Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/04/2010 : 18:23:20
|
Znan da je Split pun Imoćana no teško da ima "Splitsku rivu"... iz osobnog iskustva. No, usput, koliko mora čovik bit neinformiran pa se šetati tamo ili vamo u dresu "suprotne" momčadi? Neka druga rič slobodno može upasti umisto "neinformiran" |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Mr Spock
Junior Member
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 17/04/2010 : 21:29:27
|
Ja sam na ignore stavio samo detinjastog Srdjana. I resio problem iritacije.
A da je ruzno ovo sto se desava jeste... a da je preterano nije... |
|
Edited by - Mr Spock on 17/04/2010 21:30:29 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 02/05/2010 : 15:17:42
|
quote: Originally posted by kreŠa
Licno mi ne smeta niko, ali mi smeta kad vidim da neko ko nema veze sa Partizanom tamo provocira. Video sam ja oba topika, ali tamo ima manje provociranja nego ovde, a i blaze je.
Jesi li lepo gledao Ako jesi, tebi je ovo manje provociranja, a i blaze
@ @ @ @ @
@ @ @ @ @
@ @ @ @ @
@ @ @ @ @
@ @ @ @ @
@ @ @
Da prenesem i post Obi-wana sa Punishera, da ne "udavimo" taj topik:
quote: Originally posted by Obi-wan
Predlažem ukidanje navijačkih topica. Ne donose ništa dobro, samo raspiruju mržnju i bude ono najgore kod čovjeka. Inače ne zalazim puno u podforum sport, ali ako je jedan Dragan ispao nepristojan, isprovociran, izbačen - šta ćete većeg pokazatelja...
Ne cudi tvoj post, jer ako pogledamo postove od pre godinu-dve jasno je da je PDF Sport sluzio za raznorazna provociranja i prostakluke, lecenja nekih svojih frustracija i decije prozivke...
Toga vise nece biti.
Znam da ogroman broj forumasa ne odlazi na podforum sport, pa je ovo prilika da se upoznaju sa stanjem koje je tamo vladalo. Ove postove koje sam linkovao gore su "prenešeni" iz jednog jedinog topika - Crvena zvezda (strane 15-90). Uradio sam to jer je bilo par postova u Punisheru gde pojedini forumasi prstom upiru u samo jednog coveka kao krivca za provokacije na forumu - srdjandj
quote: Originally posted by Imrahil
Dragan bio isprovociran? Okiboki kaze da smo zasluzeno ponovo prvi i on odgovori "Jebo vas onaj ko vam je promenio naziv topica" i kazes, on je isprovociran. Da ne kazem koliko puta dolazi na grobarsku temu i podjebava, a kad neko to isto uradi na zvezdinoj temi, onda je sokiran kako smo mi toboz nevaspitani? Pa onda, mi cestitamo na Vosinoj temi pobedu (protiv nas, dakle nigde se ne spominje Zvezda) i on dolazi i tamo da bi podjebavao?
Ma daj, molim te, budimo realni.
I kakav je privatno, ne znam, mozda je super covek, ali iskreno, briga me kakav je, znam kakav je na forumu.
quote: Originally posted by okiboki
...Non stop provocira i radi to namerno na grobarskom topiku.Ako mu neko uzvrati on se uvredi.Jednostavno ne vidim poentu.Tvrdim da nikad prvi nije bio isprovociran vec mu je samo odgovarano na provokacije...
quote: Originally posted by sawitch
... Nigde ga nisam spomenuo, niti prozivao... Stavio sam ga na ignore listu jer me nervira.. Ali to su stvari licne prirode.. Kako cete se vi, ostali forumasi, ponasati prema njemu, to je vasa stvar... U to ne ulazim.. Ali iz mog ignorisanja malo-malo pa dobijem PM kako me je doticna "dobricina" uvredila ili prozvala... Dokaze imate svi i mozete da vidite... Zbog cega to radi, samo je njemu znano.. Trazim samo od moderatora da obrate paznju na takve stvari (kao sto su ovaj put) jer nije u redu... Ako se ne sme na forumu vredjati drugi clan, onda ne sme.. Ako sme, odresicu i ja jezicinu pa nece nikom biti prijatno.. U glavnom, mislim da treba zakljuciti pricu jer je mlacenje prazne slame...
@ Imrahil, rekao sam:
"Stojicki je izdrzao uvrede i provokacije koje je dobijao na PDF Sport pre nekih godinu-dve dana... Jedno vreme je to prestalo a onda se ponovilo u jos jacoj meri...
Medjutim, bezvlasce na sportskim topicima je proslo, svako ko misli da ce PDF Sport ostati mesto gde ce se ljudi "prazniti" tesko je pogresio...
Ispalo je da je Dragan prvi dobio ban (iako ovog puta bio isprovociran - to ne umanjuje njegovu gresku) pogresio sto je reagovao onako i ja se nadam da je svestan toga."
Postovi sa zvezdinog topika potvrdjuju moje reci.
@ okiboki, to sto si tvrdio je palo u vodu, sada kada sam preneo ove postove, zar ne? Ne znam, mozda stvarno nisi znao za ovo...
