Author |
Topic  |
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 26/06/2012 : 15:23:55
|
Ma samo jedna sitnica...povodom ovog topica o gej vjencanju.Pročitam sve novo ali u takve teme se ne uplićem nikad,jer me zaboli za te besmislene rasprave. Ali kako je topic zakljucan,ovaj zadnji post je totalna katastrofa. Ako je posao moderatora(manhunter)da odrzava neki red,tj.prekida svađe,zaključava teme,izbacuje ljude i sl. onda neka to i radi,ali pošteno.Davati komentar tipa:"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????" kao neku vrstu zaključka na temu za koju se znalo da ce izazvati takve reakcije,a samim tim se odnosi na sudionike te rasprave,očito je za svaku osudu. Izbaci kog trebas,ako je pretjerao(a neki stvarno jesu ),ali i sebe na prvom mjestu ako se tvoja primjedba odnosi na te iste,kako si ih nazvao,debile...jer je to ipak direktna uvreda,zar ne? |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 26/06/2012 : 15:51:09
|
Slazem se sa konstatacijom da moderatori trebaju da paze,ali ovo za manhuntera nisi u pravu. Svakom normalnom coveku bi posle citanja onakvog niza postova samo rec "debilana" mogla da padne na pamet. U tom slučaju, to nije uvreda, samim tim sto nije nikom posebno tj. direktno upucena, vec cista cinjenica i dobar nacin da se pojedincima zapuse usta. Cudi me kako njih nema na listi banovanih. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 26/06/2012 : 15:56:18
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Slazem se sa konstatacijom da moderatori trebaju da paze,ali ovo za manhuntera nisi u pravu. Svakom normalnom coveku bi posle citanja onakvog niza postova samo rec "debilana" mogla da padne na pamet. U tom slučaju, to nije uvreda, samim tim sto nije nikom posebno tj. direktno upucena, vec cista cinjenica i dobar nacin da se pojedincima zapuse usta. Cudi me kako njih nema na listi banovanih.
ja razumijem da bi nakon onakve rasprave takav izraz nekome mogao pasti na pamet. ali to je dobar dobar način, kažeš? po meni nije. zar nije netko mogao reći onda jednostavno da prekinu s tim prepucavanjem jer im slijedi izbacivanje? čemu grube riječi poput "debili" i slično? |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 26/06/2012 15:58:17 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/06/2012 : 16:18:20
|
Da li sam ja nekog imenovao i rekao da je debil? Koga sam ja to direktno uvredio? Ili se neko prepoznao u tom mom komentaru?
Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?" A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio. Mnogo vam je dosadno kad imate vremena za ovakve stvari... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 26/06/2012 : 16:30:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?" A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio. Mnogo vam je dosadno kad imate vremena za ovakve stvari...
quote: Cudi me kako njih nema na listi banovanih.
Ovo moje nije bilo pitanje, niti predlog da se neko od njih banuje. necu da se bavim time, a kamoli da pametujem, te osudjujem.
Tesko da mi je dosadno... sad pisem tezu na Lampeduzinog "Geparda", pa moram ovde malo na antidepresivu Inace, Darth Ivan i ja imamo tu lepu naviku da se upustamo u rasprave , ti samo opusteno |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 26/06/2012 16:32:07 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts
Posted - 26/06/2012 : 16:41:43
|
Da li sam ja nekog imenovao i rekao da je debil? Koga sam ja to direktno uvredio? Ili se neko prepoznao u tom mom komentaru?
Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?" A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio. Mnogo vam je dosadno kad imate vremena za ovakve stvari...
