forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/05/2010 : 16:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
posted by globinjo

ja odoh...djeco,budite dobri,ja vam dajem odriješene ruke,radite što oćete,svađajte se,koljite se,otvarajte političke topice,nitko vas ne smije izbaciti...moderatori,neka se djeca ispušu,dajte im malo oduška!!!!!!!kad se vratim,da je forum okrenut naopako
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/05/2010 : 16:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
izgleda da je bila namještaljka,a bob je bio prva žrtva....
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/05/2010 : 22:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ma daj. Bob se samo zajebava.

Izlete covek zbog malo zajebancije na racun Globinjovog posta i malo spama da bi se doslo do 300-te stranice topica o VC
Evo i ja se solidarisem pa se samobanujem zbog ovako bezveznog izbacivanja najmanje na nedelju dana a verovatno i stalno posle svih gluposti koje su se izdesavale
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/05/2010 : 22:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

ma daj. Bob se samo zajebava.

Izlete covek zbog malo zajebancije na racun Globinjovog posta i malo spama da bi se doslo do 300-te stranice topica o VC
Evo i ja se solidarisem pa se samobanujem zbog ovako bezveznog izbacivanja najmanje na nedelju dana a verovatno i stalno posle svih gluposti koje su se izdesavale

Ja necu da se samobanujem , ali se slazem sa svojim ( sve vise) side kickom da je Bob prestrogo izbacen. Mislim, ljudi, posle svih pizdarija koja su se desavale Bob se samo malo zajebavao da bi vratio duh forumu. Medjutim, taj nekadasnji duh se izgleda, nazalost, nepovratno gubi.

Ne verujem da Bob nesto preterano ocajava zbog bana, ali ako pocnete da tako izbacujete i duhovite forumase, posto ste izbacili Boba ostacu samo JA.

PS Dobro,ajd i Pajtos.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/05/2010 : 23:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ne verujem da Bob nesto preterano ocajava zbog bana, ali ako pocnete da tako izbacujete i duhovite forumase, posto ste izbacili Boba ostacu samo JA.

PS Dobro,ajd i Pajtos.

Vratih se za trenutak da procitam PM od Raspucina i da prokomentarisem ovu glupost. Ti nisi duhovit nego smesan,a smesan si zbog face i prastarih fora

I da dovrsim post. Kaze se nema dvostrukih arsina?
Stinky i Kiky su izleteli zauvek za mnogo manje ispade nego npr. seribad i tumen koji su dobili banove po 4 nedelje(doduse tumen ce da dobije i batine ali to nema veze s ovim topicom
Dosta interesantnih forumasa vise nije na forumu - ode Dekara (pozdrav legendi),odose Dado,Gaston,Curunir,Renky,Kico...
Do nekog novog foruma(npr.Darkwoodovog) idem i ja definitivno s ovog.
Ovo s Bobom je samo bila ona poslednja kap,ali dovoljna da me razocara.
Nadam se da ce me dezurni pljuvaci postedeti ovaj put
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/05/2010 : 23:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
možda če ga (Bob Rocka) globinjo vratiti kada se vrati sa mafesta?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/05/2010 : 23:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ja necu da se samobanujem
, ali se slazem sa svojim ( sve vise) side kickom da je Bob prestrogo izbacen. Mislim, ljudi, posle svih pizdarija koja su se desavale Bob se samo malo zajebavao da bi vratio duh forumu. Medjutim, taj nekadasnji duh se izgleda, nazalost, nepovratno gubi.

Pa ti se onda samobaniraj

Inace, podrska Bobu

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/05/2010 : 23:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tekse, nemoj da sernjas... Ti i ja smo se i svadjali i zajebavali... Ali ako je Libellus klan otisao, sta sad, treba forum da se raspadne??? Bezveze... Mislim da ovim nanosite stetu svima nama kojima je ovaj forum drag.... Jednostrano razmisljanje totalno...

Eh, da.. Ako se ne vratis makar da mi odgovoris, onda si pizda...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 20/05/2010 : 23:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Fijuu...Evo , uspjelo ih je nekoliko poispadati odjednom.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 21/05/2010 : 00:14:22  Show Profile Show Extended Profile
Evo, obrisao sam postove da ne smaraju, samo sam ostavio ovaj da se vidi sta sam srao:

Edited by - docA on 23/05/2010 02:09:52
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 21/05/2010 : 01:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Sta bi ovo, ljudi? Otkud da nema onolikih ljudi? Moze neki link za Raspucina?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/05/2010 : 06:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Liiij,bate,koji obracun!Juznjaci desetkovani!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 22/05/2010 : 00:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Vratite nam juznjake!
Juznjaci vratite se, general Lee to od vas zahteva!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/05/2010 : 16:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
bog rekao zdravo pameti
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/05/2010 : 21:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Neverovatno! Tri moduulatora i nijedan nece da me banuje? Zasto? Sta meni fali, zasto su ovi ostali juznjaci bolji od mene?!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2010 : 18:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
srecan povratak majstorima spama Mozenu,vronskom,juznjacima,lwoodu , ali i dessi(kažem "ali", jer dečko nije spamer kao prethodno pomenuti)
jos ne kontam zasto je dessa banovan?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 23/05/2010 21:52:31
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/05/2010 : 21:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by anto

srecan povratak majstorima spama Mozenu,vronskom,juznjacima,lwoodu , ali i dessi(kažem "ali", jer dečko nije spamer kao prethodno pomenuti)
jos ne kontam zasto je dessa banovan?

