Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/07/2012 : 22:08:32
|
quote: Originally posted by globinjo
ajvude...ako te mladjo izbacio,a da budem iskren,ni ne znam zašto,ja i ostali s tim nemamo ništa...rekoh miljun puta,ne visim po forumu 24 sata...ja ne komentiram tuđa izbacivanja,niti ja tu mogu nešto promijeniti...pool ti je bespotreban jer je markosova zadnja...
pa jeli ja kome drugom nešto govorin? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/07/2012 : 22:17:31
|
quote: Originally posted by lwood
ajvude...ako te mladjo izbacio,a da budem iskren,ni ne znam zašto,ja i ostali s tim nemamo ništa...rekoh miljun puta,ne visim po forumu 24 sata...ja ne komentiram tuđa izbacivanja,niti ja tu mogu nešto promijeniti...pool ti je bespotreban jer je markosova zadnja...
pa jeli ja kome drugom nešto govorin?
pari mi...
Bože sačuvaj |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/07/2012 : 22:35:55
|
Zagor Te Nay
Eu je isto politika, htjeli mi to ili ne Znaš i sam kuda takvi topici vode
Ali ako se ne varam, nisdam te udaljio nego sam samo zaključao topic |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/07/2012 : 22:35:59
|
šta je zaključa si topic a? ne valja ti glasanje? ccc eto ko si i šta si. nek svi vide |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/07/2012 : 22:40:45
|
kakav si ti jadnik nevjerovatno. bojiš se Istine a? ccc
Ti si fakat provokator i sa takvima ja nemam namjeru gubiti svoje dragocjeno vrijeme Jednostavno si bahat, prost i bezobrezan. Vrijeđaj i maltretiraj sa svojim egocentrizmom nekog drugog. Imaš mjesec dana da se naučiš da tvoje gluposti ovdje više ne prolaze. A ako ti nije jasno - odi slobodno na druge forume.
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/07/2012 : 22:43:21
|
Ovaj forum je puno bolji nego prije, sa puno manje uvreda i vrijeđanja. I tako će i ostati. A provokatore kojima je provociranje samo sebi cilj nema potrebe više tolerirati.
Osobito ako im je doprinos sajtu nikakav.
|
|
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 15/07/2012 : 22:45:47
|
Ali zašto se gasi tema na kojoj su članovi foruma trebali da iznesu svoje mišljenje o jednom od moderatora? Glasovi "Za", i nekolicina njih (Zagor-te-nej) koji su obrazložili svoje stavove i iznijeli zamjerke - dokazuju da se ne radi samo o Iwoodovoj provokaciji, već o pitanju o kome dio članova osjeća potrebu diskutovati, na demokratski način.
Stoga - zašto gašenje? Sama tema ni na koji način nije protiv pravila, i upravo takve stvari, to jest slobodna kritika i samokritika, su osnov zdrave atmosfere na forumu i društvu uopšte. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/07/2012 : 22:46:17
|
Eh, tek sad vidia da Mhejl spominje što se niko ne izjašnjava, a u isto vrime vidin i da je topik zakračunat. Iša san kod susjeda dovest inoksicu da je sutra properen visokotlačnim. Moran u nešto vino otočit najesen Evo, kad si radozna, ja san glasova "za". Razlog? Mislin da je lwood nepravedno izletia (koliko god puta pročita onaj topik i dalje iman takav dojam). Neman ništa protiv mlađe, štoviše, znan čovika i uživo je skroz ok, ali po mom skoromnom mišljenju smatran da je pogrišia. Toliko. |
Trljam ruke. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/07/2012 : 22:56:50
|
quote: Originally posted by Mhejl
Ali zašto se gasi tema na kojoj su članovi foruma trebali da iznesu svoje mišljenje o jednom od moderatora? Glasovi "Za", i nekolicina njih (Zagor-te-nej) koji su obrazložili svoje stavove i iznijeli zamjerke - dokazuju da se ne radi samo o Iwoodovoj provokaciji, već o pitanju o kome dio članova osjeća potrebu diskutovati, na demokratski način.
Stoga - zašto gašenje? Sama tema ni na koji način nije protiv pravila, i upravo takve stvari, to jest slobodna kritika i samokritika, su osnov zdrave atmosfere na forumu i društvu uopšte.
Zato što je topic otvoren zbog vrijeđanja lwooda prema meni i zato što bi se onda javili svi koje sam ikada izbacio i počeli bi drvlje i kamenje. Postoji Punisher topic u kojemu se o svemu može. "Vlast" nitko ne voli i onda bi bilo "e, ja sam protiv jer me tad i tad izbacio a ja mislim da nije trebao" ono, svi su nevini u zatvoru, jel'...Nemaqm nipta protiv da se o bilo čemu raspravlja ali topic koji je otvorena provokacija i koji je zamišljen kao vrijeđanje neće proći. |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/07/2012 : 23:09:37
|
quote: Originally posted by mladjo
Ti si fakat provokator i sa takvima ja nemam namjeru gubiti svoje dragocjeno vrijeme Jednostavno si bahat, prost i bezobrezan. Vrijeđaj i maltretiraj sa svojim egocentrizmom nekog drugog. Imaš mjesec dana da se naučiš da tvoje gluposti ovdje više ne prolaze. A ako ti nije jasno - odi slobodno na druge forume.
Opet si ga izbacio?! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/07/2012 : 23:11:21
|
Ja sam sad glasao ZA ukidanje statusa moderatora Mladji.. Nikakav moderator.. Sto puta je zajebao stvar i zakuvao gde je bilo totalno bespotrebno.. Globinjo i Manhunter su jedini pravi moderatori osim sto Hunter povremeno kiksa.. Ali imaju slifa.. Lwoode, nisi sve ali dosta toga si u pravu.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 15/07/2012 : 23:18:05
|
Mlađo, smatram da nisi u pravu.
