Author |
Topic  |
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/12/2013 : 13:36:22
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by lwood
i mislin da amosa nije tribalo banirat.

Mislim da ga se nije moralo, ali i moglo banirati. Ako ništa zbog one rečenice o rokanju djece. Inače, Amos svaki put na ovakvim topicima piše sve i svašta za što bi se mnoge baniralo, ali zamota to u lijepi celofan pa ispada miroljubiv. 
Sve što je Amos napisao u vezi pobačaja stoji. Stvari treba nazivati (opisivati) pravim imenom, sviđalo se to nekom ili ne. Čovjek je samo iz perspektive vjernika, za kojeg život počinje začečem (a ne rođenjem), izrazio što o tome misli. I dalje mi nije jasno zašto je to rezultiralo njegovim izbacivanjem. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/12/2013 : 13:51:25
|
meni je sve jasno. Mladjo je komunjara, a možbit i nekakav srbin. Možda i ped..., ovaj LGBT osoba. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 11/12/2013 : 14:09:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
meni je sve jasno. Mladjo je komunjara, a možbit i nekakav srbin. Možda i ped..., ovaj LGBT osoba.
Zanimljivo kako si ga, ne tako davno u više navrata napadao, jer nije "sudio" i "presuđivao" kako tebi odgovara. Čak si o tome i posebne linč-topice otvarao. Ja uopće ne mislim da je on sve ovo što si naveo, samo mi se čini da je prenaglio s izbacivanjem Amosa, potpuno nepotrebno ga je izbacio. Obično uvijek upozorava (nekad i više puta), pa tek onda poduzima takve mjere. Ovdje je pokazao pristranost.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 11/12/2013 : 14:36:21
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Zanimljivo kako si ga, ne tako davno u više navrata napadao, jer nije "sudio" i "presuđivao" kako tebi odgovara.
To šta ti ne kužiš da se ljude ne triba trpat u ladice je tvoj promlem. Mogu se sa mladjon složit i narednih 10 puta, a jedanaesti put ću ga možda i "napast" ako smatran da nije u pravu. Kažeš "ne tako davno". Jedini put kad san mladju baš "napa" je bilo kad je po meni totalno neopravdano i na osobnoj bazi izbacija lwooda 2-3 puta za redon. Meni se ne sviđa mladjin način, odnosno više volin da me neko otvoreno pošalje u k..., nego da je cici-mici, al to je sitnica. Ne očekujen od tebe ništa suvislo ni inače, al moment kad mamlaza u bilo kojen kontekstu povežeš sa klerofašistima je dovoljan da skužiš da osoba s kojon raspravljaš nije baš najoštrija olovka u pernici. |
 |
|
sretan
Average Member

593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 11/12/2013 : 14:43:14
|
Ovdje su se neki odavno pokazali koliko ne rezoniraju pročitano tj. koliko nisu u stanju procijeniti ni osobu ni stanje o kojem pišu. Puno čitaju i načitani su ali kad je shvaćanje pročitanog u pitanju tu je situacija jako slaba... A rasprava se im svodi samo na usporedbe tj. suprotstavljanja (:
Ovim procijenama o mladji se samo ovakvo stanje potvrdilo, jer ako mladjo nije komunist onda ne znam tko je (od forumaša) :) |
Edited by - sretan on 11/12/2013 14:44:34 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 11/12/2013 : 14:55:44
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ne očekujen od tebe ništa suvislo ni inače, al moment kad mamlaza u bilo kojen kontekstu povežeš sa klerofašistima je dovoljan da skužiš da osoba s kojon raspravljaš nije baš najoštrija olovka u pernici.
Da si doista tako oštouman kao što si voliš umišljati shvatio bi da sam se ja tamo samo našalio s Murdocom i Mamlazom. Pogriješio sam što pritom nisam smajli ostavio. Božesačuvaj da ja Mamlaza smatram nekakvim fašistom. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 11/12/2013 : 14:57:17
|
quote: Originally posted by sretan
Ovdje su se neki odavno pokazali koliko ne rezoniraju pročitano tj. koliko nisu u stanju procijeniti ni osobu ni stanje o kojem pišu. Puno čitaju i načitani su ali kad je shvaćanje pročitanog u pitanju tu je situacija jako slaba... A rasprava se im svodi samo na usporedbe tj. suprotstavljanja (:
Ovim procijenama o mladji se samo ovakvo stanje potvrdilo, jer ako mladjo nije komunist onda ne znam tko je (od forumaša) :)
A ti ga bezveze lupetaš, samo isprazno pametovanje, bla, bla, pričam ti priču. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 11/12/2013 : 15:02:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ne očekujen od tebe ništa suvislo ni inače, al moment kad mamlaza u bilo kojen kontekstu povežeš sa klerofašistima je dovoljan da skužiš da osoba s kojon raspravljaš nije baš najoštrija olovka u pernici.
