Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/11/2013 : 20:19:25
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by trolodtroje
vratiče se on...ko bad taste.....
može pod nekim trećim nickom...ali i tada će letit...pa bio kriv ili prav...
vronski 3 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/11/2013 : 20:30:06
|
quote: Originally posted by Caleb
dobro je,sad smo mirni...nalog mu je zaključan-zauvijek...
Za ovo bih ti dao Nobela. Koliko je samo mene puta bilo sramota dok sam citao njegove poruke. Verovatno je vecini poznat takav osecaj...
Lik je izgubljen slučaj. Ako se sam ne stidi svojih bljuvotina ne treba nitko, jer nitko normalan ne može se s ovakvima stavljati u isti koš. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/11/2013 : 05:36:58
|
A niko ga se nije sjetio pitat kad će Asterix... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/11/2013 : 12:13:15
|
Jeli Tonka isto isa pod kljuc..nema ga nesto..
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 11/11/2013 12:13:32 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/11/2013 : 15:32:46
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by trolodtroje
vratiče se on...ko bad taste.....
može pod nekim trećim nickom...ali i tada će letit...pa bio kriv ili prav...
vronski 3
to bi bilo maštovito |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 11/11/2013 : 15:49:39
|
quote: Originally posted by brni
Nadam se da nije, ja željno iščekujem njegov kam - bek, u njegovom stilu :P |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/11/2013 : 17:11:39
|
quote: Originally posted by brni
Je, dosta zabrinjavajuće...
Valjda nije u pržunu...ili još gore. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/11/2013 : 21:44:48
|
zadnji put ga je izbacilo na dosta vrimena. možda je čoviku jednostavno dopizdia forum ili ga je i zaboravija dosad |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 11/11/2013 : 21:45:36
|
Za ovo bih ti dao Nobela. Koliko je samo mene puta bilo sramota dok sam citao njegove poruke. Verovatno je vecini poznat takav osecaj...
Jedan moj poznanik je jednom prilikom u trenucima napusenosti ne znam odakle izvukao termin "gnar", koji se posle "primio" u sirem okruzenju: http://vukajlija.com/gnar
Mislim da je to rec koju trazis |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 11/11/2013 21:45:58 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/11/2013 : 22:21:45
|
To je to (ako ono nije zajebancija). :) Ne znam zasto bih se ja stideo zbog necijih gluposti, ali mi se cesto to desava. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 12/11/2013 : 19:32:43
|
kras ti dodje nesto kao euro1:) ps. od njega si dobio najveci ikada kompliment. provrti malo ovaj topik unazad par strana kada se zalagao da te odbanaju. rekao je da se samo tebe boji na ovom forumu:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/11/2013 : 20:51:28
|
quote: Originally posted by wolf
Lik je izgubljen slučaj. Ako se sam ne stidi svojih bljuvotina ne treba nitko, jer nitko normalan ne može se s ovakvima stavljati u isti koš.
lik je jako kratkog fitilja, trebalo bi mu dopustiti raspravu s normalnim osobama, iako se vrlo lako i brzo zapali na bezvezne provokacije ( usput time iskaze svoje misli, sto vecina ne cini, trebalo bi mu pruziti mogucnost da raspravlja sa osobama koje su normalne i ne prvovciraju ga ) napr. ni ja se s djelom ili većim djelom njegovih iskrenih misli ne slažem, ali mislim da bi trebao imati normalan prostor za objasniti ono što želi reći mislim da vronski još uvjek ne shvaća da mu uglavnom repliciraju osobe koje ga za.ebavaju ili provociraju
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/11/2013 : 02:38:21
|
A sto bi? Ako on generalizuje stvari i postupke pojedinaca poistovecuje s celom nacijom, zar je potrebno da i mi generalizujemo i crvenimo svi? Svako odgovara za svoje postupke, ja zbog tudjih ne crvenim. Skoro 10 godina sam na ovom forumu i nikad nisam imao rasprave na nacionalnoj osnovi, verskoj ili nesto slicno a cesto sam imao rasprave i leteo s foruma zbog drugih stvari. I da pretpostavimo da sam folirant, ipak je to predug period da bi mogo da izdrzim da se grizem za jezik i cutim. Nikakvog razloga nema da crvenis, kao ni ja
EDIT : Rodjena braca, pa budu potpuno razlicitog karaktera a kamoli cele nacije.
|
Edited by - Tex Willer on 18/11/2013 02:40:46 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 18/11/2013 : 04:28:26
|
quote: Originally posted by Tex Willera
EDIT : Rodjena braca, pa budu potpuno razlicitog karaktera a kamoli cele nacije.
