Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/02/2010 : 02:09:46
|
quote: Originally posted by Curunir
kako sad ti radis uvoz? nista vise ne razumijem, jedino da nije dekara kupio cijeli LB, svih 150 kila (200-50) 
Pa znas da moram Texu sve posebno pojasnjavati. Pisem uvoz da covjek skuzi da dolazi roba. Da sam napisao izvoz, on bi me opet pitao a kad ce uvoz. Iovako nisam siguran da ce razumjeti. Bolje da ja to pojasnim staroj devi Carsonu.  |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 08/02/2010 : 06:11:36
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by rgorgiev
sta cemo druze sa makedonijom, ja se pomucio i mm kupio sve odjednom, ali dalje???
Ako je pitanje postavljeno meni, mogu samo reci da mi je zao sto nema striparnica u Makedoniji. No uvijek se moze naruciti iz neke navedene striparnice.
Jeste, pitanje je bilo do tebe. Kod vecinom striparnica je problem sto nemaju sve. A ja hocu da uzmem sve, pa onda sledim nova izdanja. To sto nema striparnice kod nas gde se prodaju izmedzu ostalog Libellusova izdanja, o tome drugi put na mail, kad budem mogo vise reci.  |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 08/02/2010 : 11:23:37
|
quote: Originally posted by sabko
quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by sabko
quote: Originally posted by zeljko
:D a sarajevo ;)
quote: Originally posted by TraX
svaka cast!!! odlicna vijest!!! svaka pohvala!! mene takodje zanima sarajevo, nista??
quote: Originally posted by Magico_Vento
Pa kod zeljka ce biti valjda isto 12 % 
A gdje to ima striparnica u Sarajevu ili neka knjižara nalik tome? Ili nešto nisam dobro shvatio? Ako ima dajte reklamirajte se...
Pa imas Sabahudine dole na pijaci gdje smo kupovali stripove,kod mercatora 
Aha... Ja kontao da se ipak našao neko hrabar ko ih prodaje negdje drugo... A tamo redovno svratim. Ali nije to baš to, što zbog prostora, što zato što je pijaca...
sabko ne znas sta pricas jadan nisi.... odi negdje bolje niko te ne sprijecava ..... pusa |
feka |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 08/02/2010 : 11:26:16
|
quote: Originally posted by Shiva314
Jeste razmišljali o pokretanju kluba čitatelja Libellus, u smislu registriranja ljudi koji su zainteresirani za vaša izdanja? Mislim da bi bilo super korisno kad biste imali ažurnu informaciju o tome koliko ljudi je spremno kupiti (skupljati) pojedine junake. Korisno u pogledu planiranja veličine naklade. A korisno i čitateljima ako nas je više od pretpostavljenih 500 (ili koliko naklada već je).
Nešto poput srpskih izdavača (VC, Beli put? ne mogu se sjetit u ovom trenutku).
E, da... i hvala svaka kuna je bitna u ovim vremenima, a ove droge se teško odviknut 
O registriranju ljudi koji su zainteresirani za nasa izdanja, nekom drugom prigodom...
to bi bilo super   
|
feka |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 08/02/2010 : 13:07:37
|
Ko vjerni kupac trljam ruke! Hvale vrijedan potez Libellus-ovaca!Bravo dečki! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 08/02/2010 : 14:06:37
|
kako sad ti radis uvoz? nista vise ne razumijem, jedino da nije dekara kupio cijeli LB, svih 150 kila (200-50) 
I ja ne razumem,Sloba radi uvoz a Dado izvoz Kako sad to Dado radi uvoz i odakle    |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7970 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 08/02/2010 : 14:24:43
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I ja ne razumem,Sloba radi uvoz a Dado izvoz Kako sad to Dado radi uvoz i odakle   
texe,napravi takvu zbrku,da sad ni ja nista nerazumem.jedan uvozi,drugi izvozi?ajde sad,dado radi uvoz,a ujedno i izvoz,a to isto praktikuje i sloba.sta ko radi?          |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/02/2010 : 14:55:36
|
Pa znas da moram Texu sve posebno pojasnjavati. Pisem uvoz da covjek skuzi da dolazi roba. Da sam napisao izvoz, on bi me opet pitao a kad ce uvoz. Iovako nisam siguran da ce razumjeti. Bolje da ja to pojasnim staroj devi Carsonu. 
  e tehe tehe, crni tehe... ali moras ga razumjeti, covjek u godinama, invalid, u penziji, ozenjen... sve to debelo utjece |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 08/02/2010 : 15:02:17
|
evo javio mi renky rjesenje misterija!
