forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra bolonjez
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 06/04/2010 : 20:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Kad ljudi vole svrstavati stvari u ladice. Fibrin moto je "samo dobri stripovi", nije uopće bitno u koju "ladicu" pripadaju. Kako sad stvari stoje, Fibra će ove godine objaviti Bonelli, klasicni BD, "alternativni" BD, mangu, americki independent i superherojski strip, te domaći strip. I zašto se onda čuditi Daredevilu? Ljepota je u raznolikosti, zar ne?

Stvarno s najavom na Fibrinom sajtu i ova sad što vidim su i više nego"samo dobri stripovi#
Mislim najavu sam vidio al nikako da pohvalim izbor i hrabrost za sve te serijale!
Kapa dolje!
Samo što sam ja nikad zadovoljan,pa moram pitati dali si ikad razmišljao o objavi The Goona od Erica Powella?
Dali je to uoče moguće,i imaš li interesa za takav serijal?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/04/2010 : 20:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala na pohvalama! The Goon mi dugo vec stoji na hrpi za čitanj, nikako da dodje na red. Kad pročitam, znat ću ti nešto više reći:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 06/04/2010 : 22:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala na pohvalama! The Goon mi dugo vec stoji na hrpi za čitanj, nikako da dodje na red. Kad pročitam, znat ću ti nešto više reći:)

Moram skovati plan da dođe na vrh hrpe!
Držim fige da ti se svidi!
Ma sretan sam što ga uopće i imaš u vidu,a sad ako se to i ostvari nitko stretniji
Hvala na odgovoru,ZIVIO!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/04/2010 : 06:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

quote:

Ma sretan sam što ga uopće i imaš u vidu,a sad ako se to i ostvari nitko stretniji

toliko ti se svidja?
Poznavajuci Markosov ukus, slabo da ce biti sta od toga.
Meni nije nista posebno. Predao sam se poslije treceg trejda.
Ako bi sta bilo dobro objaviti, onda "The Walking Dead" u TPB.
Serija trenutno rastura, nesto najbolje sto se moze procitati.
Lavirint to koliko znam vise nece izdavati.

Edited by - King Warrior on 07/04/2010 06:53:57
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/04/2010 : 08:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ako bi sta bilo dobro objaviti, onda "The Walking Dead" u TPB.

Leglo bi to i Libellusima u onu crno bijelo Libellus biblioteku.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 07/04/2010 : 09:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by no1

quote:

toliko ti se svidja?
Poznavajuci Markosov ukus, slabo da ce biti sta od toga.
Meni nije nista posebno. Predao sam se poslije treceg trejda.

Da,super mi je!
Ne mogu reći da poznajem Markosov ukus al sudeći po raznovrsnosti žanrova koje izdaje nikad ne reci nikad.
Kažeš da "The Walking Dead" vrijedno čitanja.
Nisam čitao,al sad ču!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/04/2010 : 14:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Kad čovek vidi ovako nešto ne može a da se ne zapita odakle ti - energije, vremena, živaca, para:). Naravno šalim se za para. Svaka čast!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/04/2010 : 16:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Izdavaštvo ti je, bar meni, kao droga. Valjda cu se jednom skinuti:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 08/04/2010 : 11:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
jooj, fantasticno..svaka cast! Ima tu buljuk stvari za mene..
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21248 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/07/2010 : 23:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

@Marko
Baš onako kako smo i pričali samo san mislija da će zadnja rečenica teksta biti...

"Nadamo se da će Renky pronaći ponešto za sebe!"

@Anto
Da, ide BP, to sam napisa već prije misec dana a napokon je izgleda završena trakavica oko Jeremiaha. Ići će 3u1 a ne ( kako je SA tražio 5u1 ) no bolje išta nego ništa. Krcko je spreman, kao i dva Astera i dva Tangija. Šta se čeka, to ne znam.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/07/2010 : 13:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Renky

@Marko
Baš onako kako smo i pričali samo san mislija da će zadnja rečenica teksta biti...

"Nadamo se da će Renky pronaći ponešto za sebe!"

@Anto
Da, ide BP, to sam napisa već prije misec dana a napokon je izgleda završena trakavica oko Jeremiaha. Ići će 3u1 a ne ( kako je SA tražio 5u1 ) no bolje išta nego ništa. Krcko je spreman, kao i dva Astera i dva Tangija. Šta se čeka, to ne znam.

Renky se vjerojatno zabunio, sumnjam da ćemo ovih dana vidjeti još jednog Tanguyja. Možda izađe još jedan do kraja godine, tko zna.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21248 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/07/2010 : 14:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa i da izađe do kraja godine bilo bi sjajno.Zajedno sa integralim Bernarda Prinsa i Džeremaje!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000