forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/04/2013 : 00:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Khm, ovaj...

Reci sinko. Kako ti mozemo pomoci?

Dobro je. Idem si sada dati ban.
Samo cu zaviriti da vidim na koliko sam si ga dala.

Uzros smrti: nepopravljivi neposluh. Ne ozivljavati.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/04/2013 : 00:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by Kruger

ka tebe

Bravo krugeru stvarno zadivljujuća moć dedukcije s tvoje strane...Baš si panj...

Khm, ovaj...

Tisuću isprika što sam Vas natjerao da kahnete,neće se ponoviti.Barem ne dok se kruger ne javi...

Wtf?

Edited by - bagi on 05/04/2013 00:07:29
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/04/2013 : 00:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by bagi

...Već mi počinje ići na živce to što manhunter ne pizdi i ne rastjerava spamere sa ovog topica...

bagi, fakat je mozda istina.
Otvarate milione topica, a nitko se nije sjetio negdje otvoriti jedan koji teme nema, a tema mu je sve..- "Pricaonica"? "purgatorij"? "Krematorij za spaljene".. Ideja koliko hoces, i tamo se unedogled te kafanske price mogu otezati
Tko je hrabar? Tko ce biti Sv Petar s kljucevima od vrata raja za raju?
Tko je najveci spamer ovdje, nek baci prvi kamen

esu li to nekije spameri za tebe ili spermeri
ocuje rec esulji to nekji prosuli svoje sjeme uzalud ili ti toje ocekjujes da se nedogodi
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/04/2013 : 00:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
sto ste se napalili na moderatora ????
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/04/2013 : 01:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
produžilo ti uskršnji vikend a krugi?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/04/2013 : 15:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

nece nam biti dosadno, pustili su dosadu

sta si gledao?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/04/2013 : 17:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

sta si gledao?

kak Sava raste

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/04/2013 : 17:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

pa kisno doba,
nije ti bilo dosadno bez nas pa da pogledas nesto iz domace filmoteke?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/04/2013 : 23:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Može li se uvesti nekakva stroža kazna za likove koji kada poberu ban se vrate i onda dan-dva zezaju forum i opet mjesec ban. Do kada se to treba tako nastaviti?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2013 : 23:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Može li se uvesti nekakva stroža kazna za likove koji kada poberu ban se vrate i onda dan-dva zezaju forum i opet mjesec ban. Do kada se to treba tako nastaviti?

Do 1. travnja.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/04/2013 : 10:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Do nekog vremena nisam ni shvatio da sam dobio ban, samoinicijativno sam otišao s foruma na neko vrijeme (otprilike mjesec dana), kako s ovog tako i sa svih ostalih stripovskih foruma da se zbog svog glupog postupka malo ohladim. Iako već jesam, svima ću se još jednom javno ispričati, a osobama koje sam vidio da je ova šala pogodila ću se ispričati preko PM-a žao mi je što se ne mogu ispričati bagiju s obzirom da me je stavio na ignore pa bih cjenio kad bi mu netko drugi prenio moje isprike. Žao mi je između ostaloga što sam svoje dosadašnje moglo bi se reći dobro vladasnje na forumu uništio ovaj glupi postupak, ali na žalost svi griješe, a moja greška je bila nezrela čak i za moje godine. S druge strane smatram da šala, koliko god neukusna i morbidna bila, ne može biti gora od govora mržnje koji se učestalo pojavljuje na ovom forumu pa mu se opet nitko ne čudi. I za kraj volio bih da se vrli članovi foruma izjasne žele li me na ovom forumu, jer mi nema smisla biti na forumu a da sam sa svima u zavadi ipak ćete me morati trpiti mjesec dana dok ne prođe kazna od oklade s nesvrstanim, a oni koji idu ne festivale su osuđeni da me viđaju.

Hvala na izjašnjavanju unaorijed

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2013 : 11:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
ajde tintone mlad si (valjda) pa ti još nije jasno da ne možeš ti biti odgovoran za naivnost i lakovjernost drugih...a ti isti su ljuti na sebe a ne na tebe, ali teško je krivit sebe i puno je (naizgled) lakše kriviti druge!

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 09/04/2013 : 11:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
tintone, napravil si pizdariju, al nema veze, lijepo kaj si se ispričao. naravno, ostani i dalje tu.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2013 : 11:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by djule

tintone, napravil si pizdariju, al nema veze, lijepo kaj si se ispričao. naravno, ostani i dalje tu.

kaj, ispričal ti se kaj si ispal naivan i lakovjeran!?
i sve si (si) mu oprostil

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 09/04/2013 : 11:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Tinton, fora je bila glupa, al jebiga, bilo-prošlo. Ima i gorih pizdarija na ovim forumu.
Ako voliš provoditi vrijeme ovdje, nema smisla da odeš. Sumnjam da ste se nekom baš toliko zamjerili...a i sam si skužio da si pogriješio i ispričao si se.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 09/04/2013 : 11:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
nije se meni osobno ispričao, već forumu. naivnost i lakovjernost je jedno, a morbidan humor je drugo.

al dobro, ak je tebi to bila jako dobra fora i jako smiješno, super, uživaj.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2013 : 11:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by djule

nije se meni osobno ispričao, već forumu. naivnost i lakovjernost je jedno, a morbidan humor je drugo.

