forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

brni, nedozvoljavas mi da branim dsormaza, pa makar se koristio filozofiranjem
moje pravo
razumijem ja tebe nisi ti problem, neki drugi pojedinci su ti koji se koriste kukaviclukom i podmuklom provokacijom

npr?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/03/2013 : 00:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

moje pravo
razumijem ja tebe nisi ti problem, neki drugi pojedinci su ti koji se koriste kukaviclukom i podmuklom provokacijom

Ma dobro ti ga poznajes i znas kakva je osoba..no kazem neman nista protiv njega niti sam igdi ista ruzno pisa kontra njega tako da mi ono njegovo obrusavanje i pljuvanje moje osobnosti totalno nejasno..ali ok idemo dalje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ajme opet si pocea filozofirat..mislim da dobro znamo svi razliku izmedu provociranja i zdrave zafrkancije..a i neman nikakvih problema oko toga da me se banira..i svoje misljenje o moderiranju sam da vec vise puta..to je to..

stvarno misliš da svi znaju? evo ti prvi krugi ne zna

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ajme opet si pocea filozofirat..mislim da dobro znamo svi razliku izmedu provociranja i zdrave zafrkancije..a i neman nikakvih problema oko toga da me se banira..i svoje misljenje o moderiranju sam da vec vise puta..to je to..

stvarno misliš da svi znaju? evo ti prvi krugi ne zna

pa eto malo sam zaosta glede toga sto bi se ticalo toga sto si se ti usudija navest
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

moje pravo

Ma dobro ti ga poznajes i znas kakva je osoba..no kazem neman nista protiv njega niti sam igdi ista ruzno pisa kontra njega tako da mi ono njegovo obrusavanje i pljuvanje moje osobnosti totalno nejasno..ali ok idemo dalje..

mozda ti mislis da nemas nista protiv njega, a on opet misli da imas, to je vasa stvar i trebali bi je izgladiti ako ti to iskreno mislis, on ce to razumjeti, naravno ako se radi o iskrenim namjerama
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

moje pravo

npr?

od kud tebi primisao da cu se skoncetrirati i upotrebiti jedajevsku moc kako bih ti odgovorio
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
aha. znači opet tvoji izmišljeni prijatelji odnosno neprijatelji su u igri

Edited by - lwood on 28/03/2013 00:40:58
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lwoode, internet je moc, pridruzi se sili i biti ces jak
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/03/2013 : 00:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Al' ti Krugeru nisi Sith?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Al' ti Krugeru nisi Sith?

mislia san da piše shit.
sorry krugi

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ne, nikako, sila u meni jest jaka
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

pa valjda imaš wc u blizini?

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/03/2013 : 00:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Što te začepilo? Nemoj puno banana jist...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/03/2013 : 00:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
@Zlotvor

ajme šta ti jere učini

kolko dugo moraš imat toljagu na avataru?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/03/2013 : 00:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Misec dana. Startin now

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

neman, a e, morat ces mi ga kupiti

sto ce mi wc kad vi serete, valjda ga trebate

Edited by - Kruger on 28/03/2013 00:54:43
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ajmoooooo spameri

dok moderatora nema
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 00:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
a ne bi tija kvariti vase veselje u sranju
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

neman, a e, morat ces mi ga kupiti

sto ce mi wc kad vi serete, valjda ga trebate

kako da ne.seri po dvorištu onda

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/03/2013 : 01:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 01:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lwoode, ne koristim nekulturu kao ti
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/03/2013 : 01:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
nesvrstani

bilo kuda spameri svuda

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/03/2013 : 08:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
zasto se uopce dozvoljavaju takvi topici koji se kose s pravilima foruma

