forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 527

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 17:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Njemu je sve savršeno jasno... Nama treba biti nejasno. Barem za sada, vidjet ćemo što će se dogoditi u 2.0.

Vjeruj mi da ni njemu nije bas najasnije!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2013 : 17:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Pozdrav! Prije par dana odlučio sam posuditi par epizoda u Libellus izdanju iz knjižnice da vidim zašto je ovaj strip toliko hvaljen i imam tri pitanja u vezi epizode Tunel užasa. Jedva da imam nekog prethodnog znanja o ovom serijalu pa naravno imam nekoliko pitanja. Pročitao sam recenziju tog broja i komentare u potrazi za odgovorima iako tamo ništa od toga nije adresirano.

Možda da baciš pogled i na topic DD unified theory, tamo ima svoga što se Dylana tiče... Nije tako jednostavno na prvi pogled. Dylan je strip s mnogo slojeva. Ne može se samo tako proniknuti u cijeli njegov univerzum preko samo 1 broja.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 25/07/2013 17:23:21
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/07/2013 : 17:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Njemu je sve savršeno jasno... Nama treba biti nejasno. Barem za sada, vidjet ćemo što će se dogoditi u 2.0.

Kako znaš?
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 25/07/2013 : 17:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Pozdrav! Prije par dana odlučio sam posuditi par epizoda u Libellus izdanju iz knjižnice da vidim zašto je ovaj strip toliko hvaljen i imam tri pitanja u vezi epizode Tunel užasa. Jedva da imam nekog prethodnog znanja o ovom serijalu pa naravno imam nekoliko pitanja. Pročitao sam recenziju tog broja i komentare u potrazi za odgovorima iako tamo ništa od toga nije adresirano.

Možda da baciš pogled i na topic DD unified theory, tamo ima svoga što se Dylana tiče... Nije tako jednostavno na prvi pogled. Dylan je strip s mnogo slojeva. Ne može se samo tako proniknuti u cijeli njegov univerzum preko samo 1 broja.

Znam za taj topic, zbog čega i postavljam takva trivijalna pitanja kao npr. "Je li Dylan Grouchov otac zbog jednog glupog vica??", jer sad u svemu tražim nešto čega nema. A i nije samo jedan broj, pročitao sam nekoliko DD-ova prije ali nisu mi baš bili upečatljivi.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 18:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:

quote:

Kako znaš?

Vjeruj mi prijatelju njegova filozovija nekad zna biti toliko glupa i besmislena da se covijek malo pogubio u svemu tome(vjermuj mi nije ni on bas posve siguran u ono sto pise)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2013 : 19:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vjeruj mi prijatelju njegova filozovija nekad zna biti toliko glupa i besmislena da se covijek malo pogubio u svemu tome(vjermuj mi nije ni on bas posve siguran u ono sto pise)

Opet se vraćaš na isto... Tebi je sve glupo što ne kužiš. Jednostavno priznaj, nije mi jasno i gotovo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 25/07/2013 19:06:03
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 25/07/2013 : 19:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opet se vraćaš na isto... Tebi je sve glupo što ne kužiš. Jednostavno priznaj, nije mi jasno i gotovo.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 25/07/2013 : 19:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sad koliko je Sclavijeva filozofija glupa i besmislena, ali da se ponavlja, to sigurno. Koliko vidim do sad, njegove epizode mogu se podijeliti na tri vrste: 1. Dani prosječnog čovjeka, činovnika koji živi u kući u nizu su tako dosadni, birokracija i uštogljenost, itd. (Zona sumraka, Pakao, Incubo dall' indagatore), 2. Životinje su dobre i svete, a ljudi pokvareni i zločesti! (Zlo, Nojev let), 3. Nadrealizam/bacakanje po dimenzijama (Cagliostro, Tri puta nula).

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 20:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vjeruj mi nije tebi bas jasno da ti je jasno bilo bi i tebi glupo!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/07/2013 : 20:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Da Deeju nešto nije jasno? Neće tebi proći nijedna recka...

Btw. ne razumijem te uopće. Nedavno si na jednom topicu izjavio da je Sclavi najveći scenarist u Bonelliju a sad ga proglasuješ luđakom.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 25/07/2013 : 20:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

prijatelju ja tebe stvarno ne razumijem ovdje si na forumu na kojemu su ljudi koji vole stripove i zanimaju ih a tebi je MM glupost DD bi ugasio Zagora bi ubio pa koji je tvoj problem
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/07/2013 : 20:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

mislim da u biti zeli reci da mu je krivo sto Blek, Mark i Miki imaju prespor ritam, pa u međuvremenu ubija vrijeme citanjem tamo nekih MM, DD, Zagora

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 21:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

quote:

quote:

quote:

prijatelju ja tebe stvarno ne razumijem ovdje si na forumu na kojemu su ljudi koji vole stripove i zanimaju ih a tebi je MM glupost DD bi ugasio Zagora bi ubio pa koji je tvoj problem