Dado u Srbiju izvozi kupus tvrdih listova, Sloba preko Blazine od njih radi stripove, kiseli ih i izvozi u Minken, odakle se opet uvoze kao Tex u boju nakon sto se Dadin mali malo poigra s njima velika se lova obrce tu, belosvetska mafija je to! koriste se i lazni racuni off-shore kompanije Mirabilis |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 08/02/2010 : 18:06:30
|
  e tehe tehe, crni tehe... ali moras ga razumjeti, covjek u godinama, invalid, u penziji, ozenjen... sve to debelo utjece
Ma razumem ga,al' nisam znao da je invalid u penziji   |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 08/02/2010 : 18:08:58
|
evo javio mi renky rjesenje misterija!
Dado u Srbiju izvozi kupus tvrdih listova, Sloba preko Blazine od njih radi stripove, kiseli ih i izvozi u Minken, odakle se opet uvoze kao Tex u boju nakon sto se Dadin mali malo poigra s njima velika se lova obrce tu, belosvetska mafija je to! koriste se i lazni racuni off-shore kompanije Mirabilis
Da je tako pojasnio odma' a ne ovako da zbunjuje ljude |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 09/02/2010 : 20:12:46
|
quote: Originally posted by zeljko
mada ne bih imao srca traziti popust :D covjek sjeda u auto prelazi granicu i bukvalno mi u dvoriste donosi stripove :)
pa popust valjda ide na račun izdavača a ne striparnice...ako ide na račun striparnice, to je onda skoro pa reket. Ovdje je jeftinije a ti brate ili prodaj pa zaradi kikiriki ili nećeš nikaj prodati. To bi bilo besmisleno. |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 10/02/2010 : 14:31:08
|
ova cijena sada je sasvim ok kada se pogleda sta se dobije ... libelussova izdanja se perfektna ne moze se naci ama bas nikakva mana .... apsolutno idealno .... kvaliteta izdanja , dizajn .... jos kako tek stoje na policama ..... ja bih da svi izdavaci rade kao libeluss ili da se makar potrude oko izlazenja izdanja da budu cesca .... |
feka |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/02/2010 : 05:06:55
|
quote: Originally posted by feka82
ova cijena sada je sasvim ok kada se pogleda sta se dobije ... libelussova izdanja se perfektna ne moze se naci ama bas nikakva mana .... apsolutno idealno .... kvaliteta izdanja , dizajn .... jos kako tek stoje na policama ..... ja bih da svi izdavaci rade kao libeluss ili da se makar potrude oko izlazenja izdanja da budu cesca ....
Hvala na svim pohvalama. Ima i drugih izdavaca koji rade odlicno i odlicne stvari... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 11/02/2010 : 08:54:19
|
Nije da nema, ali ovo (bar) izgleda ko da je sve dobro osmisljeno. Kvalitet je super, cena je tako-tako. (moram da priznam da sad kad sam opet poceo da skupljam stripove i prvi put otvorio web libellusa, iznenadio sam se kako su stripovi skupi. Skupi u odnosu na (vecinom) drugih izdanja. Ali sve to stvarno super izgleda, posebno kad stoji u policama. A i kad imas strip u ruci, znac da drzis nesto zbog cega vredi platiti malo vise. Veeeeeeeeeeeliki minus - sto iz Makedonije moram akrobacijama dolaziti do te stripove, posebno dok skupim sve ono sto hocu, pa produzim da kupujem samo nova izdanja. Ali bice uskoro:-))) |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|
andi
Junior Member

Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/02/2010 : 12:42:25
|
Pitanje za Libellus:
Jeste li ikad razmislili o tome da stvarno nagradite samo vjerne kupce. Priznajmo, ovaj popust sada koliko god bio dobrodošao nagrađuje sve kupce. Tako da ovaj naslov "NAGRADA VJERNIM KUPCIMA" i nije osobito točan.
