forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 02:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

kakve veze ima fejsbuk s ovin forumon???

kakve veze ima ubija ti čovika na ulici ili u stanu...kakve ima veze da ti ja sad sve po spisku na forumu ili na boooku...ama baš nikakve...

jel ti ovo ozbiljno ili se zajebavaš?

najozbiljnije...aj dođi na fejs,ja ću ti opsovat sve živo...pa dođi ovdje pa ću to ponovit...koja je razlika...e sad,ja tebe pitam,jel ti mene prcaš ili...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2012 : 02:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
izvriđa te na fejsu ti ga ovde kazniš?
ne vidin neke logike.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 02:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ne vidin neke logike.

ala njega...ja u kupe,on u špade...ma pusti jebeni fejs,ne razumiš šta ti ja oću reć...osim toga,on zna da je pod prismotrom,da mu se gleda svaka pizdarija...ali ne,on ide glumit sveca i patrona,radujte se narodi itd...ma to nek prodaje nekom drugom,meni neće...i da mu skratim kaznu,opet će letit,i on to zna...prema tome,nema skraćivanja i amen...jedino ako mu marko skrati,ja neću...ne želim više raspravljat o ovome,za mene je tema završena...i zaključena...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2012 : 02:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

ne vidin neke logike.

ala njega...ja u kupe,on u špade...ma pusti jebeni fejs,ne razumiš šta ti ja oću reć...osim toga,on zna da je pod prismotrom,da mu se gleda svaka pizdarija...ali ne,on ide glumit sveca i patrona,radujte se narodi itd...ma to nek prodaje nekom drugom,meni neće...i da mu skratim kaznu,opet će letit,i on to zna...prema tome,nema skraćivanja i amen...jedino ako mu marko skrati,ja neću...ne želim više raspravljat o ovome,za mene je tema završena...i zaključena...

jebte ako te vriđa na fejsu izbriši ga tamo. čemu prenosit svađe ?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2012 : 02:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a usput texa si bezveze izbacia

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 02:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

ne vidin neke logike.

jebte ako te vriđa na fejsu izbriši ga tamo. čemu prenosit svađe ?

di ću ga izbrisat
ne mora mi netko biti frend na fejsu da bi mi poslao poruku...nisam texa bez veze izbacio,kolikko mi god bio drag...jesam li lipo napisa da prestanu i da će letit...jesam...e pa onda...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2012 : 02:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
prijaviš ga zbog ugrožavanja oni mu zbrišu profil .
uostalom ne znam kome on ovde nije pritia.
to mu je valjda zaštitni znak

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 08:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Ovo za Tonku24 je diskutabilno je li video post ili nije
ali tex willer je lepo rekao da taj post nije video
ban za texa nema nikakvo opravdanje, a i tonkin se klimucka

sorry globinjo, mislim da si malo prenaglio.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 15/04/2012 08:29:00
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/04/2012 : 09:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Majko mila, gori ste od kakve djece.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/04/2012 : 12:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Moram priznat da je i meni bezveze ovaj kvazi-razlog da je Tonka izbačen radi prijetnji na fejsu, barem bi onda trebalo koji dokaz priložiti jer se radi o različitm "plaftformama", ali opet ne zamjeram previše jer pitanje je trenutka kad bi Tonka opet "letio" van. Moram priznati da mi nije jasno zašto uvijek ulazi u nekakve konflikte i rasprave...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2012 : 12:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Majko mila, gori ste od kakve djece.

misliš?

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 15/04/2012 : 12:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Freedom for political dissidents..

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/04/2012 : 13:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Jbte, vidim da je bio tulum sinoć.
Baš sam razmišljao o tome da se zaletim u Kragujevac ove godine, ali nakon Tonkinog iscrpnog predavanja mislim da ću taj potez stavit na razmatranje. Bogzna šta mi je DeeCay sve prešutio od svojeg iskustva prošle godine. Nedaj Bože da mi Mairosu pijanom metne šajkaču na glavu (sarcasm alert).
Tonka, šta maltretiraš čovjeka na fejsu, pa skoro može otac da ti bude.
Elvude, dal si ti nedavno reko da ćeš skoknut u Zg il je to bio neko drugi?
Ovaj globinjo je svako malo ovdje, al se očito ne zna najavit ljudima..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 16:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

Moram priznat da je i meni bezveze ovaj kvazi-razlog da je Tonka izbačen radi prijetnji na fejsu, barem bi onda trebalo koji dokaz priložiti jer se radi o različitm "plaftformama", ali opet ne zamjeram previše jer pitanje je trenutka kad bi Tonka opet "letio" van. Moram priznati da mi nije jasno zašto uvijek ulazi u nekakve konflikte i rasprave...

