Author |
Topic |
elsauto
New Member
Germany
164 Posts
Member since 08/07/2005 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21273 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 21:38:37
|
quote: Originally posted by Dado
Libellus - NAGRADA VJERNIM KUPCIMA Evo nas s jednim novitetom koji krece od ove godine sa svim novim Libellus izdanjima. Naime, u suradnji s prodajnim mjestima odnosno striparnicama omogucit cemo popuste do 12% na nasa nova izdanja i to u razdoblju od dva mjeseca od pocetka prodaje tih izdanja. Nakon dva mjeseca izdanja ce se moci nabaviti kao i do sad samo po normalnim, standardnim cijenama. U najavi izdanja mi cemo navesti cijenu s popustom i standardnu cijenu, kao i datum do kojeg ce popust vrijediti. Istu takvu obavijest pronaci cete i u striparnicama koje sudjeluju skupa s nama u ovoj akciji. Moguce je da ce se uskoro pojaviti jos prodajnih mjesta koje ce podrzati ovu ideju, o cemu cemo vas pravovremeno obavijestiti. Na ovaj nacin zelimo se zahvaliti svim nasim kupcima koji su nas do sad uvijek u startu podrzavali kao i omoguciti svim nasim kupcima da osiguraju svoje primjerke s popustom, dakle po bitno nizim cijenama. Kupovinom izdanja s popustom okvirno se nakon svakog desetog izdanja prakticki jedno izdanje dobije (ustedi) besplatno. Popis striparnica gdje cete moci dobiti izdanja s popustima: Strip Klub Libellus - Zagreb Strip Klub Darkwood - Beograd Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Vjerujemo da ce ova vijest iskreno obradovati sve nase kupce i citatelje.
Ne vidim kafe-striparnicu Leonardo - Osijek ??? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/02/2010 : 21:52:24
|
quote: Originally posted by rgorgiev
sta cemo druze sa makedonijom, ja se pomucio i mm kupio sve odjednom, ali dalje???
Ako je pitanje postavljeno meni, mogu samo reci da mi je zao sto nema striparnica u Makedoniji. No uvijek se moze naruciti iz neke navedene striparnice. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
ismolc34
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/02/2010 : 21:55:16
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Archy
Moram priznati da je ovo originalna ideja!
Lavirint je to do sada radio tri puta. ;)
Što ne menja fakat da je ideja odlična.
Je, kad sam sve ispricao pa Dekara kopira... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/02/2010 : 22:01:02
|
quote: Originally posted by Shiva314
Jeste razmišljali o pokretanju kluba čitatelja Libellus, u smislu registriranja ljudi koji su zainteresirani za vaša izdanja? Mislim da bi bilo super korisno kad biste imali ažurnu informaciju o tome koliko ljudi je spremno kupiti (skupljati) pojedine junake. Korisno u pogledu planiranja veličine naklade. A korisno i čitateljima ako nas je više od pretpostavljenih 500 (ili koliko naklada već je).
Nešto poput srpskih izdavača (VC, Beli put? ne mogu se sjetit u ovom trenutku).
E, da... i hvala svaka kuna je bitna u ovim vremenima, a ove droge se teško odviknut
O registriranju ljudi koji su zainteresirani za nasa izdanja, nekom drugom prigodom... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/02/2010 : 22:04:12
|
I kao sto sam vec napisao moguce je da ce se uskoro pojaviti jos prodajnih mjesta koje ce podrzati ovu ideju, o cemu cemo vas pravovremeno obavijestiti.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 05/02/2010 : 23:05:53
|
O registriranju ljudi koji su zainteresirani za nasa izdanja, nekom drugom prigodom...
Kod mene si imao priliku licno da ih vidis i zato hocu popust od bar 12,1% jer sam sigurno jedan od najvernijih |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 23:09:18
|
quote: Originally posted by Tex Willer
O registriranju ljudi koji su zainteresirani za nasa izdanja, nekom drugom prigodom...