Moj prijedlog je slijedeći:
Hajde da osmislite popust koji vrijedi samo za one koji donesu račune od kupljenih Libellus izdanja. I da npr. dajete 2 kn popusta za svakih 50 kn na tim računima. Kad se samo sjetim koliko takvih računa imam doma (tj. koliko sam potrošio na vaša odlična izdanja) ovakav popust bi mi donio čitav strip (ili dva) gratis! I onda bi topic mogao stvarno glasiti "NAGRADA VJERNIM KUPCIMA".
Ovako nešto slično postoji u SN2 sa onim karticama gdje lupaju žigove... |
Edited by - andi on 11/02/2010 12:43:06 |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 11/02/2010 : 14:00:59
|
quote: Originally posted by kreŠa
A sta je sa nama koji nismo cuvali racune?
morat cete ispuniti obrazac pvc-69 u 4 primjerka, poslati 1 u libellus, 1 dadi, 1 gastonu, a 1 cuvati za osobnu arhivu; prije toga sve ovjeriti kod javnog biljeznika
drugi korak ukljucuje penjanje na kilimanjaro, teglu marmelade i sijamskog tigra (alternativa je tuberkulozna krtica)
jel te zanima dalje?          |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/02/2010 : 14:02:04
|
Ja skoro nikad nisam sačuvao račun, a kupio sam otprilike 70% svih Libelusovih izdanja, a planiram uskoro jednu poveću kupovinu od oko 30 knjiga...  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
andi
Junior Member

Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/02/2010 : 15:00:06
|
Ja uvijek čuvam račune jer ne stignem uvijek odmah sve pročitati, pa kad dođe na red da se ne dogodi da je neka stranica oštećena, izgužvana, odrezana... (kao što je jednom bio hrbat odvojen od onog ljepila).
Ovako uvijek imam račun pa u slučaju reklamacije mogu promijeniti.
A za vas koji ne čuvate račune - napraviti ćemo neku aplikaciju u kojoj ćemo ih printati ...hm... tek sad vidim rupu u mojoj teoriji...
Ali ne, stvarno, morao bi postojati neki način da se dokaže tko je vjeran a tko manje vjeran - a da u tačkama dovozimo stripove na uvid i onda Dado u svaki lupi pečat pa da ih ne može dotačkati netko drugi ponovno    |
Edited by - andi on 11/02/2010 15:01:15 |
 |
|
Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/02/2010 : 15:43:54
|
quote: Originally posted by andi
Ja uvijek čuvam račune jer ne stignem uvijek odmah sve pročitati, pa kad dođe na red da se ne dogodi da je neka stranica oštećena, izgužvana, odrezana... (kao što je jednom bio hrbat odvojen od onog ljepila).
Ovako uvijek imam račun pa u slučaju reklamacije mogu promijeniti.
A za vas koji ne čuvate račune - napraviti ćemo neku aplikaciju u kojoj ćemo ih printati ...hm... tek sad vidim rupu u mojoj teoriji...
Ali ne, stvarno, morao bi postojati neki način da se dokaže tko je vjeran a tko manje vjeran - a da u tačkama dovozimo stripove na uvid i onda Dado u svaki lupi pečat pa da ih ne može dotačkati netko drugi ponovno   
Kupovao sam uvek bez popusta, nikad ga nisam tražio, a i sad mi je svejedno, mada ne škodi na količinu, tako da prvenstveno kupujem stripove zbog sebe i svojih potomaka, a na popust ne mislim baš puno. U jednom trenutku sam odustao, napravio pauzu od 6 meseci, pa sad moram sve to nadoknaditi, ali nije ostalo puno, u zaostatku sam nekih 30 knjiga, uključujući i ovu novu turu, što je podnošljivo.  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 11/02/2010 : 16:21:06
|
quote: Originally posted by Dok Lester
morat cete ispuniti obrazac pvc-69 u 4 primjerka, poslati 1 u libellus, 1 dadi, 1 gastonu, a 1 cuvati za osobnu arhivu; prije toga sve ovjeriti kod javnog biljeznika
drugi korak ukljucuje penjanje na kilimanjaro, teglu marmelade i sijamskog tigra (alternativa je tuberkulozna krtica)
jel te zanima dalje?         
taman posla! mora prvo podnijeti zahtjev za pvc-68LE, zar si zaboravio!!??? a da bi to mogao, mora predociti racun... |
 |
|
elsauto
New Member

Germany
164 Posts
Member since 08/07/2005 |
|
Topic  |
|