Author |
Topic  |
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 06/05/2012 : 20:20:57
|
gresis, razacarao bih mnoge, svakodnevno sam zatrpan mejlovima obozavaoca. Dragan iz Vrsca i Jasko prednjace po broju poslatih.  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 06/05/2012 : 20:40:24
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by okiboki
Dzaba sto ga pustate kad nece vise da se javlja.
Sećam se slučaja sa Prozirnom senkom od pre par godina, slično je bilo. Kako god, otključan je, pa ako želi da se vrati, dobrodošao je.
Mislis dok ne smislis sledeci izgovor da ga opet banujes, kad ti sportski rezultati ne idu kako treba...
Pa naravno da čovek pizdi zbog rezultata... Umesto da Zvezda opet pobedi 2:0 ostalo je samo mršavih 1:0.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/05/2012 : 20:56:21
|
Uvek mi je bilo smesno i jadno to pozdravljanje sa forumom i forumasenjem.. govorim uopsteno, imao sam prilike da vise puta vidim tako nesto... neko otvori temu u kome kaze da odlazi i da vise nikad nece pisati, a na kraju pojede ono sto je rekao i vrati se.. pateticno.. ako hoces da odes sa foruma, jednostavno idi, ne moras nikom da kazes, jednostavno, prestanes da pises... nije tesko... najgora su mi sva ona moljakanja u takvim temam, gde ljudi govori, ajde ne zezaj, zajebi i sl.. stvarno ispada smesno i pateticno. Ko da ce forum da trpi zbog svega toga... Jedino ako vlasnik sajta/foruma odluci tako nesto, e onda  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 06/05/2012 20:57:22 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:03:43
|
quote: Originally posted by Caleb
Uvek mi je bilo smesno i jadno to pozdravljanje sa forumom i forumasenjem.. govorim uopsteno, imao sam prilike da vise puta vidim tako nesto... neko otvori temu u kome kaze da odlazi i da vise nikad nece pisati, a na kraju pojede ono sto je rekao i vrati se.. pateticno.. ako hoces da odes sa foruma, jednostavno idi, ne moras nikom da kazes, jednostavno, prestanes da pises... nije tesko... najgora su mi sva ona moljakanja u takvim temam, gde ljudi govori, ajde ne zezaj, zajebi i sl.. stvarno ispada smesno i pateticno. Ko da ce forum da trpi zbog svega toga... Jedino ako vlasnik sajta/foruma odluci tako nesto, e onda 
pa nije on nigdje napisao da ide...nije imao kad   |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/05/2012 : 21:05:40
|
Govorim uopsteno... bila je neka slicna tema u svastari.. cini mi se teler je odlazio ili ko vec.. ne znam coveka, ali smesno je sve ono... da l se ljudi bolje osecaju kada ih neko moli da se vrate, traze paznju ili sta vec... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/05/2012 : 21:24:39
|
da l se ljudi bolje osecaju kada ih neko moli da se vrate, traze paznju ili sta vec...
mozda i jesi u pravu, ali zasto im ne izaci u susret ako ih to cini srecnima ili im potpora moze u momentu da pomogne?! Ne kosta nista, a svi mi imamo neku krizu, prije ili kasnije. Internet ili uzivo, niko od nas ne voli da se osjeca zapostavljeno ili zaboravljeno. Mislim da se svaki covjek dobro osjeca kada vidi da neko misli na njega/nedostaje nekome ili slicno. 
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:25:57
|
quote: Originally posted by King Warrior
da l se ljudi bolje osecaju kada ih neko moli da se vrate, traze paznju ili sta vec...
mozda i jesi u pravu, ali zasto im ne izaci u susret ako ih to cini srecnima ili im potpora moze u momentu da pomogne?! Ne kosta nista, a svi mi imamo neku krizu, prije ili kasnije. Internet ili uzivo, niko od nas ne voli da se osjeca zapostavljeno ili zaboravljeno. Mislim da se svaki covjek dobro osjeca kada vidi da neko misli na njega/nedostaje nekome ili slicno. 
sale dušo,sale dragi,vrati se...skuva sam ti paštašutu  |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:49:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
jadno je to kad tvoje raspoloženje ovisi o tome kaj drugi misle... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/05/2012 : 23:37:06
|
quote: Originally posted by bjelolasica Jel on Partizanov ili Crvog Križa navijač.
