ti si takav), ali nisam nijednu direktu uvredu izneo protiv tebe. A ti mene jesi vređao, ali to sad stvarno nije važno... Idemo dalje.
Hajde samo da ne offtopičarimo ovde više, ok? Nije fora prema ovom čoveku koji je postavio topic. Ukoliko imaš slučajno još nešto, PM imaš,samo nemoj adresu da mi šalješ, nju već imam.    |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/01/2010 : 14:08:47
|
A zbog cega ti ima bit glup, jedini razlog ja vidim je taj da te ne zanimaju strani stripovi ili neznas dobro engleski pa ih ni ne citas, al jebiga, svak moze zato Zagora citat.
I meni su ne glupi nego retardirani topici o svim domacim stripovima, pa nisam ironican prema nikome, svak ima svoj izbor.
Otvorija sam ovaj topic da vidim sta ljudi sve imaju od stranih stripova, koja su im iskustva, itd...,jer fala bogu netreba neka velika sposobnost za procitat Zagora, al zato treba veliko znanje za procitat jedan omnibus od 900 strana isprve, i povezat cilu pricu i od takvih sam ocekiva da se jave u topicu a ne sarkasticnih ljudi.
joj buraz al`si se nalupao ovdje. De molim te obrisi ovaj post da ti ne kvari dobar prosjek ostalih. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 21/01/2010 : 14:11:38
|
Al od svih sta sam ikad procita, Kingdom Come je naj naj najbolji. Prica nevjerovatna, crtez isto tako, jednostavno to je broj 1 sta se mora imat u kolekciji. Sve se nadam da cu naic na jos jedan takav strip, al nikako, svaki je dobar, al Kingdom Come je najbolji. Ko to nije procita, podhitno mora
vjerovatno jedini perfektan strip koji postoji. Jos je bolje ako covjek poznaje DC univerzum, pa moze da prepozna i shvati pojave nekih likova. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Member since 30/09/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 16:57:52
|
quote: Originally posted by King Warrior
A zbog cega ti ima bit glup, jedini razlog ja vidim je taj da te ne zanimaju strani stripovi ili neznas dobro engleski pa ih ni ne citas, al jebiga, svak moze zato Zagora citat.
I meni su ne glupi nego retardirani topici o svim domacim stripovima, pa nisam ironican prema nikome, svak ima svoj izbor.
Otvorija sam ovaj topic da vidim sta ljudi sve imaju od stranih stripova, koja su im iskustva, itd...,jer fala bogu netreba neka velika sposobnost za procitat Zagora, al zato treba veliko znanje za procitat jedan omnibus od 900 strana isprve, i povezat cilu pricu i od takvih sam ocekiva da se jave u topicu a ne sarkasticnih ljudi.
joj buraz al`si se nalupao ovdje. De molim te obrisi ovaj post da ti ne kvari dobar prosjek ostalih.
"Nalupao"
Cega to ??? Moga si i dat objasnjenje.
Jer i najveci debil moze citat strip koji je na njegovom jeziku(nista posebno).
Sad ce ti meni rec da ce neko ko nezna savrseno engleski moc procitat taj Omnibus isprve i povezat pricu. Ma daj..... |
My life fades, the vision dims, all that remains... are memories... |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 18:17:25
|
... ha, ha, ha... covek je ocigledno nedavno otkrio engleski jezik, pa sad o tome trubi na sve strane... sad bi bilo kul da mu se javi neko ko parla italijanski i preprica mu sve do sada ne objavljene epizode Zagora kod nas... |
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 18:22:11
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by manhunter
-The invisibles 1
I? Kako su ti legli?
Problem sa Invisiblesima je što postaju iole čitljivi tek od Bloody hell in America, što crtački, što narativno - pa onda moraš da se vratiš na početne trejdove da bi sve imalo smisla.
I pročitaš knjigu intervjua sa Morrisonom. 
... ja ne mogu da se otmem utisku da je u onom prvom arku cika Morison poprilicno izpozajmljivao atmosferu i fazone od cika Gejmena, tj. iz Nikadodjije? |
|
 |
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Posted - 21/01/2010 : 19:18:00
|
... ha, ha, ha... covek je ocigledno nedavno otkrio engleski jezik, pa sad o tome trubi na sve strane... sad bi bilo kul da mu se javi neko ko parla italijanski i preprica mu sve do sada ne objavljene epizode Zagora kod nas...
Jadna majko, da nije vas tj. tebe degenerika, forum bi bija prazan. Bolje ja znam engleski nego ti svoj materinji jezik u to budi siguran, a tvoja sramota sta ga nes nikad znat i sta ces cili zivot citat Zagora.
