forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 20/06/2012 : 22:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
freedom for lwood! mamlaz je ga provocirao.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/06/2012 : 22:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Ma vracajte i jednog i drugog, EP je, ne ide sad da se banuje
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 24/06/2012 : 15:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
E kad su mene vratili vratiće sve ostale, i one mnogo manje grešne...
;)
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 26/06/2012 : 15:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Ma samo jedna sitnica...povodom ovog topica o gej vjencanju.Pročitam sve novo ali u takve teme se ne uplićem nikad,jer me zaboli za te besmislene rasprave.
Ali kako je topic zakljucan,ovaj zadnji post je totalna katastrofa.
Ako je posao moderatora(manhunter)da odrzava neki red,tj.prekida svađe,zaključava teme,izbacuje ljude i sl. onda neka to i radi,ali pošteno.Davati komentar tipa:"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????" kao neku vrstu zaključka na temu za koju se znalo da ce izazvati takve reakcije,a samim tim se odnosi na sudionike te rasprave,očito je za svaku osudu.
Izbaci kog trebas,ako je pretjerao(a neki stvarno jesu ),ali i sebe na prvom mjestu ako se tvoja primjedba odnosi na te iste,kako si ih nazvao,debile...jer je to ipak direktna uvreda,zar ne?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 15:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Slazem se sa konstatacijom da moderatori trebaju da paze,ali ovo za manhuntera nisi u pravu. Svakom normalnom coveku bi posle citanja onakvog niza postova samo rec "debilana" mogla da padne na pamet. U tom slučaju, to nije uvreda, samim tim sto nije nikom posebno tj. direktno upucena, vec cista cinjenica i dobar nacin da se pojedincima zapuse usta. Cudi me kako njih nema na listi banovanih.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/06/2012 : 15:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Slazem se sa konstatacijom da moderatori trebaju da paze,ali ovo za manhuntera nisi u pravu. Svakom normalnom coveku bi posle citanja onakvog niza postova samo rec "debilana" mogla da padne na pamet. U tom slučaju, to nije uvreda, samim tim sto nije nikom posebno tj. direktno upucena, vec cista cinjenica i dobar nacin da se pojedincima zapuse usta. Cudi me kako njih nema na listi banovanih.

ja razumijem da bi nakon onakve rasprave takav izraz nekome mogao pasti na pamet. ali to je dobar dobar način, kažeš? po meni nije. zar nije netko mogao reći onda jednostavno da prekinu s tim prepucavanjem jer im slijedi izbacivanje? čemu grube riječi poput "debili" i slično?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 26/06/2012 15:58:17
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
To je samo moj stav. Ne bih vise o tome

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/06/2012 : 16:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Da li sam ja nekog imenovao i rekao da je debil?
Koga sam ja to direktno uvredio? Ili se neko prepoznao u tom mom komentaru?

Da sam nekog izbacio, bilo bi "a zašto nisi ovog i ovog isto izbacio?"
A sad ne valja ni to što nikog nisam izbacio.
Mnogo vam je dosadno kad imate vremena za ovakve stvari...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
U tom slučaju, to nije uvreda, samim tim sto nije nikom posebno tj. direktno upucena,

Eto, kao sto rekoh

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Cudi me kako njih nema na listi banovanih.

Ovo moje nije bilo pitanje, niti predlog da se neko od njih banuje. necu da se bavim time, a kamoli da pametujem, te osudjujem.

Tesko da mi je dosadno... sad pisem tezu na Lampeduzinog "Geparda", pa moram ovde malo na antidepresivu Inace, Darth Ivan i ja imamo tu lepu naviku da se upustamo u rasprave, ti samo opusteno

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 26/06/2012 16:32:07
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
zbilja pojma nemam zakaj smo se uopće uplitali u ovo...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
quote:

Ma tvoje je da izbacuješ kog treba,po nekoj svojoj viziji,ako si u pravu,šta te briga tko se buni...
Ako se netko prepoznao u tvom komentaru,tek tad nisi u pravu...
Još gore što nisi nikog imenovao,ovako se odnosi na sve sudionike,jel tako?
Ako netko pretjera,van i gotovo,ne vidim tu neki problem.
A što se tiče dosade,tu si u pravu, 12 sati posla treba nekako ispuniti...

Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Nego,i od mene dosta ,nemam se namjeru tu raspravljati,nisam to napisao da počinjem neku raspravu,pogotovo o temi koja me ne zanima,već sam iznio svoje mišljenje,argumentirao koliko -toliko i to je od mene to...
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 26/06/2012 : 16:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Ma dajte momci, vodimo ljubav a ne rat!
;)))))
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

zbilja pojma nemam zakaj smo se uopće uplitali u ovo...

Balkan nam je u duši

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/06/2012 : 16:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

;)))))

I na kraju se vjenčajmo u striparnici.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/06/2012 : 16:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message

to je ono "ljubi ljubi, al ne preteruj"

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 26/06/2012 16:58:12
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/06/2012 : 17:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

;)))))

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/06/2012 : 17:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

;)))))

Samo se ti smješkaj ti si kum.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/06/2012 : 21:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
čini mi se da me je neko na tom topiku vrijeđao ali ne pamtim imena da se ne bih svađao na drugim topicima ali stvatrno nije fer :D
zatvorite topik a ne stignem se odbraniti

:P

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/07/2012 : 21:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mogli bi odcrveniti acestrokea

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/07/2012 : 01:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Ocigledno si mislio na nekog cim si to rekao.Zavrsi misao,ovako izigravas politicara
quote:

Po meni ste krivi ti i tvoje kolege sto nastaju ovakve rasprave,mogli bi ste vec jednom da skrenete paznju onim retardiranim vjernicima da ne sire svoje gluposti po forumu
quote:

Da,da,naravno.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/07/2012 : 10:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

Trebalo bi se uvesti pravilo o žutom kartonu ako raspravljaš sa sucem i dva žuta crveni na 1 dan, pa ponovno dva žuta crveni na 2 dana itd.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/07/2012 : 10:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by wele
Po meni ste krivi ti i tvoje kolege sto nastaju ovakve rasprave,mogli bi ste vec jednom da skrenete paznju onim retardiranim vjernicima da ne sire svoje gluposti po forumu

Ne bi trebao vrijeđati vjernike na ovako primitivan način, ali valjda se ne znaš drugačije izražavati. Možda nisi ti kriv što si tako nekulturan, možda su kojekakve životne okolnosti uvjetovale da postaneš takav, pa te ne treba za to kriviti već duboko žaliti.
Što se tiče gluposti koje se šire po forumu, pojedini ateisti šire i iznose još veće gluposti i nebuloze, shodno tome bi li se moglo reći da su oni zato ultra-retardirani?? Ipak bi i u tom slučaju to bile preteške riječi, zar ne?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/07/2012 : 11:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by wele

Ne bi trebao vrijeđati vjernike na ovako primitivan način, ali valjda se ne znaš drugačije izražavati. Možda nisi ti kriv što si tako nekulturan, možda su kojekakve životne okolnosti uvjetovale da postaneš takav, pa te ne treba za to kriviti već duboko žaliti.
Što se tiče gluposti koje se šire po forumu, pojedini ateisti šire i iznose još veće gluposti i nebuloze, shodno tome bi li se moglo reći da su oni zato ultra-retardirani?? Ipak bi i u tom slučaju to bile preteške riječi, zar ne?

quote:
Tutto,oslobadjao je od neprijatelja pravoslavlja...dakle da ti pojasnim peder = neprijatelj pravoslavlja(svastan ili nesvestan)...tacka

Ovo normalna osoba ne moze da izjavi.
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000