Bogami ovo je ziva istinita. Imam brata blizanca, a sto se karaktera tice, nebo i zemlja smo. Vec dvije godine ga nisam vidio, jer je totalni supak od covjeka. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/11/2013 : 13:57:26
|
quote: Originally posted by acestroke
Bogami ovo je ziva istinita. Imam brata blizanca, a sto se karaktera tice, nebo i zemlja smo. Vec dvije godine ga nisam vidio, jer je totalni supak od covjeka.
I ja i burazer se mnogo razlikujemo (ne Carson, rodjeni brat, zivi u Ljubljani vec 30 godina), ali se srecom super slazemo. A u skoro svim porodicama sa dva deteta koje znam, jedno bude mirno, drugo besno. Jedno zavrsi neku skolu, drugo zavrsi u apsu i slicno |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/11/2013 : 15:55:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer
A sto bi? Ako on generalizuje stvari i postupke pojedinaca poistovecuje s celom nacijom, zar je potrebno da i mi generalizujemo i crvenimo svi? Svako odgovara za svoje postupke, ja zbog tudjih ne crvenim. Skoro 10 godina sam na ovom forumu i nikad nisam imao rasprave na nacionalnoj osnovi, verskoj ili nesto slicno a cesto sam imao rasprave i leteo s foruma zbog drugih stvari. I da pretpostavimo da sam folirant, ipak je to predug period da bi mogo da izdrzim da se grizem za jezik i cutim. Nikakvog razloga nema da crvenis, kao ni ja
Slazem se sa Texom. Sto se ti sramotis necega sto drugi pisu? Vronski jeste kratkog fitilja i odmah kaze prvo sto mu padne na pamet, ali mislim i da je nepravedno mnogo puta bio izbacivan samo zato sto ga odredjeni ljudi ne vole i odmah cim on kaze ,,A" oni ga banuju.
Ni ja nisam imao ni jednu politicku raspravu niti ista slicno na forumu, niti zelim ovde sam zbog stripova, zbog stripova je i Vronski bio na forumu i mislim da je glupo sto je banovan zauvek.
|
Edited by - going going on 18/11/2013 15:55:53 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/11/2013 : 16:26:01
|
quote: Originally posted by going going
Ni ja nisam imao ni jednu politicku raspravu niti ista slicno na forumu, niti zelim ovde sam zbog stripova, zbog stripova je i Vronski bio na forumu i mislim da je glupo sto je banovan zauvek.
Recenicu zbog koje je izbacen necu ni da komentarisem.
Banovanje je opravdano, ali zauvek ne. I uvek sam bio protiv tih trajnih banova. I ranije u slucaju kikija, stinkija, marlowea(Komika), prof.inza ... trajni banovi su bezveze.
Ni u pravom zivotu ne postoje trajni banovi, nisu potrebni ni u virtuelnom svetu. A i vise se plasim onih koji cute, drazu su mi oni koji kazu sta misle, pa makar se nimalo ne slagao s njihovim misljenjem. Bar znam sta misle ili sta mi misle.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/11/2013 : 16:41:38
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by going going
Recenicu zbog koje je izbacen necu ni da komentarisem.
Banovanje je opravdano, ali zauvek ne. I uvek sam bio protiv tih trajnih banova. I ranije u slucaju kikija, stinkija, marlowea(Komika), prof.inza ... trajni banovi su bezveze.
Ni u pravom zivotu ne postoje trajni banovi, nisu potrebni ni u virtuelnom svetu. A i vise se plasim onih koji cute, drazu su mi oni koji kazu sta misle, pa makar se nimalo ne slagao s njihovim misljenjem. Bar znam sta misle ili sta mi misle.
OK, ako ne bude trajnih banova uopće, ali ako ih ima Vronski ga je itekako zaslužio. Pod šta misliš nema banova u stvarnom životu? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Topic |
|