Ma tvoje je da izbacuješ kog treba,po nekoj svojoj viziji,ako si u pravu,šta te briga tko se buni... Ako se netko prepoznao u tvom komentaru,tek tad nisi u pravu... Još gore što nisi nikog imenovao,ovako se odnosi na sve sudionike,jel tako? Ako netko pretjera,van i gotovo,ne vidim tu neki problem. A što se tiče dosade,tu si u pravu, 12 sati posla treba nekako ispuniti...
|
 |
|
Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts
Posted - 26/06/2012 : 16:44:04
|
Nego,i od mene dosta ,nemam se namjeru tu raspravljati,nisam to napisao da počinjem neku raspravu,pogotovo o temi koja me ne zanima,već sam iznio svoje mišljenje,argumentirao koliko -toliko i to je od mene to...
|
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/06/2012 : 17:28:38
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by vronski 2
Ma dajte momci, vodimo ljubav a ne rat! ;)))))
I na kraju se vjenčajmo u striparnici. 

|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 26/06/2012 : 17:34:10
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by vronski 2
Ma dajte momci, vodimo ljubav a ne rat! ;)))))
I na kraju se vjenčajmo u striparnici. 

Samo se ti smješkaj ti si kum.  |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 26/06/2012 : 21:49:24
|
čini mi se da me je neko na tom topiku vrijeđao ali ne pamtim imena da se ne bih svađao na drugim topicima ali stvatrno nije fer :D zatvorite topik a ne stignem se odbraniti
:P |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/07/2012 : 01:10:04
|
Ocigledno si mislio na nekog cim si to rekao.Zavrsi misao,ovako izigravas politicara  quote: Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?" A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio.
Po meni ste krivi ti i tvoje kolege sto nastaju ovakve rasprave,mogli bi ste vec jednom da skrenete paznju onim retardiranim vjernicima da ne sire svoje gluposti po forumu quote: Mnogo vam je dosadno kad imate vremena za ovakve stvari...
Da,da,naravno. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 06/07/2012 : 10:06:57
|
quote: Originally posted by manhunter Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?" A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio.
Trebalo bi se uvesti pravilo o žutom kartonu ako raspravljaš sa sucem i dva žuta crveni na 1 dan, pa ponovno dva žuta crveni na 2 dana itd. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 06/07/2012 : 10:46:33
|
quote: Originally posted by wele Po meni ste krivi ti i tvoje kolege sto nastaju ovakve rasprave,mogli bi ste vec jednom da skrenete paznju onim retardiranim vjernicima da ne sire svoje gluposti po forumu
Ne bi trebao vrijeđati vjernike na ovako primitivan način, ali valjda se ne znaš drugačije izražavati. Možda nisi ti kriv što si tako nekulturan, možda su kojekakve životne okolnosti uvjetovale da postaneš takav, pa te ne treba za to kriviti već duboko žaliti. Što se tiče gluposti koje se šire po forumu, pojedini ateisti šire i iznose još veće gluposti i nebuloze, shodno tome bi li se moglo reći da su oni zato ultra-retardirani?? Ipak bi i u tom slučaju to bile preteške riječi, zar ne? |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/07/2012 : 11:08:32
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by wele Po meni ste krivi ti i tvoje kolege sto nastaju ovakve rasprave,mogli bi ste vec jednom da skrenete paznju onim retardiranim vjernicima da ne sire svoje gluposti po forumu
Ne bi trebao vrijeđati vjernike na ovako primitivan način, ali valjda se ne znaš drugačije izražavati. Možda nisi ti kriv što si tako nekulturan, možda su kojekakve životne okolnosti uvjetovale da postaneš takav, pa te ne treba za to kriviti već duboko žaliti. Što se tiče gluposti koje se šire po forumu, pojedini ateisti šire i iznose još veće gluposti i nebuloze, shodno tome bi li se moglo reći da su oni zato ultra-retardirani?? Ipak bi i u tom slučaju to bile preteške riječi, zar ne?
quote: Tutto,oslobadjao je od neprijatelja pravoslavlja...dakle da ti pojasnim peder = neprijatelj pravoslavlja(svastan ili nesvestan)...tacka
Ovo normalna osoba ne moze da izjavi. |
 |
|
Topic  |
|