forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/06/2010 : 02:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

[quote]
to si mogao odmah napisati...

Pa, valjda se podrazumijeva?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/06/2010 : 02:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by globinjo

[quote]
to si mogao odmah napisati...

Pa, valjda se podrazumijeva?

ne...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/06/2010 : 02:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Kod mene se podrazumijeva. Ja sam tolerantni navijac.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/06/2010 : 19:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A ukoliko je neko NAJOZBILJNIJE mislio da sam ga zbog toga izbacio, ja ću mu reći par stvari i nikada se više neću pojaviti ovde (ne nije "pretnja").

Klasican primer navlakuse

Objasnjenje za forumase sa malo forumaskog staza
MH je moderator koji funkcionise po principu "navlakushe" - klasichan tip. Napise ovako nesto kao sad i svi koji se jave budu izbaceni na po mesec dana.
Inace,to radi svakih 18 meseci da lakse upamti mladje problematicne forumase.

Globinjo radi po principu "sacekushe" - uskochki(iliti hajduchki) tip. Ne loguje se,vec neulogovan prati sve rasprave na svim temama i ceka neciji ispad.
Onda se brzinom svetlosti uloguje i krene da banuje kad se nakupilo dovoljno forumasa za ban.

Ultras radi po principu "navlakushe" - maskirani navijachki tip. Primer - predatavljajuci se kao Zvezdin navijac kaznjava Zvezdine, Partizanove, Dinamove i ostale navijace a privatno je u stvari vodja navijacke grupe OFK Beograda.
I za neiskusnog posmatraca deluje nepristrasno. Kad ono,medjutim...

King Warriror rai po principu "sachekushe" - vojnichki tip.
Svaki prestup strogo prema pravilima. Zato je lako predvideti njegove postupke i izbeci ban jer se uvek mogu naci rupe u pravilniku.
Problemi su moguci kod pada koncetracije KW jer mu se tad izmesaju pravila i tako iskombinovana u glavi postaju potencijalno opasna po svakog. Npr. kazete nekom da po nekom pitanju gresi u osnovi - KW se seti - "Aha,zabranjeno vredjanje po verskoj,nacionalnoj...koje li jos behu osnove u pitanju? U svakom slucaju,ovo je bilo po osnovi,sad cu da ga banujem."

Mladjo radi po principu kombinacije "sachekushe-navlakushe-sachekushe" - kombinovani,ponekad pogresno tumacen kao tip nepreciznog(neodredjenog) mehanizma. Izgleda kao da ne postoji jasan princip po kome radi,medjutim sve je isplanirano do u tanchine i postoji sasvim jasan mehanizam.
Ceka vas na nekom topicu(sachekusha),onda ljubaznim razgovorom navlachi(navlakusha) da opusteno pricate na neku temu i opet strpljivo ceka(sachekusha broj 2). Kad se maksimalno opustite i konacno kazete ili vam u trenutku izleti nesto sto se iole kosi sa pravilima foruma sledi ban.

Eto,kratko uputstvo za novopecene forumase.
Nadam se da sam bio od pomoci.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/06/2010 : 20:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja sam se povukao sa foruma od kako mi je manhunter zaključao topic pre 5 dana.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/06/2010 : 21:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
A Tex radi u fazonu voajerstva moderatora

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/06/2010 : 00:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Tex ih prati iz prikrajka da in otkrije slabosti

Ma nista od toga,samo mi bilo dosadno
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/06/2010 : 08:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

"Povukao" podrazumijeva NEpostovanje nakon učinjene radnje. Daj povucite se jednom kako treba - once and for all... Sve neke plačipičke bože me sakloni!

...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/06/2010 : 10:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:

"Povukao" podrazumijeva NEpostovanje nakon učinjene radnje. Daj povucite se jednom kako treba - once and for all... Sve neke plačipičke bože me sakloni!

Ovo je definitivno moj poslednji post na forumu, a zamolio bih uvažene moderatore da ti bar skrenu pažnju da me ne vređaš, ne znam iz kojeg razloga to radiš? Ja tebe prijatelju ne poznajem, ko si ti da me nazivaš plačipičkom, zašto to radiš, gde sam tebe pomenuo, gde sam se tebi obratio?
A nije samo razlog zaključan topic, mada je to prevršilo svaku meru, pa ovde još samo nemamo topice o najboljem rezervnom golmanu ili najboljem fizioterapeutu, a tipic u kojem sam ja hteo lepo, detaljno, da postavim kompletne izveštaje sa Svetskog prvenstva se zaključava.
Plus se i dalje dozvoljava vulgarno pisanje i psovanje na sportskim topicima, bez iklakvih opomena, vređaju se redom svi sportisti koji nisu iz partizana i nikom ništa.
Ja sam zbog takvih stvari bio više puta izbacivan.

