forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 360

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2022 : 17:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
super je boselijev yama, ko ne moze da ga vari njegov je problem
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30996 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/03/2022 : 18:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, i meni su Mefistov krah i Mračne sile naj, ali i ovaj Yama je skroz ok!

quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Znam da se većini sviđa. Boselli je talentiran i moderno je doba, izvedba je na višoj razini. Samo meni su te Mefisto/Yama fore u startu osuđene na propast. Previše su naivni i zapleti su bedasti, pri čemu je Mefisto barem nekakav Hellingen, a Yama luzer koji se digne iz depre, šlepa neko vrijeme i na kraju završi u kokošinjcu.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2022 : 18:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Slažem se, i meni su Mefistov krah i Mračne sile naj, ali i ovaj Yama je skroz ok!

cista ezoterija, stivo samo za prosvecene.
mada ova dva su mi vezana za zlatno doba texa, koje je vec bilo proslost kad se pojavio muceni yama

Edited by - kasper on 19/03/2022 18:16:35
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 19/03/2022 : 19:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

i ovaj Yama je skroz ok!

ti si ipak najveći tex autoritet ovdje i da se ne poznajem povjerovao bi ti. doduše i tebe poznajem :)
zato će u zemlji seminola biti konsenzus...uživo djeluje zastrašujuće, trebat će izdvojiti vrijeme kada smo već izdvojili novac.

Till I Collapse
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30996 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/03/2022 : 20:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ajmo onda ovako za broj 673 je svakako odličan, naravno kako svatko ima neka svoja očekivanja i moglo bi se tu toga nabrojati o Boselliju (kalup), Yami, zadnji Yama je bio katastrofa (Mefistova sjena=Tex protiv Yame), ovo je miljama bolje, ali kao što netko reče treba se naviknuti na Bosellija, koji se ovdje jako potrudio, kraj je sigurno pokvario dojam, ali generalno ovo je odlična priča! Jest da su Tex i Carson preživjeli zasjedu u salunu 30 na 2, jest da su svi izašli iz Narake, iz koje nije bilo izlaza, ali tako mora biti

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2022 : 20:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
samo da u seminolama ne sjebe zavrsnicu, ono da mi fali jos 30 strana. ima da spalim njegove stripove
da li je ko citao menhetn, nekako mi se cini da je to to?

Edited by - kasper on 19/03/2022 20:46:53
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2211 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 20/03/2022 : 00:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Dopo la tempesta
Scenarij: Pasquale Ruju
Crtež: Sandro Scascitelli

L’ultima partita
Scenarij: Antonio Zamberletti
Crtež: Sandro Scascitelli

Naslovnica: Claudio Villa

https://shop.sergiobonelli.it/tex/2022/03/17/albo/dopo-la-tempesta-1021467/

Table:
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1647532409449.jpg--.jpg?1647532409000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1647532409907.jpg--.jpg?1647532410000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1647532410272.jpg--.jpg?1647532410000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1647532410631.jpg--.jpg?1647532410000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1647532410949.jpg--.jpg?1647532411000

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/03/2022 : 01:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
nevolim 2 priče u maksiju.
crtež je loš s obzirom kakve sve crtače tex ima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

726 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 20/03/2022 : 01:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message  Reply with Quote
A tek imena scenarista, blago nama. Neznam jel postoji gora kombinacija od ove dvojice?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/03/2022 : 09:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Očigledno u Texovoj redakciji imaju gotovih priča koje ne misle staviti u redovnu seriju pa ih onda uguraju u maxi.Ionako se lošije prodaje radi cijene.Je li to jedini(za sad) preživjeli maxi u Italiji?
Ako ovako nastave poželit ću da ga ukinu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13990 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/03/2022 : 09:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Da, loš proizvod izgleda.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 22/03/2022 : 19:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13048 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/03/2022 : 19:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Usput, najveća enigma vezana uz ovu epizodu mi je komentar na recenziju člana kaspera koji glasi: "nisam citao epizodu, verovatno ni necu. javljam se ovde da dam 10ku drugoj naslovnici. ocene sam gledao da budu neutralne".

Ne treba niti napominjati da ta naslovnica kojoj je kasper dao ocjenu uopće ne pripada ovoj epizodi, a neću niti komentirati razlog i ideju davanja ocjena samo zbog naslovnice i bez čitanja epizode.

Pitaj boga što ga je spopalo ?!

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/03/2022 : 21:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Usput, najveća enigma vezana uz ovu epizodu mi je komentar na recenziju člana kaspera koji glasi: "nisam citao epizodu, verovatno ni necu. javljam se ovde da dam 10ku drugoj naslovnici. ocene sam gledao da budu neutralne".

Ne treba niti napominjati da ta naslovnica kojoj je kasper dao ocjenu uopće ne pripada ovoj epizodi, a neću niti komentirati razlog i ideju davanja ocjena samo zbog naslovnice i bez čitanja epizode.

kasper, kao stari texovac, ima nos za takve stvari.po rikni zna vrijedili neki strip ili ne.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13048 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/03/2022 : 07:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MaTex

quote:

quote:

kasper, kao stari texovac, ima nos za takve stvari.po rikni zna vrijedili neki strip ili ne.

