forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 517

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 17/08/2010 : 23:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za Stana > Da li se nekada bavio arhitekturom, ili ga to uopste nije zanimalo nakon napustanja studija?

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5077 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/08/2010 : 00:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by Deers

Svetište

Barbato/Freghieri/Stano

Jel ovo italijani promenili dizajn specijalima????

ma ima vc odavno da su promijenili, ali ludens izdaje po starom dizajnu
ovaj mi je bolji jer se vise vidi naslovnici
sa onim dizajnom je pola prekriveno!

Ne izdaje Ludens "po starom dizajnu" već izdaje epizode kakve su otisnute u izvorniku u ITA.
Dakle, Ludens ništa nije mijenjao.

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/08/2010 : 11:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Naravno da jeste menjao.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 18/08/2010 : 12:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Superbook 13 Veselog četvrtka & Almanah VIII Ludensov:

Bolji vic u Veselom... pitam se koji je original?

Edited by - hua on 18/08/2010 12:19:50
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/08/2010 : 12:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Bolji vic u Veselom... pitam se koji je original?

Ludensov je vrlo vjerojatno original...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/08/2010 : 13:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ludensov.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 18/08/2010 : 16:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message  Reply with Quote
Definitivno je bolji vic u VC.Mozda je Ludensov original,al nije nesto smesan.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 19/08/2010 : 14:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
:) Hvala, hvala:)

...mada mi se cini da sam taj vic jednom ubacio i u razgovor u stvarnom zivotu, i to ne kao vic:)Brucosi filoloskog ne treba da pricaju sa mnom, izgleda:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/08/2010 : 15:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Znači nitko od vas bando ne čita Nathan Never topic
Tema je team- up Dylan doga i Nathan Nevera
Ajmo! Ajmo! Ajmo!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 19/08/2010 : 17:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Stvarni život je izgleda najsmešniji
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 20/08/2010 : 22:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Ajoj, kako mi je krivo kad vidim koliko sam zanimljvih rasprava na ovoj temi propustio... :(
Tja, u svakom slučaju, ovdje se upravo sažimaju utisci posle čitanja brojeva 241/242. Pridružujem se mišljenju većine - ni meni ovo ne valja! Iskreno, zar i vas nije pošteno iznervirala humanizacija Ksabarasa, koji je iz jednog od najboljih i najnedokučivijih negativaca u Boneliju naglo transformisan u jednog više nego bljutavo patetičnog lika? Pitanje je, u ovim uslovima, sasvim retorsko. Lično, najviše mi se zgadila scena na kraju. Znate već, ''ćale, ne ostavljaj me, uvijek sam te volio''. Bah. Previšer podsjeća na španske serije...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 20/08/2010 : 23:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Ajoj, kako mi je krivo kad vidim koliko sam zanimljvih rasprava na ovoj temi propustio... :(

Baci komentar na bilo koju temu dosad, možda se izrodi štogod dobroga... Nažalost, rijetki su oni koji pišu o samom stripu, većinom ih zanima kvaliteta izdanja... Na ovoj temi je još i dobro, ali je prerijetko aktivna... Pa je aktiviraj :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 20/08/2010 : 23:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Pa, pravo da vam kažem, najviše me je zainteresovala rasprava o bivšim eksplicitnim prikazima nasilja u Dilanu. Budući da sam prethodnih mjesec dana posvetio iščitavanju pedeset devet Dilana iz Zlatne serije, stekao sam neku predstavu o ''starim, dobim vremenima''.
Šta reći? Na kraju krajeva, ovo je ipak horor strip, a mi čitamo previše krimi-pričica u zadnje vrijeme. Lako je naći primjer - poslednji Ludensov Dilan, ''Neobični klijent'', je ono što ne želim da čitam kada kupim novi epizodu Dilana! Ako me zanimaju zločini i slično, radije ću se okrenuti Poarou i Holmsu. Pa i Sopranovima, naročito u zadnje vrijeme. Možda bi, ali samo možda, djelimični povratak starih krvavih scena doprinijeo da se povremeno trgnem iz uspavljujuće letargije u koju prečesto upadnem sa novim DyD pričama. U suštini, daleko se više radujem Superbooku. Naravno, strip ne treba da postane čisti slasher, ali mislim da je koljačina, uz druge stvari, bila jedna od onih stvari koja Dilana čini tako zabavnom mješavinom. Sklavijeva ''Ukronija'' predstavlja djelimičan povratak tim korijenima - mislim, protiv-pješadijske mine, kul-kul ubice? To čitavom stripu daje još jači pečat ekstravagatnog i ekscentričnog ludila. Oh, yeah.