Da si doista tako oštouman kao što si voliš umišljati shvatio bi da sam se ja tamo samo našalio s Murdocom i Mamlazom. Pogriješio sam što pritom nisam smajli ostavio. Božesačuvaj da ja Mamlaza smatram nekakvim fašistom.
Humor ti stoji ka anti paveliću pionirska marama. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/12/2013 : 15:09:35
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by lwood
i mislin da amosa nije tribalo banirat.

Mislim da ga se nije moralo, ali i moglo banirati. Ako ništa zbog one rečenice o rokanju djece. Inače, Amos svaki put na ovakvim topicima piše sve i svašta za što bi se mnoge baniralo, ali zamota to u lijepi celofan pa ispada miroljubiv. 
Sve što je Amos napisao u vezi pobačaja stoji. Stvari treba nazivati (opisivati) pravim imenom, sviđalo se to nekom ili ne. Čovjek je samo iz perspektive vjernika, za kojeg život počinje začečem (a ne rođenjem), izrazio što o tome misli. I dalje mi nije jasno zašto je to rezultiralo njegovim izbacivanjem.
izrazia je šta misli i kad je bija protiv onog spolnog odgoja u školama. kako misli da se može smanjit broj pobačaja? zabranom?  bilo bi onda realnije da se zalaže za edukaciju o kontracepciji.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13080 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 11/12/2013 : 15:10:25
|
quote: Originally posted by sretan
Ovim procijenama o mladji se samo ovakvo stanje potvrdilo, jer ako mladjo nije komunist onda ne znam tko je (od forumaša) :)
Ma jasno ko dan. Kako mu ko kao osoba paše, tako izbaciva. Ne mjeri jednakim metrom...ali da je komunjara, čovjek i ne skriva, to mu treba priznat. |
Have mercy |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
sretan
Average Member

593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 11/12/2013 : 16:04:21
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Humor ti stoji ka anti paveliću pionirska marama.
E sad, fora je bila dobra a druga je stvar što ju ti nisi shvatil kako je bilo i namjenjeno. Nemoj ti sad odmah "proturječiti" u trenucima kad te se upozori da određenu stvar nisi najbolje shvatio u kontekstu napisanog. ;) |
Edited by - sretan on 11/12/2013 16:06:25 |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 11/12/2013 : 20:14:03
|
meni je sve jasno. Mladjo je komunjara, a možbit i nekakav srbin. Možda i ped..., ovaj LGBT osoba.
mladjo je vojnik partije!!! i na žalost to ga toliko definira da sve ostalo što je pada u drugi plan... izbaciti Amosa a mnoge druge koji su se dotakli sličnih tema ne dirati je suludo. ustalom sam taj RIP topik je protivan pravilima, pravilima ovog foruma kojima se moderatori najmanje ravnaju... ali to je samo kap u moru loše moderacije od strane mladje! |
Grad - to ste vi. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 11/12/2013 : 21:21:51
|
Ne znam zašto je takvo goruće pitanje izbaciti jednog patetičnog i primitivnog jadnika poput amosa. Jednostavno, njegov svjetonazor pripada neolitiku i ništa loše ako se takve skloni da ih ne moramo čitati. Ima vas dosta takvih, ali neda mi se nabrajati da ne zaboravim ime kojega od vas... ne bih htio da se uvrijedite ako vas zaboravim navesti... |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 11/12/2013 : 21:54:47
|
quote: Originally posted by zlikovski mladjo je vojnik partije!!! i na žalost to ga toliko definira da sve ostalo što je pada u drugi plan...
