Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 05/04/2013 : 00:00:36
|
quote: Originally posted by mladjo
Khm, ovaj...
Reci sinko. Kako ti mozemo pomoci?

Dobro je. Idem si sada dati ban. Samo cu zaviriti da vidim na koliko sam si ga dala. 
Uzros smrti: nepopravljivi neposluh. Ne ozivljavati.

|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 05/04/2013 : 00:02:26
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by Kruger
ka tebe
Bravo krugeru stvarno zadivljujuća moć dedukcije s tvoje strane...Baš si panj...
Khm, ovaj...
Tisuću isprika što sam Vas natjerao da kahnete,neće se ponoviti.Barem ne dok se kruger ne javi... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 05/04/2013 00:07:29 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/04/2013 : 00:21:54
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by bagi
...Već mi počinje ići na živce to što manhunter ne pizdi i ne rastjerava spamere sa ovog topica...
bagi, fakat je mozda istina. Otvarate milione topica, a nitko se nije sjetio negdje otvoriti jedan koji teme nema, a tema mu je sve..- "Pricaonica"? "purgatorij"? "Krematorij za spaljene".. Ideja koliko hoces, i tamo se unedogled te kafanske price mogu otezati  Tko je hrabar? Tko ce biti Sv Petar s kljucevima od vrata raja za raju? Tko je najveci spamer ovdje, nek baci prvi kamen 
esu li to nekije spameri za tebe ili spermeri ocuje rec esulji to nekji prosuli svoje sjeme uzalud ili ti toje ocekjujes da se nedogodi   |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 08/04/2013 : 23:31:26
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Može li se uvesti nekakva stroža kazna za likove koji kada poberu ban se vrate i onda dan-dva zezaju forum i opet mjesec ban. Do kada se to treba tako nastaviti?
Do 1. travnja. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/04/2013 : 10:52:40
|
Do nekog vremena nisam ni shvatio da sam dobio ban, samoinicijativno sam otišao s foruma na neko vrijeme (otprilike mjesec dana), kako s ovog tako i sa svih ostalih stripovskih foruma da se zbog svog glupog postupka malo ohladim. Iako već jesam, svima ću se još jednom javno ispričati, a osobama koje sam vidio da je ova šala pogodila ću se ispričati preko PM-a žao mi je što se ne mogu ispričati bagiju s obzirom da me je stavio na ignore pa bih cjenio kad bi mu netko drugi prenio moje isprike. Žao mi je između ostaloga što sam svoje dosadašnje moglo bi se reći dobro vladasnje na forumu uništio ovaj glupi postupak, ali na žalost svi griješe, a moja greška je bila nezrela čak i za moje godine. S druge strane smatram da šala, koliko god neukusna i morbidna bila, ne može biti gora od govora mržnje koji se učestalo pojavljuje na ovom forumu pa mu se opet nitko ne čudi. I za kraj volio bih da se vrli članovi foruma izjasne žele li me na ovom forumu, jer mi nema smisla biti na forumu a da sam sa svima u zavadi ipak ćete me morati trpiti mjesec dana dok ne prođe kazna od oklade s nesvrstanim, a oni koji idu ne festivale su osuđeni da me viđaju.
Hvala na izjašnjavanju unaorijed |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 09/04/2013 : 11:17:21
|
Tinton, fora je bila glupa, al jebiga, bilo-prošlo. Ima i gorih pizdarija na ovim forumu. Ako voliš provoditi vrijeme ovdje, nema smisla da odeš. Sumnjam da ste se nekom baš toliko zamjerili...a i sam si skužio da si pogriješio i ispričao si se. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 09/04/2013 : 11:18:09
|
nije se meni osobno ispričao, već forumu. naivnost i lakovjernost je jedno, a morbidan humor je drugo.
al dobro, ak je tebi to bila jako dobra fora i jako smiješno, super, uživaj. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 09/04/2013 : 11:25:48
|
quote: Originally posted by djule
nije se meni osobno ispričao, već forumu. naivnost i lakovjernost je jedno, a morbidan humor je drugo.