Pravila foruma:

15. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u komentarima recenzija, također nije dozvoljeno ostavljati ocjene/komentare ako prethodno niste pročitali strip.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46997

Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2022 : 09:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pravila foruma:

15. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u komentarima recenzija, također nije dozvoljeno ostavljati ocjene/komentare ako prethodno niste pročitali strip.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46997

Uf, nisam zna.. predlažem doživotni ban za kaspera.Ovako sramotno i podlo kršenje pravila moramo strogo sankcionirati..
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/03/2022 : 10:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
a? paaaaaaaa, bio sam iskren u recenziji, pravi ljudi bi to cenili
inace sam odusevljen galepovim naslovnicama, koje su odraz tog vremena
da dajem ocene tim starim epizodama, gledano iz danasnjeg ugla - necu
a sad pucajte
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2022 : 10:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

a? paaaaaaaa, bio sam iskren u recenziji, pravi ljudi bi to cenili
inace sam odusevljen galepovim naslovnicama, koje su odraz tog vremena
da dajem ocene tim starim epizodama, gledano iz danasnjeg ugla - necu
a sad pucajte

Bang, Bang.. moj zadnji post pokušaj je sarkazma na pravilo 15.Osobno, više mi znače dvije proste rečenice pravog texovaca, nego kilometarski postovi nekoga tko nije uhvatio suštinu lika.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13048 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/03/2022 : 10:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uf, nisam zna.. predlažem doživotni ban za kaspera.Ovako sramotno i podlo kršenje pravila moramo strogo sankcionirati..

Gle, meni ne trebaju tvoji niti bilo čiji sarkastični postovi.
Poanta je da postoje pravila foruma kojih se treba pridržavati, kao što postoje pravila i u svakodnevnom životu.
Tako je, ovo je zaista sramotno, ovakvi komentari su uvreda i za recenzenta (tex2 u ovom slučaju) koji se potrudio da napiše tekst o toj epizodi i za sve one koji komentiraju o stripu i raspravljaju o istome, kao i za one koji čitaju i pišu recenzije.

Radite što hoćete, forum je vaš.
Meni je jedino žao što ignore funkcija ne radi i u rubrici komentara ispod recenzija na sajtu.

To je to od mene, ovo je Tex tema i neka dalje ljudi pišu o svemu što se tiče Texa, a ja ne mislim više ulaziti u nekakve off diskusije.

Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2022 : 11:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gle, meni ne trebaju tvoji niti bilo čiji sarkastični postovi.
Poanta je da postoje pravila foruma kojih se treba pridržavati, kao što postoje pravila i u svakodnevnom životu.
Tako je, ovo je zaista sramotno, ovakvi komentari su uvreda i za recenzenta (tex2 u ovom slučaju) koji se potrudio da napiše tekst o toj epizodi i za sve one koji komentiraju o stripu i raspravljaju o istome, kao i za one koji čitaju i pišu recenzije.

Radite što hoćete, forum je vaš.
Meni je jedino žao što ignore funkcija ne radi i u rubrici komentara ispod recenzija na sajtu.

To je to od mene, ovo je Tex tema i neka dalje ljudi pišu o svemu što se tiče Texa, a ja ne mislim više ulaziti u nekakve off diskusije.

Ne znam što ti bi?Jedan si od smpatčnijih forumaša. Kasper i još neki koji su pročitali sve moguće periode Texa sigurno ima svoj razlog(kojeg tako lako mogu shvatiti, te prve epizode su mi teški smor). A kolega tex2 je razlog više da se ćirne na recenziju,i nije njegova krivica što je priča takva kakva je. I, hebem mu malog mačka, još ne mogu dokučiti čemu ovakav tvoj stav.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/03/2022 : 11:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Njegov stav je jedini ispravan u ovakvoj situaciji i bezveze je predbacivati "što ti se dogodilo" kako bi se skrenula tema
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2022 : 11:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Njegov stav je jedini ispravan u ovakvoj situaciji i bezveze je predbacivati "što ti se dogodilo" kako bi se skrenula tema

Bezveze uskačeš.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/03/2022 : 11:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
a opusteno ljudi, makar smo mi texovci oni pravi
a reemcp-u cu gledati da dodatno otezam ovaj zivot u dolini suza, da place sto vise, dok mu sve suze ne isteram napolje

Edited by - kasper on 23/03/2022 11:32:10
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/03/2022 : 11:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
o ljudi, uzeh jednu malu epizodu texa willera da iskazem moje divljenje prema galepovoj naslovnici i sad sva ova diskusija
strip cu procitati vrlo brzo, tako da ce moja recenzija biti u skladu sa propisima

Edited by - kasper on 23/03/2022 11:53:02
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2022 : 12:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

o ljudi, uzeh jednu malu epizodu texa willera da iskazem moje divljenje prema galepovoj naslovnici i sad sva ova diskusija
strip cu procitati vrlo brzo, tako da ce moja recenzija biti u skladu sa propisima

Bolje pročitati nego dobiti doživotni ban... Čini mi se da je Texovu žustrinu zamijenila Carsonova mudrost
Go to Top of Page
Page: of 360 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000