forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2012 : 22:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ajvude...ako te mladjo izbacio,a da budem iskren,ni ne znam zašto,ja i ostali s tim nemamo ništa...rekoh miljun puta,ne visim po forumu 24 sata...ja ne komentiram tuđa izbacivanja,niti ja tu mogu nešto promijeniti...pool ti je bespotreban jer je markosova zadnja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2012 : 22:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

ajvude...ako te mladjo izbacio,a da budem iskren,ni ne znam zašto,ja i ostali s tim nemamo ništa...rekoh miljun puta,ne visim po forumu 24 sata...ja ne komentiram tuđa izbacivanja,niti ja tu mogu nešto promijeniti...pool ti je bespotreban jer je markosova zadnja...

pa jeli ja kome drugom nešto govorin?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2012 : 22:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

pari mi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2012 : 22:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

pari mi...

Bože sačuvaj

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2012 : 22:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Zagor Te Nay

Eu je isto politika, htjeli mi to ili ne
Znaš i sam kuda takvi topici vode

Ali ako se ne varam, nisdam te udaljio nego sam samo zaključao topic

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2012 : 22:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta je zaključa si topic a? ne valja ti glasanje? ccc
eto ko si i šta si.
nek svi vide

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2012 : 22:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kakav si ti jadnik nevjerovatno.
bojiš se Istine a?
ccc

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2012 : 22:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

bojiš se Istine a?
ccc

Ti si fakat provokator i sa takvima ja nemam namjeru gubiti svoje dragocjeno vrijeme
Jednostavno si bahat, prost i bezobrezan.
Vrijeđaj i maltretiraj sa svojim egocentrizmom nekog drugog.
Imaš mjesec dana da se naučiš da tvoje gluposti ovdje više ne prolaze.
A ako ti nije jasno - odi slobodno na druge forume.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2012 : 22:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ovaj forum je puno bolji nego prije, sa puno manje uvreda i vrijeđanja.
I tako će i ostati.
A provokatore kojima je provociranje samo sebi cilj nema potrebe više tolerirati.

Osobito ako im je doprinos sajtu nikakav.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/07/2012 : 22:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ali zašto se gasi tema na kojoj su članovi foruma trebali da iznesu svoje mišljenje o jednom od moderatora? Glasovi "Za", i nekolicina njih (Zagor-te-nej) koji su obrazložili svoje stavove i iznijeli zamjerke - dokazuju da se ne radi samo o Iwoodovoj provokaciji, već o pitanju o kome dio članova osjeća potrebu diskutovati, na demokratski način.

Stoga - zašto gašenje? Sama tema ni na koji način nije protiv pravila, i upravo takve stvari, to jest slobodna kritika i samokritika, su osnov zdrave atmosfere na forumu i društvu uopšte.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/07/2012 : 22:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Eh, tek sad vidia da Mhejl spominje što se niko ne izjašnjava, a u isto vrime vidin i da je topik zakračunat.
Iša san kod susjeda dovest inoksicu da je sutra properen visokotlačnim. Moran u nešto vino otočit najesen
Evo, kad si radozna, ja san glasova "za". Razlog? Mislin da je lwood nepravedno izletia (koliko god puta pročita onaj topik i dalje iman takav dojam). Neman ništa protiv mlađe, štoviše, znan čovika i uživo je skroz ok, ali po mom skoromnom mišljenju smatran da je pogrišia. Toliko.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2012 : 22:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Ali zašto se gasi tema na kojoj su članovi foruma trebali da iznesu svoje mišljenje o jednom od moderatora? Glasovi "Za", i nekolicina njih (Zagor-te-nej) koji su obrazložili svoje stavove i iznijeli zamjerke - dokazuju da se ne radi samo o Iwoodovoj provokaciji, već o pitanju o kome dio članova osjeća potrebu diskutovati, na demokratski način.

Stoga - zašto gašenje? Sama tema ni na koji način nije protiv pravila, i upravo takve stvari, to jest slobodna kritika i samokritika, su osnov zdrave atmosfere na forumu i društvu uopšte.

Zato što je topic otvoren zbog vrijeđanja lwooda prema meni i zato što bi se onda javili svi koje sam ikada izbacio i počeli bi drvlje i kamenje. Postoji Punisher topic u kojemu se o svemu može. "Vlast" nitko ne voli i onda bi bilo "e, ja sam protiv jer me tad i tad izbacio a ja mislim da nije trebao" ono, svi su nevini u zatvoru, jel'...Nemaqm nipta protiv da se o bilo čemu raspravlja ali topic koji je otvorena provokacija i koji je zamišljen kao vrijeđanje neće proći.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/07/2012 : 23:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

bojiš se Istine a?
ccc

Ti si fakat provokator i sa takvima ja nemam namjeru gubiti svoje dragocjeno vrijeme

Opet si ga izbacio?!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/07/2012 : 23:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam sad glasao ZA ukidanje statusa moderatora Mladji.. Nikakav moderator.. Sto puta je zajebao stvar i zakuvao gde je bilo totalno bespotrebno.. Globinjo i Manhunter su jedini pravi moderatori osim sto Hunter povremeno kiksa.. Ali imaju slifa.. Lwoode, nisi sve ali dosta toga si u pravu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/07/2012 : 23:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Mlađo, smatram da nisi u pravu.

Sloboda kritike, i diskusije uopšte, automatski povlači - sasvim neizbježno - i neminovnost određenog procenta ne-konstruktivnih, stupidnih, afektiranih primjedbi. No svakako bi bilo i onih konstruktivnih, a i kada ne bi, sloboda kritike i prava na iznošenje svoga mišljenja (da, i o ne-stripskim temama) mora postojati, kolika god cijena bila.

