forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 369

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 04/12/2011 : 22:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:
Originally posted by zlatan bihac

koliki je tiraž ovih SA giganata??500 komada??? i jesu po 100 kuna u knjižari??
koje su šanse da koji izdavač iz srbije izdaje ovo sa mekim koricama i nešto jeftinije??

Uh,kako bi bilo dobro da neki izdavac iz Srbije izda ove texonee i almanahe u mekim koricama.
Recimo u ritmu od tri meseca...
Jedan texone,pa onda za 3 meseca jedan almanah,pa opet za 3 meseca texone i tako redom...
Puste zelje...

Šanse su ravne nuli.

VČ ima ekskluzivna prava na Tex-a i nikad ih nikome neće ustupiti.
I oni su usporili redovno izdanje Tex-a na tri meseca.

KI Tex je za više od godinu dana izašla samo dva broja, a trojka se čeka i čeka...

Ostala izdanja Tex-a nisu ni na vidiku.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/12/2011 : 23:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Dobio sam danas Vraga sa Sierre. Je li to samo kod mene ili svima fale prve 32 stranice?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19419 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2011 : 08:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
..izgleda da si samo ti taj "srečkovič"...baš ti zavidim.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/12/2011 : 09:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sreo sam se jučer s dcopicem pa mi je pokazao novi Libellus "Tornado". Nekako mi je promaklo da Libellus radi ove nove epizode nakon Veselog... Ovo razdoblje mi izgleda jako dobro, Bosellija koliko hoćeš. Da ne tražim sad, od koje su originalne epizode počeli s kojim brojem libellusa?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/12/2011 : 09:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
LL 42, IT 569-571
LL 44, IT 571-572
LL 45, IT 573-574

Nije vise to onaj Boseli, al je svakako mnogo bolje od trenutnih epizoda koje radi Boneli u LL ili Nici u Ludensu.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19419 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2011 : 09:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
preporuka velika DeeCayu sa moje strane....pogotovo 42 knjiga Bufalo Solders je fantazija, meni bolja od Tornada iako.....nije ni 44-loša ali me nije dojmio crtež.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/12/2011 : 09:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

..izgleda da si samo ti taj "srečkovič"...baš ti zavidim.

Ironija ili ...

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19419 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2011 : 10:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
...crni humor.
kud da zadesi baš tebe i to još na odličnom Texu?
nadam se da češ uspjet dobiti primjerak bez greške, evo ja recimo od kad
stripove tiska Slobodna Dalmacija za Ludens nisam imao falični primjerak...kuc,kuc da se ne ureknem.
Meni su svi stripovi koje crta Marccelo odlični, neznam dal su njemu davali najbolje ali to je tako več
od Tonga tiranin kod mene...Zamjeni što prije,griheh je imati VRAGA SIERE nekompletnog.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/12/2011 : 10:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

...crni humor.
kud da zadesi baš tebe i to još na odličnom Texu?
nadam se da češ uspjet dobiti primjerak bez greške, evo ja recimo od kad
stripove tiska Slobodna Dalmacija za Ludens nisam imao falični primjerak...kuc,kuc da se ne ureknem.
Meni su svi stripovi koje crta Marccelo odlični, neznam dal su njemu davali najbolje ali to je tako več
od Tonga tiranin kod mene...Zamjeni što prije,griheh je imati VRAGA SIERE nekompletnog.

Vidim, skinuo s stripozone cijeli primjerak. LU ubi se.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/12/2011 : 13:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ne znam, meni Tornado nije toliko smetao. Dapace, poslije "onolikog pljuvanja" tu na forumu moram reci da mi je sjeo.
Osim kraja - SPOILER -, kako Carson bas tu dvojicu.... maaah...

A sljedeci novi-novi je onaj u boji, 575 Nizzi/Civitelli + Lilyth... imam scanlation ali cu radije pricekati LL.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/12/2011 : 13:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli
A sljedeci novi-novi je onaj u boji, 575 Nizzi/Civitelli + Lilyth... imam scanlation ali cu radije pricekati LL.

Taj je izasao povodom 60 godina postojanja Texa.

@Poli
Jel kraj bolji od kraja Bafala (gde se ne zna ko pije ko placa)?

Edited by - kasper on 07/12/2011 13:52:02
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/12/2011 : 13:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
hmmm, necu ti pokvariti uzitak.... :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/12/2011 : 20:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zeznuo sam se kod Vraga sa Sierre su mi dva puta uvezli stranice od 33 do 64

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/12/2011 : 21:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni znao da je i Tex sudjelovao u bitki kod Little Bighorna... Nizzijeva priča SR 490/492 "Zavjera protiv Custera"

Tex priča kako su on i Carson sudjelovali u Custerovoj ekspediciji u Crna Brda, zatim zavjera protiv Custera i konačno njegova smrt kod Little Bighorna. Baš bi je bilo interesantno pročitati, budući da je Manfredi to odradio savršeno u Magičnom...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 21:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
E sada mi se Tex počinje gaditi.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2011 : 21:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Sjajno, jel to znaci da ostavljas citanje istog ?
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2011 : 21:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Nisam ni znao da je i Tex sudjelovao u bitki kod Little Bighorna... Nizzijeva priča SR 490/492 "Zavjera protiv Custera"

Mozda je Manfredi ukrao od Nicija ideju za svoj rad na MV ?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/12/2011 : 21:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper
Mozda je Manfredi ukrao od Nicija ideju za svoj rad na MV ?

Možda je Manfedi CIJELI svoj serijal temeljio na Nizzijevoj priči... Koja ironija sudbine bi to bila. Mada, sigurno nije, jer su priču o Custeri i LBH obradili i drugi, poput D'Antonia u PSDZ.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 21:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sjajno, jel to znaci da ostavljas citanje istog ?

To bi te usrećilo

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2011 : 21:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
To bi te usrećilo

Pa vidi, bilo bi mi drago da jos ima ljudi koji rade prave rezove u zivotu
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2011 : 21:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Možda je Manfedi CIJELI svoj serijal temeljio na Nizzijevoj priči... Koja ironija sudbine bi to bila. Mada, sigurno nije, jer su priču o Custeri i LBH obradili i drugi, poput D'Antonia u PSDZ.

Mozda je Manfredi samo Nicijev san, eh
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 22:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa vidi, bilo bi mi drago da jos ima ljudi koji rade prave rezove u zivotu

Pa Texa se kupuje ako se ima novaca ili ako ide tri primjerka po 25 kn.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8329 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/12/2011 : 10:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tex priča kako su on i Carson sudjelovali u Custerovoj ekspediciji u Crna Brda, zatim zavjera protiv Custera i konačno njegova smrt kod Little Bighorna. Baš bi je bilo interesantno pročitati, budući da je Manfredi to odradio savršeno u Magičnom...

Znači po ovome Tex i Magični su bili rame uz rame

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/12/2011 : 18:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ne, MV je tamo zakasnio. no nije nasao texa.
kako sam i mislio, lažni dasa je pobjegao i ostavio prijatelje na cjedilu, pih.
tex pičkica.
zagor tako nešto nikad ne bi učinio, jer je masu gluplji

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 10/12/2011 : 21:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
i ken parker je fol zakasnio, vukao se levo desno sa nekim zenama i analizirao ko je koga j... ocekujem da se u sledecem broju martijevih misterija on i dylan nadju kod little big horna... da bruka bude kompletna...

sangue navajo
Go to Top of Page
Page: of 369 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000