Author |
Topic  |
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 13/05/2010 : 23:41:09
|
@ Mladjo
Kak je dveribadu ovo četvrta kazna, tj. mjesec dana kazne? Zar ne piše u prvom postu od Manhuntera da su sve dosadašnje kazne amnestirane?
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 23:46:35
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
@ Mladjo
Kak je dveribadu ovo četvrta kazna, tj. mjesec dana kazne? Zar ne piše u prvom postu od Manhuntera da su sve dosadašnje kazne amnestirane?
Zbog težine kazne odmah je kažnjen sa mjesec dana. To, dakle, nema veze sa prijašnjim kaznama koje su, naravno, amnestirane |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/05/2010 : 23:47:01
|
quote: Originally posted by zeljko
jel baniranje ima efekta na aukcije?
Da. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Posted - 13/05/2010 : 23:48:13
|
@ Mladjo
Pa i kod tumena piše da mu je četvrta kazna, a prvi put je izbačen. Kao što reče mladjo, moderatori mogu da procene ko je koliko zaslužio. |
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:04:17
|
quote: Originally posted by mladjo
@ Mladjo
Zbog težine kazne odmah je kažnjen sa mjesec dana. To, dakle, nema veze sa prijašnjim kaznama koje su, naravno, amnestirane
A di se može naći taj cjenik o težini prekršaja, tj. kazne? Mislim kako odrediš da li je kazna za tjedan, dva, tri ili mjesec dana? Da nije to čisto subjektivno ili se varam? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:10:53
|
Evo dok se mladjo ne javi, ja ću: da, sve je apsolutno subjektivno. Imaš pravila, imaš težinu kazne, imaš upozorenja...Hoćeš da dodam i klauzulu u pravila da je moguće da se preskaču kazne? Nije problem. Hoćeš da napišem da je za nepopravljive slučajeve ostala kazna od godinu dana?? Nije problem.
A ti imaš probelm, ili se varam? |
|
Edited by - manhunter on 14/05/2010 00:11:18 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:11:42
|
@ Mladjo
Zbog težine kazne odmah je kažnjen sa mjesec dana. To, dakle, nema veze sa prijašnjim kaznama koje su, naravno, amnestirane
A di se može naći taj cjenik o težini prekršaja, tj. kazne? Mislim kako odrediš da li je kazna za tjedan, dva, tri ili mjesec dana? Da nije to čisto subjektivno ili se varam?
da, to je subjektivno, tj. moderator sam odlučuje da li je potrebno da kazna bude veća od redovne. |
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:33:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo dok se mladjo ne javi, ja ću: da, sve je apsolutno subjektivno. Imaš pravila, imaš težinu kazne, imaš upozorenja...Hoćeš da dodam i klauzulu u pravila da je moguće da se preskaču kazne? Nije problem. Hoćeš da napišem da je za nepopravljive slučajeve ostala kazna od godinu dana?? Nije problem.
A ti imaš probelm, ili se varam?
Ma nemam.. A ti? Samo bih volio znati gradaciju kažnjavanja.. Ovako to izgleda dosta stihijski.. Ono tipa: tebi tjedan, tebi dva, ajd ti si mi antipatičan tebi mjesec, ti si ok tebi tjedan, i tako to... Iz onog tvog prvog posta sam mislio da su kazne jasno određene.. Očito sam krivo mislio.. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:36:35
|
To što tebio izgleda da je stihijski, ne znači i da jeste tako, zar ne?? Kazne su jasno određene, i toga se svi pridržavamo. |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:49:07
|
Ma nemam.. A ti? Samo bih volio znati gradaciju kažnjavanja.. Ovako to izgleda dosta stihijski.. Ono tipa: tebi tjedan, tebi dva, ajd ti si mi antipatičan tebi mjesec, ti si ok tebi tjedan, i tako to... Iz onog tvog prvog posta sam mislio da su kazne jasno određene.. Očito sam krivo mislio..
Kao što Menhunter reče,kazne su striktno određene i nisu nimalo stihijske. Vjeko, ti svakako imaš pravo na mišljenje koje se ne slaže s tim
 |
|
Edited by - mladjo on 14/05/2010 00:49:35 |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:54:45
|
Ma nemam.. A ti? Samo bih volio znati gradaciju kažnjavanja.. Ovako to izgleda dosta stihijski.. Ono tipa: tebi tjedan, tebi dva, ajd ti si mi antipatičan tebi mjesec, ti si ok tebi tjedan, i tako to... Iz onog tvog prvog posta sam mislio da su kazne jasno određene.. Očito sam krivo mislio..
Kao što Menhunter reče,kazne su striktno određene i nisu nimalo stihijske. Vjeko, ti svakako imaš pravo na mišljenje koje se ne slaže s tim
Oh hvala ti na pjesničkoj slobodi.. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 07:53:40
|
Ovim izbacivanjem Dveribada nista nismo dobili... Da ste ga zaustavili ranije ili onda banovali zbog provokacija OK.. Ovako kada je sve puklo on leti... Licno ne bih to uradio... A i u toku su mu, valjda nisu zavrsene, aukcije od par hiljada eura, sada ih nece moci realizovati... Direktna, velika steta, je ucinjena coveku...
Rezime ovih par dana:
- Otisli sa foruma: Gaston, Dado, Libellus, Mafest, Kico, Aco, Teller itd.. Izbacen Dveribad.. Markos popizdeo i u neku ruku odjebao forum... Svi forumasi koji nisu ovde pomenuti ispali pizde... Moderatori zbog nereagovanja a mi obicni forumasi sto nismo stali u odbranu Libellusa ili Dveribada... Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 08:01:06
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovim izbacivanjem Dveribada nista nismo dobili... Da ste ga zaustavili ranije ili onda banovali zbog provokacija OK.. Ovako kada je sve puklo on leti... Licno ne bih to uradio... A i u toku su mu, valjda nisu zavrsene, aukcije od par hiljada eura, sada ih nece moci realizovati... Direktna, velika steta, je ucinjena coveku...
Rezime ovih par dana:
- Otisli sa foruma: Gaston, Dado, Libellus, Mafest, Kico, Aco, Teller itd.. Izbacen Dveribad.. Markos popizdeo i u neku ruku odjebao forum... Svi forumasi koji nisu ovde pomenuti ispali pizde... Moderatori zbog nereagovanja a mi obicni forumasi sto nismo stali u odbranu Libellusa ili Dveribada... Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...
Aleluja da i od tebe Saviću jednu pametnu čujem    Sad bi ti dve, ma kaj dve, TRI kole platio  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 14/05/2010 : 08:25:14
|
ne bih nista komentarisao sem da ko voli `vake stvari mogao je lepo da ode u kino:

taj princip iskljucenja treceg je vrlo opasan: jer ko nije staljinista taj je sigurno trockista, a mi smo samo sirotinja raja koja voli stripove - kako si nas lepo naznao `obicni forumasi`  |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 14/05/2010 : 08:27:34
|
quote: Originally posted by culfis jer ko nije staljinista taj je sigurno trockista
I raja najebe..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/05/2010 : 09:45:59
|
quote: Originally posted by sawitch Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...

|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 09:58:02
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by sawitch Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...

A gle, sad su bar poltorni isplivali na površinu.
...i mogu zajebavati Vjeku da mu je curunhir zabranio dolazak u Makarsku, vjerovatno će biti neki check points s naoružanim vojnicima. |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/05/2010 : 10:10:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan

Eto, moram se i ja složiti sa Sawitchem, nevjerojatno:) |
Trouble will find me |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:11:16
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovim izbacivanjem Dveribada nista nismo dobili... Da ste ga zaustavili ranije ili onda banovali zbog provokacija OK.. Ovako kada je sve puklo on leti... Licno ne bih to uradio... A i u toku su mu, valjda nisu zavrsene, aukcije od par hiljada eura, sada ih nece moci realizovati... Direktna, velika steta, je ucinjena coveku... Rezime ovih par dana:
- Otisli sa foruma: Gaston, Dado, Libellus, Mafest, Kico, Aco, Teller itd.. Izbacen Dveribad.. Markos popizdeo i u neku ruku odjebao forum... Svi forumasi koji nisu ovde pomenuti ispali pizde... Moderatori zbog nereagovanja a mi obicni forumasi sto nismo stali u odbranu Libellusa ili Dveribada... Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...
Dveribad je pogriješio i trebao je biti udaljen sa Foruma. Od sada se takve stvari više neće tolerirati. A da nije udaljen sada nego kasnije zbog neke treće stvari prvo što bi se reklo bilo bi:"evo ga, sada ga mičete, a kada je pljuvao po Libellusu, niste napravili ništa. Također, dotični je savršeno dobro znao da udaljavanje sa Foruma znači nemogućnost sudjelovanja na aukcijama. A s obzirom da je on uveliki korisnik istih - možda se ipak urazumi i prestane sa provokacijama.
|
|
 |
|
Topic  |
|