Iwoodova tema, bez obzira na prvobitne namjere postavljača, bila je platforma koja je pružala pomenutu slobodu - ergo, njeno gašenje je autokratski čin, prinudno gušenje procesa izjašnjavanja forumsko-narodnih masa. Da ne govorimo koliko se pojam "provokacija" lako zloupotrebljava, i koliko individualna tumačenja istog variraju. Iwoodu možemo zamjeriti korištenje oštrijeg rječnika. On je iznio svoje viđenje problematike - i pozvao ostale članove da ga podrže ili odbiju. Nije lijepo, ni tačno, svoditi sve glasove i sve primjedbe na "neutemeljenu ličnu kuknjavu protiv "vlasti"".
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/07/2012 : 23:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam sad glasao ZA ukidanje statusa moderatora Mladji.. Nikakav moderator.. Sto puta je zajebao stvar i zakuvao gde je bilo totalno bespotrebno.. Globinjo i Manhunter su jedini pravi moderatori osim sto Hunter povremeno kiksa.. Ali imaju slifa.. Lwoode, nisi sve ali dosta toga si u pravu..

Jednom sam te izbacio a ti mi to odmah računaš u kiks...Svašta...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2012 : 23:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Mlađo, smatram da nisi u pravu.

Sloboda kritike, i diskusije uopšte, automatski povlači - sasvim neizbježno - i neminovnost određenog procenta ne-konstruktivnih, stupidnih, afektiranih primjedbi. No svakako bi bilo i onih konstruktivnih, a i kada ne bi, sloboda kritike i prava na iznošenje svoga mišljenja (da, i o ne-stripskim temama) mora postojati, kolika god cijena bila.

Iwoodova tema, bez obzira na prvobitne namjere postavljača, bila je platforma koja je pružala pomenutu slobodu - ergo, njeno gašenje je autokratski čin, prinudno gušenje procesa izjašnjavanja forumsko-narodnih masa. Da ne govorimo koliko se pojam "provokacija" lako zloupotrebljava, i koliko individualna tumačenja istog variraju. Iwoodu možemo zamjeriti korištenje oštrijeg rječnika. On je iznio svoje viđenje problematike - i pozvao ostale članove da ga podrže ili odbiju. Nije lijepo, ni tačno, svoditi sve glasove i sve primjedbe na "neutemeljenu ličnu kuknjavu protiv "vlasti"".

U potpunosti si u pravu.

Ja jesam za potpuno slobodnu raspravu o svemu i naravno da ću uvijek prihvatiti kritike na svoj račun ali jednostavno nisam htio da bude otvoren topic koji je otvoren samo da bi se meni napakostilo. Možda sam i pogriješio, naravno (nitko nije bezgrešan) ali eto, tako sam odlučio, a objašnjenje sam dao nekoliko postova iznad. U svakom slučaju, Lwood me nazvao govnom i jadnikom i zbog toga je ponovno udaljen, a što se tiče kritika, sve ih možete uputiti i ovdje

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/07/2012 : 23:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Ovaj forum je puno bolji nego prije, sa puno manje uvreda i vrijeđanja.
I tako će i ostati.
A provokatore kojima je provociranje samo sebi cilj nema potrebe više tolerirati.

Osobito ako im je doprinos sajtu nikakav.

Najbolje da ne cekas sa provokacijama, nego da izbacujes svakog ko nema nikakvog doprinosa na sajtu. Samo da mi je da znati, kako meris taj doprinos?

Zargonski receno, ubacio si se. Bolje se sam izbaci.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/07/2012 : 09:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

kah, kah, srdjandj-ju je isteklo vreme ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/07/2012 : 10:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kolega ga je otključao na vrijeme, samo nije bio "odcrvenjen"

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/07/2012 : 10:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

Kolega ga je otključao na vrijeme, samo nije bio "odcrvenjen"

Pa ne znam, ja sam vidio kljuc pored imena na "Members" sekciji, zato sam i rekao ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/07/2012 : 10:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Lwood me nazvao govnom

Gde te je nazvao govnom?
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 16/07/2012 : 11:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message
quote:

quote:

bojiš se Istine a?
ccc

Kaže se bezobrazan,ne "bezobrezan".

Čuj Mlađenoviću,opet griješiš i stvarno nisi za moderiranje na sajtu.Djetinjast si,nepismen si,uvredljiv si,nemaš nimalo stila niti si sposoban za iole ikakvu normalnu komunikaciju.Osim toga,iz vlastitog iskustva-lažov si.
Zašto se iživljavaš na čovjeku mogućnošću izbacivanja?Ovo izbacivanje me modsjeća na moje nekdašnje istjerivanje sa foruma.Zašto se iživljavaš na ljudima i zbog čega si toliko iskompleksiran?
Ako si toliko isfrustriran,uvredljiv i osjetljiv,makni se sa te pozicije jer se samo zamjeraš ljudima.Jednostavno,ne znaš balansirat i nisi za moderatora,ali imaj bar dostojanstva pa se sam povuci.Potjerao si već puno ljudi sa sajta i poprilično ljudi si se zamjerio.Zbog čega?Samo zbog tog što imaš bolesnu potrebu dominirat nad nekim članovima jednog običnog stripovskog foruma?
Žalosno za čovjeka u tvojim godinama.
Apsolutno nisi u pravu i opet si pretjerao.

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/07/2012 : 11:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Komunikacija s tobom je ispod mog nivoa

Uživaj

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/07/2012 : 12:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
kao i sa svima koji ti upućuju kritiku (:

kad ljudi delaju ono kaj im bša nejde od ruke bolje je za sve da se povuku, samo jebiga ego to ne dozvoljava!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000