...ali ovdje su istom kontekstu!

a eo ti i citat kojim se dokazuje da nisu svi bili lakovjerni poput tebe i tebi slicnih:
quote:
Originally posted by Crommwel
Ma zajebavaš se, znamo mi da si ti momak s pomalo specifičnim smislom za humor.

znači postoji razilka između ljudi...neki jesu u stanju prepoznati crni humor i zajebanciju a neki nisu, pa se poslije još i nađu uvrijeđeni zbog svojih slabosti

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2013 : 11:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Do nekog vremena nisam ni shvatio da sam dobio ban, samoinicijativno sam otišao s foruma na neko vrijeme (otprilike mjesec dana), kako s ovog tako i sa svih ostalih stripovskih foruma da se zbog svog glupog postupka malo ohladim. Iako već jesam, svima ću se još jednom javno ispričati, a osobama koje sam vidio da je ova šala pogodila ću se ispričati preko PM-a žao mi je što se ne mogu ispričati bagiju s obzirom da me je stavio na ignore pa bih cjenio kad bi mu netko drugi prenio moje isprike. Žao mi je između ostaloga što sam svoje dosadašnje moglo bi se reći dobro vladasnje na forumu uništio ovaj glupi postupak, ali na žalost svi griješe, a moja greška je bila nezrela čak i za moje godine. S druge strane smatram da šala, koliko god neukusna i morbidna bila, ne može biti gora od govora mržnje koji se učestalo pojavljuje na ovom forumu pa mu se opet nitko ne čudi. I za kraj volio bih da se vrli članovi foruma izjasne žele li me na ovom forumu, jer mi nema smisla biti na forumu a da sam sa svima u zavadi ipak ćete me morati trpiti mjesec dana dok ne prođe kazna od oklade s nesvrstanim, a oni koji idu ne festivale su osuđeni da me viđaju.

Tintone sve 5, isprika prihvaćena ( i ova i ona na PM), ne moraš nikuda ići, bilo bi dobro da ostaneš na forumu
Na kraju krajeva, bitno je da nitko nije u životnoj opasnosti i da je sve bila jedna obična greška.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2013 : 11:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ajde bogati ne drami

Napravija si pizdariju, ispriča si se, sve OK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2013 : 11:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

ajde tintone mlad si (valjda) pa ti još nije jasno da ne možeš ti biti odgovoran za naivnost i lakovjernost drugih...a ti isti su ljuti na sebe a ne na tebe, ali teško je krivit sebe i puno je (naizgled) lakše kriviti druge!

Ja nisan bija ljut na sebe ne zato šta mi je problem krenit od sebe, nego ni neman zašto bit ljut na sebe.
Ovakve fore su glupe i doviđenja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/04/2013 : 16:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Nisi mi na ignore-u...Ja inače imam velik prag tolerancije što se tiče zajebancije ali jednu stvar organski ne podnosim kad je predmet sprdnje a to je bolest.Pogotovo tako opaka kao tumor ili rak.Ne dao bog da ikad saznaš za patnje prouzrokovne istima...Da si imao priliku vidjeti šta je to nikad ne bi se zajebavao na tu temu...Ti si još uvijek dijete,vidim po postovima dosta inteligentnije od prosjeka,pa se nadam da si iz ovog izvukao kakvu pouku...

Wtf?

Edited by - bagi on 09/04/2013 16:55:04
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/04/2013 : 16:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
S nekim se stvarima ne smije zaj...ti i točka. Život donosi pouke, pa neka ti ovo bude jedna od njih.

U mojoj užoj i široj obitelji tri osobe pojela je takva opaka bolest, pa ni meni ovako nešto ne može biti smiješno. Tko to nije doživio ne zna što je pakao.

Edited by - wolf on 09/04/2013 16:58:06
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/04/2013 : 17:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
Originally posted by dosada
a eo ti i citat kojim se dokazuje da nisu svi bili lakovjerni poput tebe i tebi slicnih:
quote:
Originally posted by Crommwel
Ma zajebavaš se, znamo mi da si ti momak s pomalo specifičnim smislom za humor.

Samo da preciziramo- to je išlo za bjelolasičarku. Za tintona nisam znao.
Btw: kaj si mi napravio s nicknameom

@tinton: što se tiče isprike. Glavno da si priznao da si se izglupirao i da ti je žao.
To je ok jer se vidi da je iskreno, za razliku od nekih ljudi koji zloupotrebljavaju mogućnost isprike i opetovano rade jedna te ista sranja.
Ali ok, ne trebaš sad raditi preveliku dramu iz svega toga.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2013 : 17:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell
Samo da preciziramo- to je išlo za bjelolasičarku. Za tintona nisam znao.
Btw: kaj si mi napravio s nicknameom

tinton nije ni bil bolestan

kaj sam napravil s nickom, pa eto zbog svog neznanja sam ga krivo napisal...odsad si samo Oliver

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2013 : 17:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
da si imal, da si imal....to nema veze s tiom, ima samo veze koliko si psihički jak. Meni je u to vrijeme baš umirala i umrla baka od raka, pa sam se opet zajebaval. Pola rodbine mi je poumiralo od raka, vjerojatno bum i ja sam (kao i večina nas) ali to ne znači da se ne moš s tim zajebavat. Zajebaval se ti ili ne, ako ti je suđen izbegel ga ne buš....
uostalom, život je ionak samo zajebancija!

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000