Kod mene si imao priliku licno da ih vidis i zato hocu popust od bar 12,1% jer sam sigurno jedan od najvernijih
Covek nije mogao nista da vidi jer si ga pustio da obnevidi od gladi. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/02/2010 : 23:13:09
|
Kod mene si imao priliku licno da ih vidis i zato hocu popust od bar 12,1% jer sam sigurno jedan od najvernijih
Da, to sam hteo i ja da pitam, kako će se znati koji su verni kupci, da li popust važi za sve koji kupe nova izdanja? I verne i neverne! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/02/2010 : 23:23:06
|
Vjerni kupci su oni koji su nas uvijek u startu podrzali kupovinom odmah kad izdanja izadju. Dakle, nastavkom toga sto inace prakticiraju bit ce nagradjeni recenim popustom. A i drugi kupci mogu to iskoristiti i time postati dio vjernih citatelja, broj nije ogranicen. |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 06/02/2010 : 00:22:14
|
Vjerni kupci su oni koji su nas uvijek u startu podrzali kupovinom odmah kad izdanja izadju. Dakle, nastavkom toga sto inace prakticiraju bit ce nagradjeni recenim popustom. A i drugi kupci mogu to iskoristiti i time postati dio vjernih citatelja, broj nije ogranicen.
Hmm, zasto mi ovo lici na citiranje nekoga
Bravo za akciju |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/02/2010 : 01:04:39
|
quote: Originally posted by Sloba
Vjerni kupci su oni koji su nas uvijek u startu podrzali kupovinom odmah kad izdanja izadju. Dakle, nastavkom toga sto inace prakticiraju bit ce nagradjeni recenim popustom. A i drugi kupci mogu to iskoristiti i time postati dio vjernih citatelja, broj nije ogranicen.
Hmm, zasto mi ovo lici na citiranje nekoga
Bravo za akciju
Opet si poceo da pijes u noci... |
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 06/02/2010 : 01:39:25
|
quote: Originally posted by zeljko
sta bolan nije to to... pa jel prodaju njihove proizvode... sta jos trebamo na sve cijene + pdv :D
Potpis |
Nemam potpis... |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 07/02/2010 : 11:52:03
|
BABILON videoteka & stripoteka pozdravlja ovu akciju Libellusa, te ovim putem obavještava kupce da će novi stripovi biti u prodaji od srijede, 10. veljače 2010.
NOVI STRIPOVI NA AKCIJI:
TEX - Knjiga 31 - KRISTALNI IDOL Scenarij Gianluigi Bonelli / Crtež Aurelio Galleppini 114 stranica u boji / 1 naslovnica unutra cijena 125 kn / posebna cijena 110 kn
TEX - Knjiga 32 - ZASJEDA U WASHINGTONU Scenarij Gianluigi Bonelli / Crtež Giovanni Letteri 162 stranice / 1 naslovnica unutra cijena 110 kn / posebna cijena 100 kn
MISTER NO - Knjiga 37 - MAFIJA NE PRAŠTA Scenarij Guido Nolitta / Crtež Roberto Diso 196 stranica / 2 naslovnice unutra cijena 110 kn / posebna cijena 100 kn
MISTER NO - Knjiga 38 - STRAH NA KARIBIMA Scenarij Claudio Nizzi / Crtež Franco Bignotti 258 stranica / 3 naslovnice unutra cijena 125 kn / posebna cijena 115 kn
TAXI - Alfonso Font 144 stranice u boji cijena 190 kn / posebna cijena 170 kn
NATHAN NEVER - Knjiga 13 - SELENINA OSVETA + BROJ STO + STRAVA IZ DUBINA Antonio Serra / Roberto De Angelis + Bepi Vigna / Roberto De Angelis + Stefano Piani / Andrea Mutti 294 stranice (od cega 96 stranica u boji) / 3 naslovnice unutra cijena 160 kn / posebna cijena 145 kn