Sloboda kritike, i diskusije uopšte, automatski povlači - sasvim neizbježno - i neminovnost određenog procenta ne-konstruktivnih, stupidnih, afektiranih primjedbi. No svakako bi bilo i onih konstruktivnih, a i kada ne bi, sloboda kritike i prava na iznošenje svoga mišljenja (da, i o ne-stripskim temama) mora postojati, kolika god cijena bila.
Iwoodova tema, bez obzira na prvobitne namjere postavljača, bila je platforma koja je pružala pomenutu slobodu - ergo, njeno gašenje je autokratski čin, prinudno gušenje procesa izjašnjavanja forumsko-narodnih masa. Da ne govorimo koliko se pojam "provokacija" lako zloupotrebljava, i koliko individualna tumačenja istog variraju. Iwoodu možemo zamjeriti korištenje oštrijeg rječnika. On je iznio svoje viđenje problematike - i pozvao ostale članove da ga podrže ili odbiju. Nije lijepo, ni tačno, svoditi sve glasove i sve primjedbe na "neutemeljenu ličnu kuknjavu protiv "vlasti"". |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/07/2012 : 23:27:09
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sam sad glasao ZA ukidanje statusa moderatora Mladji.. Nikakav moderator.. Sto puta je zajebao stvar i zakuvao gde je bilo totalno bespotrebno.. Globinjo i Manhunter su jedini pravi moderatori osim sto Hunter povremeno kiksa.. Ali imaju slifa.. Lwoode, nisi sve ali dosta toga si u pravu..
Jednom sam te izbacio a ti mi to odmah računaš u kiks...Svašta... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 15/07/2012 : 23:35:13
|
quote: Originally posted by Mhejl
Mlađo, smatram da nisi u pravu.
Sloboda kritike, i diskusije uopšte, automatski povlači - sasvim neizbježno - i neminovnost određenog procenta ne-konstruktivnih, stupidnih, afektiranih primjedbi. No svakako bi bilo i onih konstruktivnih, a i kada ne bi, sloboda kritike i prava na iznošenje svoga mišljenja (da, i o ne-stripskim temama) mora postojati, kolika god cijena bila.
Iwoodova tema, bez obzira na prvobitne namjere postavljača, bila je platforma koja je pružala pomenutu slobodu - ergo, njeno gašenje je autokratski čin, prinudno gušenje procesa izjašnjavanja forumsko-narodnih masa. Da ne govorimo koliko se pojam "provokacija" lako zloupotrebljava, i koliko individualna tumačenja istog variraju. Iwoodu možemo zamjeriti korištenje oštrijeg rječnika. On je iznio svoje viđenje problematike - i pozvao ostale članove da ga podrže ili odbiju. Nije lijepo, ni tačno, svoditi sve glasove i sve primjedbe na "neutemeljenu ličnu kuknjavu protiv "vlasti"".
U potpunosti si u pravu.
Ja jesam za potpuno slobodnu raspravu o svemu i naravno da ću uvijek prihvatiti kritike na svoj račun ali jednostavno nisam htio da bude otvoren topic koji je otvoren samo da bi se meni napakostilo. Možda sam i pogriješio, naravno (nitko nije bezgrešan) ali eto, tako sam odlučio, a objašnjenje sam dao nekoliko postova iznad. U svakom slučaju, Lwood me nazvao govnom i jadnikom i zbog toga je ponovno udaljen, a što se tiče kritika, sve ih možete uputiti i ovdje  |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/07/2012 : 23:39:10
|
Ovaj forum je puno bolji nego prije, sa puno manje uvreda i vrijeđanja. I tako će i ostati. A provokatore kojima je provociranje samo sebi cilj nema potrebe više tolerirati.
Osobito ako im je doprinos sajtu nikakav.
Najbolje da ne cekas sa provokacijama, nego da izbacujes svakog ko nema nikakvog doprinosa na sajtu. Samo da mi je da znati, kako meris taj doprinos?
Zargonski receno, ubacio si se. Bolje se sam izbaci.
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/07/2012 : 10:06:22
|
Kolega ga je otključao na vrijeme, samo nije bio "odcrvenjen" 
|
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/07/2012 : 10:25:34
|
Kolega ga je otključao na vrijeme, samo nije bio "odcrvenjen" 
Pa ne znam, ja sam vidio kljuc pored imena na "Members" sekciji, zato sam i rekao ;)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 16/07/2012 : 11:03:47
|
Kaže se bezobrazan,ne "bezobrezan".
Čuj Mlađenoviću,opet griješiš i stvarno nisi za moderiranje na sajtu.Djetinjast si,nepismen si,uvredljiv si,nemaš nimalo stila niti si sposoban za iole ikakvu normalnu komunikaciju.Osim toga,iz vlastitog iskustva-lažov si. Zašto se iživljavaš na čovjeku mogućnošću izbacivanja?Ovo izbacivanje me modsjeća na moje nekdašnje istjerivanje sa foruma.Zašto se iživljavaš na ljudima i zbog čega si toliko iskompleksiran? Ako si toliko isfrustriran,uvredljiv i osjetljiv,makni se sa te pozicije jer se samo zamjeraš ljudima.Jednostavno,ne znaš balansirat i nisi za moderatora,ali imaj bar dostojanstva pa se sam povuci.Potjerao si već puno ljudi sa sajta i poprilično ljudi si se zamjerio.Zbog čega?Samo zbog tog što imaš bolesnu potrebu dominirat nad nekim članovima jednog običnog stripovskog foruma? Žalosno za čovjeka u tvojim godinama. Apsolutno nisi u pravu i opet si pretjerao. |
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/07/2012 : 11:25:05
|