Kriz je krst. Crvog bemliga sta je. Sta si hteo da napises, a da bude smisleno? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/05/2012 : 23:38:29
|
gresis, razacarao bih mnoge, svakodnevno sam zatrpan mejlovima obozavaoca. Dragan iz Vrsca i Jasko prednjace po broju poslatih. 
Bube su u glavi, to su godine bube su u glavi, stotine bube su u glavi, proci ce i to jer nije nista opasno |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 06/05/2012 : 23:44:27
|
quote: Originally posted by Jasko
gresis, razacarao bih mnoge, svakodnevno sam zatrpan mejlovima obozavaoca. Dragan iz Vrsca i Jasko prednjace po broju poslatih. 
Bube su u glavi, to su godine bube su u glavi, stotine bube su u glavi, proci ce i to jer nije nista opasno
  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 20/05/2012 : 19:37:07
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ruku na srce Imrahile, napao si coveka bezveze...
Napao je on malo više puta bezveze.
Zar ne napisa negde da vise neces da se pojavljujes u ovoj temi, tj. da se drzis samo dela sa stripovima?
Eve ga:
quote: Definitivno sport i prijedlozi,kritike... ko je koga izbacio i zašto. Te stvari mi se doslovno više gade i definitivno tamo se više pojavljivati neču. Zapravo samo sam na Bonelliu i točka.
Je napisao sam, crno na bijelo. Sada sam opet na svim temama uključujući i sport. Citiram zlotvora Kontra mraku kontra sili  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 21/05/2012 : 00:19:53
|
Mene zanima sto treba da se uradi da bi se dobio trajni ban?Daj vratite Stinkija i ostale likove,oni su zlatni pri ovom maloumniku. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 21/05/2012 : 03:48:53
|
quote: Originally posted by wele
Mene zanima sto treba da se uradi da bi se dobio trajni ban?Daj vratite Stinkija i ostale likove,oni su zlatni pri ovom maloumniku.
Ma naprosto su prekrasni... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/05/2012 : 12:36:19
|
quote: Originally posted by paro
Mene zanima sto treba da se uradi da bi se dobio trajni ban?Daj vratite Stinkija i ostale likove,oni su zlatni pri ovom maloumniku.
Ma naprosto su prekrasni...
Za ovog nesretnika?Zlatni,opet kazem. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 21/05/2012 : 13:12:15
|
quote: Originally posted by dosada
a kaj bi trebalo? Pa vidiš i ti možeš vrijeđati do mile volje pa nikom nikaj...
Ustase,cetnici,Milosevic,Mladic,nacisti,kurci,palci,Pavelic,Srbi stoka,zbogom pameti...svaki njegov post se svodi na nesto od ovog navedenog.Nadji dje sam ja nesto slicno napisao. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13071 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 21/05/2012 : 13:12:36
|
Govorim uopsteno... bila je neka slicna tema u svastari.. cini mi se teler je odlazio ili ko vec.. ne znam coveka, ali smesno je sve ono... da l se ljudi bolje osecaju kada ih neko moli da se vrate, traze paznju ili sta vec...
Ma bilo je ovde svašta. Sjećam se kad je Heyoka objavio na forumu da je umro Sejo Sexon, navodno samoubojstvo. Pa smo ga onda kao žalili a na kraju ljudi se zajebavali. valjda da vide reakcije... |
Have mercy |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 21/05/2012 : 13:15:38
|
quote: Originally posted by izivko
Govorim uopsteno... bila je neka slicna tema u svastari.. cini mi se teler je odlazio ili ko vec.. ne znam coveka, ali smesno je sve ono... da l se ljudi bolje osecaju kada ih neko moli da se vrate, traze paznju ili sta vec...
Ma bilo je ovde svašta. Sjećam se kad je Heyoka objavio na forumu da je umro Sejo Sexon, navodno samoubojstvo. Pa smo ga onda kao žalili a na kraju ljudi se zajebavali. valjda da vide reakcije...

ne sičan se toga,bolesno  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|