NATHAN NEVER - Knjiga 14 - PJESMA ZA SARU + OČAJNIČKI BIJEG + NEPRIJATELJ IZ SJENE Michele Medda / Roberto De Angelis + Stefano Vietti / Massimiliano Bertolini + Michele Medda / Stefano Casini 294 stranice / 3 naslovnice unutra cijena 125 kn / posebna cijena 115 kn
NATHAN NEVER SPECIJAL - Knjiga 9 - MISIJA U SVEMIRU Priča Alberto Ostini, Stefano Piani & Paolo Di Clemente Scenarij Alberto Ostini & Stefano Piani Crtež Paolo Di Clemente Naslovnica Claudio Villa 164 stranice cijena 85 kn / posebna cijena 75 kn
NATHAN NEVER ALMANAH 1999/2000 - Knjiga 4 - SVJEDOK / SVEMIRSKI PIRATI 1999: Scenarij Stefano Piani Crtež Onofrio Catacchio 2000: Scenarij Bepi Vigna Crtež Antonio Fara 204 stranice cijena 85 kn / posebna cijena 75 kn
A da sve ne bude samo na pozdravima i pohvalama, odlučili smo nagraditi kupce koji ne mogu 'na noge' do nas sa besplatnom poštarinom ako kupe 3 Libellusova stripa, uz uvjet da bar jedan bude iz nove ponude od 10.02.2010.
Oni koji dođu 'na noge' do nas za kupnju 3 Libellusova stripa, uz uvjet da bar jedan bude iz nove ponude, dobit će popust u visini poštarine. Tako su svi kupci u jednakom položaju, izdavač zadovoljan jer pratimo njegovu akciju, te još i dodatno nagrađujemo kupce, a to najbolje znaju naši stalni kupci, koje ovim putem pozdravljamo.
Inače, svaka narudžba iznad 500,ookn u Babilonu, koju šaljemo poštom na području RH, je sa besplatnom poštarinom.
Za slanje u inozemstvo, u dogovoru sa kupcem biramo najpovoljniji način slanja i plaćanja.
Kontaktirajte nas na info@babilon-strip.hr ili na telefon 031-813-131 ili na mobitel 098-776-766
Radno vrijeme: PON - SUB 10,oo - 22,oo NED 10,oo - 13,oo i 17,oo - 22,oo
Pozdrav iz Babilona!
|
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
Edited by - Babilon on 07/02/2010 15:41:18 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 07/02/2010 : 22:03:16
|
@Dado Jedno pitanje - vidim da je akcija za prvu turu do 10.04. Mislim da bi bilo posteno da akcija za kupce u Srbiji traje dva meseca od dana kad stignu u Darkwood a ne od dana kad se pojave u Hrvatskoj. Npr.kad je izasla tura pre ove? A jos uvek je nema u Darkwoodu? Sto znaci,da nekad zbog uvoza kupci iz Srbije nece biti u mogucnosti da kupe u roku od 2 meseca zbog kasnog uvoza a ne zbog sopstvenog cekanja ili premisljanja I da,da li Tex kolorac 2 koji je izasao ove godine takodje ulazi u ovu ponudu? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 07/02/2010 : 22:13:31
|
I ja sam hteo da pitam za Texa kolorca br.2? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 07/02/2010 : 22:37:01
|
quote: Originally posted by srdjandj
I ja sam hteo da pitam za Texa kolorca br.2?
Ma da,al' ovo prvo je bitnije. Jer,prosla tura je izasla u decembru prosle godine,dok stigne u Darkwood prosla su 2 meseca,znaci automatski ne bi na nju imao popust(da je tad bila akcija,znam da nije ali da jeste). |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 07/02/2010 : 22:39:19
|
Jebiga, ja sam do sad kupovao sve bez popusta... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 07/02/2010 : 22:46:45
|
Jebiga, ja sam do sad kupovao sve bez popusta...
