forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 11/10/2012 : 01:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
a di je globinjo, prijatelj mu, jeli i on izbačen?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2012 : 08:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

zatvoren u podrumu glavne zgrade S.com-a ,čeka suđenje za veleizdaju

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 11/10/2012 : 09:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by zlikovski

zatvoren u podrumu glavne zgrade S.com-a ,čeka suđenje za veleizdaju

mora pročitat Muchacho 16 puta zaredom prije nego mu suđenje počne.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/10/2012 : 11:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Ajoj...

Pa zar se danas ovi IP ne prate od strane zakona ,neka utemeljitej stranice blokira sve IP-eve od tih tzv. "clanova" da ih napokon sklonimo sa foruma i neka svoje lijeve ili desne frustracije lijece tamo tim xenofobijskim sajtovima iako bi i takve sajtove trebalo zatvoriti zbog sirenja mrznje.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/10/2012 : 11:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Ajoj...

Pa zar se danas ovi IP ne prate od strane zakona ,neka utemeljitej stranice blokira sve IP-eve od tih tzv. "clanova" da ih napokon sklonimo sa foruma i neka svoje lijeve ili desne frustracije lijece tamo tim xenofobijskim sajtovima iako bi i takve sajtove trebalo zatvoriti zbog sirenja mrznje.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/10/2012 : 11:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

Ajoj...

Ma,znam rijeci odletjele u vjetar....

Uvijek u razdobljima mira imas takve koji potpiruju vatru....da nam ne bude dosadno...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/10/2012 : 12:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ajoj...

Pričaš gluposti.

To je isto kao da zabraniš auto registracijskih oznaka xyz123, jer ih vozi taj i taj. A što kad ovaj promijeni auto ili registraciju?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2012 : 18:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Mairosu

Blago meni sto je sawitch izbacen dozivotno zbog gluposti. Ovde su prolazile i cetnicke i ustaske i antisemitske izjave, i ponavljale se uprkos upozorenjima, ti clanovi su jos po forumu a savelja izlete...vracajte ga, more bre.

a homofobne izjave su bolje od navedenih?

Ne kazem da jesu, al zakon bi valjao da bude jednak po tim pitanjima.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2012 : 21:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Blago meni sto je sawitch izbacen dozivotno zbog gluposti. Ovde su prolazile i cetnicke i ustaske i antisemitske izjave, i ponavljale se uprkos upozorenjima, ti clanovi su jos po forumu a savelja izlete...vracajte ga, more bre.

a homofobne izjave su bolje od navedenih?

Ne kazem da jesu, al zakon bi valjao da bude jednak po tim pitanjima.

Svakako, ali ne treba sawitcha vratiti nego ovu nacionalističku ekipu takođe izbaciti

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/10/2012 : 22:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ajoj...

Pričaš gluposti.

To je isto kao da zabraniš auto registracijskih oznaka xyz123, jer ih vozi taj i taj. A što kad ovaj promijeni auto ili registraciju?

Dobro, ali ne mijenja ime i prezime ili korisnicki mail koji po pravilu ovog sajta mora biti od provajdera koji su pretplatnicki a ne od besplatnih tipa gmail,yahoo i slicnih...tad ima svoj IP u kuci,stanu tj. ono mjesto gdje se ulogirao bilo javni internet ili wifi zone...

Pisem gluposti, ali umanjene za nebuloze navodnih tzv. "finih" clanova...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2012 : 13:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

samo za mlađu :)
http://www.youtube.com/watch?v=mQxnulHw52g

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2012 : 13:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Jeli ti to misliš na mene?
Samo da napomenem ja niko ne mrzim. Toliko o tome.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/10/2012 : 13:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

E moj Tonka nitko te nije spomenuo zašto misliš da se svi tobom bave

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2012 : 13:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ma kao da sam ja bitan aj
Nego imao sam jedan ispad malo žešči, 500 puta sam objasnio, ispričao se. I ne zelim da mi se vise spominje uopce to.
Ne zbog ispada vec zbog 500-te isprike
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2012 : 13:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ali ok Mairosu je dobar čovjek, to znam vec i da je mislio na mene, vjerujem da nije u nikakvoj zlo namjeri. Činjenica je da sam ja to spominjao i ne bjezim od toga.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/10/2012 : 14:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ajoj...

Pričaš gluposti.