Da, dobro pitanje. Ni meni to nije jasno, dok postoje takva pravila s jedne strane s druge se u zadnje vrijeme tolerira otvaranje takvih topica i pušta se da oni dođu do 5. ili 10. stranice pa se tek onda reagira i znaju izletiti ljudi koji nisu pokrenuli tu raspravu nego su se naknadno uključili i eventualno iziritirani nečim što je netko napisao i sami emotivno napišu nešto (npr.ja) što možda ne bi trebali...
Posebno se tolerira otvaranje topica s religijskom tematikom (što je pak mahnita opsesija jednog tipa ovdje kojeg neću posebno navoditi, mislim da će se prepoznati), pušta se da takvi topici odmaknu s brojem stranica, ali to se radi namjerno sve s ciljem da bi se pljuvalo po religijama (posebno je na meti nekih likova jedna religija), a ne da bi se kvalitetno o tome raspravljalo. Sve se to u zadnje vrijeme radi unatoč tome što je u onim pravilima jasno istaknuto je zabranjeno pokretanje takvih tema (spominjanje crkve, inkvizicije i sl.).
Inače, ja nikad nisam prvi otvarao topice koji se tiču politike, religije i sličnih zabranjenih tema, neka mi netko nađe neki takav topic koji sam otvorio. Naknadno sam se znao uključivati u takve rasprave.
Osobno nemam ništa protiv i da se ukinu ona pravila pa nek se otvaraju topici sa svakakvim temama, kako je to bilo tamo daleke 2002. i dijelom 2003. godine, dok nisu uveli ta pravila.
Pravila su uvedena još dok su samo Dado i Globinjo bili moderatori, stvari su neko vrijeme dosta dobro funkcionirale, bio je neki red. Istina, bilo je i onda nekih takvih žeščih rasprava, ali se brzo i pravedno reagiralo, svako je dobivao kaznu po zasluzi. I ja sam onda bio 2 put izbacivan (jednom me Dado izbacio, a jednom Globinjo, u paketu s Mamlazom), ali mi kasnije nije padalo napamet da se bunim, jer sam znao da sam to zaslužio, tj. pravda se nije primjenjivala selektivno i licemjerno kao u zadnje vrijeme.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 11:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
zasto se uopce dozvoljavaju takvi topici koji se kose s pravilima foruma

Da, dobro pitanje. Ni meni to nije jasno, dok postoje takva pravila s jedne strane s druge se u zadnje vrijeme tolerira otvaranje takvih topica i pušta se da oni dođu do 5. ili 10. stranice pa se tek onda reagira i znaju izletiti ljudi koji nisu pokrenuli tu raspravu nego su se naknadno uključili i eventualno iziritirani nečim što je netko napisao i sami emotivno napišu nešto (npr.ja) što možda ne bi trebali...
Posebno se tolerira otvaranje topica s religijskom tematikom (što je pak mahnita opsesija jednog tipa ovdje kojeg neću posebno navoditi, mislim da će se prepoznati), pušta se da takvi topici odmaknu s brojem stranica, ali to se radi namjerno sve s ciljem da bi se pljuvalo po religijama (posebno je na meti nekih likova jedna religija), a ne da bi se kvalitetno o tome raspravljalo. Sve se to u zadnje vrijeme radi unatoč tome što je u onim pravilima jasno istaknuto je zabranjeno pokretanje takvih tema (spominjanje crkve, inkvizicije i sl.).
Inače, ja nikad nisam prvi otvarao topice koji se tiču politike, religije i sličnih zabranjenih tema, neka mi netko nađe neki takav topic koji sam otvorio. Naknadno sam se znao uključivati u takve rasprave.
Osobno nemam ništa protiv i da se ukinu ona pravila pa nek se otvaraju topici sa svakakvim temama, kako je to bilo tamo daleke 2002. i dijelom 2003. godine, dok nisu uveli ta pravila.
Pravila su uvedena još dok su samo Dado i Globinjo bili moderatori, stvari su neko vrijeme dosta dobro funkcionirale, bio je neki red. Istina, bilo je i onda nekih takvih žeščih rasprava, ali se brzo i pravedno reagiralo, svako je dobivao kaznu po zasluzi. I ja sam onda bio 2 put izbacivan (jednom me Dado izbacio, a jednom Globinjo, u paketu s Mamlazom), ali mi kasnije nije padalo napamet da se bunim, jer sam znao da sam to zaslužio, tj. pravda se nije primjenjivala selektivno i licemjerno kao u zadnje vrijeme.

ovaj forum je i valja dok su bila samo 2 moderatora.
sad nije ni sjena onog šta je nekad bia.
više moderatora -lošiji forum.
više baba kilavije dite-živa istina

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000