forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Terminus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2010 : 22:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Horvatić-Vrandečić:
http://www.zudacomics.com/node/1835

Ja sam fetišist papira!

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2010 : 22:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
proba sam glasati ali nekako se ne uspjevam registrirati?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 06/04/2010 : 17:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
provaj na name upisati mail, a na password naravno password:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 06/04/2010 : 18:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam glasao, početak obećava.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 06/04/2010 : 18:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Bad english! Za početak.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 06/04/2010 : 19:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Bad english! Za početak.

jebiga i ja primjetih.
al nema veze, glavno da netko nešto radi!
meni osobno fora pričica i obećavajući crtež s par kul kadrova.
ne znam tko su autori? miki horvatić? mario vrandečić?

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/04/2010 : 20:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
http://www.stomugromova.com/kiosk-izdanja/smg-strip-magazin-broj-06?Itemid=14

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/04/2010 : 18:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bad english! Za početak.

nista posebno lose... daleko bolji od tvog hrvatskog, pa nikom nista

samo naprijed, momci, bravo i ne dajte se zaustaviti sitnim mizantropskim dusama.
i nevjerojatno da netko tko se kao eto "bavi" stripom nije cuo za marija. toliko o strip sceni.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 07/04/2010 : 19:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Bad english! Za početak.

Profesore hrvatskog i engleskog jezika, gdje su ti kvačice na š. Očito je da odgovaraš samo da me poklopiš, jebe se tebe za Terminus i njegove autore.

quote:

samo naprijed, momci, bravo i ne dajte se zaustaviti sitnim mizantropskim dusama.

Ti to meni: "sitne mizantropske duše"?

quote:

i nevjerojatno da netko tko se kao eto "bavi" stripom nije cuo za marija. toliko o strip sceni.

Ti to meni '"bavi"', "nije cuo za 'm'arija"?

Da nisi nešto pobrkao, ili samo namjerno podmećeš?

Za kurac ti navodno znanje hrvatskog, btw. kvalifikacija koju ima svaki četverogodišnjak rođen ovdje, kad s njim ne možeš izraziti originalnu misao. Ili pokušavaš, pa te baš i ne ide.

A sad nazad na Terminus: nezgrapan engleski nije baš najbolja reklama za strip, a i crno-bijeli crteži i olovke "Terminusa" koje su prije bile na Mariovom blogu bili su impresivniji nego ove finalne table, da nije i tu došlo do nekog zajeba sa skeniranjem i smanjivanjem.

Ako me je netko razumio, neka to prevede Ćuruniru.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 07/04/2010 : 19:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Drugari, Jaki ako imaš volje, bilo bi bolje da ovaj topic stavimo u sekciju stripovi koja je 200 puta frekventnija i da damo ljudima konkretnu podršku koju uostalom ovi drugi autori i imaju. Nas nekih pedesetak napravimo razliku, pa ćemo onda kritizirat kad ljudi uđu u igru.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 07/04/2010 : 20:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
Mario Vrandečić
Štakori: http://www.stomugromova.com/stakori?Itemid=22
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/04/2010 : 20:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Bad english! Za početak.

Profesore hrvatskog i engleskog jezika, gdje su ti kvačice na š. Očito je da odgovaraš samo da me poklopiš, jebe se tebe za Terminus i njegove autore.

quote:

Ti to meni: "sitne mizantropske duše"?

quote:

Ti to meni '"bavi"', "nije cuo za 'm'arija"?

Da nisi nešto pobrkao, ili samo namjerno podmećeš?

Za kurac ti navodno znanje hrvatskog, btw. kvalifikacija koju ima svaki četverogodišnjak rođen ovdje, kad s njim ne možeš izraziti originalnu misao. Ili pokušavaš, pa te baš i ne ide.

A sad nazad na Terminus: nezgrapan engleski nije baš najbolja reklama za strip, a i crno-bijeli crteži i olovke "Terminusa" koje su prije bile na Mariovom blogu bili su impresivniji nego ove finalne table, da nije i tu došlo do nekog zajeba sa skeniranjem i smanjivanjem.

Ako me je netko razumio, neka to prevede Ćuruniru.

je, ajde sad se izvuci malo na skenove da prikrijes svoj jal... hihihi...
qrca ti ne razumijes. ti se ne bavis ni s cim, pa svakako ono nije moglo ici tebi.
sitna mizantropska dusa jesi, iskompleksiran lik koji samo trabunja. dokazao si to milijun puta.
itekako me briga za terminus. da nije, taman posla da bih reagirao na spodobu poput tebe i njeno baljezganje iz supljega u prazno. da to uvijek cinim, ne bih nista drugo mogao ni raditi u zivotu.
kvacice ne stavljam, jer mi se ne da. joj argumenta, da popizdisajd sad reci i da ne pocinjem recenice s velikim slovom
nisam nikakav profesor engl. ili hrvatskog. samo pismen, za razliku od tebe, koji ni za 400 godina ne bi naucio ono sto zna cetverogodisnjak.
engleski ovdje nije nimalo nezgrapan, samo je pojednostavljen. vidi se da ga nisu pisale umne glave kao ti. Bogu fala.
go terminus go!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 08/04/2010 : 07:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:

je, ajde sad se izvuci malo na skenove da prikrijes svoj jal... hihihi...
qrca ti ne razumijes. ti se ne bavis ni s cim, pa svakako ono nije moglo ici tebi.
sitna mizantropska dusa jesi, iskompleksiran lik koji samo trabunja. dokazao si to milijun puta.
itekako me briga za terminus. da nije, taman posla da bih reagirao na spodobu poput tebe i njeno baljezganje iz supljega u prazno. da to uvijek cinim, ne bih nista drugo mogao ni raditi u zivotu.
kvacice ne stavljam, jer mi se ne da. joj argumenta, da popizdisajd sad reci i da ne pocinjem recenice s velikim slovom
nisam nikakav profesor engl. ili hrvatskog. samo pismen, za razliku od tebe, koji ni za 400 godina ne bi naucio ono sto zna cetverogodisnjak.
engleski ovdje nije nimalo nezgrapan, samo je pojednostavljen. vidi se da ga nisu pisale umne glave kao ti. Bogu fala.
go terminus go!

Nešto sam razmišljao. Počelo me strašno smetati šta se moram spuštati na taj nivo i braniti od bezobraznih i ničim izazvanih vrijeđanja. Ako ostavim uvredu na miru, ona ostaje zadnja zapisana i blati me u očima drugih čitalaca. Ako odgovorim, spuštam se na nivo bezveznjaka i nekome tko gleda sa strane, teško je viditi razliku, a i ja, interno, ne osjećam se dobro zbog toga.

Jedino rješenje je ne igrati se, jer mi stvarno to ne treba. Ako svi ili većina ne-Curunira tako naprave, broj zanimljivih postova i rasprava time se smanjuje, ali šta se može, publika i moderatori biraju razne Curunire i njihove rasprave o čevapima i niškim specijalitetima, i o tome koliko je netko blizak sa pojedinim izdavačima.

Dok se ovakve face ne budu izbacivale momentalno, bez ikakvih izvinjenja za njihove osječajćiće i naknadnih vraćanja, nastojaću se šta više ohladiti od ovoga foruma, jer se stvarno tu više ne osjećam dobro, a i moj mazohizam ima granice.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 01/05/2010 : 20:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Zuda ukinula takmicarski deo... Da li to vazi i za stripove za koje se vec glasalo?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000