forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 10/08/2011 : 10:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Auuu... To je svakako baš loša vest. To znači da nas zaista brišu sa liste podržanih zemalja i da ćemo i mi "stari korisnici" biti onemogućeni da naručujemo.

Ja sam sad probao "lažnu kupovinu", tj. stavio sam knjigu u korpu i kliknuo na "Checkout" i moja kartica i adresa su i dalje vidljive. Nisu izbrisane. Pojavilo se dugme "Place your order", ali ne mogu da zaista obavim kupovinu jer nemam para na računu (niti sam planirao kupovinu za sad).

Stvarno mi nije jasno šta petljaju... Za nekog može, za nekog drugog ne može... Verovatno će sve da nas poizbacuju...

EDIT: I još nešto - knjigu koju sam naručio 6. avgusta još ne šalju, i dalje piše "Processing". Možda i to ima veze sa ovim što se dešava.

Edited by - star-duster on 10/08/2011 10:35:10
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 10/08/2011 : 11:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
A do djavola -.-

Realno nisu oni krivi za iskrivljen milimetarski cosak, sad smo u k***u >.>

Odo da poslajem zalbu da nas vrate xD

Yes Osifer
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 10/08/2011 : 12:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Odoh da im popusim, nece zalbe i molbe pomoci dovoljno. :D

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

alterdm
New Member

Serbia
108 Posts

Member since 09/10/2005

Posted - 10/08/2011 : 12:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alterdm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JAH WOBBLE

Uvek naručujem ulogovan. Međutim, danas, kada krenem na checkout, traži mi da popunim adresu i podatke sa kartice. Do sada je sve bilo automatski popunjeno a ja nisam ništa brisao (znači oni su izbrisali). Kada pokušam da unesem adresu, Srbije nema među ponuđenim zemljama!
U accountu, u Address book, i dalje stoji moja adresa ali mi je pri checkoutu ne nudi.

Upravo sam sada probao, i dalje je sve u redu kada odem na checkout, to jest sve je popunjeno i normalno sam naručio. Pošto imam nekoliko porudžbina od pre dva dana i naravno ova su još uvek processing, ali tako je obično bilo i ranije, par dana dok ne pošalju, stiže obično za 7-10 dana. So far so good, a nadam se da će tako i ostati.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 10/08/2011 : 13:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Pa, nije baš "so far so good". Kod tebe i kod mene za sad sve funkcioniše, ali vidiš da je sve više kolega forumaša koji su izgubili šansu da naručuju sa BD-a. Dakle, stvari ne idu u dobrom smeru.

Drugari, ako pišete BD-u, apelujem da im samo ljubazno i smireno objasnite problem i da ih lepo zamolite da nas vrate u sistem. Nemojte nikako da se svađate, jer tako ništa ne bismo postigli, samo bi oni imali razlog više za svoja pogrešna uverenja kako smo mi "divlji Balkanci" i da ne treba da posluju sa nama. Dakle, samo fino, strpljivo i mirno, pa ćemo nešto postići (možda). Izvinjavam se zbog patronizovanja, ali morao sam da napišem šta mislim.

EDIT: Od malopre mi piše "shipped" za poslednju naručenu knjigu, dakle danas su je poslali.

Edited by - star-duster on 10/08/2011 13:21:43
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/08/2011 : 14:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

EDIT: Od malopre mi piše "shipped" za poslednju naručenu knjigu, dakle danas su je poslali.

Sa svakim lijepo, pa ce vam svako biti na usluzi,ja sam im pisao i lijepo objasnio neke stvari(nevezano za temu i slucaj s vama) i sve je u roku i brzo realizirano!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 10/08/2011 14:25:43
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 10/08/2011 : 14:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Ja sam im poslao mejl s pitanjem zasto nema Srbije, sve kulturno, fino. Rekoh da sam kupovao ranije, bla, bla.
U svakom slucaju narucih Dredove v1 i 2 britanske preko nekoga, ali ne mogu stalno cimati nekoga da mi donosi onolke stripove ovamo.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/08/2011 : 14:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Ja sam im poslao mejl s pitanjem zasto nema Srbije, sve kulturno, fino. Rekoh da sam kupovao ranije, bla, bla.
U svakom slucaju narucih Dredove v1 i 2 britanske preko nekoga, ali ne mogu stalno cimati nekoga da mi donosi onolke stripove ovamo.