...ali ovdje su istom kontekstu!
a eo ti i citat kojim se dokazuje da nisu svi bili lakovjerni poput tebe i tebi slicnih:
quote: Originally posted by Crommwel Ma zajebavaš se, znamo mi da si ti momak s pomalo specifičnim smislom za humor.
znači postoji razilka između ljudi...neki jesu u stanju prepoznati crni humor i zajebanciju a neki nisu, pa se poslije još i nađu uvrijeđeni zbog svojih slabosti  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2013 : 11:41:26
|
quote: Originally posted by tinton
Do nekog vremena nisam ni shvatio da sam dobio ban, samoinicijativno sam otišao s foruma na neko vrijeme (otprilike mjesec dana), kako s ovog tako i sa svih ostalih stripovskih foruma da se zbog svog glupog postupka malo ohladim. Iako već jesam, svima ću se još jednom javno ispričati, a osobama koje sam vidio da je ova šala pogodila ću se ispričati preko PM-a žao mi je što se ne mogu ispričati bagiju s obzirom da me je stavio na ignore pa bih cjenio kad bi mu netko drugi prenio moje isprike. Žao mi je između ostaloga što sam svoje dosadašnje moglo bi se reći dobro vladasnje na forumu uništio ovaj glupi postupak, ali na žalost svi griješe, a moja greška je bila nezrela čak i za moje godine. S druge strane smatram da šala, koliko god neukusna i morbidna bila, ne može biti gora od govora mržnje koji se učestalo pojavljuje na ovom forumu pa mu se opet nitko ne čudi. I za kraj volio bih da se vrli članovi foruma izjasne žele li me na ovom forumu, jer mi nema smisla biti na forumu a da sam sa svima u zavadi ipak ćete me morati trpiti mjesec dana dok ne prođe kazna od oklade s nesvrstanim, a oni koji idu ne festivale su osuđeni da me viđaju.
Hvala na izjašnjavanju unaorijed
Tintone sve 5, isprika prihvaćena ( i ova i ona na PM), ne moraš nikuda ići, bilo bi dobro da ostaneš na forumu Na kraju krajeva, bitno je da nitko nije u životnoj opasnosti i da je sve bila jedna obična greška. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/04/2013 : 11:54:09
|
Ajde bogati ne drami
Napravija si pizdariju, ispriča si se, sve OK . |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/04/2013 : 11:59:35
|
quote: Originally posted by dosada
ajde tintone mlad si (valjda) pa ti još nije jasno da ne možeš ti biti odgovoran za naivnost i lakovjernost drugih...a ti isti su ljuti na sebe a ne na tebe, ali teško je krivit sebe i puno je (naizgled) lakše kriviti druge!
Ja nisan bija ljut na sebe ne zato šta mi je problem krenit od sebe, nego ni neman zašto bit ljut na sebe. Ovakve fore su glupe i doviđenja.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 09/04/2013 : 16:42:45
|
Nisi mi na ignore-u...Ja inače imam velik prag tolerancije što se tiče zajebancije ali jednu stvar organski ne podnosim kad je predmet sprdnje a to je bolest.Pogotovo tako opaka kao tumor ili rak.Ne dao bog da ikad saznaš za patnje prouzrokovne istima...Da si imao priliku vidjeti šta je to nikad ne bi se zajebavao na tu temu...Ti si još uvijek dijete,vidim po postovima dosta inteligentnije od prosjeka,pa se nadam da si iz ovog izvukao kakvu pouku... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 09/04/2013 16:55:04 |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 09/04/2013 : 16:56:54
|
S nekim se stvarima ne smije zaj...ti i točka. Život donosi pouke, pa neka ti ovo bude jedna od njih.
U mojoj užoj i široj obitelji tri osobe pojela je takva opaka bolest, pa ni meni ovako nešto ne može biti smiješno. Tko to nije doživio ne zna što je pakao. |
Edited by - wolf on 09/04/2013 16:58:06 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 09/04/2013 : 17:13:56
|
quote: Originally posted by dosada a eo ti i citat kojim se dokazuje da nisu svi bili lakovjerni poput tebe i tebi slicnih:
quote: Originally posted by Crommwel Ma zajebavaš se, znamo mi da si ti momak s pomalo specifičnim smislom za humor.
Samo da preciziramo- to je išlo za bjelolasičarku. Za tintona nisam znao. Btw: kaj si mi napravio s nicknameom 
@tinton: što se tiče isprike. Glavno da si priznao da si se izglupirao i da ti je žao. To je ok jer se vidi da je iskreno, za razliku od nekih ljudi koji zloupotrebljavaju mogućnost isprike i opetovano rade jedna te ista sranja. Ali ok, ne trebaš sad raditi preveliku dramu iz svega toga. |
Bok, kako si.
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member