I ja zemo,cak i BP ne umem da se strpim do sajma nego placam punu cenu,nemam ni karticu. Ali,ovde bi bila nefer situacija prema kupcima van Hrvatske(ne samo Srbije),ako se popust racuna od dana pojavljivanja u SK Libellus,a ne za svaku knjizaru od dana uvoza. Meni i nije toliko bitno,kupovao bih i bez popusta. Ali ima ljudi kojima taj popust moze dosta da znaci. A veca prodaja bi znacila i Libellusu,znaci svi gube ako je tako. Pretpostavljam da Dado to samo nije naglasio,ali da je tako mislio. Ipak,nije lose da to bude jasno |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/02/2010 : 00:03:40
|
@Dado Jedno pitanje - vidim da je akcija za prvu turu do 10.04. Mislim da bi bilo posteno da akcija za kupce u Srbiji traje dva meseca od dana kad stignu u Darkwood a ne od dana kad se pojave u Hrvatskoj. Npr.kad je izasla tura pre ove? A jos uvek je nema u Darkwoodu? Sto znaci,da nekad zbog uvoza kupci iz Srbije nece biti u mogucnosti da kupe u roku od 2 meseca zbog kasnog uvoza a ne zbog sopstvenog cekanja ili premisljanja I da,da li Tex kolorac 2 koji je izasao ove godine takodje ulazi u ovu ponudu?
Tako ce to i biti, jer smo tako to i planirali. Kao sto si vidio napisao sam da akcija traje 2 mjeseca od pocetka prodaje. Dakle u Srbiji ce akcija trajati cirka 2 mjeseca od pocetka prodaje u Srbiji. Samo ja u najavama ne znam i necu znati uvijek tocno kad ce biti izvoz pa ne mogu najaviti do kad traje ta akcija u Srbiji, zato ce to biti najbolje direktno pitati kod njih. Isto tako i cijene, one ce i u Srbiji biti proporcionalno umanjenje, samo ja ne znam napamet cijene zbog PDVa i carinskih troskova, zato ih ne pisem. Naglasit cu to malo bolje kod iducih najava.
A sto se tice Texa u boji 2, on nije na popustu. To je izdanje u biti iz prosle godine i zavrseno je prosle godine samo nama nije isporuceno zbog praznika, pa je tek krenulo s prodajom ove godine. A kako nismo tu akciju radili ni u HR, necemo onda raditi nigdje. No vec od iduce knjige akcija ce vrijediti i za Texa u boji. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/02/2010 : 00:06:40
|
Jebiga, ja sam do sad kupovao sve bez popusta...
I ja zemo,cak i BP ne umem da se strpim do sajma nego placam punu cenu,nemam ni karticu. Ali,ovde bi bila nefer situacija prema kupcima van Hrvatske(ne samo Srbije),ako se popust racuna od dana pojavljivanja u SK Libellus,a ne za svaku knjizaru od dana uvoza. Meni i nije toliko bitno,kupovao bih i bez popusta. Ali ima ljudi kojima taj popust moze dosta da znaci. A veca prodaja bi znacila i Libellusu,znaci svi gube ako je tako. Pretpostavljam da Dado to samo nije naglasio,ali da je tako mislio. Ipak,nije lose da to bude jasno
Jasno kao dan. Ne pada nam na pamet raditi neke akcije koje nece ukljucivati podjednako sve kupce. A trazimo i neka rjesenja kako bi mogli uvoz raditi sto cesce, a da ne poveca troskove. Ako to uspijemo, onda bi okvirno svaki mjesec trebao biti jednom uvoz... a po potrebi i cesce. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/02/2010 : 00:58:39
|
kako sad ti radis uvoz? nista vise ne razumijem, jedino da nije dekara kupio cijeli LB, svih 150 kila (200-50) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Topic |
|