Dobro, ali ne mijenja ime i prezime ili korisnicki mail koji po pravilu ovog sajta mora biti od provajdera koji su pretplatnicki a ne od besplatnih tipa gmail,yahoo i slicnih...tad ima svoj IP u kuci,stanu tj. ono mjesto gdje se ulogirao bilo javni internet ili wifi zone...

Pisem gluposti, ali umanjene za nebuloze navodnih tzv. "finih" clanova...

O čemu ti pričaš?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/10/2012 : 17:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ne, nisam mislio na tebe, cisto da pojasnim.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2012 : 17:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Ali ok Mairosu je dobar čovjek...

Mairosu dobar čovek???? Pa ti još ne znaš ko je on, emigrant bre!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/10/2012 : 19:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Pričaš gluposti.

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi i bilo kakvoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

2. Morate unijeti važeću mail adresu! Zbog mogućnosti zlouporabe foruma i aukcija, neće se prihvatiti registracije korisnika sa besplatnim e-mail adresama tipa Yahoo, Hotmail, Gmail, net.hr, online.hr, itd itd...

3. Zbog spriječavanja zlouporabe Foruma Administrator može odobriti ili odbiti registraciju novih korisnika. U slučaju da se radi o korisniku koji je prethodno bio izbačen iz bilo kog razloga, ili se radi o korisniku koji je već registriran pod nekim drugim nadimkom ili je mail adresa anonimna, registracija neće biti odobrena.

Koliko znam da korisnici e-mail adrese preko provajdera mogu samo jednom dobiti e-mail adresu i ne moze mijenjati mail adresu kako mu se "ceifne" ili mu se "digne" i zove tehnicku podrsku da mu daju drugu adresu, jer su ga banovali sa nekog foruma(to ne spominje,ali slaze razlog!), bar mislim tako, ako ima netko tko poznaje politiku tih kuca oko identiteta neka se javi.
Ima u Marticevoj u Zgbu i neko ministarstvo za zastitu podataka koji se tim i bave jer u slucaju da bude banovan,opet ne moze niti dati krivo ime i prezime i adresu jer time krsi zakon.

Podaci koje je ostavio na stripovi.com ostaju i prilikom slijedeceg logiranja pod drugom e-mail adresom i navodi moderatora da doticnoga ga ne uvrsti na sajt.

Ja pisem laicki ako netko zna pravo (ima pravnika sigurno!) oko ovakvog slucaja.

Ako se misli da je glumim nekog detektiva ovdje i branim policiju u odjelu informatike (koja obavlja tezak posao) nemojte tako misliti jer samo otvoreno razmisljam.
Onaj tko ponavlja greske na sajtu ponavljat ce opet, a onda bit ce drugi put "Vuk! Vuk!" Ali seljani se nisu odazvali jer su rijeci upozorenja otisle u vjetar i "stado" je opet nagrabusilo.
Trener kad posalje na klupu igraca mora poslusati,a kad savez odluci dozivotnu zabranu onda se i to postiva....

Historia mater magistra est!
Povijest je majka uciteljica!

Edited by - emirem on 12/10/2012 19:56:36
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/10/2012 : 15:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Evo me opet ba slobodi...moram
priznat da sam zadnji put zaradio dozivotni ban
i zahvaljujem doticnom mudu na jednomjesecnoj
zasluzenoj kazni...

Jeste, zaista sam bio bezobrazan.ali toliko puta
sam na pravdi Boga dobio ban.da sam morai
jednom i zasluzeno dobit po nosu...

Naravno nemam se kome izvinjavati.jer one koje sam
uvredio.njih kolko obraza imaju to ih nimalo nevredja...

Sabura svima zelim
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/10/2012 : 15:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
Pričaš gluposti.

Koliko znam da korisnici e-mail adrese preko provajdera mogu samo jednom dobiti e-mail adresu i ne moze mijenjati mail adresu kako mu se "ceifne" ili mu se "digne" i zove tehnicku podrsku da mu daju drugu adresu, jer su ga banovali sa nekog foruma(to ne spominje,ali slaze razlog!), bar mislim tako, ako ima netko tko poznaje politiku tih kuca oko identiteta neka se javi.
Ima u Marticevoj u Zgbu i neko ministarstvo za zastitu podataka koji se tim i bave jer u slucaju da bude banovan,opet ne moze niti dati krivo ime i prezime i adresu jer time krsi zakon.

Podaci koje je ostavio na stripovi.com ostaju i prilikom slijedeceg logiranja pod drugom e-mail adresom i navodi moderatora da doticnoga ga ne uvrsti na sajt.

