Author |
Topic  |
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 10/05/2010 : 20:23:51
|
its been a loooooong time/run ilishtaveeeeeeech....OMFG,bljuv Kada se bavite chitav zhivot muzikom,jedan od lijepih pristupa je da slushate sve i svashta i kupiti korisne stvari,no kao i svako bavljenje naletite na neshto za shto je bolje da niste,ovaj je jedan od songova koji,iz dana u dan,pretumbavanjem svoje podsvijesti ide sve dublje dok,ja se nadam,mi ne izadje na guzicu,.. |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
Edited by - SnotMan on 10/05/2010 20:26:59 |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4801 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 10/05/2010 : 21:29:40
|
Baš sam cijeli prošli tjedan gledao ENT , kako mi je izgledao, mislio sam da je sniman u devedestima. Sad trenutno nemogu zbog popdnevnog rasporeda škole, inače šteta. Nije loša serija... |
Go kneel and weep
|
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/05/2010 : 22:35:39
|
sutradan, idem sad da spavam bice tamo onda, pa cemo na posebnom topicu kad krene na HRTu da se daje   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Posted - 10/05/2010 : 22:39:00
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
bice tamo onda, pa cemo na posebnom topicu kad krene na HRTu da se daje  
Da, za jedno 5-10 godina  |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 10/05/2010 : 22:50:09
|
taman kad ja sve to lepo odgledam kako treba, pa napokon postanem kompetentan za neku diskusiju  taman i nova serija da pocne neka    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/06/2010 : 15:11:26
|
Trebao bi neki novi Star Trek serijali, ne mogu samo čekati nove ST filmove. Sad bi im bio pun pogodak napraviti neki novi, ali ne iz univerzuma iz filmova, nego ovog iz serija, za stare fanove. Nije mi jasno kako im to nije isplativo, ST je vjerojatno najrepriziranija serija u povijesti (kod nas definitivno jeste ), tako da bi im se isplatilo u financijskom smislu sigurno.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 14/06/2010 15:11:47 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/06/2010 : 15:25:18
|
Aye, I`m in! al jbg, i da krenu, ima li sanse da dodje nova serija pre 2012. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/06/2010 : 16:32:45
|
Aye, I`m in! al jbg, i da krenu, ima li sanse da dodje nova serija pre 2012.
Naravno, krene li se sad, čak bi i u 2011. mogli! Baš sam jučer s bratom pričao da već dugo nikakve priče o tome, ali stvarno bi mogli. Da sve to preuzme SyFy, pa nek se radi fanovski, ko za St serijal. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/06/2010 : 17:41:14
|
kapiram da je fazon u tome, da je autorima nestalo ideja vise sto jeste trulo na svoj nacin, jer je ocigledno u pitanju nedostatak kreativnog razmisljanja, a mozda je i pitanju zasicenje producenata tj. publike, jednim te istim sablonom.
kapiram da die hard fanovi vole tip serije "brod koji ide i istrazuje svemir". al jbg....nakon 4 serije i par filmova - dosadi! zato je DS9 po meni izuzetno svetla tacka u ST univerzumu.
ako se bude pravila nova serija, po mom misljenju je neminovno da se oslanja ili na novu liniju filmova, ili da bude neki "star warsy space opera" fazon u starom univerzumu.
videcemo ja sam svakako u toj poziciji da imam jos mnoooogo toga da gledam, tako da, ne zalim se (tek sam na pola 4. sezone TNG, onda imam jos VOY, ENT i onih par filmova posle Generations)      |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29652 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/06/2010 : 19:03:06
|
sumnjam da je nedostatak ideja ono sto koči serijal trekovi sami po svojoj definiciji imaju bezbroj mogućnosti za nove epizode praktički, što god nekome padne na pamet, bilo koji žanr- ljubavni, drama, SF, western, može biti jedna od epizoda star treka |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/06/2010 : 19:14:58
|
kapiram da die hard fanovi vole tip serije "brod koji ide i istrazuje svemir". al jbg....nakon 4 serije i par filmova - dosadi! zato je DS9 po meni izuzetno svetla tacka u ST univerzumu.