Jedino što mladju definira je to da ima živaca na fini način tisuću puta ponavljati ista upozorenja istim ljudima. Na ovom forumu ljudi previše iskorištavaju nizanje upozorenja a moderatori prečesto oklijevaju stisnuti ban akterima jer se uvijek nađu plačipičke i šmrkavci od 30+ godina koji bi poslije prevrnuli forum na pleća čisto zato jer postoji povod. A nepogrešivost moderatora ne treba niti očekivati
Ovo što sam napisao vrijedi i za ''lijeve'' i ''desne'' kao i za one ''u kurcu''. Što se tiče Amosa, ni po meni za zadnji post nije zaslužio ban premda su mi osobno njegove ideje i pogled na svijet za ovo: 
A sve to ide u prilog onome što sam davno predložio a to je da svi moderatori zajednički donose odluke o banu odnosno trajanju istog. |
Bok, kako si.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/12/2013 : 01:14:37
|
quote: Originally posted by nagor
Ne znam zašto je takvo goruće pitanje izbaciti jednog patetičnog i primitivnog jadnika poput amosa. Jednostavno, njegov svjetonazor pripada neolitiku i ništa loše ako se takve skloni da ih ne moramo čitati. Ima vas dosta takvih, ali neda mi se nabrajati da ne zaboravim ime kojega od vas... ne bih htio da se uvrijedite ako vas zaboravim navesti...
Isto kao što smo mi ostali primorani čitati ili gledati tvoj neolitički kvazihumor, dok ti sigurno cijelo vrijeme umišljaš kako si novi Dave Chappelle ili Richard Pryor...ili ne daj Bože George Carlin.. Ista stvar.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 12/12/2013 : 02:00:27
|
quote: Originally posted by paro
Ne znam zašto je takvo goruće pitanje izbaciti jednog patetičnog i primitivnog jadnika poput amosa. Jednostavno, njegov svjetonazor pripada neolitiku i ništa loše ako se takve skloni da ih ne moramo čitati. Ima vas dosta takvih, ali neda mi se nabrajati da ne zaboravim ime kojega od vas... ne bih htio da se uvrijedite ako vas zaboravim navesti...
Isto kao što smo mi ostali primorani čitati ili gledati tvoj neolitički kvazihumor, dok ti sigurno cijelo vrijeme umišljaš kako si novi Dave Chappelle ili Richard Pryor...ili ne daj Bože George Carlin.. Ista stvar..
Zaboravio si na Billa Hicksa... 
Normalno, lakše je napasti moje dvije slikice nego braniti ove primitivne jadnike, koji bi najradije palili pedere i trudne tinejdžerice na trgu bana jelačića...
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 12/12/2013 : 07:27:36
|
Da si doista tako oštouman kao što si voliš umišljati shvatio bi da sam se ja tamo samo našalio s Murdocom i Mamlazom. Pogriješio sam što pritom nisam smajli ostavio. Božesačuvaj da ja Mamlaza smatram nekakvim fašistom.
Humor ti stoji ka anti paveliću pionirska marama.
A tebi mudrijanje kao slijepcu pilotiranje. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 12/12/2013 : 07:33:14
|
Ne znam zašto je takvo goruće pitanje izbaciti jednog patetičnog i primitivnog jadnika poput amosa. Jednostavno, njegov svjetonazor pripada neolitiku i ništa loše ako se takve skloni da ih ne moramo čitati.
Baš se pravi našao drugima dijeliti lekcije o bilo čemu. Lik koji se sprda s bolesnom djecom ovdje si je uzeo za pravo virtualno "junački" šamarati čovjeka koji je izbačen i koji se sad ne može braniti, i pri tom ga, da apsurd bude veći, naziva patetičnim i primitivnim. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 12/12/2013 : 08:36:25
|
Ne znam zašto je takvo goruće pitanje izbaciti jednog patetičnog i primitivnog jadnika poput amosa. Jednostavno, njegov svjetonazor pripada neolitiku i ništa loše ako se takve skloni da ih ne moramo čitati.
Baš se pravi našao drugima dijeliti lekcije o bilo čemu. Lik koji se sprda s bolesnom djecom ovdje si je uzeo za pravo virtualno "junački" šamarati čovjeka koji je izbačen i koji se sad ne može braniti, i pri tom ga, da apsurd bude veći, naziva patetičnim i primitivnim.
Prvi put da na dsormazov post stavljam +1 Ništa džukelskije nema nego lajati za nekim ko ne može da ti odgovori a to je na ovom forumu odavno praksa (btw, protivnik sam Amosovih stavova i uvjerenja) |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/12/2013 : 18:40:42
|
to mi vracas sto ja tebe zovem crvendacom i starom komunjarom:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 12/12/2013 : 18:54:37
|
quote: Originally posted by mamlaz
to mi vracas sto ja tebe zovem crvendacom i starom komunjarom:)
 Eto, a ljudi ne razumiju te naše šale :) |
 |
|
Topic  |
|