Ti si ocito neka neuka seljacina, i nemas sta pametno odgovorit, nego pises gluposti, radije aj i nauci engleski, i ako nemas para, skini strip s piratebay-a i program ComicRack i procitaj, nego da se pravis pametan na forumu kad nisi.
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 19:23:30
|
... ha, ha, ha... covek je ocigledno nedavno otkrio engleski jezik, pa sad o tome trubi na sve strane... sad bi bilo kul da mu se javi neko ko parla italijanski i preprica mu sve do sada ne objavljene epizode Zagora kod nas...
Jadna majko, da nije vas tj. tebe degenerika, forum bi bija prazan. Bolje ja znam engleski nego ti svoj materinji jezik u to budi siguran, a tvoja sramota sta ga nes nikad znat i sta ces cili zivot citat Zagora.
Ti si ocito neka neuka seljacina, i nemas sta pametno odgovorit, nego pises gluposti, radije aj i nauci engleski, i ako nemas para, skini strip s piratebay-a i program ComicRack i procitaj, nego da se pravis pametan na forumu kad nisi.
... aj bre idi citaj Bejtmena, Spermena, Ajlijena, Utlimatsle i ostala sranja i ne pricaj gluposti... Zagor je vise od zivota i ti to nikad shvatii neces... jao boze kako volim ove pseudointelektualce koji seru po Zagoru, a hvale se Bejtmenom i slicnim sranjima... ha, ha, ha... |
|
Edited by - Duh_koji_hoda on 21/01/2010 19:24:43 |
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 21/01/2010 : 19:46:16
|
... ja ne mogu da se otmem utisku da je u onom prvom arku cika Morison poprilicno izpozajmljivao atmosferu i fazone od cika Gejmena, tj. iz Nikadodjije?
neverwhere je izašo na tv tek 1996 a tad je prvi arc invisibles ve završio. a strip neberwhere je izašao tek 2005-06. |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 20:02:03
|
quote: Originally posted by sloppy
... ja ne mogu da se otmem utisku da je u onom prvom arku cika Morison poprilicno izpozajmljivao atmosferu i fazone od cika Gejmena, tj. iz Nikadodjije?
neverwhere je izašo na tv tek 1996 a tad je prvi arc invisibles ve završio. a strip neberwhere je izašao tek 2005-06.
... au jbte... wikipedia je zakon... mislio sam da je serija snimljena po romanu, koji je izasao par godina ranije, kad ono sipak, sad pogledah i videh da je roman ustvari napisan po seriji... |
|
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
|
sloppy
Average Member

703 Posts
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Posted - 22/01/2010 : 09:33:59
|
Posto ocito imas kratkotrajno pamcenje, jer da nema sitija bi se sta sam prije napisa u vezi Zagora. Ja ne serem po nikome za nista, nego govorim cinjenice, jebe se meni ko ce sta citat, svak ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja. Vi volite Zagora, ok, vasa stvar, al isto tako, ako nisi u stanju citat strane stripove, onda si treba sutit, jer prvi si pocea kad si reka da je topic glup.
Nisam sigurno dosa ja na vasu raspravu i reka VAMA da je debilna. Vi ga volite i u to ne ulazim.
Moga bi te ja sad srat cilo vrime zbog ovog sta si napisa "Zagor je vise od zivota i ti to nikad shvatii neces". Tvoja stvar.
A lipo te sad molim da svoje rasprave o domacim stripovima maknes s mog topica jer ovde ne pripadaju, a makni se i ti posto to ne citas.
Modeator, ako mos izbrisi njegove postove, ako ne. izbrisi cili topic. |
Edited by - Babo24 on 22/01/2010 10:44:04 |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 22/01/2010 : 12:20:20
|
Babo24 zar ne vidis da se Duh koji hoda sprda. On ni ne cita zagora a od americkih stripova ima vise nego svi mi zajedno. nemoj se primati vise |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 22/01/2010 : 12:28:32
|
quote: Originally posted by Born To Run
Babo24 zar ne vidis da se Duh koji hoda sprda. On ni ne cita zagora a od americkih stripova ima vise nego svi mi zajedno. nemoj se primati vise
Kvariš Duhu žurku... Mislim, momak čak neume ni da spejule Bejtmena...

(starija slika, verujem da ima još puno toga, ali ilustracije radi za neupućene... ) |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 22/01/2010 : 16:41:16
|
quote: Originally posted by Born To Run
Babo24 zar ne vidis da se Duh koji hoda sprda. On ni ne cita zagora a od americkih stripova ima vise nego svi mi zajedno. nemoj se primati vise
...   ... mada ne vazi ti ovo da imam bas mnogo amera... gomilu stvari sam morao i da prodam... jbga, studentski zivot nije lak, pogotovao ako nakon 5 godina batalis sve, pa krenes ispocetka kao brucos...   
evo kako to sad izgleda
 |
|
 |
|
Topic  |
|