Dosadi? A zašto onda po 4. put već gledamo ovaj ST: Enterprise? |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/06/2010 : 20:07:44
|
quote: Originally posted by supermark
sumnjam da je nedostatak ideja ono sto koči serijal trekovi sami po svojoj definiciji imaju bezbroj mogućnosti za nove epizode praktički, što god nekome padne na pamet, bilo koji žanr- ljubavni, drama, SF, western, može biti jedna od epizoda star treka
apsolutno, ali je sve to upotrebljeno vec pedeset puta u svakoj seriji ponaosob. (mada, opet kazem, nisam jos gledao VOY i ENT )
quote: Originally posted by DeeCay
Dosadi? A zašto onda po 4. put već gledamo ovaj ST: Enterprise?
hahaha   
zasto onda kukati vi ST fanovi na tu seriju zasto je otkazana i zasto ima onako glupavu muziku na onako dobroj spici      |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/06/2010 : 20:08:44
|
BTW, ako nije u pitanju nedostatak ideja, zasto se vracaju na pocetnu tacku za pocetak nove generacije fransize  (opet, nije da se zalim  ) |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 15/06/2010 : 00:37:57
|
BTW, ako nije u pitanju nedostatak ideja, zasto se vracaju na pocetnu tacku za pocetak nove generacije fransize  (opet, nije da se zalim  )
Misliš na filmski univerzum? Mislim da je ST univerzum postao presložen za nove potencijalne fanove, previše povijesti, kontinuiteta, previše likova i premalo akcije, očito. A stari opet nisu bili zadovoljni ST: Enterpriseom jer nije ko origigi ST. Mislim da je studio (ili tko već) jednom rekao da s Bermanom i Bragom više ST neće raditi. Kad je došla nova ekipa za film, s novim idejama, film je bio realiziran! Što više pričam o svemu ovome, više me hvata nostalgija da pogledam koju epizodu, i to odmah! |
Edited by - DeeCay on 15/06/2010 00:38:44 |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 15/06/2010 : 01:39:02
|
Ako se ne varam, Chris Pine, Zachary Quinto i ostali potpisali su ugovore za tri filma. Tako da sumnjam da će biti govora o novome Star Trek TV-serijalu dok ne snime preostala dva filma. A i ako pokrenu novi serijal, vjerojatno će radnjom biti smješten u ovaj novi, filmski univerzum.
Iskreno, ne bih imao ništa protiv toga, ali morat će se potruditi da kvalitetom bude na razini Battlestar Galactice, a ne Voyagera i Enterprisea, ako žele zadržati gledatelje. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 15/06/2010 : 09:57:08
|
quote: Originally posted by DeeCay
BTW, ako nije u pitanju nedostatak ideja, zasto se vracaju na pocetnu tacku za pocetak nove generacije fransize  (opet, nije da se zalim  )
Misliš na filmski univerzum? Mislim da je ST univerzum postao presložen za nove potencijalne fanove, previše povijesti, kontinuiteta, previše likova i premalo akcije, očito. A stari opet nisu bili zadovoljni ST: Enterpriseom jer nije ko origigi ST. Mislim da je studio (ili tko već) jednom rekao da s Bermanom i Bragom više ST neće raditi. Kad je došla nova ekipa za film, s novim idejama, film je bio realiziran! Što više pričam o svemu ovome, više me hvata nostalgija da pogledam koju epizodu, i to odmah!
dada, filmski univerzum, novi. pa ne znam, ja sam pogledao taj novi Star trek (a pre toga sam pogledao jedino DS9 ceo, od ostalog ni mrvu), i kad sam izasao iz bioskopa, samo sam rekao sebi "moram da pogledam sve sto nosi naslov "Star trek". I iako su originalni i alternativni univerzum (ili ajde, ovaj novi film) dva razlicita sveta, opet sam prezadovoljan Star trekom za sada. Cak jos i vise. Plus moj mladji burazer sve gleda sa mnom, i ni jednom nije rekao da ga smara nesto. (a znamo svi kakvi su danasnji klinci) 
dakle, moze kad se hoce.
