Author |
Topic |
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 10/09/2012 : 14:51:56
|
quote: Originally posted by globinjo
pizdunu,bolje ti je da podmažeš kuglu
nemam vise kugle zena je progutala |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 18/09/2012 : 18:07:38
|
quote: Originally posted by zlikovski
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by zlikovski
quote: Originally posted by Jasko
Sta je ovo??? Sezona komaraca mozda? Prosla. Pijte krv nekom drugom, ostavite momka na miru.
momčića misliš?
Gospodin za tebe. Sledeci...
ta titula se treba zaslužiti, a ti je svojim pisanjem nikako ne zaslužuješ. e sada, ako se još razvijaš onda si momčić, a ako je ovo tvoj najveći doseg i na bolje neće ići onda si seljačina. pa ti biraj.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 18/09/2012 : 18:59:53
|
Evo samo da kažem kako mi je žao što je Marko otišao sa foruma... Wele stvarno nemaš nimalo kočnica. Brate mili ja sam zadnji koji ti treba držat prodike ja prvi sam puno ljudi rekao svašta i uvrijedio, ali ti nemaš granica čovječe. Daj ono rugi put probaj malo pogledati dva puta prije nego nekoga ideš vrijeđati. Samo ti dajem normalan savijet, nemoj počet vrijeđat, pa da opet počme hajka i šou program.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 18/09/2012 : 19:41:56
|
quote: Originally posted by Tonka24
Evo samo da kažem kako mi je žao što je Marko otišao sa foruma... Wele stvarno nemaš nimalo kočnica. Brate mili ja sam zadnji koji ti treba držat prodike ja prvi sam puno ljudi rekao svašta i uvrijedio, ali ti nemaš granica čovječe. Daj ono rugi put probaj malo pogledati dva puta prije nego nekoga ideš vrijeđati. Samo ti dajem normalan savijet, nemoj počet vrijeđat, pa da opet počme hajka i šou program.
Ok je Tonka,necemo opet otvarati pricu,stojim iza svega sto sam rekao Nemam granica,ti mi reci |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/09/2012 : 19:52:25
|
fala sto ste me oslobodili.mada mi nije jasno zakaj ban jer nikog uvredio nisam..niti sam u svojim upisima ispoljavo rasizam tako kaze vikipedia...a cinkarosu sto me tuzio modovima jedan veliki pozdrav... PRRRRRRRRRDDDDDD |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/09/2012 : 23:59:25
|
quote: Originally posted by KRAS ...mada mi nije jasno zakaj ban... jer nikog uvredio nisam...
E moj prijatelju, čudiš se, pa mene su tako izbacivali desetak puta. Nema ovde pravde i nemoj je tražiti, ovde ako si dobar sa moderatorima i ako im se uvlačiš, možeš da pišeš šta hoćeš i da vređaš koga god hoćeš, niko te neće izbaciti...
Zato opušteno... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 19/09/2012 : 01:45:58
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by KRAS ...mada mi nije jasno zakaj ban... jer nikog uvredio nisam...
E moj prijatelju, čudiš se, pa mene su tako izbacivali desetak puta. Nema ovde pravde i nemoj je tražiti, ovde ako si dobar sa moderatorima i ako im se uvlačiš, možeš da pišeš šta hoćeš i da vređaš koga god hoćeš, niko te neće izbaciti...
Zato opušteno...
Potpis. Ovdje nke stvari treba poriješavati u vezi ovga sto si napisao. Previse ovdje ima cinkarosa, provokatora, nacionalista i to prikrivenih, mislim da oni pametniji znaju o kome govorim. A isti provociraju namjerno i asticeni su 100% |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 19/09/2012 : 01:47:59
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by Tonka24
Ok je Tonka,necemo opet otvarati pricu,stojim iza svega sto sam rekao Nemam granica,ti mi reci
Nema frke. Nisam se ja iskazao kao netko tko će ti soliti pamet, to sigurno. Ali vejeruj mi znam jako dobro kako se postaviti. Druga stvar je što ne mogu da trpim gutanje nečijih BIP. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 04:42:29
|
meni gospodin murdoc reko nesto sto se po mudovom kriteriju smatra kao uvreda mada mene nista sa interneta nevređa. taman posla
savic koji mi je isto kul. na onoj temi zbog kojeg sam baniran razvezo o politici
a ban dobio ja, jer sam izjavio ono sto je ocigledno da jos samo kinezi pare imaju i da nebi volio da mojim gradom setaju crnci i arapi...koji kurac dolaze vamo a znaju da mi krscani muhameda smatramo pedofilim i cifutskim agentom
gdje tu uvreda i gdje tu politika? ok.kao sto vidimo marvi je i uvreda film koji nisu gledali...i sta saf.bog vas mazo takve liberalne.triba da zbog demokracije cutim
ja necu u svom dvoristu da trpim nikog ko je u ludilu, delirijumu unistenog mozga i izgubljene duse...bio to narkoman, navijac, kriminalac il jehovin svjedok...