Eto, dragi moj vope, ovim postom se pozdravljam sa ovim forumom, a svim forumašima želim puno sreće i zdravlja u životu(naravno i tebi), a izvinjavam se svima koji su se osetili uvređenim bilo kojim mojim postom, toliko od mene, zbogom!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11953 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/06/2010 : 11:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Forum je poput droge. Svi se vrate pre ili kasnije. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/06/2010 : 11:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

Forum je poput droge. Svi se vrate pre ili kasnije. :)

Zivi bili pa videli

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/06/2010 : 11:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

quote:

quote:

A nije samo razlog zaključan topic, mada je to prevršilo svaku meru, pa ovde još samo nemamo topice o najboljem rezervnom golmanu ili najboljem fizioterapeutu, a tipic u kojem sam ja hteo lepo, detaljno, da postavim kompletne izveštaje sa Svetskog prvenstva se zaključava.
Plus se i dalje dozvoljava vulgarno pisanje i psovanje na sportskim topicima, bez iklakvih opomena, vređaju se redom svi sportisti koji nisu iz partizana i nikom ništa.

Evo zašto plačipička. Kontaktiraj hjuman rajts voč dako se angažuju da isprave nepravdu. Sretni puti...

...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/06/2010 : 11:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ja mislim da bi podforum sport trebalo ukinuti.Na netu postoji toliko mnogo mjesta gdje je sport prisutan a također i na ovim prostorima tj na domaćim site-ovima gdje se može voditi rasprava na tu temu.Ne vidim potrebe da na strip forumu bude ova tema još pogotovo ako je toliko maligna da svako malo se tamo neko nađe uvrijeđen ili banovan.Navijački topic-i pogotovo.Izvor su uvreda i primitivizma to je bar dokazano na ovim prostorima i u stvarnosti a kamoli u virtuelnom svijetu gdje se i najveće pičke pretvore u mudonje pa seru okolo raznim psovkama i prijetnjama.Eto,toliko...

Wtf?

Edited by - bagi on 17/06/2010 12:36:18
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 17/06/2010 : 13:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Ja mislim da bi podforum sport trebalo ukinuti.Na netu postoji toliko mnogo mjesta gdje je sport prisutan a također i na ovim prostorima tj na domaćim site-ovima gdje se može voditi rasprava na tu temu.Ne vidim potrebe da na strip forumu bude ova tema još pogotovo ako je toliko maligna da svako malo se tamo neko nađe uvrijeđen ili banovan.Navijački topic-i pogotovo.Izvor su uvreda i primitivizma to je bar dokazano na ovim prostorima i u stvarnosti a kamoli u virtuelnom svijetu gdje se i najveće pičke pretvore u mudonje pa seru okolo raznim psovkama i prijetnjama.Eto,toliko...

slažem se. i nakon zatvaranja pdf sport lijepo zamoliti srdjandj da se vrati. rijetko simpa forumaš.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/06/2010 : 13:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

slažem se. i nakon zatvaranja pdf sport lijepo zamoliti srdjandj da se vrati. rijetko simpa forumaš.

Ostaviti samo za desavanja kao sto su SP,ali od toga nema nista. Globinjo da zatvori topic o Hajduku

I zasto odlaziti zbog zakljucanog topica. Bilo je dosta krupnijih stvari u poslednje vreme. Ja sam hteo da odem kad su mnogi otisli.
Ali sam ostao zbog onih koji su ostali jer ima ovde dosta kvalitetnih ljudi koji nisu otisli. A i s njima volim da se zajebavam kad se nadje vremena.
A u kontaktu sam i sa ovima koji su otisli. Mailom,telefonom,a bice i jos foruma...pa malo tamo,malo ovamo kao sto je planirao Sawitch

A moderatori su se uhodali i sad su odlicni. Sad su samo deo foruma cija se funkcija primeti samo kod krupnijih pizdarija. U medjuvremenu su ucesnici foruma kao i ostali i tako i treba da bude.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/06/2010 : 15:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Evo zašto plačipička. Kontaktiraj hjuman rajts voč dako se angažuju da isprave nepravdu. Sretni puti...

A i ti se naša rugat nekome da je plačljivac.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/06/2010 : 15:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

A moderatori su se uhodali i sad su odlicni. Sad su samo deo foruma cija se funkcija primeti samo kod krupnijih pizdarija. U medjuvremenu su ucesnici foruma kao i ostali i tako i treba da bude.

A ja se cudim sto odavno nisi banovan, kad on poceo da se slihta.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 18/06/2010 : 08:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by vice

A i ti se naša rugat nekome da je plačljivac.

You got me there. Al bar ne prijetim samoudaljenjem...

...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/06/2010 : 01:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Covece, nema me na forumu neko vreme i vidi sta se sve izdesava :O

Hehe :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/06/2010 : 23:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Covece, nema me na forumu neko vreme i vidi sta se sve izdesava :O

Hehe :)

same thing...vope,čovječe,ne prepoznajem te...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/06/2010 : 21:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ovaj 1Euro skroz lud... Sta on napisa.. Ja njegove postove ne citam ili retko to radim, ali sada me zanimalo zasto je banovan... Mozda se ukljucio u neku KKK avanturu sada..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/06/2010 : 01:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
A što prof. inz nije na spisku banovanih?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/06/2010 : 07:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
zar je uopste banovan?

Edit: Izgleda da jeste.

Edited by - King Warrior on 21/06/2010 07:29:06
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 22/06/2010 : 05:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
btw,nije ali ba nego all ba

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7976 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/06/2010 : 19:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
da sam ja moderator,nikad ne bi zakljucao mrtvog coveka.blam,i sramota,ipak je to svastaraaaa.
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000