forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 30/08/2012 : 23:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by mavra

A sto ga toliko lozite, realno samo hranite njegovu sujetu, a decko nije bas najnormalniji, mislim nekakvi veliki povratci i gomila laznih nickova, pa nekakve teorije zavere i pretnje batinama, a sve to na strip forumu, umesto da mu lepo zakljucaju nalog i svi mirni, a ovako dajete jednom psihicki jako nestabilnom coveku prostor za proseravanje

Gledaj svoja posla, nemoj vrijeđat... o psihijatriji govori ti nekome drugome, meni nečeš.

Čovjek ti kaže u najboljoj namjeri stoga se ne pjeni bez veze, a da o psihijatriji sve znaš nismo ni sumnjali.

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 30/08/2012 : 23:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

quote:

A sto ga toliko lozite, realno samo hranite njegovu sujetu, a decko nije bas najnormalniji, mislim nekakvi veliki povratci i gomila laznih nickova, pa nekakve teorije zavere i pretnje batinama, a sve to na strip forumu, umesto da mu lepo zakljucaju nalog i svi mirni, a ovako dajete jednom psihicki jako nestabilnom coveku prostor za proseravanje

Gledaj svoja posla, nemoj vrijeđat... o psihijatriji govori ti nekome drugome, meni nečeš.

Tebi se nisam ni obratio, ti radi sta hoces, zabole me
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/08/2012 : 23:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dečki oprostite uskoro ide za koji minut nisam stigao
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 01:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tebi se nisam ni obratio, ti radi sta hoces, zabole me

Nisi se obratio meni, ali govoriš o meni, dakle i mene se tu nešto pita.
Ne želim uopće komentirati što pišeš, jer ne samo da te prvi put ovdje vidim nego neman namjeru ponovo otkapati ratne sjekire.
Samo sam ti rekao i ponavljam nemoj me vrijeđati, za ostalo me nije briga.
Ako možemo skupa nešto komentirati, raspravljati... ok ako ne svako na svoju stranu bez vrijeđanja.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 31/08/2012 : 01:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Ne brini nista, ti meni momentalno ides na ignore opciju, tako da se necemo vredjati a kamoli otkopavati nekakve ratne sekire
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 01:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Ne brini nista, ti meni momentalno ides na ignore opciju, tako da se necemo vredjati a kamoli otkopavati nekakve ratne sekire

Ok. Bar nešto. Nisam ti ni prvom a bome ni zadnjom na takvoj opciji
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 01:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:

quote:

Čovjek ti kaže u najboljoj namjeri stoga se ne pjeni bez veze, a da o psihijatriji sve znaš nismo ni sumnjali.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/09/2012 : 13:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

fatal error

kakav fejtal eror?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Tek sad vidjeh ovo http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42527
Znaci,bagi,kosmajac,tuta,Savic i ostali:ako imate nesto protiv mene samo izvolite,javno ili pm,pogotovo ti Savicu,nisam onakve uvrede ocekivao od tebe.Ne bojim se ni tebe ni nikog sa jebenog foruma,probleme koje imate sa mnom mozemo rijesiti na koji god zelite nacin.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/09/2012 : 00:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Znaci,bagi,kosmajac,tuta,Savic i ostali:ako imate nesto protiv mene samo izvolite,javno ili pm,pogotovo ti Savicu,nisam onakve uvrede ocekivao od tebe.Ne bojim se ni tebe ni nikog sa jebenog foruma,probleme koje imate sa mnom mozemo rijesiti na koji god zelite nacin.

ma šta javno...imate pm i mailove...a ti si od sada na piku...šta to znači na piku?raspitaj se...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ma šta javno...imate pm i mailove...a ti si od sada na piku...šta to znači na piku?raspitaj se...

Znam sto znaci.Zbog?
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 07/09/2012 : 00:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

joj, šmrc. znam ja kako oni tebe mogu izbaciti iz takta i kako s tobom trebaju razriješiti probleme. samo ti trebaju sakriti kremicu za aknice. pa će opet biti joj, šmrc sa tvoje strane.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2012 : 00:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:

fatal error

kakav fejtal eror?

pa fatal error

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

joj, šmrc. znam ja kako oni tebe mogu izbaciti iz takta i kako s tobom trebaju razriješiti probleme. samo ti trebaju sakriti kremicu za aknice. pa će opet biti joj, šmrc sa tvoje strane.

Odakle si ti iskocio sad,silo nebeska?Aj tutanj,niko te nista nije pitao.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
kaj je klincezo, malo si nervozna :)))

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/09/2012 : 00:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Sta je ovo??? Sezona komaraca mozda? Prosla. Pijte krv nekom drugom, ostavite momka na miru.

Edited by - Jasko on 07/09/2012 00:35:40
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

Odakle ti to sreco?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/09/2012 : 00:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Vele, samo opusteno. Nemo se nerviras. Mani ih

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Vele, samo opusteno. Nemo se nerviras. Mani ih

quote:
Originally posted by Jasko
Sta je ovo??? Sezona komaraca mozda? Prosla. Pijte krv nekom drugom, ostavite momka na miru.

Neka ih,neka
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/09/2012 : 00:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
A zasto da se zamaras glupostima. Ignor ti je super, iz iskustva ti kazem.
Nemo' da gubis vreme.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2012 : 00:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
stvarno šta ste se uvatili dečka bezveze?
ne znan šta je mr ljut na njega al to su mogli i preko pm-a rješit

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

A zasto da se zamaras glupostima. Ignor ti je super, iz iskustva ti kazem.
Nemo' da gubis vreme.

Ma interesantno mi,odjednom iskoci nekolicina njih kivnih na mene pa nek' izvole i kazu,posto ispade da se krijem i bojim od imaginarnih likova,o gluposti
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

jel onak kak si ti rešaval s mladjom

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2012 : 00:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Odakle ti to sreco?

ma meni je samo drago kak iskaču "zanimljivosti" na površinu. Kad se samo sjetim kak si se lizal sa shrekom, a evo sad se prozivate

a i nemreš poreč da si malo nervozna

Edited by - dosada on 07/09/2012 00:51:50
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2012 : 00:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

jel onak kak si ti rešaval s mladjom

drukčija je šema dosado. svađe između članova samih nisu isto šta i svađe s moderatoron.

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000