Author |
Topic |
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30996 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/03/2022 : 18:07:59
|
Slažem se, i meni su Mefistov krah i Mračne sile naj, ali i ovaj Yama je skroz ok!
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Znam da se većini sviđa. Boselli je talentiran i moderno je doba, izvedba je na višoj razini. Samo meni su te Mefisto/Yama fore u startu osuđene na propast. Previše su naivni i zapleti su bedasti, pri čemu je Mefisto barem nekakav Hellingen, a Yama luzer koji se digne iz depre, šlepa neko vrijeme i na kraju završi u kokošinjcu.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 19/03/2022 : 18:11:41
|
quote: Originally posted by tex2
Slažem se, i meni su Mefistov krah i Mračne sile naj, ali i ovaj Yama je skroz ok!
cista ezoterija, stivo samo za prosvecene. mada ova dva su mi vezana za zlatno doba texa, koje je vec bilo proslost kad se pojavio muceni yama |
Edited by - kasper on 19/03/2022 18:16:35 |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 19/03/2022 : 19:16:56
|
quote: Originally posted by tex2
i ovaj Yama je skroz ok!
ti si ipak najveći tex autoritet ovdje i da se ne poznajem povjerovao bi ti. doduše i tebe poznajem :) zato će u zemlji seminola biti konsenzus...uživo djeluje zastrašujuće, trebat će izdvojiti vrijeme kada smo već izdvojili novac.
|
Till I Collapse |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30996 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/03/2022 : 20:37:34
|
Ajmo onda ovako za broj 673 je svakako odličan, naravno kako svatko ima neka svoja očekivanja i moglo bi se tu toga nabrojati o Boselliju (kalup), Yami, zadnji Yama je bio katastrofa (Mefistova sjena=Tex protiv Yame), ovo je miljama bolje, ali kao što netko reče treba se naviknuti na Bosellija, koji se ovdje jako potrudio, kraj je sigurno pokvario dojam, ali generalno ovo je odlična priča! Jest da su Tex i Carson preživjeli zasjedu u salunu 30 na 2, jest da su svi izašli iz Narake, iz koje nije bilo izlaza, ali tako mora biti |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 19/03/2022 : 20:43:03
|
samo da u seminolama ne sjebe zavrsnicu, ono da mi fali jos 30 strana. ima da spalim njegove stripove da li je ko citao menhetn, nekako mi se cini da je to to? |
Edited by - kasper on 19/03/2022 20:46:53 |
|
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2211 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
doom
stripovi.com suradnik
726 Posts
Member since 28/07/2016 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/03/2022 : 09:11:48
|
Očigledno u Texovoj redakciji imaju gotovih priča koje ne misle staviti u redovnu seriju pa ih onda uguraju u maxi.Ionako se lošije prodaje radi cijene.Je li to jedini(za sad) preživjeli maxi u Italiji? Ako ovako nastave poželit ću da ga ukinu. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13990 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13048 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 22/03/2022 : 19:10:53
|
quote: Originally posted by Spock
Usput, najveća enigma vezana uz ovu epizodu mi je komentar na recenziju člana kaspera koji glasi: "nisam citao epizodu, verovatno ni necu. javljam se ovde da dam 10ku drugoj naslovnici. ocene sam gledao da budu neutralne".
Ne treba niti napominjati da ta naslovnica kojoj je kasper dao ocjenu uopće ne pripada ovoj epizodi, a neću niti komentirati razlog i ideju davanja ocjena samo zbog naslovnice i bez čitanja epizode.
Pitaj boga što ga je spopalo ?! |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 22/03/2022 : 21:47:13
|
quote: Originally posted by ReemCP
Usput, najveća enigma vezana uz ovu epizodu mi je komentar na recenziju člana kaspera koji glasi: "nisam citao epizodu, verovatno ni necu. javljam se ovde da dam 10ku drugoj naslovnici. ocene sam gledao da budu neutralne".
Ne treba niti napominjati da ta naslovnica kojoj je kasper dao ocjenu uopće ne pripada ovoj epizodi, a neću niti komentirati razlog i ideju davanja ocjena samo zbog naslovnice i bez čitanja epizode.
Pitaj boga što ga je spopalo ?!
kasper, kao stari texovac, ima nos za takve stvari.po rikni zna vrijedili neki strip ili ne. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13048 Posts
Posted - 23/03/2022 : 07:29:13
|
quote: Originally posted by MaTex
kasper, kao stari texovac, ima nos za takve stvari.po rikni zna vrijedili neki strip ili ne.
Pravila foruma:
15. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u komentarima recenzija, također nije dozvoljeno ostavljati ocjene/komentare ako prethodno niste pročitali strip.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46997 |
|
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Posted - 23/03/2022 : 09:36:22
|
kasper, kao stari texovac, ima nos za takve stvari.po rikni zna vrijedili neki strip ili ne.
