wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 22/01/2010 : 21:05:58
|
quote: Originally posted by vronski 2
Budući da je topic o prevari zvanoj "MIrabilis" pod ključem(i ako je!)želim samo da ukažem javnosti na ovom forumu na još jednu podlu prevaru ljudi koji stoje iza ove igre i koja se srećom nije ostvarila. Kada mi je naime "Živadin Stevanović" danima ispred svoje "izdavačke kuće" slao mejlove sa informacijama o Kaptanu Mikuju, Mastantuonu i ostalim lažima, naivno poverovavši u ozbiljnost celog projekta predložio sam dotičnom da se deo tiraža mikija odvoji i podeli domovima za decu bez roditelja i dečjim bolnicama! Umesto da bar tada kaže da je sve šala, odnosno zajebancija, dotični se "oduševio idejom" i rekao da svakako to podržava i da krenem sa tom realizicijom, tj da obavestim zainteresovane ustanove!!!! Srećom, nisam odmah to uradio a pitam se šta bi bilo da sam kontaktirao dečje domove i bolnice ( a kao novinar imam kontakte sa tim ustanovama) i da sam obećao stripove deci?! Da li bi bednik koji se krije iza imena Mirabilis tada mogao toj deci da objasni "da se samo šalio"? Neko se očigledno opasno zaigrao u svojim bolesnim igrama i toga svi na ovom forumu moraju biti svesni kao i činjenice da je davanje lažnih informacija kažnjivo po zakonu! S. Milovanović
srecom,ti si bio tako inteligentan pa nisi obavijestio bolnice.sta oces sad,da ti urucimo medalju? |
 |
|