Author |
Topic  |
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 20/01/2010 : 12:39:40
|
quote: Originally posted by Babo24
Al od svih sta sam ikad procita, Kingdom Come je naj naj najbolji. Prica nevjerovatna, crtez isto tako, jednostavno to je broj 1 sta se mora imat u kolekciji. Sve se nadam da cu naic na jos jedan takav strip, al nikako, svaki je dobar, al Kingdom Come je najbolji. Ko to nije procita, podhitno mora
Kako ti se dopao War Of Kings? Video sam ovo veliko HC izdanje za neke male pare, pročitao malo o njemu i deluje mi kao sasvim pristojna pričica. Ukoliko zaista valja, možda uvrstim u spisak za nabavku... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Member since 30/09/2009 |
Posted - 20/01/2010 : 17:44:21
|
Do pola sam ga procitao, zasad odlican Mene je ispa oko 50 dolara strip (glanc novi,tvornicka folija bila na njemu) + postarina 30 dolara (express mail int) i carina. Isplati se viruj mi, da sam isa kupovat 1 po 1 TPB, izaslo bi me troduplo skuplje. |
My life fades, the vision dims, all that remains... are memories... |
Edited by - Babo24 on 20/01/2010 17:50:40 |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 20/01/2010 : 19:41:34
|
Do pola sam ga procitao, zasad odlican Mene je ispa oko 50 dolara strip (glanc novi,tvornicka folija bila na njemu) + postarina 30 dolara (express mail int) i carina. Isplati se viruj mi, da sam isa kupovat 1 po 1 TPB, izaslo bi me troduplo skuplje.
Ja bih to uzeo preko Book Depository-ja, poštarina besplatna, tako da mi se skroz isplati, dao bih 33 dolara samo za strip, s tim što se šalje samo jedan komad u paketu, tako da carinski troškovi ne postoje. Isplati se skroz, a kako kažeš da strip vredi, kupujem pod obavezno. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 20/01/2010 : 23:18:52
|
quote: Originally posted by manhunter
Jel imas ti svoju kolekciju Duh_koji_hoda
On???? On je pročitao sve što su Ameri izdali još od deklaracije o nezavisnosti naovamo. Dečko je neverovatno načitan, zna da ti kaže sve što te zanima, da ti opiše bilo koju vinjeticu bilo kojeg stripa sa bilo koje strane... Njegova kolekcija američkih stripova se procenjuje na milijardudvestapedesetmilionatristapedesethiljadaosamstočetrdesetipet komaTa. A najbolje kod njega je to što je uvek spreman za normalnu i konstruktivnu konverzaciju.
... jbte, koji si ti IDIOT!!!! Ma ustvari za tebe ne postoji kategorija. Znaci maksimalno te kuliram, ne reagujem na tebe uopste, ne citiram ti postove, ali dzaba ne mozes kretena da skines sa grbace pa to ti je... Fantasticno, mislim da cu da postavim odrednicu za tebe u srpskoj Vikipediji... treba ljudi da vide cudo... |
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 20/01/2010 : 23:20:27
|
... ma imam svasta nesto, nego mi je malo glup tvoj topica pa sam malo bio ironican... |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/01/2010 : 23:40:01
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
On???? On je pročitao sve što su Ameri izdali još od deklaracije o nezavisnosti naovamo. Dečko je neverovatno načitan, zna da ti kaže sve što te zanima, da ti opiše bilo koju vinjeticu bilo kojeg stripa sa bilo koje strane... Njegova kolekcija američkih stripova se procenjuje na milijardudvestapedesetmilionatristapedesethiljadaosamstočetrdesetipet komaTa. A najbolje kod njega je to što je uvek spreman za normalnu i konstruktivnu konverzaciju.
... jbte, koji si ti IDIOT!!!! Ma ustvari za tebe ne postoji kategorija. Znaci maksimalno te kuliram, ne reagujem na tebe uopste, ne citiram ti postove, ali dzaba ne mozes kretena da skines sa grbace pa to ti je... Fantasticno, mislim da cu da postavim odrednicu za tebe u srpskoj Vikipediji... treba ljudi da vide cudo...
Pazi mali, ja tebe vredjao nisam. Samo sam bio malo ironican zbog onog tvog posta, posto mi je pun qrac ficfirica koji omalovazavaju ljude bez ikakvog razloga. Ko si ti bre da vecito ljude gledas odozgore i sa podsmehom? Kakve komplekse imas da uopste tako nesto radis bez povoda? Ako si toliko nacitan, zasto mu ne predlozis sta da procita,kad vec vidis da se covek interesuje?