Prijatelju ja sam reko da je mm glupost jer mi se nesvida sto se dd tice reko sam da je sclavi malo pretjero u vezi njegove proslosti(nisam reko da dd nema dobrih epizoda ima fenomenalnih al ove nove pogotovo maxije pa dode mi muka kad ih citam)sto se tice zagora samo sam dao prijedlog za posljednju epizodu koja moze biti i tamo na 2000 broju
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 21:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

mislim da u biti zeli reci da mu je krivo sto Blek, Mark i Miki imaju prespor ritam, pa u međuvremenu ubija vrijeme citanjem tamo nekih MM, DD, Zagora

Grdno se varas mikija u zivotu nisam citao(uvijek mi je bio nekako za djecu)od marka sam procito par epizoda,a bleka ehh njega sam citao i previse!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/07/2013 : 21:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam sad koliko je Sclavijeva filozofija glupa i besmislena, ali da se ponavlja, to sigurno. Koliko vidim do sad, njegove epizode mogu se podijeliti na tri vrste: 1. Dani prosječnog čovjeka, činovnika koji živi u kući u nizu su tako dosadni, birokracija i uštogljenost, itd. (Zona sumraka, Pakao, Incubo dall' indagatore), 2. Životinje su dobre i svete, a ljudi pokvareni i zločesti! (Zlo, Nojev let), 3. Nadrealizam/bacakanje po dimenzijama (Cagliostro, Tri puta nula).

Pa o tome ti i ja pricam kakve druge dimenzije i sl gluposti!!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 25/07/2013 : 21:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali na kraju sve te dimenzije imaju dublji smisao...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/07/2013 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

Ljudi koji nestaju, jako dobra epizoda s tim dimenzijama da je čak ni Coppola nije mogao upropastiti.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 25/07/2013 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Ljudi koji nestaju, jako dobra epizoda s tim dimenzijama da je čak ni Coppola nije mogao upropastiti.

Takve epizode su mi omiljene,a Coppola mi je tu odličan.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 26/07/2013 : 14:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Slazem se odlicna epizoda!!nemogu vjerovat da vam je coppola los pa meni je on najdrazi dd crtac!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 26/07/2013 : 20:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Oh covijece al se ponavljaju i ponavljaju da su dosadile vec i bogu i narodu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/07/2013 : 22:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

SUPER BOOK N ° 60
Output: 21/08/2013
Frequency: Quarterly
Cover: Claudio Villa

L'assedio di Sand Manor (The siege of Sand and Manor)
Story and Screenplay: Giancarlo Marzano
Artwork: Giovanni Freghieri
"Mr. Sand, the largest demonologist in the world, has died. It was, his, a life committed to the perpetual struggle against the demons which, of course, have vowed to take revenge. Their plan is to capture the soul of Sand, which will lodge in his body until dawn. To prevent this, Dylan will join forces with other bizarre characters, including an occultist, a white witch and a couple twin psychics."

La foresta perduta (The lost forest)
Story and Screenplay: Tito Faraci
Artwork: Maurizio Di Vincenzo
"There is a place, lost in time and space, where dwell the ancient myths and incredible ancestral forces. Dylan, in the wake of an exploratory mission, comes in search of this mythical land, soon discovering the hard way that some legendary creatures should be left to rest in peace, unless it did not want to suffer the wrath."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/07/2013 : 00:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jednostavno, neka narod onda više ne čita stripove, da ne bi slučajno došli u situaciju da se živciraju, a bogu je ionako svejedno što će narod raditi...
Btw, jesi siguran da ti se Miki ne bi svidio? Tamo nema paralelnih dimenzija, a negativca prepoznaš odmah, ne moraš čak ni čitati do kraja da bi to saznao...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/07/2013 : 17:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da Deeju nešto nije jasno? Neće tebi proći nijedna recka...

Btw. ne razumijem te uopće. Nedavno si na jednom topicu izjavio da je Sclavi najveći scenarist u Bonelliju a sad ga proglasuješ luđakom.

O moj boze pa normalno da je sclavi uz nolitu najbolji scenarist u boneliu(u to nema nikakve sumnje)ali i najbolji nekad znaju zakazat a sto se tice dylanove proslosti tu je sclavi potpuno zakazao to da je ludak to sam reka ali ludak u pozitivnom smislu!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/07/2013 : 17:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

quote:

quote:

Jednostavno, neka narod onda više ne čita stripove, da ne bi slučajno došli u situaciju da se živciraju, a bogu je ionako svejedno što će narod raditi...
Btw, jesi siguran da ti se Miki ne bi svidio? Tamo nema paralelnih dimenzija, a negativca prepoznaš odmah, ne moraš čak ni čitati do kraja da bi to saznao...

Pa bas zato mi se i nebi svidio!!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 29/07/2013 : 10:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page
Page: of 527 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000