Da, pogotovo sa Sawitchem koji je dokazana budaletina , ali svakako ne rasista i sovinista i statijaznam. Pa Globinjo i on su se zilion puta sprdali na slicnim temama.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/04/2012 : 17:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

ban za texa nema nikakvo opravdanje, a i tonkin se klimucka

Pazi da i ti ne dobiješ ban... A ako ga dobiješ može i mene isto banovat.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 23:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
hmmm...ne da mi se ponaosob svakome odgovarati,jer ste u krivu...a li,evo,da ne ispadnem pizda,jer možda stvarno nisu vidjeli(nisam siguran)...a i tex slavi uskrs,pa nek vam bude...vracam i jednog i drugog...prvi i zadnji put ovo radim...ali evo,sad svi vidite,pa bih molio da se suzdržite komentara...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

ban za texa nema nikakvo opravdanje
, a i tonkin se klimucka

Poznavajuci Texa, ja sam mislio da je video post i da se namerno zajebava.. Medjutim, iako ga nije mnogo potreslo sto je banovan, on mi tvrdi da stvarno nije video Globin post i ja mu verujem. Ne pricam ovo da bi ga sad neki mod "pomilovao" , jer koliko sam primetio stvarno mu je svejedno. Jedino sto ga zajebali da ne moze da tipuje, pa cu mu sad preoteti prvo mesto.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 23:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

hmmm...ne da mi se ponaosob svakome odgovarati,jer ste u krivu...a li,evo,da ne ispadnem pizda,jer možda stvarno nisu vidjeli(nisam siguran)...a i tex slavi uskrs,pa nek vam bude...vracam i jednog i drugog...prvi i zadnji put ovo radim...ali evo,sad svi vidite,pa bih molio da se suzdržite komentara...

Eto i ja sad nisam video tvoj post, inace ne bih kucao ovoliko.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 23:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Eto i ja sad nisam video tvoj post, inace ne bih kucao ovoliko.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 23:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
A bas sam se pitao ko ce pomilovati Texa.

Ima onaj vic kad covek ukrade kokosku i jaja i sudija ga osudi za kokosku a za jaja ga pomiluje.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/04/2012 : 23:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Gledao sam danas siptare protiv cigana i odusevio sam se stanjem terena... Podloga kao u Engleskoj... Ona jedna tribina im je fantasticna.. Kada bi uradili i preostale tri u istom fazonu imali bi vrhunski stadion.. Samo sto je okolna panorama ubitacna... Sve krcato... Jako mi je zao sto je pozadina ruzna... Kada bi svi stadioni ovako puni bili... I ne mogu da se otmem utisku da je utakmica namestena... Ni jedne sanse na mecu nije bilo...

quote:
Originally posted by ponki
Zar je sawitch zbog ovoga izletio na 21 dan
Mislim da vam je sustav kaznjavanja bezvezan ne samo u ovom slucaju nego i u dosta prethodnih

quote:
Originally posted by Tonka24

Ponki izbrisao si post ali svejedno evo ti mojega odgovora.

Šiptar i Cigan su pogrdni nazivi za Albance i Rome, to je čista diskriminacija i rasizam.

Nadalje, čovjek od svima poznat kao član pod imenom sawitch, mene je nazivao rasistom i " mrziteljem Srba " , ja to nigdje nikada nisam napisao, nego je on izvukao i izmislio takve gadote iz onoga moga dobro poznatog topica o rukometnoj repki Srbije.

Takav čovjek koji je mene nazvao takvim imenima i koji me uredno stavio na ignore listu meni govori da sam rasist i " mrzitelj Srba "... aon uredno naziva Albance i Rome ciganima odnosno šiptarima
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=4679

E pa gospodo, draga gospodo forumaši procijenite tko je od nas dvojice to za što mene Sawitch proziva.

Istina i pravda uvijek izađe na vidjelo, gospodinu Sawitchu sam napisao mail, da ne ispadne da ga ja prozivam a on ne vidi.

Evo da stavim post koji sam obrisao posto se u jednom sportskom topicu vec raspravljalo o tome i nisam to vidio, a nisam htio dodatno rasiriti raspravu u drugim topicima...

ti si ocito pobrkao mnogo toga u svojoj glavi, prvo onaj slucaj sa sajkacom pa sad i ovo...
objasnili su ti vec u prethodnim postovima Tex,Carson i jos neki da termin cigani koji je sawitch upotrijebio je namijenjen timu Crvene Zvezde a ne nekom pripadniku Romskog naroda za koje se ti tako brines
i to je termin koji se upotrebljava za navijace Crvene Zvezde...mozda nekoga od navijaca i simpatizera Crvene Zvezde vrijedja taj termin ali ja kao Tex i Carson nisam jedan od njih...
ako se neko na forumu uvrijedio zbog izraza siptar koji je sawitch upotrijebio onda neka je izbacen zbog toga
ja sam svojim postom vise htio reci da mi je bezvezan ovaj nacin kaznjavanja
ako su moderatori vec sudije neka odrezu kaznu koju smatraju primjerenu ucinjenom prekrsaju prema svom slobodnom sudackom uvjerenju

@globinjo
smijem da se kladim u vise pica na Mafestu da je tvoje sudacko uvjerenje u mom slucaju 14 dana
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 23:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ima onaj vic kad covek ukrade kokosku i jaja i sudija ga osudi za kokosku a za jaja ga pomiluje.

nek tex zahvali mojim jajima koja su trenutno prazna

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 23:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

nek tex zahvali mojim jajima koja su trenutno prazna

A zato si ti dobre volje pa pustas kaznjenike.
Jbg, sad ce i mene zena da maltretira da i ja moja praznim. Ne bi to bio problem, samo da je tudja zena.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/04/2012 : 23:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

nisam texa bez veze izbacio,kolikko mi god bio drag...

Da mi je samo da znam kako si se zeni udvarao
Stvarno nisam video post, quotovao sam onaj sa prethodne strane. Kad sam video glupo je bilo da ga brisem jer si ga i ti video

Glede Sawitcha, treba ignorisati njegove postove u PDF sport, tu je neuracunljiv, ovako je ok
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/04/2012 : 00:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000