@ sawitch, ne da si ga spominjao i prozivao, vec si ga tada provocirao iz posta u post... ali niko od nadležnih tada nije reagovao, pa je to proslo neopaženo. Pretnje da ces odresiti jezicinu, drugi put zadrzi za sebe.
Podrzao bih postove:
quote: Originally posted by Vjeko1980
Pa kaj nise vi neki znanci, pajdaši ili sam ja to krivo skužio? Mislim ono, ne mogu vjerovat da ako nekog privatno znaš, da ga staviš na ignore Jebo vas nogomet
quote: Originally posted by Mr Spock
Evo ja da se samo izvinem kao Sergej Bubka ali uopste nisam likovao i mislim da je ruzno imati neku negativnu komunikaciju. Jeste da ja malo znam da kakim i to latentno.. ali mislim ipak i podrzavam civilizovanu komunikaciju. I eto nadam se da ce se srdjan sto pre vratiti i da cemo moci opusteno i normalno da komuniciramo.
Nisam imao nameru niti sam likovao. Samo to da podvucem.
quote: Originally posted by lwood
ma ne mogu se sportski topici uspoređivat s drugin topicima
quote: Originally posted by Imrahil
I ja i jesam da pricamo normalno i da se zezamo, ali ako onim sto ti smatras zezanjem provociras nekoga, zar nije lepo da prestanes sa tim?
quote: Originally posted by tumen
Srdjandj je pravi stripofil i veliki kolekcionar.Puno puno je mnogima izlazio u susret vezano za neki strip.Lepo diskutuje na svim strip-temama. Jeste da je u zadnje vreme preterivao sa nekim zezanjem, ali i on je isprovociran i ne znate šta se sve dešava u realnom svetu, van foruma i kakva se hajka vodi protiv njega.Napadnut je i njegov integritet i kao kolekcionara i moram reći da su to veoma ružne stvari. E sad on jeste pogrešio što je neki svoj odgovor na takve stvari proširio i na one koje se to ne dotiče, na klubove, a bogami je i tvrdoglav.Ali on daje poseban šmek ovom forumu i naravno da mu je mesto tu. Samo mislim da su u nekim situacijama dvostruki aršini u pitanju i da se nekim drugim pojedincima mnogo toga dopušta.Da li su tu u pitanju i neka lična poznanstva, ne znam.Ali nije u redu.A pogledajte koliko ima postova sa ruznim uvredama i prostaklucima, neki nisu upućeni drugim forumašima, ali svejedno mislim da to nikako ne bi smelo da se toleriše.
quote: Originally posted by morrison
Druze, izdrzao sam i ja raznorazne uvrede onomad (doduse, neke sam i zasluzio), ali to ne znaci da sada treba konstantno, mesecima da podjebavam ljude, s vremena na vreme pravdajuci to salom.
Moderatori su mu dali vetar u ledja skidanjem prve kazne, a on je postao jos gori, pa pobogu dvaput je napisao 'crkli dabogda'.
Poznajem i ja Dragana, OK je covek, nemam nista protiv njega, i nikad ne bih rekao da je to ista osoba sa foruma. Niko mi nije na ignoru i meni licno ne smeta njegovo spamovanje i podbadanje nakon poraza na PFC topiku, ali treba znati povuci crtu negde...znati kad je dosta.
Mislim da je PDF Sport mnogo bolji sada, i da nema toliko incidenata kao pre dve godine, delom i zbog kultivisanja pojedinaca (mene pre svih).
Kako podforum Sport uopste nije bitan sto se stripova tice zamolio bih sve forumase koji su ukljuceni u sportski zivot foruma, da se ponasaju tolerantno kako bi izbegli cesta kaznjavanja (vec je 4 kazne bilo u kratkom periodu) i kako bi ovaj podforum opstao na ovom sajtu.
Sinoc je udaljen sa foruma srdjandj na 14 dana.
Blizi se u SP u fudbalu pa ce komentara na Sportu da bude mnogo vise, pa na vreme da upozorim i apelujem na zdravu komunikaciju.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/05/2010 : 17:41:01
|
Sta si sad ti hteo da kazes sa ovim??? Da smo samo mi bili prostaci??? Da ste vi bili cvecke?? Mi bar nismo, niti cemo brisati nase postove..
quote:
@ sawitch, ne da si ga spominjao i prozivao, vec si ga tada provocirao iz posta u post... ali niko od nadležnih tada nije reagovao, pa je to proslo neopaženo.
Tada smo bili dobri i to je bila zajebancija.. I bilo je dopusteno to na sportskim topicima... Sve je bilo u okvirima pravila koja su vladala u to vreme.. Sto ne nadjes pametnice neki skorasnji post??? Datumi stoje... Pokusavas da me uzmes na zub, isprovociras, sta?? Objasni mi da znam kako da se postavim...
quote:
Pretnje da ces odresiti jezicinu, drugi put zadrzi za sebe.