Upao je u loše društvo.

Banovan je kao i ostali iz grupe, iz istog razloga. Ništa lično.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/05/2010 : 22:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
gledao sam njegovih zadnjih par postova, mada nisam ništa ukapirao.
Uostalom , nebitno!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/05/2010 : 10:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
jedno pitanje u vezi elfak nish:

-elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.

Kako je nastavio sa provociranjem za vreme kazne?Zar nije bio izbačen kako je onda mogao da provocira?

Edited by - 1Euro on 27/05/2010 15:46:33
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/05/2010 : 12:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Bobe,
ljep stih, imas talenta.
Vidim da si pobrisao one silne smajlije iz topica VC:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33114&whichpage=300
cijeli topic sada ima cijelu stranicu manje.
Nisi morao, kada se nesto desi , desi se.
Mozda si primjetio da je tamo cijela grupa ljudi izletjela i bez onoliko gifova koliko si ti postavio.Tako ili tako, od mene ili nekog drugog moda, ban ti je bio siguran. Sto se tice "srednjaka", kojeg i sada pokazujes u avataru,
ako ipak ostajes na forumu, makni ga jednostavno, jer znamo kome je upucen. Evo, to cu ovoga puta ignorisati, jer mislis da si nepravedno izbacen pa izlazim ti ljudski u susret,mada pogledaj malo bolje na primjeru elfaka kako identicna stvar moze da zavrsi.
Nemoj da pomislis da se radi o mojoj slabosti,nesigurnosti ili slicnom, jednostavno pokusavam da te shvatim i kako rekoh izlazim ti u susret, jer nisi mi do sada zapao u oci kao negativan tip.
Ipak, kada se sjetim koliko je ljudi u toku vremena bilo izbaceno i za mnogo, mnogo, mnogo, manje stvari, ukoliko te ovoliko pogodio ban od sedam dana, bez obzira sta i kako, mozda forum i nije pravo mjesto za tebe, mada to ti odlucujes. Sve najbolje.

Edited by - King Warrior on 27/05/2010 12:18:23
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/05/2010 : 16:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Da i mene zanima kako se to može provocirati dok si u kazni?!? Svojim odsustvom? :-)
Čisto da znam kad me opet izbace heheh
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/05/2010 : 17:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Da i mene zanima kako se to može provocirati dok si u kazni?!? Svojim odsustvom? :-)
Čisto da znam kad me opet izbace heheh

to je za vas smrtnike viša matematika

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/05/2010 : 19:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

jedno pitanje u vezi elfak nish:

-elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.

Kako je nastavio sa provociranjem za vreme kazne?Zar nije bio izbačen kako je onda mogao da provocira?

telepatski

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/05/2010 : 19:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
@ 1Euro

elfak nish je našao način da "zagorčava drugima život" - šta god to značilo . . .

Pre desetak dana je promenio potpis (našao je način dok je banovan da to uradi) u provokaciju (očito) meni:

To bi prošlo sa upozorenjem kada "izađe" (zbog prve rečenice u potpisu),
ali dan-dva pre "izlaska", on reši da prolongira povratak na forum sledećim ispadom (avatar i potpis):

Neshvatljiv potez koji mu je duplirao kaznu.
Ovo je uradio dok je bio pod kaznom, što je otežavajuća okolnost po njega i ovo je njemu drugi put da se tako igra.
Nisam prihvatio da budem moderator da bi neko nekažnjeno ismevao moj status (mudorator), čemu to?
Promislio je dobro pre nego što je napisao ovo i u fotošopu prepravio moj avatar (Ultraser).
Šta mu je značilo da upliće Carsona u ovo i da me naziva demokratom, nemam pojma.

Svaka mu čast u svakom slučaju, niko na gluplje poteze nije dobio 30 dana.

Veruj mi da sam i ja dobro razmislio pre nego što sam mu odredio kaznu.
Taman je broj "kažnjenika" smanjen i ponadali smo se da će "Punisher" biti van upotrebe neko vreme, ali uvek se nađe razlog koji će nas vratiti iz nadanja u stvarnost.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/05/2010 : 19:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Dobro a kako pod kaznom uopće može išta napisat?!? To simptomatičnije od same njegove nevine zezencije..
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000