Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Beva
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6185 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Shaner
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
7428 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
CZdravko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/dyd avatar.jpg)
291 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 14/03/2023 : 22:24:35
|
Moj prvi susret sa crtezom na Dylanu Dogu je bio (pored Villine korice) upravo Piccatto i sjajna epizoda "Izmedju zivota i smrti". To je prvi Dylan kojeg sam nabavio sredinom devedesetih i taj isti primjerak je jos uvijek u mojoj kolekciji na polici. I tako je ovaj majstor u svojoj ranoj fazi bio zasluzan za tu "ljubav na prvi pogled", bar u mom slucaju, iako vecina fanova (ukljucujuci i mene) nisu bas ljubitelji njegove kasnije faze.
Pocivaj u miru, maestro!
![](https://www.linkpicture.com/q/LPic6410e5989e1b8957561713.jpg) |
Blog www.zdravkocvjetkovic.blogspot.com Moji radovi na FB https://goo.gl/ZtF6s8 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Andrey
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Copy of Botolo.gif)
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
Posted - 14/03/2023 : 22:54:21
|
zasto pobogu nema topica i vijesti na naslovnoj strani:(
rip, obozavam njegov crtez, karikaturalni i stilizirani a realisticniji od foto realizma, njegove epizode sa Meddom tamnica od papira i otkucaji vremena cu uvijek pamtiti iz svojih tinejdzerskih dana, uvijek cu prije procitati pricu ako je on oslika, mozda najbolji crtac uz marija i roija i ranog pietra dellangela |
puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac
sclavi>originalni radovi junjija ita |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13322 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 15/03/2023 : 00:04:00
|
R.I.P.
quote: Originally posted by Andrey
Evo, sjetio sam se da imamo Salkanovu recenziju stripa čiji je autor crteža upravo Piccatto, pa smo sad stavili na sajt. Možda ne bi bilo loše da pročitate strip i iskoristite priliku ostaviti svoj komentar ispod recenzije i usput iskažete čast tom velikom autoru.
https://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-lusp-26-beznadno-putovanje/2986/
![](https://www.stripovi.com/images/DDBeznadnoPutovanjeCover.jpg) |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 15/03/2023 00:04:20 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7750 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 15/03/2023 : 07:44:50
|
quote: Originally posted by Andrey
Možda zato što ovdje nema novinara koji rade za novac. Ako imaš potrebu, napišeš nešto konkretno, pošalješ Reemu, pa će se i postaviti.
Počivao u miru, Piccatto! ![](icon_smile_sad.gif) |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Ted Miller
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/tex profile.jpg)
761 Posts
Member since 28/10/2021 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31452 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 15/03/2023 : 16:40:01
|
R.I.P. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2257 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
hrvoje23
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6185 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
IGMAN2
Senior Member
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 19/03/2023 : 03:48:34
|
![](https://i.imgur.com/2dHplbV.jpg)
Baš sam volio njegov crtež u ranim Dylanovim epizodama, a onda... počeo je crtati malo drukčije... Bez obzira na to, pratio sam i sve njegove epizode. Kako se kaže -sve najbolje o onima koji su nas napustili. RIP Piccatto |
|
CZdravko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
291 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
CZdravko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
291 Posts
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 27/03/2023 : 00:15:45
|
Malo sam bizi, pa nemam cajta sve prelistati i procitati. Na nekom sajtu slucajno naletio na vijesti o preseljenju Piccata na drugi svijet, kao i clan gore sto je napomenuo primjetio bih topik sa tom temom, a na ovaj topik tu i tamo kliknem. Piccato je bi u onoj prvoj postavi Dylana Doga od samih pocetaka. Bili su mi interesantne njegove neobicne dinamike u crtezu pogotovo u "zecevima", ali onaj kasniji mi je bio vec nagrdjen i blijeda slika svojih prvih radova.
Rip,pocivao u miru! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8869 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 31/03/2023 : 11:02:00
|
Dakle reboot Dilana nije trajao 6 brojeva, kako je dosta puta pogrešno pisano po forumu, nego sve do ove godine, kada se vraća u prethodni, stari poredak stvari - realnost? |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2257 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
CZdravko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
291 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/04/2023 : 16:37:31
|
quote: Originally posted by Quebrasco
#440 Scenarij: Luca Vanzella
Može. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9458 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 03/04/2023 : 14:34:05
|
Povodom današnjeg rođendana u dodatku La Lettura lista Corriere della Sera strip posveta Giuseppea Pollicellija i braće Cestaro.
![](https://i.imgur.com/s0kDndc.jpg) |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
zoromatic
Starting Member
![](AvatarUpload/zorro.jpg)
35 Posts
Member since 23/11/2021 |
Posted - 03/04/2023 : 17:03:02
|
quote: Originally posted by Deers
Povodom današnjeg rođendana u dodatku La Lettura lista Corriere della Sera strip posveta Giuseppea Pollicellija i braće Cestaro.
![](https://i.imgur.com/s0kDndc.jpg)
![](https://i.imgur.com/x4leHLQ.png) |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11632 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|