Hahahahaha |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 02/05/2010 17:42:06 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 03/05/2010 : 01:22:47
|
Sawitchu, iste si stvari kao i Dragan radio do prije par mjeseci, a sad tražiš zaštitu od moderatora? Tako može Dragan sad doći i reći 'To je sve zajebancija'... Nije u redu...
Vi se ljudi previše opterećujete glupostima... Nisam nikad razumio navijače, izgleda da i neću... Mislim, razumijem da netko voli svoj klub, ali toliko mržnje prema rivalu... Stvarno ne znam... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/05/2010 : 02:07:43
|
@Ultras Nisam video ovo ranije i nisam ni znao.Do pre par meseci nisam ni dolazio na PDF Sport.Sad pitanje je sto nisi postavio provokacije sa suprotne strane kojih je verujem bilo? Ja od kad idem na Pdf sport niko od Grobara nije provocirao na takav nacin,sto nije slucaj sa doticnim od koga je i krenula ova prica.Kresa je u pravu jer i on decko nije na forumu toliko dugo pa samo prica ono sto sad vidi.Doticni je zamoljen 100 puta da ne postuje kod nas ili da bar ne provocira ali eto.Nemam nista protiv njega iskreno nije mi ni na ignoru jer normalno komuniciramo na drugim topicima ali sam rekao da mu necu odgovarati na nasem topiku i to i radim tj.ne radim.Kada bi svi to uradili verujem da bi mu dosadilo da prica u prazno i ne bi dolazio.Pdf sport je funkcionisao odlicno(tacnije nas i vas topik)do momenta kada je on preterao sa pljuvanjem na vasem topiku da ga je jedan moderator opomenuo.Tada je prestao da postuje kod vas i poceo kod nas da provocira. Opet kazem govorim samo za vreme od kad sam ja tu jer sta je bilo ranije ne znam,ali ne verujem da je provokacija bilo samo sa nase strane.Tebi i ostalim forumasima kapa dole,svi ste ok i svako ima pravo da navija za koga hoce i naravno da nisam za pljuvanje i ne treba se vracati na nesto sto je bilo,jer verujem da ni ti ne znas kako je pocelo.Ipak je za svadju potrebno dvoje.Cini mi se da si malo pristrasno odreagovao ovde i ako si pravi profesionalac iskopaces i postove sa druge strane. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/05/2010 : 07:28:22
|
quote: Originally posted by Beva
Sawitchu, iste si stvari kao i Dragan radio do prije par mjeseci, a sad tražiš zaštitu od moderatora? Tako može Dragan sad doći i reći 'To je sve zajebancija'... Nije u redu...
Vi se ljudi previše opterećujete glupostima... Nisam nikad razumio navijače, izgleda da i neću... Mislim, razumijem da netko voli svoj klub, ali toliko mržnje prema rivalu... Stvarno ne znam...
Da ti pojednostavim, to je isto kao kada bi se Teks i Karson posvadjali i sada ono sto su jedan drugom govorili iz ciste zajebancije ispadne provokacija, vredjanje itd... Kontas??? Boli mene dupe za zastitu.. Ne volim samo kada me neko vredja a ja njega ne... Postoje dve opcije - da trazim od moderatora da ga izbace zbog javnog vredjanja ili - da i sam odgovorim na takve stvari a to necu...
Mene stvarno boli dupe ko koga kako gleda, mozete svi da mislite da je on svetac, stvarno me ne zanima, ali nemojte da mi servirate neke price sa kojima veze nemate a jos po najmanje o razlozima takvog mog ponasanja... Nisam idiot da odam ljude koji su mi svasta rekli da bih ovde ispao cist ali ako hocete, verujte da imam dosta razloga da budem takav... Mislite sta hocete, ali ja na sebe ne dam.. Da li je Sawitch smrad ili covek u celoj prici vreme ce pokazati... A ja sam uvek za to da, ako se vise ljudi izjasni da ja nisam pozeljan na forumu, kliknem na logout i nikad vise na login... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 03/05/2010 : 11:20:38
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by drogsy
Pa tko je mogao znati da u Imotskome navijaju za Hajduk...
da,u pravu si,cijeli imotski navija za dinamo,renky,stvarno si blesav,kako to nisi znao...to je kao da ja kažem tko je mogao znati da u karlovcu ili varaždinu navijaju za dinamo...
Po odakle mi ideja da u srcu Dalmacije netko navija za Hajduk? Tek sad vidin da tamna strana miseca zaista možda krije nešto. Hvala |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 09/05/2010 : 20:50:34
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
a šta je ustvari to što vi nazivate PDF Sport????
Podforum Sport u grupi offtopic diskusije, odmah iznad Svaštare. Valjda znaš što je Svaštara? |
. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 10/05/2010 : 00:29:35
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
quote: Originally posted by zlatan bihac
a šta je ustvari to što vi nazivate PDF Sport????
Podforum Sport u grupi offtopic diskusije, odmah iznad Svaštare. Valjda znaš što je Svaštara?
Što čoviku ne objasniš jednostavno.
Iznad PDF Svaštara je PDF Sport. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Topic |
|
|
|