Ja pisem laicki ako netko zna pravo (ima pravnika sigurno!) oko ovakvog slucaja.

Ako se misli da je glumim nekog detektiva ovdje i branim policiju u odjelu informatike (koja obavlja tezak posao) nemojte tako misliti jer samo otvoreno razmisljam.
Onaj tko ponavlja greske na sajtu ponavljat ce opet, a onda bit ce drugi put "Vuk! Vuk!" Ali seljani se nisu odazvali jer su rijeci upozorenja otisle u vjetar i "stado" je opet nagrabusilo.
Trener kad posalje na klupu igraca mora poslusati,a kad savez odluci dozivotnu zabranu onda se i to postiva....

Historia mater magistra est!
Povijest je majka uciteljica!

Pa očito je problem u tome što ne znaš puno.

Ip adresa ti se mijenja svakog dana, ako si na ADSL-u, ili prilikom svakog spajanja, ako si na dial-upu. Samo institucije i tvrtke koje imaju leased line i slične konekcije (ili vlastite intranete/gateway/firewalle) imaju stalne IP adrese. Dakle, za običnog korisnika baniranje IP adrese neće napraviti ama baš ništa. A svaki provajder ti nudi bar nekoliko email adresa za koje opet možeš imati brojne aliase, tako da ni to nije rješenje.

Uglavnom, nije to baš tako jednostavno kao što ti misliš.

Trouble will find me
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/10/2012 : 17:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Evo me opet ba slobodi...moram
priznat da sam zadnji put zaradio dozivotni ban
i zahvaljujem doticnom mudu na jednomjesecnoj
zasluzenoj kazni...

Jeste, zaista sam bio bezobrazan.ali toliko puta
sam na pravdi Boga dobio ban.da sam morai
jednom i zasluzeno dobit po nosu...

Naravno nemam se kome izvinjavati.jer one koje sam
uvredio.njih kolko obraza imaju to ih nimalo nevredja...

Sabura svima zelim

Je, dobri su ovi mudovi
Dobrodošo jarane

Have mercy
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/10/2012 : 15:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

[quote]
svaki provajder ti nudi bar nekoliko email adresa za koje opet možeš imati brojne aliase, tako da ni to nije rješenje.
Uglavnom, nije to baš tako jednostavno kao što ti misliš.

Ok hvala na info sad vise znam iako sam smatrao da svako ponovno logiranje na stripovi.com sa ispravnim i/ili laznim podacima ne podlijeze bas svakoj provjeri da li doticna osoba postoji ili ne, ipak nismo sajt high security protocola
Lijep pozdrav i puno uspjeha u radu na stranici i drugim djelatnostima.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/10/2012 : 16:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Može li netko zaustaviti ovoga vronskog u otvaranju ovoliko novih bespotrebnih tema?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/10/2012 : 18:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Može li netko zaustaviti ovoga vronskog u otvaranju ovoliko novih bespotrebnih tema?

Bespotrebne Jedino mu se može zamjeriti što topik nije otvorio u podforumu Umjetnost.

SPOILER

Recimo, ovdje (http://www.pravda.rs/2012/10/23/senzacionalno-karadjordjev-duh-se-pojavio-u-topoli/) u stvari piše o grani umjetničkog izražavanja, performansu, koja nije previše zastupljena kod nas, ali to mudro maskira bombastičnim naslovom kako bi privukao što više potencijalnih čitalaca. Skoro do pred kraj teksta on šokira iz prve ruke, iskustvima očevidaca, koji su, o zablude, kad su vidjeli vožda naivno zaključili da se snima film. U maniru vrhunskih pripovjedača kreira mistiičnu atmosferu, da bi na kraju razotkrio šta se krije iza voždovog pojavljivanja i najavljuje promociju ovog načina umjetničkog izražavanja. Eh, da nam je više ovakvih, koji makar i pod plaštom senzacije pišu o umjetnosti i pokušavaju da usade u svijesti naroda taj čarobni performanski duh.
Na kraju, hvala ti Vronski za ovih nekoliko divnih minuta koje sam proveo uz tvoj nadahnuti tekst. Nadam se da ćeš nastaviti sa promovisanjem pravih vrijednosti i stalno nas obavještavati o novim dešavanjima u svijetu "paranormalnog" otvaranjem zasebnih topika u pravom podforumu. Hvala još jednom.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000