Jasno,razumijem te, koji je problem!
Drago mi je da si narucio Dreddove bar imam s kim malo pisati o prici kakva je (nisam jos poceo,citam Moon Knighta), nego kakva je razlika u izdanjima jel US izdanje drugacije po kronologiji ,kvaliteti stampe i slicno? Vidio sam slike iako mi bas puno ne govori ,naslovnica je drugacija to jeste!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 10/08/2011 14:52:26
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 10/08/2011 : 15:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Koliko na kraju skontasmo, sve je isto. Ja sam US uzeo jer nije bilo britanskog, sad sam krenuo cim se pojavio britanski kec s njihovim. Kod Amera svega cetiri knjige izadjose, dok su Britanci vec zavrsili s epizodama do 2010. Necu ja uzimati vise od tri godisnje, ali britansko se moze skupiti bar. :)

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 10/08/2011 : 15:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem
Drago mi je da si narucio Dreddove bar imam s kim malo pisati o prici kakva je (nisam jos poceo,citam Moon Knighta), nego kakva je razlika u izdanjima jel US izdanje drugacije po kronologiji ,kvaliteti stampe i slicno? Vidio sam slike iako mi bas puno ne govori ,naslovnica je drugacija to jeste!

O tome smo se dovoljno raspisali u temi o Sudiji Dredu, pa da ne preuzimamo i ovu temu ovde. Ukratko - po svemu sudeći izdanja su identična, osim različitih naslovnih strana.
A biću vam i ja sagovornik za tu diskusiju o Sudiji, jer je knjiga koju sam spomenuo da mi je danas BD poslao upravo Judge Dredd Complete Case Files vol. 1.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/08/2011 : 15:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

danas BD poslao upravo Judge Dredd Complete Case Files vol. 1.

Odlicno! Na drugi topic!
BD goes on!

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 10/08/2011 : 16:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Ja sam naručio u Petak 3 stripa i jednu knjigu i evo danas mi je poslato.

Captain America
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 10/08/2011 : 17:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
Ja cu sutra uzeti Bakuman 1-6 i preorderovati sledece 2, pa cemo videti (valjda cu sutra ako ne javim :) )

Yes Osifer
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 12/08/2011 : 11:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Za sve koji imaju problema sa BD i adresom u Srbiji - da li su vam nešto odgovorili kad ste im pisali? Šta kažu? Da li je greška slučajna ili nas namerno izbacuju?

Nadam se da će vam se sve srediti. Kod mene i dalje radi OK.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 12/08/2011 : 17:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Nista ne odgovaraju.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 12/08/2011 : 17:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Definitivno im odnos sa korisnicima nije jača strana. Kad sam u par navrata pisao Amazonu, oni su odgovarali za nekoliko sati, nije prošao ni po jedan dan. A tebi BD ne odgovara već nekoliko dana.
Budi strpljiv (koliko se to može biti), bolje čak i da zakasne sa odgovorom ali da reše problem, nego da ga uopšte ne reše.
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 13/08/2011 : 12:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Evo naručio Powers vol. 1 i Wanted, opet bez problema.

Captain America
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 13/08/2011 : 14:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
i ja kao i masija narucujem stalno i to u CG, na kraju adrese pisem Srbija bez problema... i ne samo to nego stize ultra brzo u roku od samo 8 ili 9 dana, svaki put do sad. U Dubrovnik mi je na primjer ipak stigla ona zagubljena knjiga, ali tacno nakon 60 dana!!!

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 13/08/2011 : 14:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
ma i ti i Masija ste zajbenti al je on bar grobar

Pozdrav za obojicu i svrnite nedje i do nas
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 13/08/2011 : 18:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DrB

ma i ti i Masija ste zajbenti al je on bar grobar

Pozdrav za obojicu i svrnite nedje i do nas

Pozdrav za Drazena. Onaj popust na BD jos traje, ja sam sebi na razlicite mejlove saljem popust i kad ga iskoristim dobijem na opet 10 % popusta i onda opet u krug.

Captain America
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 16/08/2011 : 09:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Prvi strip iz porudžbine stigao danas, poslat 10.08 stigao 16.08.

Captain America
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/08/2011 : 18:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ako bude opet slicnih popusta moramo se dogovoriti da si posaljemo medjusobno popuste za shopping :-)))

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 16/08/2011 : 18:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Važi popust još (valjda), ja sam u Subotu naručio stripove sa popustom.

Captain America
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/08/2011 : 18:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Važi popust još (valjda), ja sam u Subotu naručio stripove sa popustom.

Bio je do 6-tog...

Edited by - emirem on 16/08/2011 19:34:10
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 16/08/2011 : 19:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Evo poslao sam ti, ako ne stigne kaži pa ću ti poslati link za popust.

Captain America
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000