Pravila foruma:
15. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u komentarima recenzija, također nije dozvoljeno ostavljati ocjene/komentare ako prethodno niste pročitali strip.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46997
Uf, nisam zna.. predlažem doživotni ban za kaspera.Ovako sramotno i podlo kršenje pravila moramo strogo sankcionirati.. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 23/03/2022 : 10:00:37
|
a? paaaaaaaa, bio sam iskren u recenziji, pravi ljudi bi to cenili inace sam odusevljen galepovim naslovnicama, koje su odraz tog vremena da dajem ocene tim starim epizodama, gledano iz danasnjeg ugla - necu a sad pucajte |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Posted - 23/03/2022 : 10:28:42
|
quote: Originally posted by kasper
a? paaaaaaaa, bio sam iskren u recenziji, pravi ljudi bi to cenili inace sam odusevljen galepovim naslovnicama, koje su odraz tog vremena da dajem ocene tim starim epizodama, gledano iz danasnjeg ugla - necu a sad pucajte
Bang, Bang.. moj zadnji post pokušaj je sarkazma na pravilo 15.Osobno, više mi znače dvije proste rečenice pravog texovaca, nego kilometarski postovi nekoga tko nije uhvatio suštinu lika. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13048 Posts
Posted - 23/03/2022 : 10:35:24
|
Uf, nisam zna.. predlažem doživotni ban za kaspera.Ovako sramotno i podlo kršenje pravila moramo strogo sankcionirati..
Gle, meni ne trebaju tvoji niti bilo čiji sarkastični postovi. Poanta je da postoje pravila foruma kojih se treba pridržavati, kao što postoje pravila i u svakodnevnom životu. Tako je, ovo je zaista sramotno, ovakvi komentari su uvreda i za recenzenta (tex2 u ovom slučaju) koji se potrudio da napiše tekst o toj epizodi i za sve one koji komentiraju o stripu i raspravljaju o istome, kao i za one koji čitaju i pišu recenzije.
Radite što hoćete, forum je vaš. Meni je jedino žao što ignore funkcija ne radi i u rubrici komentara ispod recenzija na sajtu.
To je to od mene, ovo je Tex tema i neka dalje ljudi pišu o svemu što se tiče Texa, a ja ne mislim više ulaziti u nekakve off diskusije. |
|
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Posted - 23/03/2022 : 11:01:19
|
Uf, nisam zna.. predlažem doživotni ban za kaspera.Ovako sramotno i podlo kršenje pravila moramo strogo sankcionirati..
Gle, meni ne trebaju tvoji niti bilo čiji sarkastični postovi. Poanta je da postoje pravila foruma kojih se treba pridržavati, kao što postoje pravila i u svakodnevnom životu. Tako je, ovo je zaista sramotno, ovakvi komentari su uvreda i za recenzenta (tex2 u ovom slučaju) koji se potrudio da napiše tekst o toj epizodi i za sve one koji komentiraju o stripu i raspravljaju o istome, kao i za one koji čitaju i pišu recenzije.
Radite što hoćete, forum je vaš. Meni je jedino žao što ignore funkcija ne radi i u rubrici komentara ispod recenzija na sajtu.
To je to od mene, ovo je Tex tema i neka dalje ljudi pišu o svemu što se tiče Texa, a ja ne mislim više ulaziti u nekakve off diskusije.
Ne znam što ti bi?Jedan si od smpatčnijih forumaša. Kasper i još neki koji su pročitali sve moguće periode Texa sigurno ima svoj razlog(kojeg tako lako mogu shvatiti, te prve epizode su mi teški smor). A kolega tex2 je razlog više da se ćirne na recenziju,i nije njegova krivica što je priča takva kakva je. I, hebem mu malog mačka, još ne mogu dokučiti čemu ovakav tvoj stav. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/03/2022 : 11:05:29
|
Njegov stav je jedini ispravan u ovakvoj situaciji i bezveze je predbacivati "što ti se dogodilo" kako bi se skrenula tema
|
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Posted - 23/03/2022 : 11:22:40
|
quote: Originally posted by supermark
Njegov stav je jedini ispravan u ovakvoj situaciji i bezveze je predbacivati "što ti se dogodilo" kako bi se skrenula tema
Bezveze uskačeš. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 23/03/2022 : 11:30:53
|
a opusteno ljudi, makar smo mi texovci oni pravi a reemcp-u cu gledati da dodatno otezam ovaj zivot u dolini suza, da place sto vise, dok mu sve suze ne isteram napolje |
Edited by - kasper on 23/03/2022 11:32:10 |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 23/03/2022 : 11:34:12
|
o ljudi, uzeh jednu malu epizodu texa willera da iskazem moje divljenje prema galepovoj naslovnici i sad sva ova diskusija strip cu procitati vrlo brzo, tako da ce moja recenzija biti u skladu sa propisima |
Edited by - kasper on 23/03/2022 11:53:02 |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Posted - 23/03/2022 : 12:06:42
|
quote: Originally posted by kasper
o ljudi, uzeh jednu malu epizodu texa willera da iskazem moje divljenje prema galepovoj naslovnici i sad sva ova diskusija strip cu procitati vrlo brzo, tako da ce moja recenzija biti u skladu sa propisima
Bolje pročitati nego dobiti doživotni ban... Čini mi se da je Texovu žustrinu zamijenila Carsonova mudrost |
|
|
Topic |
|