Toliko. Za sada. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:06:58
|
... jbte, koji si ti IDIOT!!!! Ma ustvari za tebe ne postoji kategorija. Znaci maksimalno te kuliram, ne reagujem na tebe uopste, ne citiram ti postove, ali dzaba ne mozes kretena da skines sa grbace pa to ti je... Fantasticno, mislim da cu da postavim odrednicu za tebe u srpskoj Vikipediji... treba ljudi da vide cudo...
Pazi mali, ja tebe vredjao nisam. Samo sam bio malo ironican zbog onog tvog posta, posto mi je pun qrac ficfirica koji omalovazavaju ljude bez ikakvog razloga. Ko si ti bre da vecito ljude gledas odozgore i sa podsmehom? Kakve komplekse imas da uopste tako nesto radis bez povoda? Ako si toliko nacitan, zasto mu ne predlozis sta da procita,kad vec vidis da se covek interesuje?
Toliko. Za sada.
... sta tebe boli ona stvar, ako je uopste i imas, sta sam ja coveku napisao... ja sam mu napisao, a on mi je odgovorio, pa sam ja njemu odgovorio... dakle ja sam usao sa njim u konverzaciju, a ne sa tobom... lepo sam ti jos pre sto godina rekao da odjebes od mene, posto sam ja lepo odjebao od tebe, ali tvoji kompleksi su neprevazidjeni... ja definitivno ne poznajem iskompleksiraniju osobu... e sad zbog cega je to tako nemam pojma niti me zanima, ali ako ovako nastavis mislim da je neminovno da sa ovog verbalnog kontakta predjemo na fizaicki kontakt, a onda kom opanci, kom obojci... |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:19:50
|
Ok decko, vidim da ocajnicki trazis paznju po silnim forumima, a niko te ne ferma, pa sto bih ja?
Sto se tice pretnji fizickim razracunavanje, uslikao sam ovu stranicu, tvoje ime i prezime imam, imam i tvoju IP adresu, pa idem na prostu varijantu: imam rodjake u Beogradskom MUPu, a i par poznanika advokata, ukoliko imam i najmanjeg osnova za tuzbu, teracu te po sudovima do poslednje pare.
|
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:26:50
|
... ha, ha, ha... znaci samo si zajeban kao moderator... ha, ha, ha... pa nisam ni sumnjao... ja nemam nigde nikog, a ni ne treba mi.... a inace, misli da si odmah u startu napravio zloupotrebu moderatorskog poslozaja, uzimanjem moje ip adrese i koriscenjem u licne svrhe... he, he, he... kako ono rece Njegos - "... cojstvo i junastvo..." ... e, junace virtuelni, svaka ti cast... |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:38:22
|
Zloupotreba polozaja??? Daj, to smo vec imali, budi malo kreativan... IP adresa se uzima u slucaju potrebe, a ja imam potrebu, posto mi pretis.
Toliko. Decko, doslo je vreme da postanes covek, i snosis posledice za ono sto pricas/radis. |
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:40:10
|
... e da, jos samo da ti preporucim da sad editujes stare postove [moderator si pa mozes to], pa da napravis da izgleda kako sam se ja stalno kacio na tvoje postove, a ne ti na moje, pa onda mozes da me gonis i po osnovu psiholoskog zlostavljanja... |
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 00:52:41
|
Da da, dobri stripovi, u zadnjih par postova ste naveli par zbilja bezvremenskih klasika, svakako ću ih provjerit! |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 00:56:23
|
  Koja si ti paljevina, ne mogu da verujem....  
Ono, sve ovo gore sto sam ti naveo je tacno, ali zar stvarno mislis da nemam pametnijeg posla trenutno????
Ajd laku noc, i prestani sa offtopicom vise, zabranjeno je...   |
|
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2027 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 01:04:11
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Samo da kažem da vas znam obojicu i da na osnovu toga mislim, da je vaš razgovor malo drugačije počeo, da ste se upoznali uživo, da biste se sasvim dobro složili. Forum guši ljubav među ljudima. 