ocu miran san i gotovo
pa veca je uvreda imati nik MANHUNTER jos sa onom sotonskom maskom
glibinjo malo malo neke svoje jarane pogrdnim imenima uvreda je uvreda; ja se ionako uvijek zezam zato i jesam ovde
mladjo ako se nevaram je nekom pretio tuzbom ns sudu... ada elvudinu...sta reci vise.
markosa niko dobre volje vidio nije jos od kulina bana
nije cudno sto je king dao ostavku.a bio je jedini mud sa obrazom
slobodno banirajte.ako treba ima i da me tuzite kazneno
samo.zbog mudova je barem 50 kvlitetnih forumasa otislo u nepovrat
nesposobni ste.da kurcu valjate nebi nikog banirali vec bi radili svoj poso i MODERIRALI
a ova pravila je ionako pijani globo piso
a dosadnom cinkarosu jos jedno isprdim se pod nosinu...PRRRRRRRRRRRRDDDDDD
|
Edited by - KRAS on 19/09/2012 04:49:27 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 05:06:48
|
evo da vam olaksam posa...
muhamed je ozenio dijete.po nasem shvacanju Isusova nauka on je pedofil...
A židovi za njega kažu da je bio smao njihov agent koji je imo zadacu da pustinjare baci u delirijum.da ima poslusnu pesadiju za borbu protiv krscana...a to vidimo danas bolje nego ikad da.im je mozak unisten
A crnci.svaka njima cast.neka ih u engleskoj.francuskoj. italliji.ali sto dalje od balkana...
ionako vi hrvatici svi ste se radovali kad su vase liberalne vlasti protjerale vlastite gradjane Srbe...pjevali i veselile ste se
a mene za rasizam prizivate..alal vera
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 05:15:45
|
jos ovo da kazem dok sam ziv
zapad zivi bolje od nas samo zato jet su stoljecima otimali od drugih
belgija je jos pre sto godina sakatila crnce po africi...
i oni kao civilizovani...
e moj brko staljine.trebo si i belgiju o brisel izbrisat sa lica zemlje...
belgijanci si prije stp godina rezali ljudima udove zbog zabusavanja na mukotrpnpm radu...
nista bolji nisu ni dandanas |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 05:22:16
|
e da iskenjam vam se u incestoidnu svicu..i robovlasnicku englesku pedofilsku belgiju a posebno se poserem posred zemlje svapskih izroda
bar jedom.da dobijem ban sa razlogom |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 05:46:11
|
bio sam sad u makedoniji,kosovu i albaniji...makedonci kukaju da im oće šiptari uzet zapadnu makedoniju i ujedinit se se sa kosovom u veliku albaniju...o tome se otvoreno prica..a amer je za invaziju izgradio nov novcat autoput na relaciji Drač - Prizren
od deseet benzinskih crpki. devet ih.nosi napis Taći oil
eto. ko je rusip jugu.a ko malo vode na dlanu smo ih drzali
poserem se i pisrid dežele koja je dužna ko tri juge a sve rasprodala
kenjo sam i po srbiji. zbog rehabilitacije bande pijanih bradonja i zato sto su kinezima uveli vize...a kukaju kako je kriza. obicni liberali
Živio Sloba poslednji antičetnik i VOŽD
PO lijepoj nasoj vec danima serem
Bosna u se zavukla duboko u cmar
jedino crna gora kolko tolko valja...lep primjer suzivota na balkanu...ostale prćije su jadne i.bijedne...jedino jos picke valjaju |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 05:58:51
|
gledo sam Keruma onomad kod Stankovica... vidite da ste.pukli jebala vas demokracija...kolko moras bit glup pa zanjeg glasat a.ni.lipe primit...
Al napravit ce vam krst iz armiranog betona...
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 19/09/2012 : 06:14:24
|
rat se sprema.duzan sam da vas upozorim... šiptari su u veliko državničkim projektu... japan provocira kinu po nalogu amera... alahovoj marvi smeta film koji je u produkciji čifuta a EU navrla ka centralizaciji...
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40539 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Lorda
Average Member
Croatia
660 Posts
Member since 07/11/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/09/2012 : 09:01:54
|
quote: Originally posted by KRAS
a ban dobio ja, jer sam izjavio ono sto je ocigledno da jos samo kinezi pare imaju i da nebi volio da mojim gradom setaju crnci i arapi...koji kurac dolaze vamo a znaju da mi krscani muhameda smatramo pedofilim i cifutskim agentom
gdje tu uvreda i gdje tu politika?
Jao, jao, jao... daj procitaj jos jednom svoj post, a jos prije toga pravila foruma, molim te. Sad, ili ti nisu sve daske na broju ili ne znas da citas. Jer ako ti ne seres i vređas o religiji i politiki, ja onda ne znam ko. I ponovo ti post odise rasizmom. Pa sad, jel se ti pravis blesav ili...?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/09/2012 : 11:01:14
|
koji bombastičan povratak...a po svemu sudeći i odlazak |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Topic |
|