Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/03/2013 : 00:15:08
|
quote: Originally posted by Kruger
brni, nedozvoljavas mi da branim dsormaza, pa makar se koristio filozofiranjem moje pravo razumijem ja tebe nisi ti problem, neki drugi pojedinci su ti koji se koriste kukaviclukom i podmuklom provokacijom
npr? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/03/2013 : 00:16:02
|
brni, nedozvoljavas mi da branim dsormaza, pa makar se koristio filozofiranjem moje pravo razumijem ja tebe nisi ti problem, neki drugi pojedinci su ti koji se koriste kukaviclukom i podmuklom provokacijom
Ma dobro ti ga poznajes i znas kakva je osoba..no kazem neman nista protiv njega niti sam igdi ista ruzno pisa kontra njega tako da mi ono njegovo obrusavanje i pljuvanje moje osobnosti totalno nejasno..ali ok idemo dalje..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:16:14
|
quote: Originally posted by brni
Ajme opet si pocea filozofirat..mislim da dobro znamo svi razliku izmedu provociranja i zdrave zafrkancije..a i neman nikakvih problema oko toga da me se banira..i svoje misljenje o moderiranju sam da vec vise puta..to je to..
stvarno misliš da svi znaju? evo ti prvi krugi ne zna |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 28/03/2013 : 00:25:34
|
quote: Originally posted by lwood
Ajme opet si pocea filozofirat..mislim da dobro znamo svi razliku izmedu provociranja i zdrave zafrkancije..a i neman nikakvih problema oko toga da me se banira..i svoje misljenje o moderiranju sam da vec vise puta..to je to..
stvarno misliš da svi znaju? evo ti prvi krugi ne zna
pa eto malo sam zaosta glede toga sto bi se ticalo toga sto si se ti usudija navest |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:30:45
|
Ma dobro ti ga poznajes i znas kakva je osoba..no kazem neman nista protiv njega niti sam igdi ista ruzno pisa kontra njega tako da mi ono njegovo obrusavanje i pljuvanje moje osobnosti totalno nejasno..ali ok idemo dalje.. 
mozda ti mislis da nemas nista protiv njega, a on opet misli da imas, to je vasa stvar i trebali bi je izgladiti ako ti to iskreno mislis, on ce to razumjeti, naravno ako se radi o iskrenim namjerama |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:33:02
|
npr?
od kud tebi primisao da cu se skoncetrirati i upotrebiti jedajevsku moc kako bih ti odgovorio  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:40:41
|
aha. znači opet tvoji izmišljeni prijatelji odnosno neprijatelji su u igri |
Edited by - lwood on 28/03/2013 00:40:58 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:46:17
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Al' ti Krugeru nisi Sith?
mislia san da piše shit.    sorry krugi |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:47:53
|
ne, nikako, sila u meni jest jaka
pa valjda imaš wc u blizini?  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/03/2013 : 00:49:06
|
pa valjda imaš wc u blizini? 
  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/03/2013 : 00:50:31
|
@Zlotvor

ajme šta ti jere učini   
kolko dugo moraš imat toljagu na avataru?  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:54:21
|
neman, a e, morat ces mi ga kupiti 
sto ce mi wc kad vi serete , valjda ga trebate |
Edited by - Kruger on 28/03/2013 00:54:43 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 00:58:27
|
neman, a e, morat ces mi ga kupiti 
sto ce mi wc kad vi serete , valjda ga trebate
kako da ne.seri po dvorištu onda 
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/03/2013 : 01:01:32
|
   |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 28/03/2013 : 08:06:27
|
quote: Originally posted by brni zasto se uopce dozvoljavaju takvi topici koji se kose s pravilima foruma