To i ja mislim, ali ja sam se upoznao sa njim vec, ali nesto nije bio pricljiv tada. Valjda zato sto mi je isto nesto pretio pre toga.... Ali boze zdravlja, bice valja jos prilike...;) |
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 21/01/2010 : 01:13:13
|
... oho... bice, bice i ja se nadam... a inace sto se pricljivosti tice, za pricu je potrebno vreme, a vreme je novac, a ja nemam novca na bacanje ;] |
|
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 02:36:42
|
Duse koji hoda odakle ti je citat koji ti stoji u potpisu ? |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Posted - 21/01/2010 : 09:18:52
|
... ma imam svasta nesto, nego mi je malo glup tvoj topica pa sam malo bio ironican...
A zbog cega ti ima bit glup, jedini razlog ja vidim je taj da te ne zanimaju strani stripovi ili neznas dobro engleski pa ih ni ne citas, al jebiga, svak moze zato Zagora citat.
I meni su ne glupi nego retardirani topici o svim domacim stripovima, pa nisam ironican prema nikome, svak ima svoj izbor.
Otvorija sam ovaj topic da vidim sta ljudi sve imaju od stranih stripova, koja su im iskustva, itd...,jer fala bogu netreba neka velika sposobnost za procitat Zagora, al zato treba veliko znanje za procitat jedan omnibus od 900 strana isprve, i povezat cilu pricu i od takvih sam ocekiva da se jave u topicu a ne sarkasticnih ljudi. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 09:39:51
|
Ok, super. Ja TEBE branim, pošto tačno znam šta je ovaj retard mislio sa onim postom, a ti meni kažeš da sam debil, da lajem i da sam govno... Baš ti hvala.
Pa NARAVNO da sam se zezao, šta misliš, ali sam isto tako znao da će on da se napali na to, i da poveruje. Samo zato sam to napisao.
A inače, ja ga odlično poznajem, a ti ne, pa vidim da ne znaš šta on misli pod onim "blago tebi..." i da ti je "topic glup". A mene takav stav nervira pa sam reagovao. I to ne kao moderator, već običan član foruma. Ali dobro, nije ni važno, izvini što smo ti upropastili topic. |
|
Edited by - manhunter on 21/01/2010 10:07:38 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 21/01/2010 : 10:13:59
|
Evo, ja se javno izvinjavam članu duh_koji_hoda, ako sam ga na bilo koji način uvredio ili ga provocirao bez razloga.
Iako i dalje tvrdim da protiv čoveka ništa nemam, žao mi je ako sam bilo kakvim svojim delovanjem doprineo da on, ili bilo ko drugi, stekne takvo mišljenje. Namera nije postojala. Ni u proteklom vremenu, a ni na ovom topicu ovde.
Toliko od mene na ovu temu, hvala i izvinite na offtopicu još jednom.
Ukoliko postavljač topica to želi, može da postavi ovu temu ponovo, a ja ću ovaj topic zaključati. |
|
Edited by - manhunter on 21/01/2010 10:14:59 |
 |
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Posted - 21/01/2010 : 10:16:19
|
Odmah obrisano. Nisam zna da se vas dvoje znate i medusobno zajebavate. Svaka tebi cast sta me ides branit, ne samo mene nego sve ljude koji vole strane stripove.
A sta se tice ovog duha, takvi kao on mozga nemaju, jer da imaju znali bi engleski u 21 stoljecu. Njima je sve glupo sta nisu u stanju razumit i svatit ili procitat, u ovom slucaju "stripovi na engleski"
Svaki forum ima svoje budale tj. one ljudi koju samo pisu da pisu, da se vidi njihova prisutnost, a pojma o temi nemaju.
Ja da sam moderator, svaki odgovor koji nema veze s otvorenim topicom, bi izbrisa.
Npr: Duh je reka da mu je glup topic, ima to pravo rec, al isto tako moga je rec zasto, al da je reka osramotija bi se.
Sad ce on normalno nesto sasvim glupo odgovorit kao: ja nevolim amere, volim samo domace stripove, znam ja engleski savrseno, itd... al vec sam sve takve moguce varijacije odgovora cuja.
|
 |
|
Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts
Posted - 21/01/2010 : 12:04:37
|
quote:
Ukoliko postavljač topica to želi, može da postavi ovu temu ponovo, a ja ću ovaj topic zaključati.
Otvorija sam topic i svak je dobrodosa, samo cu zamolit ako nije problem, da dijelimo iskustva o stripovima, bez svada i bilo kakvih zamjerki |
 |
|
Topic  |
|
|
|