videcemo, tako je kako je....u sustini, njih nista ne sprecava da snimaju i dalje za stari univerzum, posto su samo otputovali nazad na prelomnu tacku, nije dosla velika bela maramica da obrise sve 
moglo bi i nesto da se napravi o originalnom univerzumu nakon sto je Romulus unisten, odnosno Spok presao u alternativni svemir. Jes da je Worf riknuo, al ajd sad....pretpostavljam da niko nije srecniji od Q-a po tom pitanju   
videcemo, ja ni film taj ne mogu da docekam, a kamoli jos nesto vise. |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Posted - 25/06/2010 : 19:28:51
|
Vjerojatno je većina već primjetila, ali tijekom SP-a nema Enterprisea na TV-u, al bez brige, nije ukinuto emitiranje nego se nastavlja nakon završetka SP-a  Ja za to vrijeme gledam neke starije ST epizode da malo ponovim gradivo  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 27/06/2010 : 19:30:02
|
quote: Originally posted by Panon
Vjerojatno je većina već primjetila, ali tijekom SP-a nema Enterprisea na TV-u, al bez brige, nije ukinuto emitiranje nego se nastavlja nakon završetka SP-a  Ja za to vrijeme gledam neke starije ST epizode da malo ponovim gradivo 
Ja pomalo ponovo gledam 3. sezonu Galactice kako bih se podsjetio o čemu se sve radilo (gledao sam tu sezonu zadnji put na TV kad je bila emitirana prije par godina). Ostale su mi još 3 epizode za pogledati a nakon toga krećem na 4. sezonu jer nju do sad nisam gledao a nedavno sam je nabavio. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/06/2010 : 19:34:02
|
quote: Originally posted by globinjo
ima li itko TOS titlovan?
imam ja, ali mislim da ti to ne znaci bas puno    |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Posted - 27/06/2010 : 23:33:35
|
quote: Originally posted by dsormaz1 Ja pomalo ponovo gledam 3. sezonu Galactice kako bih se podsjetio o čemu se sve radilo (gledao sam tu sezonu zadnji put na TV kad je bila emitirana prije par godina). Ostale su mi još 3 epizode za pogledati a nakon toga krećem na 4. sezonu jer nju do sad nisam gledao a nedavno sam je nabavio.
4. sezona Galactice kreće na HRT-u poslije Enterprisea, tako da se ni mi ostali nećemo dugo načekati da ju pogledamo  |
Edited by - Panon on 27/06/2010 23:35:11 |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 05/07/2010 : 16:06:30
|
Upozorenje!
Danas nema one gluposti od nogometa, pa će bit Enterprise. I to epizoda s Borgom (ali mi još neznamo da je to Borg, jel). |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 05/07/2010 : 19:32:36
|
quote: Originally posted by Panon
quote: Originally posted by dsormaz1 Ja pomalo ponovo gledam 3. sezonu Galactice kako bih se podsjetio o čemu se sve radilo (gledao sam tu sezonu zadnji put na TV kad je bila emitirana prije par godina). Ostale su mi još 3 epizode za pogledati a nakon toga krećem na 4. sezonu jer nju do sad nisam gledao a nedavno sam je nabavio.
4. sezona Galactice kreće na HRT-u poslije Enterprisea, tako da se ni mi ostali nećemo dugo načekati da ju pogledamo 
Nisam to znao... Mislio sam da će možda prije reprizirati bar 3. sezonu, jer puno je vremena prošlo od emitiranja iste pa se već i zaboravilo na neke stvari koje su se dešavale tamo. Ja sam dovršio gledanje 3. sezone i jučer sam pogledao prvu epizodu 4. Zadovoljan sam viđenim. |
Edited by - dsormaz1 on 05/07/2010 19:34:52 |
 |
|
Topic  |
|