Da, dobro pitanje. Ni meni to nije jasno, dok postoje takva pravila s jedne strane s druge se u zadnje vrijeme tolerira otvaranje takvih topica i pušta se da oni dođu do 5. ili 10. stranice pa se tek onda reagira i znaju izletiti ljudi koji nisu pokrenuli tu raspravu nego su se naknadno uključili i eventualno iziritirani nečim što je netko napisao i sami emotivno napišu nešto (npr.ja) što možda ne bi trebali... Posebno se tolerira otvaranje topica s religijskom tematikom (što je pak mahnita opsesija jednog tipa ovdje kojeg neću posebno navoditi, mislim da će se prepoznati), pušta se da takvi topici odmaknu s brojem stranica, ali to se radi namjerno sve s ciljem da bi se pljuvalo po religijama (posebno je na meti nekih likova jedna religija), a ne da bi se kvalitetno o tome raspravljalo. Sve se to u zadnje vrijeme radi unatoč tome što je u onim pravilima jasno istaknuto je zabranjeno pokretanje takvih tema (spominjanje crkve, inkvizicije i sl.). Inače, ja nikad nisam prvi otvarao topice koji se tiču politike, religije i sličnih zabranjenih tema, neka mi netko nađe neki takav topic koji sam otvorio. Naknadno sam se znao uključivati u takve rasprave. Osobno nemam ništa protiv i da se ukinu ona pravila pa nek se otvaraju topici sa svakakvim temama, kako je to bilo tamo daleke 2002. i dijelom 2003. godine, dok nisu uveli ta pravila. Pravila su uvedena još dok su samo Dado i Globinjo bili moderatori, stvari su neko vrijeme dosta dobro funkcionirale, bio je neki red. Istina, bilo je i onda nekih takvih žeščih rasprava, ali se brzo i pravedno reagiralo, svako je dobivao kaznu po zasluzi. I ja sam onda bio 2 put izbacivan (jednom me Dado izbacio, a jednom Globinjo, u paketu s Mamlazom), ali mi kasnije nije padalo napamet da se bunim, jer sam znao da sam to zaslužio, tj. pravda se nije primjenjivala selektivno i licemjerno kao u zadnje vrijeme. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/03/2013 : 11:30:36
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by brni zasto se uopce dozvoljavaju takvi topici koji se kose s pravilima foruma
Da, dobro pitanje. Ni meni to nije jasno, dok postoje takva pravila s jedne strane s druge se u zadnje vrijeme tolerira otvaranje takvih topica i pušta se da oni dođu do 5. ili 10. stranice pa se tek onda reagira i znaju izletiti ljudi koji nisu pokrenuli tu raspravu nego su se naknadno uključili i eventualno iziritirani nečim što je netko napisao i sami emotivno napišu nešto (npr.ja) što možda ne bi trebali... Posebno se tolerira otvaranje topica s religijskom tematikom (što je pak mahnita opsesija jednog tipa ovdje kojeg neću posebno navoditi, mislim da će se prepoznati), pušta se da takvi topici odmaknu s brojem stranica, ali to se radi namjerno sve s ciljem da bi se pljuvalo po religijama (posebno je na meti nekih likova jedna religija), a ne da bi se kvalitetno o tome raspravljalo. Sve se to u zadnje vrijeme radi unatoč tome što je u onim pravilima jasno istaknuto je zabranjeno pokretanje takvih tema (spominjanje crkve, inkvizicije i sl.). Inače, ja nikad nisam prvi otvarao topice koji se tiču politike, religije i sličnih zabranjenih tema, neka mi netko nađe neki takav topic koji sam otvorio. Naknadno sam se znao uključivati u takve rasprave. Osobno nemam ništa protiv i da se ukinu ona pravila pa nek se otvaraju topici sa svakakvim temama, kako je to bilo tamo daleke 2002. i dijelom 2003. godine, dok nisu uveli ta pravila. Pravila su uvedena još dok su samo Dado i Globinjo bili moderatori, stvari su neko vrijeme dosta dobro funkcionirale, bio je neki red. Istina, bilo je i onda nekih takvih žeščih rasprava, ali se brzo i pravedno reagiralo, svako je dobivao kaznu po zasluzi. I ja sam onda bio 2 put izbacivan (jednom me Dado izbacio, a jednom Globinjo, u paketu s Mamlazom), ali mi kasnije nije padalo napamet da se bunim, jer sam znao da sam to zaslužio, tj. pravda se nije primjenjivala selektivno i licemjerno kao u zadnje vrijeme.
ovaj forum je i valja dok su bila samo 2 moderatora. sad nije ni sjena onog šta je nekad bia. više moderatora -lošiji forum. više baba kilavije dite-živa istina |
 |
|
Topic  |
|