Edited by - Mhejl on 20/08/2010 23:23:04
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/08/2010 : 02:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote

Ovo (naslovnica) stvarno izgleda super... Kad cemo mi objavit ovaj broj...? Za 5 godina? 10?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 21/08/2010 : 14:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Pomagajte, dobri ljudi - u kojoj DD ediciji je ''Strah od života'' (Superbook br.9) prvobitno izašao?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 21/08/2010 : 14:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 21/08/2010 : 14:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Hvala!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 21/08/2010 : 15:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
na nekom topicu se pričalo o majstorima digitalnog arta:

alli pssssst! da ne zaspamaju ovaj topic

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/08/2010 : 14:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
ekselente! to je sve sto imam da kazem za ovaj art iznad!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 23/08/2010 : 23:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message  Reply with Quote
Ljudi,kako vam se svidela Ksabaras/U Ime Oca epizoda?
Ja sam juce procitala prvi dio i iako je radnja bila spora,kraj je bio vrlo zanimljiv.Jedva cekam da vidim sta se dogodilo.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2010 : 00:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkPhoenix

Zbog kraja scenariju 3/10. Zapravo dao bih ocenu 1/10, al prvi nastavak valja necemu. Paolu zajedno sa Rujuem maknuti sa polozaja. Ne bih da obrazlazem ocenu jer je cist spoiler.
Inace ovaj novi Sclavi 34 je simpatican i citljiv.

Edited by - kasper on 24/08/2010 00:46:52
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/08/2010 : 00:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkPhoenix

Ja sam juce procitala prvi dio i iako je radnja bila spora,kraj je bio vrlo zanimljiv.Jedva cekam da vidim sta se dogodilo.

Ja sam je upravo pročitao, po prvi put u papirnom izdanju.

Priča koja je "morala" da se desi, ali koja nije smela da se desi. Bar ne na ovaj način.

Ideja o razrešenju Dilanovog porekla je banalna i što je najgore, to mi najmanje smeta ovde. Sve ostalo je lošije: "dobri tata" Ksabaras, Dilan koji se "svega setio" pa ne zna gde tera, stari poznanici koji su tu samo da bi svi zajedno proslavili 20-godišnjicu...
Patetiku bolje da i ne spominjem, a fali i bar malo onostranog.
Epizoda je nedostojan nastavak priče o Dilanu(ne mislim na epizodu).

Najpozitivniji su mi bili Gručovi vicevi(bravo Marčelo) i poster Monti Pajtona u Gručovoj sobi. Ah da, i Kaljostro. Njega uvek volim da vidim.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2010 : 10:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni je dosta dobra epizoda
zapravo mi je odlicna, jedino sto me stano razocarao, ali je bar ideja bila dobra

8/8/9/6
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/08/2010 : 12:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ideja o razrešenju Dilanovog porekla je banalna i što je najgore, to mi najmanje smeta ovde. Sve ostalo je lošije: "dobri tata" Ksabaras, Dilan koji se "svega setio" pa ne zna gde tera, stari poznanici koji su tu samo da bi svi zajedno proslavili 20-godišnjicu...
Patetiku bolje da i ne spominjem, a fali i bar malo onostranog.
Epizoda je nedostojan nastavak priče o Dilanu(ne mislim na epizodu).

Najpozitivniji su mi bili Gručovi vicevi(bravo Marčelo) i poster Monti Pajtona u Gručovoj sobi. Ah da, i Kaljostro. Njega uvek volim da vidim.

[/quote]
Ne moze valjda vise pateticno od Johnny Freak...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/08/2010 : 12:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

meni je dosta dobra epizoda
zapravo mi je odlicna, jedino sto me stano razocarao, ali je bar ideja bila dobra

8/8/9/6

slazem se sa svojim bratom od razlicite majke.
samo ovo u poogledu Stana, mislim da je i tu maestro obavio odlican posao.

Odlicna epizoda i po meni jos jedan pokusaj da se koliko toliko ispravi konfuzna prica originalnog broja 100 i ublazi steta koju je ta epizoda napravila. Ja sam jos uvijek ubijedjen da je Sclavi bio drogiran, ili su mu antidepresive pomutile na trenutak mozak dok je pisao tu epizodu.
Go to Top of Page
Page: of 517 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000